|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Maxík napsal(a):
Takže, na co mám objednat lístky?
Činohra, muzikál, opera, balet ...
Na divadlo do ValMezu a žánr je mi jedno...

Ale Petra Štěpána můžu... 
Brouk v hlavě, Charleyova teta...?
Upravil(a) Alosek (17. 2. 2009 17:55)
hrosanek napsal(a):
Alosek napsal(a):
Maxík napsal(a):
Mě nejlíp ubývají kila pořádným sexíkem, ale blbý je, když nejsou lidi ...
Maxíku, tos mě teda fakt pobavil
![]()
![]()
Zaprvé - lev a lidi? Potřebuješ pořádnou lvici, tygřici, jaguářici, holubici... nebo tak nějak, ne?
Zadruhé - holt když je ti zatěžko obětovat třeba guláš a lístky do divadla...![]()
Nemohla jsem si pomoct, fakt. Ale mám hned fajn náladu, díky.Ježíšmarjá Alí ještě, že Tě mám. Ten poslední příspěvek byl první, co mě za dnešek rozesmálo.
Někdy Ti řeknu, co nejvíc. :pussa.
Mě napadlo jako první, že když nejsou lidi, tak je to blbý, protože musím využít jiné možnosti... ale to jsem se původně styděla napsat... 
Alosek napsal(a):
hrosanek napsal(a):
Ježíšmarjá Alí ještě, že Tě mám. Ten poslední příspěvek byl první, co mě za dnešek rozesmálo.
Tak to jsem ráda
. Sice možná prasknu zvědavostí...
Jedu za chvíli domů, tak Ti hnedle jedle brnknu. Děsně mi chybíš. 
Alosek napsal(a):
hrosanek napsal(a):
Alosek napsal(a):
Maxíku, tos mě teda fakt pobavil![]()
![]()
Zaprvé - lev a lidi? Potřebuješ pořádnou lvici, tygřici, jaguářici, holubici... nebo tak nějak, ne?
Zadruhé - holt když je ti zatěžko obětovat třeba guláš a lístky do divadla...![]()
Nemohla jsem si pomoct, fakt. Ale mám hned fajn náladu, díky.Ježíšmarjá Alí ještě, že Tě mám. Ten poslední příspěvek byl první, co mě za dnešek rozesmálo.
Mě napadlo jako první, že když nejsou lidi, tak je to blbý, protože musím využít jiné možnosti... ale to jsem se původně styděla napsat...
No a teď jsi to celé zkazila. A já měla přitom takový hezký pocit. 
Ach jooo...
To mě mrzí... 
Alosek napsal(a):
![]()
Brouk v hlavě, Charleyova teta...?
Neřešitelné! Tohle Schod v repertoáru nemá! Asi si nejsme souzeni! 
Tak děcko mi ten kabát nezkritizovalo a vymyslely jsme plán jak to vyřešit, aby se kabát nerozvíral. Teda spíš nezkritizovalo mě v tom kabátě. No ale stejně...

No Klubko, máš pravdu. Upřímně, už mám vlastně docela slušně nakročeno... s tím přemýšlením nad rohlíky apod. 

Není tady

Maxík napsal(a):
Klubko napsal(a):
Maxi, já už ten problém nemám. Měla jsem ho. Jmenuje se Mentální anorexie. A proto píšu, jak to může dopadnout....
Já vím, ale já neměl na mysli ani tak Tebe...
Selima napsal(a):
... Ja mám pomalý, lenivý metabolizmus, ktorý sa pri diéte vyslovene šprajcne(tak ty mi, sviňa, nedáš nažrať?!!!) a funguje ešte horšie. Na mňa je účinnejší pohyb, zmena jedálničku a korenie podporujúce trávenie a urýchľujúce metabolizmus.
Ibaže každá to máme inak.... všakáno.
Jj, metabolismus je sviňa! Ale vypadá to, že po jistém přírodním preparátu se mi začíná srovnávat. Od loňského srpence mám dole 8 kilo.
Tak ještě 20 ...
Napíš prosím do SZ, o aký prírodný preparát ide... vyskúšam na môjho metabolizma, čo to povie. A sexík pomáha, ak sa vzápätí strašne nenažeriem, čo bohužiaľ väčšinou urobím...
Ale keď ja nezvládam ten vlčí hlad.

