18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Musí být antibiotika n angínu nebo ne?Teploty u nemám,ale bolí mě v krku a mám tam čepy.JInak se cítím fajn.Mám jít za MUDR a nechat si napsat antibiotika?Nebo to zmizí,kdy si si stříkám orofar?
Upravil(a) Bublina (2. 2. 2009 21:48)
Není tady
Nejsem doktor,ale někdy jsou prostě potřeba.Hlavně bych si nechala udělat výtěr.Pokud má bolesti v krku u delí dobu..Můe se klidně jednat o nějakýho (stafylokoka,streptokoka).ani to nemusí být angína..Za dr.bych rozhodně dola od toho tam je..
Není tady
hele, ja jednou mela anginu, nemela jsem teplotou, zadne kasel nic... akorat cepy v krku, a kvuli tomu jsem byla doma 14 dni... a pritom mi vlastne nic nebylo kazdopadne jsem na to dostala antibiotika...
Není tady
angina je způsobená nejčastěji bakterií streptococcus pyogenes. vzácněji i adenoviry. take v případě čepů si myslim e jsou antibiotika nutná. ale nechala bych si udělat výtěr aby se přesně zjistilo co v krku mám a aby atb nebyly irokospektrý.
Není tady
Streptokokus je bakterie, která je častým původcem angíny a/nebo zánětu krčních mandlí. Dalím původcem můe být Stafylokokus, oba původci mohou být uloeny v organizmu a nemusí se projevit, ale pokud se tito lidé setkají s citlivou osobou, přenesou infekci na ni (přenaeči). Protoe se jedná o infekční onemocnění, je potřeba léčit příčinu, tj. pouít vhodná antibiotika citlivá na původce onemocnění a ukončuje se velkou dávkou injekčního penicilinu (Pendepon), na který jsou Streptokoky citlivé. Streptokoky produkují toxiny, které mohou napadat různé tkáně, zejména srdce, ledviny nebo títnou lázu. Důleité je po léčbě posílení imunity a odstranění případných toxinů aby se nemoc nevrátila.
Není tady
Já pouívám přírodní antibiotikum phytoxan, ATB jsem neměla snad 3 roky u.
Není tady
Phytoxan taky pouívám posledně jsem ho dala i synovi a zvládli jsme chřipku bez zbytečných antibiotik.
Není tady
Kacabama napsal(a):
Phytoxan taky pouívám posledně jsem ho dala i synovi a zvládli jsme chřipku bez zbytečných antibiotik.
Chřipka je virové onemocnění a antibiotiky se neléčí.
Jinak upozorňuji, e spamování je zde zakázáno, take pokud jetě někde budu číst dalí příspěvek o tomto přípravku, tak nejen e budu mazat, ale i banovat. Díky za pochopení.
Není tady
No teď na vech zdravotních vláknech jsou dvě nebo tři spamerky nebo kloní. Blbé je to, e pro jejich reklamy jsou odsunuta normální vlákna!
Není tady
Záleí samozřejmě na dokroce, ale pokud jsou čepy, tak jsem určitě pro antibiotika.
Není tady