29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
musíš mít 100 hlasů aby si postoupila do "jako dalšího kola"...do té hitparády..pak se zařadíš...
Dita.L napsal(a):
Holky muzete mi vysvetlit, kdo mate info proc nejsem v top 20 kdyz prumer na to mam? Pocita se do toho jenom hodnoceni nebo i neco jineho?
Není tady
Tak jsem zjistila, že z pc hlasovat pro kokrétní osoby vícekrát nejde, přestože jsem si v pravidlech četla, že z jedné IP adresy lze, i když omezeně a s odstupem 10 minut
takže pokud se neobjeví někdo nový, tak už jsem pro vás, zlatíčka, dohlasovala. Nevím, co budu do konce soutěže dělat (je to toho 16.dubna, či co?)
Upravil(a) Nataly (4. 2. 2009 22:38)
Není tady
mufina1 napsal(a):
no Nataly co asi... začneš obíhat internetové kavárny...
![]()
![]()
![]()
Mufi, to je super nápad ,ale to abych natankovala plnou nádrž, neb tady jich asi moc nemáme
Není tady
ani mne nejde viackrat hlasovat pre toho isteho cloveka a pisu to co pise nataly
Není tady
holky,můj chlap přišel na to,že když máš v pc víc prohlížečů,tak můžeš hlasovat z každého jo a taky mlel něco o vymazání cookies aby šlo opravdu z jedný IP adresy hlasovat 10X
takže asi tak
to aby chudák nataly nemule obíhat ty kavárny
Není tady
tak tomu nerozumím...mě to jde jen jednou a kámošky mi psali že jim to třeba nejde vůbec
masule napsal(a):
holky,můj chlap přišel na to,že když máš v pc víc prohlížečů,tak můžeš hlasovat z každého
jo a taky mlel něco o vymazání cookies aby šlo opravdu z jedný IP adresy hlasovat 10X
takže asi tak
![]()
Není tady
masul tak som to skusila, zmazala cookies a ma tvoj manzilek pravdu da sa tak hlasovat pre jedneho cloveka kolkokrat chcete, ked vzdy po odhlasovani vymazete cookies
Není tady
a může mi někdo říct jak a co to je cookies???
clare napsal(a):
holky pravda, jsem smázla na radu masulky chlapa cookies a už jsem zase hlasovala, takže do toho!!!!!!!
Není tady
já tam žádný nástroje nemám
clare napsal(a):
fool u mě to funguje tak, že klikneš na expolreru na nástroje, dole klikneš na možnosti internetu a tam už uvidíš
Není tady
Fool-pick napsal(a):
já tam žádný nástroje nemám
![]()
clare napsal(a):
fool u mě to funguje tak, že klikneš na expolreru na nástroje, dole klikneš na možnosti internetu a tam už uvidíš
hore v liste mas polozku Nastroje vedla oblubenych rozkliknes....
Není tady
jojo už jsem to našla..možnosti internetu taky ,ale buhužel cookies neee
Není tady
masule napsal(a):
holky,můj chlap přišel na to,že když máš v pc víc prohlížečů,tak můžeš hlasovat z každého
jo a taky mlel něco o vymazání cookies aby šlo opravdu z jedný IP adresy hlasovat 10X
takže asi tak
![]()
prohlížeč mám jeden, to vím, další si stáhnout nemůžu,mám strašně zasekanej pc, budu ho muset nechat vyčistit
a vymazání cookies, co to je? Mě se něco takovýho zobrazuje, když se mi spustí antivir,tak to dávám odstranit,ale víc tomu nechápu...asi budu muset hledat kavárny
Není tady
já jsem asi blbá..no nic neva...třeba na to někdy přindu
clare napsal(a):
tam si najdeš historie procházení a odstranit na to klikneš a dáš odstranit cookies
Není tady
naty,holky to tady tak nějak poposaly kde to asi nejdeš,já jsem totální blb na pc,takže bohužel neporadím
Není tady
sakra tak to ani nemusím hledat nějaké cookies,ne? ne bane já chi dát hlasy všem babinetkám
chci a chci a chci
Nataly napsal(a):
Foolíku, jsi zase první
Není tady
joo jinak jim to fakt dost blbne,volalao mi spouta lidí,že jim to hlasování vůbec nejde a je pravda,že já tam třeba ted mám nové lidi naposledy přidaný včera o půl osmý,takže je to zase kousnutý.....asi nečekali takový zájem
Není tady
Fool-pick napsal(a):
sakra tak to ani nemusím hledat nějaké cookies,ne?
ne bane já chi dát hlasy všem babinetkám
chci a chci a chci
![]()
Nataly napsal(a):
Foolíku, jsi zase první
Fool, fakticky je v to v Nástroje,možnosti internetu, složka obecné, tam je pak provházení historie a tam to najdeš
Není tady