|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Selima napsal(a):
Pizzeria Rustica, Opletalova 36... snáď trafím aj ja... s pomocou ochotných Pražákov. V najhoršom si vezmem bielu paličku
... a preženiem svoju prirodzenú orientačnú bezradnosť. Nedeľa 22.2. 2009(pekný dátum, mmch) o 16,30.
Prdlačky paličku a bielou. Do jedné ruky příručku "Ako sa stať machrom" do druhé "Sedlák ve velkoměstě" a na krk tabulku "Jsem zbloudilá ovečka a hledám tuto hospodu a adresu". Určitě se ocneš v blázinci a odtama tě dovedu
Jak jednoduché řešení.

Není tady
Želvička17 napsal(a):
No Klubko, máš pravdu. Upřímně, už mám vlastně docela slušně nakročeno... s tím přemýšlením nad rohlíky apod.
A aerobik k tomu,co? Bacha na to!!!! 
Není tady
ffly napsal(a):
Vandi jsi moc hodná, ale žiješ moc rychle, ještě počkej do zítra
njn, chtěla jsem bejt první....
Mazlík a Nabuko by do Prahy nejely?
Není tady
Kuki, není možná!
Klíííd!Nervíky pracujou, tak honem na squash .
Není tady

Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Nemôžeš prespať a ostať do nedele? Asi nie, ja viem...
tak snáď nabudúce - alebo niekedy u nás, v Prešporku či na Kolibe alebo inde....
Neslibuji, ale v případě, že to bude tvé veliké přání tak dostane Izolaci, svěrací kazajku. Pokud vrabci nelžou tak doma jí čekaj leda tak dva pokemoni, kteří s Pan stejnak nemluví neboť jim odebrala jejich milované houpací křesílko
Tak hosťa v zvieracej kazajke by som v tej pizzerke videla fakt len nerada... a čo ja, ale Pražáci by sa tam už asi nemohli objaviť.. 
Upravil(a) Selima (18. 2. 2009 8:33)
Není tady
to nebyly nervy, to byl hlad 
dcera chtěla jít nakupovat hadry, už stopadesátou černou mikinu a stopadesátý bílý nátělník...já přišla domů v sedm, zmrzlá, hladová a nechtělo se mi nikam jet. Jenže ona jindy nemá čas! tak já, kliďas, který uhýbá i dětem, zařvala jak TYGR. Scénka z filmu...
Squash bude až příští týden.
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Nemôžeš prespať a ostať do nedele? Asi nie, ja viem...
tak snáď nabudúce - alebo niekedy u nás, v Prešporku či na Kolibe alebo inde....
Neslibuji, ale v případě, že to bude tvé veliké přání tak dostane Izolaci, svěrací kazajku. Pokud vrabci nelžou tak doma jí čekaj leda tak dva pokemoni, kteří s Pan stejnak nemluví neboť jim odebrala jejich milované houpací křesílko
Tak hosťa v zvieracej kazajke by som v tej pizzerke videla fakt len nerada... a čo ja, ale Pražáci by sa tam už asi nemohli objaviť..
Neboj kazajku bych v pravou chvíli sundal, zas mám rozum sice mdlý, ale co naděláš s důchodcem 
Není tady
Sel, je to na rohu pod hlavním nádražím, projdeš Sherwood k tramvaji, přejdeš silnici , dáš se vlevo a hned z prvním rohem (na světlech ) doprava .
Není tady
Kuki, vždyt máš právo někdy říci ne. No tak příště to už bude lepší. Já jsem si včera užívala luxování novým vysavačem. Fakt:)
Není tady

Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Pizzeria Rustica, Opletalova 36... snáď trafím aj ja... s pomocou ochotných Pražákov. V najhoršom si vezmem bielu paličku
... a preženiem svoju prirodzenú orientačnú bezradnosť. Nedeľa 22.2. 2009(pekný dátum, mmch) o 16,30.
Prdlačky paličku a bielou. Do jedné ruky příručku "Ako sa stať machrom" do druhé "Sedlák ve velkoměstě" a na krk tabulku "Jsem zbloudilá ovečka a hledám tuto hospodu a adresu". Určitě se ocneš v blázinci a odtama tě dovedu
Jak jednoduché řešení.
![]()
Tak do Bohníc náhodou trafím aj sama.... autobus tuším č. 152 od Katastrofálneho úradu v Kobylisích. Z konečnej je to už len kúsok. 
Není tady
Kuki, MĚLA bych jíst jako vegani, právěže...ale už mě to neba, stýská se mi nejvíc po kávičce...asi se spíš smířím s tím, že holt nebudu mít velikost jako ve -ceti.
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Jak jednoduché řešení.
![]()
Tak do Bohníc náhodou trafím aj sama.... autobus tuším č. 152 od Katastrofálneho úradu v Kobylisích. Z konečnej je to už len kúsok.
Oprav si jízdní pořádek bus č. 177 a nebo 200 stanice výstupní Katovická nástupní sedí 
Upravil(a) Pisatel (18. 2. 2009 9:02)
Není tady
Klubko napsal(a):
Kuki, vždyt máš právo někdy říci ne. No tak příště to už bude lepší. Já jsem si včera užívala luxování novým vysavačem. Fakt:)
Jo, já vím. Já jsem se omluvila, ať mě bere s rezervou, že jsem hladová a nikam se mi nechce, jenže ona Bára udělala xicht a vlhký voko, že je chudinka a pak to teprve lítalo...
Nic, to bylo jen pro pobavení, jak klidná Kukačka vylítla 
nakupovat půjdeme dnes.
Vando - stejně jsi dobrá. Já zůstávám jen u těch plánů. S vegany jsem byla týden na Šumavě, oni taky zdravě nejedí. A velikost jako ve dvaceti - no, já mám několik kamarádek z klubu 66, ďábelský to ročník. Ony se vdávaly s váhou 53 kilo, dnes atakují 90tku. To se vždycky vzpametám...
Není tady

Oki, na čísla pamäť nemám, to je fakt. 200 ide na sídlisko Bohnice, že?
No nič, v najhoršom nažhavím mobil a spýtam sa, ale mala by som to nájsť. V Prahe som ešte zúfalo neblúdila, aspoň si nepamätám...
Není tady
Selima napsal(a):
Oki, na čísla pamäť nemám, to je fakt. 200 ide na sídlisko Bohnice, že?
No nič, v najhoršom nažhavím mobil a spýtam sa, ale mala by som to nájsť. V Prahe som ešte zúfalo neblúdila, aspoň si nepamätám...

Není tady

A priznám sa bez mučenia, že sa tešším...
Není tady
Ad vegani. Jednou jsem měla na treku ve skupině dva vegany. Kluka a holku. Bylo to hrozný. Na přechod neměli vůbec sílu. Pod krosnou se sotva zlomili. Ona vlasy totálně zničený? A z čeho? No z absence tuku.
Já tomu říkám nápor na tělo a nepřirozenost. Klidně ať nejedí maso, o.k.,ale prostě i vitamíny A, E,D,K se bez trošky tuku v těle nerozpustí (mrkev, celer....) a nevstřebají. Takže pak řídnou vlasy, kosti, pleť je povadlá. Já zkusím doma vyhrabat fotky a přivezu v nedli, jak vypadá anorektička....
Ty taky nemají přísun dobrý látek.
A znova opakuji, že velikost 36 - 38 není jen o hladovění a dietě. Přesně jak psala REgina, jo-jo efekt funguje. A halvně o pravidelném jídle. Jíst 3x denně je málo. Fakt vyzkoušeno.
A nejvíce mě pobaví ty kecy modelek, jak píšou, že snídají čokoládu, cvičení nesnášejí a zadek si formují chůzí na vysokých podpadcích. Kecy. 5% jich to má od boha, mají štěstí. Jinak já v 16ti - 20ti taky mohla sežrat továrnu na čokoládu a deko sem,deko tam. A ty nad 25 a více to je prostě od disciplině,tvrdém tréninku, hladovkách před focením. A pak taky cigárech a černé kávě, pervitinu atd.
Není tady

Klubko napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
No Klubko, máš pravdu. Upřímně, už mám vlastně docela slušně nakročeno... s tím přemýšlením nad rohlíky apod.
A aerobik k tomu,co? Bacha na to!!!!
Klubko jo jo... ale dneska cvičit nejdu... 
Já jsem na sebe byla hrozně pyšná, že jsem dva měsíce po porodu sundala těch 18 kg, co jsem nabrala... ale... já tam začala chodit do tý tělocvičny už za dva týdny, ještě v šestinedělí... cvok no... a dodneška nejsem schopná nastartovat nějaký normální stravování... 

Není tady

Želvi, ty jsi teda číslo. No já jsem zjistila, že to stravování teď taky nic moc. Jím sice 5x denně, dokonce snad i docela zdravě, jenže je doba daňových přiznání = doba čokolád v šuplících, a že se tam moc neohřejí. Měla bych se nad sebou zamyslet.
Není tady

KLubí, sranda je, že ja som zrejm bola anorektička v puberte a adoescencii(no, ešte na vysokej
) SÚPLNE NORMÁLNOU VÁHOU. Moja normálna váha je totiž zrejme vyššia než je priemer, lebo keď som mala ideálne parametre a hmotnosť (172/64, 93-62-96), mala som príznaky anorexie. Bolo mi furt zima, fialové nechty(cyanóza
), konštantne unavená, stále by som spala, vlasy mi padali, nechty sa lámali... Ale hlavne, že som bola happy a kočka. Jedla som surové ovsené vločky na raňajky, normálny obed a potom už len ovocie alebo surovú zeleninu, v nedeľu aj jogurt.
A cvičila som, koľko mi telo a nedostatok energie dovolili. Sa divím, že to mojej mame nedošlo, ale ona ma v tom ešte podporovala. Na strednej mi kupovala "diéty" (napr. jeden deň len 30 dkg šunky, druhý deň len kilo zeleniny, tretí deň 3 kyslé smotany, ďalí 30 dkg syra, apod.). Nechápem tú posadnutosť líniou a hlavne jej slepotu...
Není tady
Seli, vždyť to píšu. Každý ten mezník "své váhy" má bohužel nebo bohudík nastavený jinak. Prostě moje mamka bude mít vždy 78 kg a může jíst normálně, normálně se hýbat, tak tloustnout nebude. Ale když bude chtít mít 65,tak to bude o dietách a drsných dietách. Já jsem to samé. Lehkce udržuji 74 kg ,ale kdybych chtěla 65, tak se musím omezovat.
Jinak stres na mě funguje jako super dieta.
Želvi,ale tohle není normální. Já taky chodila cvičit. ráno na hodinu plavat, odpoledne 2 hodiny aerobik a k tomu 2 rajčata za celý den.... A kdybych to nešla splálit tím cvičením, tak si budu ty dvě rajské vyčítat týden.
To je zle!!! Díky bohu pryč.
Není tady

Peťuli napsal(a):
Želvi, ty jsi teda číslo. No já jsem zjistila, že to stravování teď taky nic moc. Jím sice 5x denně, dokonce snad i docela zdravě, jenže je doba daňových přiznání = doba čokolád v šuplících, a že se tam moc neohřejí. Měla bych se nad sebou zamyslet.
Já taky jedu na ty čokolády v šuplících - tchýně nakupovala ve velkým nějaký čokolády na vaření, ty já miluju...
Chjo, taky bych jednou chtěla být zahlcena daňovými přiznáními...
A jak jím já? Upřímně, jako prase... to tady ani nebudu psát...

Není tady