29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Klubí hlavně opatruj pichacího kamaráda
ffly napsal(a):
Klubí hlavně opatruj pichacího kamaráda
Ten už je v krásném červeném květináčku na polici u okna a krásně se tam vyjímá. A pěkně jsem se o něj popíchala,když jsem jej vybalovala z toho igelitového prezervativu.
A propo, včera v hospodě vojenský kondom od Kukačky vzbudil pozornost. No už abych ztratila ty zábrany...
Není tady
Kukačka napsal(a):
Siso, já bych šla na víno znovu, tentokrát s jasnější hlavou. Ještě to budeme opakovat!!
Kuki, jsem pro Až budu mít jasno, kdy mám volno, dám ti vědět a razíme. Já jsem totiž děsně zvědavá
Není tady
Klubíčko at je ti dobře, at se ti daří. Nejen o narozkách
Není tady
Klubí šlu hafo chlupáčů
Není tady
Jsem tři dny lyžovala a je mi dobře. Je cítit příjemná svalová únava. Výborný pro depky a chmury!!!!! A Regino - Brno není Olomouc - tady jsou kopečky A Harusův kopec u N.Města na Moravě je pro nás dostupný časově i finančně. Není to sice černá sjezdovka - ale stačí. :-)
Není tady
Jasně, kromě čtvrtků a pondělků bych se ráda připojila!
Není tady
Já mám Moravu za placku Bydlím v Polabské nížině(placka nonplus ultra) a najust na jediném kopci široko daleko. Ale lyžování je nejbližší směrem Krušné hory, Sedlec nebo Jizerky, takže cca 90 km.
Není tady
Klubí tak taky ještě jednou vše nej nej nej a ...... zbytek si povíme . Pusu
Upravil(a) Misa II (2. 2. 2009 14:43)
Všechno nej Klubí, ať tě už nikdo nezkouší rozmotávat
Není tady
Klubík, second service - druhé podání: Fšétko najlepšie, akože bude najlepšie, do najlepšieho životného obdobia. Možno aj na 30 platí, čo povedal otec mne ku 40: "Najťažšia je tá prvá štyridsiatka, potom to už ide ako po masle..."
Není tady
Klubís, všechno nejlepší k narozkám, mě to čeká a docela ráda bych to svoje numero vyměnila za to tvoje, nebo alespoň nějaké pomenšenější.
Není tady
Tetomámo, ahóóój! Jak žiješ , co kamínka, co střecha, co život?
Není tady
Kamínka topí, střecha střeší a život mrcha plyne... Opět jsem si z Prahy přivezla chřipku, tak si jdu lehnout k telce....
Není tady
Ve středu budou vdolky ....tak kdo chce dorazit... když mám ty osmnáctiny...
Není tady
Tyvogo že ty si ty narozeniny nepřesuneš někam jinam, když si musíš vzpomenout v kolik jsem na vdolky přišla minule.... a navíc ti ještě musím zodpovědně předat dar od Klubíska....chjo.
Tak jo! Moc ráda tě uvidím! Čerstvá osmnáctka ,co umí vdolky, to se jen tak nevidí !
Bude vadit, když přijedu po 18 hodin, zbude na mě něco????? ? Já o těch tvých vdolkách slyšela legendy, přivezu babiččinu božskou ostružinovou marmošku, mohla bych ji jíst jen lžičkou.
Není tady
Regi zbyde - já chodím v jedenáct
Zadělám z velkýho množství, takže zbyde na každýho, neboj !!
Není tady
Jestli budou s borůvkama tak pčijed Regi radši dřív. Ba ne , neboj, náčelník je pře mnou schovává ..... tak já se najím napčed doma, teda , no.
A při té příležitosti bych si mohla odvézt papíry dakoto , at jsi v klidu
Jo, to je výbornej nápad !!
jaký papíry ??
Není tady
Žiši , Dakoto , daně ..... papírky ..... už ???
Za specijální dodávku borůvek mi tady nadiktuješ,co potřebuješ, viď ?
Není tady
Jasně ................. a počkej až uvidíš svůj dárek
Už se bojim
Není tady