29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Seli když něco chceš můžeš se inspirovat Majkou ne?
Náčo, kde jsi, už je čas na nové Depo!!!!
Není tady
Selima napsal(a):
![]()
Práve mi ponúkli polročného puberťáka-jazvečíka... Síce chlapca, ale aj tak....
Ja chcééém psááá! Jazveca....
![]()
Víš co chceš? Já nevím proč odmítáš kluk jezevčík půl roční puberťák .... Kde je chyba?
Není tady
Seli ber, když někdo dává... po mě chtějí všichni nekřesťanský peníze za štěndu a vesmír MLČÍ!!
Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Vlaštovky a posílat to na berňák nebo do Strakovkyjá už asi vlaštovky skládat neumím
Tak se přijeď učit no ono v base až tě za týden zavřou se to naučíš
![]()
![]()
Já jdu za týden bručet? Jakto?
Není tady
Regina napsal(a):
Jéééé
tak se zeptat mamičky, jestli ti ho občas pohlídá, až zaletíš k nám do Čech, a šup s ním domů! A v čem je problém????
Mamičku treba teraz hlídat...
Má kaosi dosť práce sama so sebou a s imunitou... neivem, či by zlvádla aj psa. A otec bol naposledy dosť nekompromisný. Bez ich pomoci som ale namydlená, to si bohužiaľ uvedomujem.
Hoci jazveci sú takí intleigentní, že tento by sa možno mohol venčiť aj sám...
Len čo dosiahne na kľúčovú dierku.
Není tady
Somaia napsal(a):
Seli ber, když někdo dává... po mě chtějí všichni nekřesťanský peníze za štěndu a vesmír MLČÍ!!
Nechce škrásneho jazvečíka z Prešporku...? Už čiastočne vycvičeného, vraj z úplnej rodiny (ocko chodí deti navštevovať pravidelne...).
Není tady