19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Nevíte někdo, jak dlouho můe zůstat v zubu hojivá vloka? Zubařka mě pořád přeobjednává protoe nestíhá a u ji tam mám dva měsíce. Díky za odpověď.
Není tady
Nevím, co myslí hojivá vloka, není to vloka na umrtvení nervů v zubě? Nebo má na mysli např. po vytrení zubu , kde byl zánět?
Není tady
Dala mi ji tam po odvrtání prasklé plomby pod kterou byl kaz a chutnalo to jako hřebíček.
Není tady
Hm, těko říct, co zamýlí doktorka se zubem. Ale pokud ho nemá jetě oetřený, tak to bude asi!? ta vloka na umrtvení nervů. Ty u by měly být umrtveny, moná proto odkládá oetření. To by měla vyčistit kanálky, vyplnit je plnidlem, a snad nástavbu zubu. No at je to jakkoliv, tak ta vloka u tam nemá ádnou funkci. Jde asi o to, ten zub dodělat.
Není tady