|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Vanda napsal(a):
...nojono, já mám potíž... když je moc kouře,tak mě začnou nejdřív pálit oči, a když neuteču, tak mě rozbolí hlava...takže utíkám dávno před koncem....Už aby se dalo sedět venku, na zahrádce, tam můžou být všichni spokojeni....třeba jako u té Vltavy Na Lávce, žejo, Sel?
Aňaňo, aj ja sa už teším na teplo a voľné posedenie vonku... 
Není tady

ffly napsal(a):
Regi když mě už ani ty stresy nepomáhají
Daj šnurovačku a skroť ich, keď máš teda pocit, že sa ti už nezmestia do kože... 
Není tady
táákže rezervace hotova
22.2. neděle, 16,30, nekuřáci, 15 osob na jméno Kukačková - zde - http://www.rustica.cz/Kontakty.htm
Není tady

Danke vielmals, thank you very much, boľšóje spasíba, muchas gracias, mille grazie, merci beaucoup, šukran džazílan, xie-xie.
Není tady
Tak abych Vás trochu uklidnila s tou dietou.
A co následky. Já taky jeden čas nejedla a pak se zase dva roky učila najíst. Chcete dopadnout tak, že budete 20 minut brečet na suchým rohlíkem, zda ho sníst nebo ne a pak si zbytek dne vyčítat, co jste zase sežraly. Po tom suchém rohlíku přeci musíte přibrat minimálně 5 kg. A že máte už 42 kg to je jedno, to nevidíte.
Takže holky, lepší tuk na pár místech navíc, než "dokonalá" postava,ale vystreslá duše, prázdný pohled, myšlenky na sebevraždu a nenávist sama k sobě....
Holt každý máme nastavenou váhu. Skutečně. A tělo si jí bude vždy udržovat při potravě 5x denně a při pohybu 2x - 3x týdně (stačí 20 min svižná procházka) fakt udržovat. Bohužel někdo jí má na 50k a někdo na 75 kg. Třeba já mám 70 - 74kg furt. Toto rozmezí už 10 let. Nejsem žádný tipec. Nikdy nebudu drobek. Vždy mi tam do prostoru budou čnít široká ramena, břicho už taky není pekáč buchet a pas mám hodně nad 60. Ale dokud dejchám, tak žiju....
Není tady
Klubí - klid, já se mám ráda. Snažím se přemýšlet, co jím. Nesnáším pohled na kolegyně, které se cpou kachnou s knedlíky a zapíjejí to kolou a pak mi chodí brečet, že manžel jí upozornil, že by měla se sebou něco podniknout...Obrazně řečeno. Stačí málo.
Ale uznávám, že tělo má svou váhu. Někdo nezhubne tak, jako jiný nepřibere.
Není tady
Klubí a to je právě to o čem mluvím. CO se mi dnes děje. Jdu nakupovat - dojdou mi koruny. Jsem ironická, zapomenu smajla a hned to pochopíš jinak. Víš ono "hrála na nemocnou" - bylo mi blbě a lehnout si pořádně něšlo. CHtěla jsem to zlehčit a nakonec od tebe dostávám vynadáno. Ale jak tak pozoruju nejsem v tom sama, Regi mluví jako kniha, ovšem nesprávná, ffly si kupuje věci, co jí lehce nejsou - tož asi to bude hvězdama...
Není tady
:pussa:Proboha, to nebylo nadávání
To bylo jen vytyčení, že jsi byla skutečně nemocná, že jsi neležela jen tak.
Neboj, bude líp 
Není tady
Pisateli, ono je jednoduché - nejíst. Ale stejně to nevydržíš dlouho- apak je tui jojo efekt, kdy přibereš i po porcích pro dvoulté dítě, vím, o čem mluvím. Tělo při hladovce na jjede nanouzový režim a veškeré jídlo ukláfád do zásob=tuků. Nejedení fakt nic neřeší.
Dokonalost je za chvíli nudná. Dovedete si mě představit hubenou? Já ne. To bych nebyla puma, ale nítěnka. A hubených běhá po světě hodně, tož já kopu za druhou stranu, rovnováha musí byť!
Howgh.
Není tady
Bohužel, je jasné, že ženy to mají skutečně s váhou horší. Hromony a jejich proměny jsou bohužel proti. To pánové mají lehčí, pokud nemají problém s metabolismem nebo nemají špatnou štítnici.
Ti to mají v 90ˇ% z piva a alkoholu. To je fakt. Ženy na tom budou vždy trochu bity.
Jde to to se příjímout taková jaká jsem. Mě to taky dlouho trvalo, co se týká postavy a přitom nemusím mít nějaký komplexy. Ono je to taky hodně o tom zda jíme dobře. Tím myslím tak 5x denně méně a hlavně co jíme. Já jsem z těch fastfoodu taky nešťastná. Beru to jako věc,když fakt nestíhám se nasytit normálně. Jenže já mám asi fakt velkou výhodu, že mě majonezy, vlašáky, chipsy, dressingy, chlebíčky, uzeniny, tlačenky, bučky atd. nic neříkají.
Není tady
Jinak kdybyste chtěly sestavit jídelníček na míru nebo poradit cviky atd. Jsem tu. To víte, anorektičky jsou nejelepší dietoložky:)))
Tím to myslím skutečně, nikoliv ironicky. Dokonce mám z toho někde založený certifikát, když jsem dělala zkoušky u IFA (instruktor aerobik, spinning). No to už je taky pěkný pravěk 
Není tady
Klubko - já vím že jsi mi nenadávala, už je to tu zase 

NO já ani neležela, snad jen v noci 

božínku co to mám zase místo hlavy? DOUFAM AZ MI KADERNICE UDELA HLAVU BUDU DO VECERA KVAAAASNAAA JAK HVEZDA JASNA> SORRY ZA CAPS ALE NEJAKO DIVNO SE MI PREHODILA KLAVESNICE A JA TO NEJSEM SCHONA JINAK DOPSAT >D>D>D toz to je dneska den hihihi hele caps ymiyel....
Není tady
Regi, taky Tě fascinuje, jak tady některá pětideka mají problémy s váhou?
Moje zkušenost: po 14-tidenní očistné hladovce mínus 3 kila. Po následném snězení jednoho rohlíku jsou zpět!
Maxi, já už ten problém nemám. Měla jsem ho. Jmenuje se Mentální anorexie. A proto píšu, jak to může dopadnout....
Není tady

Ja chcem detoxikovať, ale žiadny hmotnosntý úbytok si od toho nesľubujem... trikrát sa schuti nadýchnem vzduchu a mám to späť.
C´est la vie.
Není tady
Holky, nekažte mi pocit...já se (už) týden snažím zhubnout, ale říkám tomu jarní očistná kúra, zní to líp...piju čistící čaj a jím...teda...snažím se jíst jako vegani...no ale občas to proložím segedínem, například, nebo smaženýma žampionama...zatím dvě kilča, ale nejsou vidět, jen podle váhy...neříkejte mi, že to budu mít zas vzápětí zpátky! 

Vandi, to netvrdím, ja len hovorím, ako to mám JA. Ja mám pomalý, lenivý metabolizmus, ktorý sa pri diéte vyslovene šprajcne(tak ty mi, sviňa, nedáš nažrať?!!!) a funguje ešte horšie. Na mňa je účinnejší pohyb, zmena jedálničku a korenie podporujúce trávenie a urýchľujúce metabolizmus.
Ibaže každá to máme inak.... všakáno.
Není tady
Klubko napsal(a):
Maxi, já už ten problém nemám. Měla jsem ho. Jmenuje se Mentální anorexie. A proto píšu, jak to může dopadnout....
Já vím, ale já neměl na mysli ani tak Tebe...
Selima napsal(a):
... Ja mám pomalý, lenivý metabolizmus, ktorý sa pri diéte vyslovene šprajcne(tak ty mi, sviňa, nedáš nažrať?!!!) a funguje ešte horšie. Na mňa je účinnejší pohyb, zmena jedálničku a korenie podporujúce trávenie a urýchľujúce metabolizmus.
Ibaže každá to máme inak.... všakáno.
Jj, metabolismus je sviňa! Ale vypadá to, že po jistém přírodním preparátu se mi začíná srovnávat. Od loňského srpence mám dole 8 kilo.
Tak ještě 20 ...
Mě nejlíp ubývají kila pořádným sexíkem, ale blbý je, když nejsou lidi ... 
Maxík napsal(a):
Maxíku, tos mě teda fakt pobavil

