Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1026 18. 2. 2009 12:49

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Re: CHAT: Dakotino energetické depo XX

I když na druhé straně, není ten bordel výdaj na reprezentaci? lol

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#1027 18. 2. 2009 12:49

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

hele třeba zásoby kancelářskýho papíru mě napadly... akorát co z něj pak budu vyrábět...přemýšlím lol

Vlaštovky a posílat to na berňák nebo do Strakovky lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#1028 18. 2. 2009 12:54

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

[

petra72 napsal(a):

Ahááá, takhle ty to myslíš!  Tak to jo, jenže becher je u mě taky spotřební zboží - takže nikdo nic nevidí, jen všichni jsou tak trochu pod parou. lol  lol

A nosit flašky na FU se nesmí, to je ti snad jasný, ne. lol

A určitě si to v rámci živnosti na vedení účta obhájíš, že děláš přiznání -  [b]TO JE JAKO POVINNÝ PITNÝ REŽIM
. lol

No jo holka, ale zas ta díra do zdravotního rozpočtu. Asi se zmíním pí. ministryni, aby u daňařů co maj u zpracovávání daní a jiných povinných odvodů z důvodu zvětšeného a povinného pitného režimu zvedla odvod za zdravotní pojištění reta a u kolegy Kalouse zas aby platili za dary z alkoholu tongue lol

Není tady

#1029 18. 2. 2009 12:54

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

To jsem ráda, že jsem se tam nedostala, s tou mojí stydlivostí by byl problém
http://bleskove.aktualne.centrum.cz/video/?id=235895

Slibovala jsem si od toho  radu, jak změnit šatník, ne se před národem svléknout...kalendář hadr!!!!!!!Ta děvčata obdivuji!

Upravil(a) Regina (18. 2. 2009 12:56)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#1030 18. 2. 2009 12:57

Mazlík
♥♥♥♥---

Klubko napsal(a):

Mazli, já dávám vydělat ČDsmile

Hm, tak nepřivezou sad .
Když to vymyslím, tak se ozvu a domluvíme se, jela bych s tebou vláčkem, sama bych se ztratila hmm .

Není tady

#1031 18. 2. 2009 12:58

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Pisatel napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

hele třeba zásoby kancelářskýho papíru mě napadly... akorát co z něj pak budu vyrábět...přemýšlím lol

já už asi vlaštovky skládat neumím lol

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#1032 18. 2. 2009 13:12

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Regi, to mělo být tohle? Hm viděla jsem už dva spoty a řeknu ti - přijde mi to zase jako hon na čarodky.... hurá akce.

Jestli změnit šatník.. zkus na čt tu páteční oblíkačku. První díly mě moc nepřesvědčily ale ted, jsou i milí, nepresují člověka do něčeho v čem se psychicky vůbec necítí i kdyby to bylo sebehezčí a to je podle mě dobře...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#1033 18. 2. 2009 13:13

petra72
Host

Pisatel No jo holka, ale zas ta díra do zdravotního rozpočtu. Asi se zmíním pí. ministryni, aby u daňařů co maj u zpracovávání daní a jiných povinných odvodů z důvodu [b napsal(a):

zvětšeného a povinného pitného režimu [/b]zvedla odvod za zdravotní pojištění reta a u kolegy Kalouse zas aby platili za dary z alkoholu tongue lol

Já do dnešního dne myslela, že jsi kamarád... dumbom dumbom  Sem se zmýlila. No nic, mýliti se je lidské. Hada na prsou jsem si hřála. dumbom dumbom grater

#1034 18. 2. 2009 13:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

va Fakt až tak? Na prsiach? A ja že si hanblivka s rolákom namiesto výstrihu... vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1035 18. 2. 2009 14:02

petra72
Host

gloria gloria gloria

#1036 18. 2. 2009 14:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tssss-tss. Tie tiché vody. vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1037 18. 2. 2009 14:37

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

Regina napsal(a):

To jsem ráda, že jsem se tam nedostala, s tou mojí stydlivostí by byl problém
http://bleskove.aktualne.centrum.cz/video/?id=235895

Slibovala jsem si od toho  radu, jak změnit šatník, ne se před národem svléknout...kalendář hadr!!!!!!!Ta děvčata obdivuji!

