1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Moc prosím o radu,kamarád nemá v PC blutu,tak video z jeho mobilu mě bylo posláno přes blutu do mého mobilu.Já doma uloila video do PC a mejlem přeposlala k němu do jeho PC.Ve lo dobře..odeslalo se to ale ono mu to doma na PC nejde otevřít to video.Kdy mě ten mejl přeposlal spátky ,mně to otevřít lo.Kde je chyba?? Má jediný záznam své nyní u zesnulé maminky.Tak si ho chce uchovat lépe ne v mobilu.Asi je to hrozně napsaný.
Není tady
Mejado, tam bude problém s koncovkou videa, zřejmě nemá nainstalovaný program, který video s takovou koncovkou umí otevřít.
Na video z mobilu se osvědčil BSPlayer, je free a v četině. Ten umí přehrát snad vechny formáty (koncovky).
V SZ má, kde ho stáhne.
Není tady
Ota napsal(a):
Mejado, tam bude problém s koncovkou videa, zřejmě nemá nainstalovaný program, který video s takovou koncovkou umí otevřít.
Na video z mobilu se osvědčil BSPlayer, je free a v četině. Ten umí přehrát snad vechny formáty (koncovky).
V SZ má, kde ho stáhne.
A na to, e v BS playeru je od výrobce přidaný trojský kůň... Media Player Classic Home Cinema - naprosto nenáročný program, s vlastními kodeky a bez instalace... A nebo existují stránky jako zamzar.com kde to zdarma převedou do jiných formátů...
Není tady
BS Player, byl začátkem prosince opraven a zbaven trojana.
Není tady
Díky, známej u má to video..kamarád mu to tam nakonec udělal.Taky říkal něco o koncovce.
Není tady
Jen tak jsem nakoukla, protoe, já neumím poslat ani video z foáku Je to tak sloité? Kdy kouknu do PC, tak fotka je jakoby jedna poloka, ale video jsou 2, jedna jen AVI a druhá THM. Stačí poslat ty 2 poloky mailem a ten dotyčný si to otevře stejně jako já? Omlouvám se za hloupé dotazy
A zřejmě to taky bude veliké, nevím, jak by to lo, jestli by PC stíhal. Existují nějaké úschovny, přes které to jde zaslat?
Upravil(a) hanina (28. 5. 2009 22:24)
Není tady
Hanino, existují, hodím Ti odkaz do SZ.
Není tady
hanina napsal(a):
Jen tak jsem nakoukla, protoe, já neumím poslat ani video z foáku
Je to tak sloité? Kdy kouknu do PC, tak fotka je jakoby jedna poloka, ale video jsou 2, jedna jen AVI a druhá THM. Stačí poslat ty 2 poloky mailem a ten dotyčný si to otevře stejně jako já? Omlouvám se za hloupé dotazy
A zřejmě to taky bude veliké, nevím, jak by to lo, jestli by PC stíhal. Existují nějaké úschovny, přes které to jde zaslat?
Ten THM je jen nějaký "popis" pro foák, pro přehrání v počítači ho nepotřebuje.
Není tady
u se mě to podařilo
Není tady