6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
aprill napsal(a):
Haló, haló, jaro je teplíčko je tady .
Je krásně , až jsem při odchodu do práce že nemůžu větrat, smejčit a mýt okna. Asi jsem , ale normálně se těším.Doufám , že mě to do rána nepřejde
Dnes mi volal Kuba , že mi cizí kocour v obýváku chodil po stole a mám z okna rozbité květináče
Ofrk , vypadá to že to je nápadník naší 14 leté Mindy.
Upravil(a) Romča (3. 4. 2009 16:22)
Není tady
Romča napsal(a):
Kde je kdo Venku je svitičkově , tak už zde nikdo není, co?
Pokochejte se , krása co? http://www.ubytovani-chalupa-beskydy.cz/
Krásná chatička a pejsek není překážkou .
Já od ráno poletuju a užívám si sluníčka - ráno jsem vyrazila do terénu, chvílema (v určitých oblastech ) jsem si myslela, že jsem v Itálii, všichni se slunili, děti běhaly a hlučely, hlasitě hrála hudba . Zkrátka pohoda , tabáček. Jo a ti, ke kterým jsem šla , nebyli doma . Pak jsme navštívili tu restauraci, na kterou jsem se tě ptala, taky jsme měly štěstí, viděly jsme co jsme potřebovaly, jen ten dotyčný nás asi rád neviděl .
A teď jsem se vrátila z masage . A teď se chystám lelkovat a zevlovat .
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Je krásně , až jsem při odchodu do práce že nemůžu větrat, smejčit a mýt okna. Asi jsem , ale normálně se těším.Doufám , že mě to do rána nepřejde
Dnes mi volal Kuba , že mi cizí kocour v obýváku chodil po stole a mám z okna rozbité květináče
Ofrk , vypadá to že to je nápadník naší 14 leté Mindy.
Něco podobného se stalo kamarádce, vrátila se z práce a její Bonitka si taky domů přivedla nápadníka, cizí pes seděl v OP a koukal co by ještě označkoval .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Pokochejte se , krása co? http://www.ubytovani-chalupa-beskydy.cz/Krásná chatička a pejsek není překážkou .
Já od ráno poletuju a užívám si sluníčka - ráno jsem vyrazila do terénu, chvílema (v určitých oblastech ) jsem si myslela, že jsem v Itálii, všichni se slunili, děti běhaly a hlučely, hlasitě hrála hudba . Zkrátka pohoda , tabáček. Jo a ti, ke kterým jsem šla , nebyli doma . Pak jsme navštívili tu restauraci, na kterou jsem se tě ptala, taky jsme měly štěstí, viděly jsme co jsme potřebovaly, jen ten dotyčný nás asi rád neviděl .
A teď jsem se vrátila z masage . A teď se chystám lelkovat a zevlovat .
Jj odpočívej , natáhni si klepeta Kdybych byla poblíž , tak bych Ti hodila pěkný film Celestýnské proroctví.
Takže máš dobrý den? To je dobře , pěkně si ho užij.
Pan měl spíš asi pátek 13
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Ofrk , vypadá to že to je nápadník naší 14 leté Mindy.Něco podobného se stalo kamarádce, vrátila se z práce a její Bonitka si taky domů přivedla nápadníka, cizí pes seděl v OP a koukal co by ještě označkoval .
Ty jo , kdo ví co mám označkované jáá. Když mi Kuba volal , tak už neměl ani hlas jak na nápaníka řval.
Asi budu muset zase vyprat čerstvě vyprané ubrusy.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Pokochejte se , krása co? http://www.ubytovani-chalupa-beskydy.cz/Krásná chatička a pejsek není překážkou .
A teď jsem se vrátila z masage . A teď se chystám lelkovat a zevlovat .Jj odpočívej , natáhni si klepeta Kdybych byla poblíž , tak bych Ti hodila pěkný film Celestýnské proroctví.
Pan měl spíš asi pátek 13
Je to tak pan provozní měl z.....ý den, přesně tak to řekla kolegyně. Jen doufám, že nám neplivl do pití, protože pak by jsme ho měly takový i my . Z náš pana majitele? Je to takový cca 45letý silnější , tuším blonďatý chlap?
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Krásná chatička a pejsek není překážkou .