Upravil(a) Selima (17. 2. 2009 18:29)
Není tady
Seznam na akci neděle se Selimou 

Kuki
Regi
Hrošánek
Ffly
MíšaII
Vanda
Oxi
Vanilka69
Pisateľ+1
Klubko+Kakamila
Sisa...?
Somi+Peti?
no a ja... čiže 14 až 16 miest, zatiaľ...
Chybí ti tam Jája - pája 

Maxík napsal(a):
Alosek napsal(a):
![]()
ANEBO: Městské divadlo Brno - Brouk v hlavě, Charleyova teta
Neřešitelné! Tohle Schod v repertoáru nemá! Asi si nejsme souzeni!
Viz výše - upraveno...
Netvrdím, že jsme si souzeni, nedokážu posoudit, to nemá s divadlem nic společného
.
Misa II napsal(a):
Seznam na akci neděle se Selimou
Kuki
Regi
Hrošánek
Ffly
MíšaII
Vanda
Oxi
Vanilka69
Pisateľ+1
Klubko+Kakamila
Sisa...?
Somi+Peti?
no a ja... čiže 14 až 16 miest, zatiaľ...
Chybí ti tam Jája - pája
To je v háji, já z Prahy v sobotu večer odjíždím...
Tak si to užijte a ochlupáčujte Sel i za mne 
Není tady

Nemôžeš prespať a ostať do nedele? Asi nie, ja viem...
tak snáď nabudúce - alebo niekedy u nás, v Prešporku či na Kolibe alebo inde....
Není tady
Bohužel nemohu, jedu do Prahy už zítra a vzhledem k tomu, že ještě nejsem fit, budu ráda, když to zvládnu do té soboty....
Není tady
Když to v neděli půjde, zastavím se , abych Sélimku oňuchrala
dyk je to sestra moje rodná !!
Jen mi nějak zatím uniklo, kdeže se to koná ?! 
Není tady

Pizzeria Rustica, Opletalova 36... snáď trafím aj ja... s pomocou ochotných Pražákov. V najhoršom si vezmem bielu paličku
... a preženiem svoju prirodzenú orientačnú bezradnosť. Nedeľa 22.2. 2009(pekný dátum, mmch) o 16,30.
Není tady
Jo, tak to vím, tam už se jednou bylo...dlóóuhatánskej stůl !!
Tak doufám,že to vyjde a že se uvidíme !! 
Není tady

Aj ja dúfam...
a pripisujem ťa na zoznam...
Není tady
Milej motýlku, všechno nejlepšíííí! 
Regina napsal(a):
Pisateli, ono je jednoduché - nejíst. Ale stejně to nevydržíš dlouho- apak je tui jojo efekt, kdy přibereš i po porcích pro dvoulté dítě, vím, o čem mluvím. Tělo při hladovce na jjede nanouzový režim a veškeré jídlo ukláfád do zásob=tuků. Nejedení fakt nic neřeší.
Dokonalost je za chvíli nudná. Dovedete si mě představit hubenou? Já ne. To bych nebyla puma, ale nítěnka. A hubených běhá po světě hodně, tož já kopu za druhou stranu, rovnováha musí byť!![]()
Howgh.
A kdo mluví o nítěnce? Teď jsi opuchlá niť.
Hele kotě to je tak udělat si režim a také poradit se s dietologem a pak stejně jako vrcholovej sportovec 6x denně a pak sex dělá divi
to prej se hubne jedna radost
Kokej na mě 

Není tady
Vandi jsi moc hodná, ale žiješ moc rychle, ještě počkej do zítra 
Alosek napsal(a):
Maxík napsal(a):
Maxíku, tos mě teda fakt pobavil
![]()
![]()
Nemohla jsem si pomoct, fakt. Ale mám hned fajn náladu, díky.
Von Alosku kecá, jemu nevěřím ani slovo, i když je fakt, že od Černošic z něho začíná být další opuchlá niť 
Není tady
ffly napsal(a):
Vandi jsi moc hodná, ale žiješ moc rychle, ještě počkej do zítra
Hele co když uhodí mrazy a ty se toho významného dne nedožiješ
A jak Tě známe budeš mít tak dlouhý zástup gratulantů (ten výstřih je krásnej), aby se na nás vůbec dostalo tak už tak nějak s předstihem
. No dobře tak já až zítra Motejle 
Není tady
Maxík napsal(a):
Alosek napsal(a):
![]()
Brouk v hlavě, Charleyova teta...?Neřešitelné! Tohle Schod v repertoáru nemá! Asi si nejsme souzeni!
Ale lev nám to tady vzdává. To jsou mi věci. Když ani pusa ho nevybudí do vysokých obrátek to je s ním špatné, asi fakt nejsou lidi

Není tady
Selima napsal(a):
Nemôžeš prespať a ostať do nedele? Asi nie, ja viem...
tak snáď nabudúce - alebo niekedy u nás, v Prešporku či na Kolibe alebo inde....
Neslibuji, ale v případě, že to bude tvé veliké přání tak dostane Izolaci, svěrací kazajku. Pokud vrabci nelžou tak doma jí čekaj leda tak dva pokemoni, kteří s Pan stejnak nemluví neboť jim odebrala jejich milované houpací křesílko 
Není tady