Zaprvé - lev a lidi? Potřebuješ pořádnou lvici, tygřici, jaguářici, holubici... nebo tak nějak, ne?
Zadruhé - holt když je ti zatěžko obětovat třeba guláš a lístky do divadla...

Nemohla jsem si pomoct, fakt. Ale mám hned fajn náladu, díky.
Alosek napsal(a):
Maxík napsal(a):
Maxíku, tos mě teda fakt pobavil
![]()
![]()
Zaprvé - lev a lidi? Potřebuješ pořádnou lvici, tygřici, jaguářici, holubici... nebo tak nějak, ne?
Zadruhé - holt když je ti zatěžko obětovat třeba guláš a lístky do divadla...![]()
Nemohla jsem si pomoct, fakt. Ale mám hned fajn náladu, díky.
Ježíšmarjá Alí ještě, že Tě mám. Ten poslední příspěvek byl první, co mě za dnešek rozesmálo.
Někdy Ti řeknu, co nejvíc. :pussa.
Klubko, s tou váhou to mám na sobě ověřené.
Můj sen - jezdit dostihy - byl a je naprosto nereálný. Když jsem byla v osmnácti dva měsíce už jenom na 1 suchém rohlíku, 1 vajíčku a lžíci vegety denně, stejně jsem se nikdy nedostala pod 65... A to jsem fyzicky fakt dřela od rána do večera. 
Pak jsem zjistila, že mě stejně mnohem víc baví rodit hříbata, starat se o ně, opečovávat koně, pozorovat je a učit se od nich a o nich, než se honit za rychlostí a vítězstvím. Užívám si pohodové vyjížďky nebo i procházky vedle koně.
Díky šíleným dietám a hladovkám mám rozhašené trávení, jsem bez žlučníku, do toho problémy se štítnou žlázou - už nechci
.
A ještě jednu zkušenost mám - přes léto chodím o víkendech na brigády do rezervací, hrabat seno. Celý den od rána do večera venku, nic nejím, jenom piju, potím se a makám a večer mám o půl kila víc. To doopravdy nechápu
, a už to ani neřeším
.
Nad každoroční jarní detoxikační kůrou přemýšlím vážně, jenom nevím, kterou si letos vybrat...
Alosek napsal(a):
... když je ti zatěžko obětovat třeba guláš a lístky do divadla...
Počkej, jenže nabídka zněla zcela jinak:
Alosek napsal(a):
No dobře, pusa bude, ale já chcu zase guláš ve Valmezu a divadlo... co s tím uděláme...???
Někde vázne marketing! 
hrosanek napsal(a):
Ježíšmarjá Alí ještě, že Tě mám. Ten poslední příspěvek byl první, co mě za dnešek rozesmálo.
Někdy Ti řeknu, co nejvíc. :pussa.
Tak to jsem ráda
. Sice možná prasknu zvědavostí... 
Maxík napsal(a):
Alosek napsal(a):
... když je ti zatěžko obětovat třeba guláš a lístky do divadla...
Počkej, jenže nabídka zněla zcela jinak:
Alosek napsal(a):
No dobře, pusa bude, ale já chcu zase guláš ve Valmezu a divadlo... co s tím uděláme...???
Někde vázne marketing!
Prdlajs. Jsem taky napsala:
"Co ty víš, čeho jsem schopná za guláš a divadlo?"
Takže, na co mám objednat lístky?
Činohra, muzikál, opera, balet ...
Já chodím rád sem: http://www.mdb.cz/program-24/?m=2009-04
Upravil(a) Maxík (17. 2. 2009 17:52)