Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 2. 2. 2009 20:52

mejada
♥♥♥♥---
Místo: Východočeský

Přeposílání videa

Moc prosím o radu,kamarád nemá v PC blutu,tak video z jeho mobilu mě bylo posláno přes blutu do mého mobilu.Já doma uložila video do PC a mejlem přeposlala k němu do jeho PC.Vše šlo dobře..odeslalo se to ale ono mu to doma na PC nejde otevřít to video.Když mě ten mejl přeposlal spátky ,mně to otevřít šlo.Kde je chyba?? Má jediný záznam své nyní už zesnulé maminky.Tak si ho chce uchovat lépe než v mobilu.Asi je to hrozně napsaný. kapitulation

Není tady

#2 3. 2. 2009 5:19

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Re: Přeposílání videa

Mejado,  tam bude problém s koncovkou videa, zřejmě nemá nainstalovaný program, který video s takovou koncovkou umí otevřít.
Na video z mobilu se osvědčil BSPlayer, je free a v češtině. Ten umí přehrát snad všechny formáty (koncovky).
V SZ máš, kde ho stáhneš.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#3 17. 4. 2009 10:26

H2SO4
♥♥-----

Ota napsal(a):

Mejado,  tam bude problém s koncovkou videa, zřejmě nemá nainstalovaný program, který video s takovou koncovkou umí otevřít.
Na video z mobilu se osvědčil BSPlayer, je free a v češtině. Ten umí přehrát snad všechny formáty (koncovky).
V SZ máš, kde ho stáhneš.

Až na to, že v BS playeru je od výrobce přidaný trojský kůň... Media Player Classic Home Cinema - naprosto nenáročný program, s vlastními kodeky a bez instalace... A nebo existují stránky jako zamzar.com kde to zdarma převedou do jiných formátů...

Není tady

#4 17. 4. 2009 10:38

Ota
Moderátor(ka)

BS Player, byl začátkem prosince opraven a zbaven trojana. wink

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#5 17. 4. 2009 18:52

mejada
♥♥♥♥---
Místo: Východočeský

smile Díky, známej už má to video..kamarád mu to tam nakonec udělal.Taky říkal něco o koncovce.

Není tady

#6 28. 5. 2009 22:14

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Jen tak jsem nakoukla, protože, já neumím poslat ani video z foáku dumbom Je to tak složité?  Když kouknu do PC, tak fotka je jakoby jedna položka, ale video jsou 2, jedna jen AVI a druhá THM. Stačí poslat ty 2 položky mailem a ten dotyčný si to otevře stejně jako já? Omlouvám se za hloupé dotazy

A zřejmě to taky bude veliké, nevím, jak by to šlo, jestli by PC stíhal. Existují nějaké úschovny, přes které to jde zaslat?

Upravil(a) hanina (28. 5. 2009 22:24)

Není tady

#7 29. 5. 2009 6:55

Ota
Moderátor(ka)

Hanino, existují, hodím Ti odkaz do SZ.

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#8 1. 6. 2009 12:32

PetrV
♥♥♥♥♥♥-

hanina napsal(a):

Jen tak jsem nakoukla, protože, já neumím poslat ani video z foáku dumbom Je to tak složité?  Když kouknu do PC, tak fotka je jakoby jedna položka, ale video jsou 2, jedna jen AVI a druhá THM. Stačí poslat ty 2 položky mailem a ten dotyčný si to otevře stejně jako já? Omlouvám se za hloupé dotazy

A zřejmě to taky bude veliké, nevím, jak by to šlo, jestli by PC stíhal. Existují nějaké úschovny, přes které to jde zaslat?

Ten THM je jen nějaký "popis" pro foák, pro přehrání v počítači ho nepotřebuješ.

Není tady

#9 1. 6. 2009 13:16

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

už se mě to podařilo tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí