29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Peti, já myslím,že jsme na tom podobně já sice soutěžím, ale taky se mi líbí spousta dalších fotek a tak jim dávám plný počet
Jinak všem děkujeme za hlasy, snad se díky vám všem dostaneme i přes tu hranici 100 bodů
Není tady
Ahoj holky taky se přidáme http://www.lovelababy.cz/profil/?user_id=154
Není tady
ahojky,
moc děkujeme za všechhny hlasy,já posílám taky všem i "nebabinetkám" některý fotky jsou tam opravdu moc pěkný
Není tady
http://www.lovelababy.cz/obal/zobrazit/ … nvite=1311 taky se pridavame a hlasujeme. Nektery fotky jsou uuuuuuzasny
Není tady
Sakriš, holky, ono to jde fakt hlasovat jenom jednou? Já jsem myslela, že aspoň dvakrtá jo, nebo jsem to špatně četla???? (je fakt, že jsem ve fázi mimózy) Já jsem vám chtěla zase přisypat trošku bodů...když jsem tam objevila fotku jednoho tatínka, tak jsem to včera mohla fakt zkusit s fotkou Nicolky a tatínka,ale naskakovat do rozjetého vlaku se nemá. Tak doufám, že to vyhraje některá z babinetek
a pak mi podepíše láhev aviváže
Není tady
Ahojky, tak uz jsem nas nasla http://www.lovelababy.cz/hlasovani/?user_id=211
Diky vsem
Není tady
holky, kdo vás tak sráží? dala jsem všem pět a jenom nevěřícně koukám, jak se fool-pick propadá... to je hnus, pokud má někdo "objednaný" pětky pro sebe a jedničky pro ostatní... ach jo
Není tady
zlatíčko jsi moc hodná...děkuji...já dala všem 5*..líbí se mi všechny miminka a moc mě to těší
...ale pokud to má někdo naopak,tak je to jeho boj...jsou i tací a mě nestojí za to se tím zabívat...přála bych to nejvíce jedné z babinetek a taky jsem obeslala své rodiné známé a vypsala jména všech,tak snad to jedna z nás bude
tina napsal(a):
holky, kdo vás tak sráží? dala jsem všem pět a jenom nevěřícně koukám, jak se fool-pick propadá... to je hnus, pokud má někdo "objednaný" pětky pro sebe a jedničky pro ostatní... ach jo
Upravil(a) Fool-pick (4. 2. 2009 18:54)
Není tady
Akorát holky jak zjistím že když hlasuju že je to k něčemu..já jsem asi blbá ale dám všechny hvězdičky kliknu a šupo pa už mám smůlu je tam už další foto...tak já nevím jestli je to vůbec k něčemu....
Není tady
keny jak dáš všechny hvězdičky...podle toho jak se ti foto líbí dáč buď první druhou...pátou to je nejvyšší počet a aitomaticky po halsování na další soutěžící
keny napsal(a):
Akorát holky jak zjistím že když hlasuju že je to k něčemu..já jsem asi blbá ale dám všechny hvězdičky kliknu a šupo pa už mám smůlu je tam už další foto...tak já nevím jestli je to vůbec k něčemu....
Není tady
Tino, ja jsem se chvili na to hlasovani divala u sebe v profilu...je tam kolik uz mas hlasu (resp. kolik ti chybi do 100) a jaky mas prumer. Najednou se mi taky zacal ten prumer rychle menit...a tak jsem si spocitala, ze mi prislo nekolik nejhorsich znamek za sebou...takze ac tatinek tvrdi neco jineho....jsme asi zrudicky
tina napsal(a):
Není tady
No je to jasný, ne? Každý podpoří svého favorita a zbytku dá jednu *, jak jinak, aby si zvýšil šance... a jinak ode mě máte všichni 5*
Není tady
Petuli28 napsal(a):
Tino, ja jsem se chvili na to hlasovani divala u sebe v profilu...je tam kolik uz mas hlasu (resp. kolik ti chybi do 100) a jaky mas prumer. Najednou se mi taky zacal ten prumer rychle menit...a tak jsem si spocitala, ze mi prislo nekolik nejhorsich znamek za sebou...takze ac tatinek tvrdi neco jineho....jsme asi zrudicky
![]()
![]()
tina napsal(a):
Není tady
Tak já všem babinetkám moc fandím a těm co jsem poznala anebo na ně tady našla odkaz klikám pětku jiným,co se mi líbí taky pět, ostatním radši nic...ale nedávno jsme to řešily u nás na Letňatech...si pište,že je to tak jak píše Spirula...rozešlou adresu po svejch známejch a ti jim pak klikaj pězky a ostatním jedničky,aby ten jejich měl větší šanci na výhru...je to mazec,ale je to tak
i když..mezi námi...opravdu si myslíme, že paní, která bude mít největší počet hlasů opravdu nafotí fotky na novej přebal Lovely
? taky by mě zajímalo,jestli se dá z jednoho compu hlasovat i víckrát...
Není tady
Já tak ráda koukám na fotečky miminek a maminek
Jste všechny krásné, jdu přidat bodíky
Není tady
Kukuk, tak už sme sa prihlásili aj my: http://www.lovelababy.cz/profil/?user_id=313
a idem všetkým poslať hlas
Není tady
sunny2 napsal(a):
Kukuk, tak už sme sa prihlásili aj my: http://www.lovelababy.cz/profil/?user_id=313
a idem všetkým poslať hlas
Sunny od nas to mas za 5
Není tady
Holky muzete mi vysvetlit, kdo mate info proc nejsem v top 20 kdyz prumer na to mam? Pocita se do toho jenom hodnoceni nebo i neco jineho?
Není tady