29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ták, a máme jubilejům !! Žvaníme tady už pod číslovkou 20 a furt si máme co říct !!
Tak holky, vyprsit, úsměv na rty a jupí !!!
Není tady
....krásnejch dvacet!....
Daky, šecko nej k narozkám. U Ffly máš malou pozornost:)
Není tady
No já nevím, kdy je přesně Daky,ale vím, že únor:)
Dnes je mi 30cet, uf.
Běžky? No když jsme vyjeli,tak svítilo slunko až do Žďáru. Jen jsme nasadili běžky,tak začlo chumelit a byla mlha. Takže jsme daly tři intenzivní tréninkové okurhy a za dvě hodky šly na gorg a jeli domů.
Není tady
Klubajs, hódně štěstí a zdraví! Zbytek už si zařídíš sama!
Není tady
ve Žlutých lázních je běžecký okruh, napadlo mě, že bych tam mohla párkrát zajít na "trénink", než se vydám na hory. Ovšem tento týden má být teplo. V dešti běhat nemusím. Pak se v těch Alpách zmrtvím hned první den.
Včera dopoledne bylo krásně.
Klubko - vím, že to nebyla v sobotu oslava, ale předchozí narozeniny jsem takhle trávila s kámoškami taky a bylo tom hřejivé. Doufám, že jsme ti taky zpestřily den
Není tady
V sobotu jsem nevydržela a běžela na zahradu, na sluníčku a v závětří bylo 9°C! Úplné vedro!
Ostříhala jsem smutné omrzlé chryzantémy a rozchodníky a považte, už lezou v tom mrazu ven modřence!!!!!!!!!!!
Není tady
Klubíčko, nebudeš tomu věřit, ale začíná ti nejlepší třetina života! Přeju ti příjemný start
Klubko, to je krásný datum 2.2. všechno nej
Není tady
Děkuji. Jasně, že jste ho zpříjemily. Vždy já se zasmála od srdce více,než po měsíci.
Želvi, ty jsi pěkná baba!
Není tady
Kukačka napsal(a):
Víc takových výletů, dyť nemusíme sedět jen Peci Nepeci, ne?
Bodéjť, aspoň máme šanci i my venkovani
Klubko, tobě přeju všechno nej, nej, nej k narozeninám. V sobotu jsem byla ze všeho nějak vykulená a úplně jsem propásla možnost ti popřát osobně.
Není tady
Správně Kuki - výlety jsou výlety
Klubko napsal(a):
No já nevím, kdy je přesně Daky,ale vím, že únor:)
Dnes je mi 30cet, uf.
Daky ma pozajtra osemnast
Klubicko, vsetko najlepsie
Není tady
Jo tak pozejdtří bude plnoletá. Jasně, já věděla, že jsme nějak blízko
Díky:)
Jo jo, mě bolí ruce a záda po těch běžkách včera. Je vidět, že já jsem starší, už mě to bére. A píchá koleno.
Upravil(a) Klubko (2. 2. 2009 11:02)
Není tady
Klubí, ještě jednou, všecko nééééj!!!!
Klubko napsal(a):
Běžky? No když jsme vyjeli,tak svítilo slunko až do Žďáru. Jen jsme nasadili běžky,tak začlo chumelit a byla mlha. Takže jsme daly tři intenzivní tréninkové okurhy a za dvě hodky šly na gorg a jeli domů.
To bych asi scípla.
Není tady
Ad výlety, mě to snad donutí začít jezdit autem
Není tady
Jééé, Klubko má narozky...tak moje milá Vodnářko, přeju ti zdraví a rovnováhu. Ve všem.
Není tady
Zdravím obě dvě vodnářské dušičky-oslavence- a posílám jim též vřelé pozdravy ze severních hvozdů s přáním všeho dobrého a vzpomínkou
Upravil(a) Somaia (2. 2. 2009 12:59)