6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky budu hledat večer a nebo zaúkoluji manu....teď si jdu lehnout mám 39 a jemi fááááákt zle..papap kočiky
Není tady
masule napsal(a):
joo jinak jim to fakt dost blbne,volalao mi spouta lidí,e jim to hlasování vůbec nejde a je pravda,e já tam třeba ted mám nové lidi naposledy přidaný včera o půl osmý,take je to zase kousnutý.....asi nečekali takový zájem
Asi ne, včera večer jsem při prohlíení měla cca 570 soutěících
Začíná to být národním sportem dobře se to rozjelo
Není tady
taky taky z mé rodiny hlasovali jen 2 lidi páč to nikomu nelo...chtělo to nainstalovat nějaký program a nebo uloit
masule napsal(a):
joo jinak jim to fakt dost blbne,volalao mi spouta lidí,e jim to hlasování vůbec nejde a je pravda,e já tam třeba ted mám nové lidi naposledy přidaný včera o půl osmý,take je to zase kousnutý.....asi nečekali takový zájem
Není tady
foool,tak at se brzy uzdravíte,u nás je to krom tatky taky vechno doma,u jsme bez horeček,ale rýma a kael...no děs.
Není tady
ahoj holky, tak jsme tam s Martínkem taky, bejuska.bejuska..tak to jdu celý omrknout a taky hlasovat..
Není tady
tak jsem koukala..jak nae babinetí mimča a maminky..pěkně doli od prvních pozic dozadu .. tak jsem vám to přála.. no nevím jak se tam hlasuje..občas to opravdu nejde.. já u jsem s Kubíčkem na předposledním místě..tak u to nějak ,,nehrotím" pa a přeji vem postupy na přední pozice Renča
Není tady
nebojte, to je normalni, dopredu se dostaly ty, co prave obdrzeli svuj 101 hlas pro postup do finale. tak za mesic ten naval opadne a pak se zacne teprv hlasovat podle toho, jak se komu ktera fotecka libi. zatim ty holky na prvnich mistech drzi jen sila pribuznych
Není tady
jsme sice přihláení, ale vlastně nevím, kde se posílají ty pozvánky - mailíky...a jak má kdo hlasovat..
Není tady
Koho jsem nala,ten má za pět....moc hezké fotečky a koukejte to některá vyhrát,přeju hodně těstí!
Není tady