mazec - Regi kalendář jsem zvládla, ale tohle bych nerozchodila roll

Není tady

#1038 18. 2. 2009 14:39

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

já už asi vlaštovky skládat neumím lol

Tak se přijeď učit no ono v base až tě za týden zavřou se to naučíš lol lol lol

Není tady

#1039 18. 2. 2009 14:40

jája-pája
♥♥♥♥♥--

holky účetní moc prosím - nemůžu se dovolat té své...teď jsem zjistila, že v práci účetní neodečítala M synka. Pracuje a podniká zároveň, dá se to započítat do daň přiznání? Nebo o to přijdeme? Kují

Není tady

#1040 18. 2. 2009 14:40

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Pisatel No jo holka, ale zas ta díra do zdravotního rozpočtu. Asi se zmíním pí. ministryni, aby u daňařů co maj u zpracovávání daní a jiných povinných odvodů z důvodu [b napsal(a):

zvětšeného a povinného pitného režimu [/b]zvedla odvod za zdravotní pojištění reta a u kolegy Kalouse zas aby platili za dary z alkoholu tongue lol

Já do dnešního dne myslela, že jsi kamarád... dumbom dumbom  Sem se zmýlila. No nic, mýliti se je lidské. Hada na prsou jsem si hřála. dumbom dumbom grater

Kuš jedna já jsem pořád kamaríád naopak ti chci ulevit od zdrav problémů smile dumbom lol

Není tady

#1041 18. 2. 2009 14:44

petra72
Host

jája-pája napsal(a):

holky účetní moc prosím - nemůžu se dovolat té své...teď jsem zjistila, že v práci účetní neodečítala M synka. Pracuje a podniká zároveň, dá se to započítat do daň přiznání? Nebo o to přijdeme? Kují

Zahrne synka do přiznání a uplatní si slevu na dani v celkové výši.

#1042 18. 2. 2009 14:44

Vanda
Host

Jájo, odbornice poradí kvalifikovaně, ale já bych řekla, že jo, že se to určitě dá....během roku se platí zálohy na daně, a teprve v DP je to naostro. Nepropadej panice.

#1043 18. 2. 2009 14:45

Vanda
Host

Péťa byla rychlejší...smile

#1044 18. 2. 2009 14:46

petra72
Host

Pisatel napsal(a):

Kuš jedna já jsem pořád kamaríád naopak ti chci ulevit od zdrav problémů smile dumbom lol

Jo, zdravotní problémy mám. Bolí mě třetí měsíc záda. Asi k vám - tedy za Babulenkou - budu muset o víkendu skočit, aby mi to namasírovala a čarodějnickou ručkou mi tu bolet odebrala a problém jednou provždy vyřešila. gloria

#1045 18. 2. 2009 14:51

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Jo, zdravotní problémy mám. Bolí mě třetí měsíc záda. Asi k vám - tedy za Babulenkou - budu muset o víkendu skočit, aby mi to namasírovala a čarodějnickou ručkou mi tu bolet odebrala a problém jednou provždy vyřešila. gloria

O víckendu jsou doma akorát pejsánci hlídači trhači štěňata a občas do počtu jejich adoptivní majitel smile.

Není tady

#1046 18. 2. 2009 14:51

jája-pája
♥♥♥♥♥--

díky díky pussa to se mi ulevilooooooooooooo dumbom

Není tady

#1047 18. 2. 2009 14:52

Vanda
Host

Klubko, já si teda myslím, že jednou (nebo dvakrát) za rok na tři týdny jíst jako vegan (nebo teda vyloučit ze stravy maso, vejce a mléčné výrobky) a pít k tomu čajíčky a čistou vodu může tělu jen prospět...dokonce si myslím, že i úplňkové hladovění je prospěšné, jen to vydržet!...S hubnutím to nemá co dělat, i když jako vedlejší efekt se může projevit...

Upravil(a) Vanda (18. 2. 2009 14:55)

#1048 18. 2. 2009 15:02

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

jája-pája napsal(a):

díky díky pussa to se mi ulevilooooooooooooo dumbom

Že nemusíš víc odložit do kalendáře reta lol lol

Není tady

#1049 18. 2. 2009 15:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

grater kapitulation Práve mi ponúkli polročného puberťáka-jazvečíka... Síce chlapca, ale aj tak.... tongue Ja chcééém psááá! Jazveca.... grater roll

Brita

Není tady

#1050 18. 2. 2009 15:22

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jéééé stolt tak se zeptat mamičky, jestli ti ho občas pohlídá, až zaletíš k nám do Čech, a šup s ním domů! A v čem je problém????

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí