|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

I když na druhé straně, není ten bordel výdaj na reprezentaci? 

Není tady
Želvička17 napsal(a):
hele třeba zásoby kancelářskýho papíru mě napadly... akorát co z něj pak budu vyrábět...přemýšlím
Vlaštovky a posílat to na berňák nebo do Strakovky 
Není tady
[
petra72 napsal(a):
Ahááá, takhle ty to myslíš! Tak to jo, jenže becher je u mě taky spotřební zboží - takže nikdo nic nevidí, jen všichni jsou tak trochu pod parou.
![]()
A nosit flašky na FU se nesmí, to je ti snad jasný, ne.
A určitě si to v rámci živnosti na vedení účta obhájíš, že děláš přiznání - [b]TO JE JAKO POVINNÝ PITNÝ REŽIM.
No jo holka, ale zas ta díra do zdravotního rozpočtu. Asi se zmíním pí. ministryni, aby u daňařů co maj u zpracovávání daní a jiných povinných odvodů z důvodu zvětšeného a povinného pitného režimu zvedla odvod za zdravotní pojištění
a u kolegy Kalouse zas aby platili za dary z alkoholu

Není tady
To jsem ráda, že jsem se tam nedostala, s tou mojí stydlivostí by byl problém
http://bleskove.aktualne.centrum.cz/video/?id=235895
Slibovala jsem si od toho radu, jak změnit šatník, ne se před národem svléknout...kalendář hadr!!!!!!!Ta děvčata obdivuji!
Upravil(a) Regina (18. 2. 2009 12:56)
Není tady
Klubko napsal(a):
Mazli, já dávám vydělat ČD
Hm, tak nepřivezou
.
Když to vymyslím, tak se ozvu a domluvíme se, jela bych s tebou vláčkem, sama bych se ztratila
.
Není tady

Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
hele třeba zásoby kancelářskýho papíru mě napadly... akorát co z něj pak budu vyrábět...přemýšlím
já už asi vlaštovky skládat neumím 

Není tady
Regi, to mělo být tohle? Hm viděla jsem už dva spoty a řeknu ti - přijde mi to zase jako hon na čarodky.... hurá akce.
Jestli změnit šatník.. zkus na čt tu páteční oblíkačku. První díly mě moc nepřesvědčily ale ted, jsou i milí, nepresují člověka do něčeho v čem se psychicky vůbec necítí i kdyby to bylo sebehezčí a to je podle mě dobře...
Není tady
Pisatel No jo holka, ale zas ta díra do zdravotního rozpočtu. Asi se zmíním pí. ministryni, aby u daňařů co maj u zpracovávání daní a jiných povinných odvodů z důvodu [b napsal(a):
zvětšeného a povinného pitného režimu [/b]zvedla odvod za zdravotní pojištění
![]()
Já do dnešního dne myslela, že jsi kamarád...
Sem se zmýlila. No nic, mýliti se je lidské. Hada na prsou jsem si hřála.

Fakt až tak? Na prsiach? A ja že si hanblivka s rolákom namiesto výstrihu... 
Není tady

Tssss-tss. Tie tiché vody. 
Není tady
Regina napsal(a):
To jsem ráda, že jsem se tam nedostala, s tou mojí stydlivostí by byl problém
http://bleskove.aktualne.centrum.cz/video/?id=235895
Slibovala jsem si od toho radu, jak změnit šatník, ne se před národem svléknout...kalendář hadr!!!!!!!Ta děvčata obdivuji!
mazec - Regi kalendář jsem zvládla, ale tohle bych nerozchodila 
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
já už asi vlaštovky skládat neumím
Tak se přijeď učit no ono v base až tě za týden zavřou se to naučíš

Není tady
holky účetní moc prosím - nemůžu se dovolat té své...teď jsem zjistila, že v práci účetní neodečítala M synka. Pracuje a podniká zároveň, dá se to započítat do daň přiznání? Nebo o to přijdeme? Kují
Není tady
petra72 napsal(a):
Pisatel No jo holka, ale zas ta díra do zdravotního rozpočtu. Asi se zmíním pí. ministryni, aby u daňařů co maj u zpracovávání daní a jiných povinných odvodů z důvodu [b napsal(a):
zvětšeného a povinného pitného režimu [/b]zvedla odvod za zdravotní pojištění
![]()
Já do dnešního dne myslela, že jsi kamarád...
![]()
Sem se zmýlila. No nic, mýliti se je lidské. Hada na prsou jsem si hřála.
![]()
![]()
Kuš jedna já jsem pořád kamaríád naopak ti chci ulevit od zdrav problémů

Není tady
jája-pája napsal(a):
holky účetní moc prosím - nemůžu se dovolat té své...teď jsem zjistila, že v práci účetní neodečítala M synka. Pracuje a podniká zároveň, dá se to započítat do daň přiznání? Nebo o to přijdeme? Kují
Zahrne synka do přiznání a uplatní si slevu na dani v celkové výši.
Jájo, odbornice poradí kvalifikovaně, ale já bych řekla, že jo, že se to určitě dá....během roku se platí zálohy na daně, a teprve v DP je to naostro. Nepropadej panice.
Péťa byla rychlejší...
Pisatel napsal(a):
![]()
![]()
Jo, zdravotní problémy mám. Bolí mě třetí měsíc záda. Asi k vám - tedy za Babulenkou - budu muset o víkendu skočit, aby mi to namasírovala a čarodějnickou ručkou mi tu bolet odebrala a problém jednou provždy vyřešila. 
petra72 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
![]()
Jo, zdravotní problémy mám. Bolí mě třetí měsíc záda. Asi k vám - tedy za Babulenkou - budu muset o víkendu skočit, aby mi to namasírovala a čarodějnickou ručkou mi tu bolet odebrala a problém jednou provždy vyřešila.
O víckendu jsou doma akorát pejsánci hlídači trhači štěňata a občas do počtu jejich adoptivní majitel
.
Není tady
díky díky
to se mi ulevilooooooooooooo 
Není tady
Klubko, já si teda myslím, že jednou (nebo dvakrát) za rok na tři týdny jíst jako vegan (nebo teda vyloučit ze stravy maso, vejce a mléčné výrobky) a pít k tomu čajíčky a čistou vodu může tělu jen prospět...dokonce si myslím, že i úplňkové hladovění je prospěšné, jen to vydržet!...S hubnutím to nemá co dělat, i když jako vedlejší efekt se může projevit...
Upravil(a) Vanda (18. 2. 2009 14:55)
jája-pája napsal(a):
díky díky
to se mi ulevilooooooooooooo
Že nemusíš víc odložit do kalendáře

Není tady

Práve mi ponúkli polročného puberťáka-jazvečíka... Síce chlapca, ale aj tak....
Ja chcééém psááá! Jazveca....

Není tady
Jéééé
tak se zeptat mamičky, jestli ti ho občas pohlídá, až zaletíš k nám do Čech, a šup s ním domů! A v čem je problém????
Není tady