29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Som si musela pridať szegedínskeho gulášu, keď vás tu tak čítam... a potom má jedna chudnúť a tvarovať postavu...
Není tady
dakota napsal(a):
Ve středu budou vdolky
....tak kdo chce dorazit... když mám ty osmnáctiny...
![]()
Můžu taky?
...jééééé, vdolky...........
Vdolky prokašlu doma v posteli. Vzpomínejte na mě v dobrém....
Není tady
Kde je Somoušek? Čekáme na Tebe
Není tady
Tetimami, spomínam stále v dobrom(darček mi už skoro šlohla jedna polo-čarodejnica keltská na ženskom Babinci), ale hoci sa mi žiada napísať ti Odpočívaj v pokoji, bojím sa, aby to nevyznelo zle... Tak radšej: teším sa na najbližšie stretnutie, kuríruj sa.
Není tady
Já jsem to myslela přesně v tom duchu, tak se teď cítím, na spi sladce.....
Není tady
dakota napsal(a):
Už se bojim
![]()
Neboj, slibuju že tentokrát oblízneš včech deset , tak pčísaháme
Tetomámo, budeme na tebe myslet .
hrosanek napsal(a):
dakota napsal(a):
Ve středu budou vdolky
....tak kdo chce dorazit... když mám ty osmnáctiny...
![]()
Můžu taky?
Samovére !!
Není tady
Lidííí já jdu ve čtvrtek na pracovní pohovor. Teď mi pán odepsal, asi workoholik.
Jsem nervózní jak pes už teď, potřebuju fofrem zkrátit své parádní pohovorové kachloty, šiš a babča nešije. Zítra asi naklušu do švadlenky
Jinak náčelníku já bych se taky moc ráda pozvala k tobě na vdolečky ale zaslíbila jsem se již kamarádce. Budu v duchu plakat, že nejsem s vámi.
Není tady
Jéžišku, kde všici jsteéé ??
Není tady
Tady
Já zas zavírám
Ale na zítra to vypadá opravdu velmi pozitivně - zatím.....
taky tady...ani se neprsím, přišla bída na Kukačky
ex neposlal prachy, šaty na maturiťák nejsou hotový a zrušili nám dovču.
a že všechno zlý je k něčemu dobrý, tak se mi to hodí. pač bych neměla čím platit ty nekřesťansky drahý eura.
Daky - sháním byteček ve Praze. Co tam máš, náčelníku?
Není tady
Tu, ale ledva žijem... imitujem prácu, ale veľmi mi to nejde. V škole som sa vypľula z energie a teraz už len tíško dožívam. Ale potešili ma študáci nepredstieranou radosťou, že sa dostali ku mne do skupiny.
Není tady
HOlčičky zdravím, kde vzít a nekrást - na ty kašlíky jsem dostala atb je mi fakt blbě a říkám si, jak se asi marodí s malým adětma, které máte od rána do večera doma.? H, myslím, že odpověd budu zítra určitě znát.
Není tady
Marodí sa tak, že sa robí len nutné, detičky dostanú farbičky, blok a knižky a sú pod dozorom jedného chorého oka...
Není tady
Kukačka napsal(a):
taky tady...ani se neprsím, přišla bída na Kukačky
ex neposlal prachy, šaty na maturiťák nejsou hotový a zrušili nám dovču.
a že všechno zlý je k něčemu dobrý, tak se mi to hodí. pač bych neměla čím platit ty nekřesťansky drahý eura.
Daky - sháním byteček ve Praze. Co tam máš, náčelníku?
Kuki, na pronájem nebo koupi? Jak velký?
A bude líp.
Není tady
Selima napsal(a):
Marodí sa tak, že sa robí len nutné, detičky dostanú farbičky, blok a knižky a sú pod dozorom jedného chorého oka...
He he
Není tady
No, nemyslela som osemmesačné detičky.
Není tady
Jasný, já mám zákaz bejt nemocná že jo?
Není tady
NO seli v mojém podání by ty barvičky skončily na zdi a po mě by hosaly dvě brebery, ale prsit se budu za půl hodiny tu snad je táta... možná si pak i lehnu
Není tady
V mém podání by barvičky skončily v pusince no a pak bych už asi měla ten klid že jo...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Jasný, já mám zákaz bejt nemocná že jo?
Nie, ale farbičky by som takému decku do ruky fakt nedala, čestné bosorácke... asi by som si ho dala k sebe do postele a snažila sa ho zhypnotizovať, aby zaspalo...
Není tady
Seli, to už se dnes jednou stalo, ted už by pomohlo jen klepnutí paličkou...
Želvi klid, vodovky jsou bezpečné, už máš někde uloženo číslo na toxikologickou linku? Je to praktické, i když mě se zatím podařilo vše vyhledat na webu, taková indulona akorát projme
Není tady