A teď jsem se vrátila z masage . A teď se chystám lelkovat a zevlovat .Jj odpočívej , natáhni si klepeta Kdybych byla poblíž , tak bych Ti hodila pěkný film Celestýnské proroctví.
Pan měl spíš asi pátek 13Je to tak pan provozní měl z.....ý den, přesně tak to řekla kolegyně. Jen doufám, že nám neplivl do pití, protože pak by jsme ho měly takový i my . Z náš pana majitele? Je to takový cca 45letý silnější , tuším blonďatý chlap?
nee pana neznám , asi.
Sem tam,tam chodím na kafe a pokud tam pan bude pracovat , tak už budu vědět který to je?
Není tady
Romča napsal(a):
Sem tam,tam chodím na kafe a pokud tam pan bude pracovat , tak už budu vědět který to je?
Ne, ne,ne ten dotyčný není majitel, je pouze provozní. Docela pěkný chlap, vysoký, udělaný, s velmi krátkým sestřihem - semiš. Jsme se rozhodly, že restauraci budeme navštěvovat pravidelně .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ne, ne,ne ten dotyčný není majitel, je pouze provozní. Docela pěkný chlap, vysoký, udělaný, s velmi krátkým sestřihem - semiš. Jsme se rozhodly, že restauraci budeme navštěvovat pravidelně .
Můžeme se tam scházet i na babikafe , ale nemají ho tam moc dobré
Máme to všechny blíž domů jen tam nejsou obchody.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Můžeme se tam scházet i na babikafe , ale nemají ho tam moc dobré
Máme to všechny blíž domů jen tam nejsou obchody.
Nenene, babi kafe = obchody!
Jsem se zase přepapala .
Není tady
Co jsi měla dobrýho ?
Není tady
chlebíček s drůbeží tláčou a rohlíček s uheráčkem
Není tady
Právě se vrátil puboš junior z výletu na kole a je black and white, budu muset pohledat opalovací krém .
Není tady
aprill napsal(a):
chlebíček s drůbeží tláčou a rohlíček s uheráčkem
Ty joo ty si dáváš já musím přestat papat poslední dobou mě večer honívá mlsná
Tak já mizím papa, pěkný vhíkend všem co zde nakouknou.
Není tady
aprill napsal(a):
Právě se vrátil puboš junior z výletu na kole a je black and white, budu muset pohledat opalovací krém .
A jéje , natři ho podmáslím.
Není tady
Ahojte holky!!!!
Dnes bylo nádherně.Umyla jsem okna a ted vidím ven to sluníčko!!!!
A byly jsme už i na zahradě.Musely jsme postavit nový skleník .UFFFF byla to síla
Doufám,že bude hezky i v neděli.Chceme jít na Slezskoostravský hrad,je tam Velikonoční jarmark s programem.
A kafíčko bych si s Vámi dala.
Není tady
Tak já měla dneska den blbec, lítala jsem po baráku ,jelikož mám důležitou funkci . Furt někdo prudil, 3 krát jsem si ohřála oběd a vždycky někdo zazvonil .Pak přišli lešenáři že musím demontovat satelit a veškeré dráty z balkonu co jsem tam měla na kytky. Dcera mi dělala záchranu , bo jsem lezla do výšky a moc se bojím. Konečně je venku hezky a už si užijem toho sluníčka
Romčo ta chata je nádherná už jsem si ji šoupla do oblíbených. A dívala jsem se , že na velké prázdniny je už obsazená. Tak zatím pa ,hezký víkend všem!
Není tady
Jen Vás jdu pozdravit, jsem v zápalu uklízení , ale pořád mě někdo zdržuje
Už jsem si dala venku kafí
Jdu na okna
paa
Není tady
Romča napsal(a):
Jdu na okna
paa
Romi, i moje okénka volají po vodě .
Dneska jsem byla na sebe tvrdá, moc tvrdá, viděla jsem krásné botičky a nekoupila jsem si je . Dneska jsem odolala, ale vidím to tak na úterý a budou moje .
Není tady
já mám okna umyté
Není tady
Bebe napsal(a):
já mám okna umyté
Není tady
Dobré ráno, ranní ptáče dál doskáče , ale v mém případě i napáchá více škody .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Jdu na okna
paaRomi, i moje okénka volají po vodě .
Dneska jsem byla na sebe tvrdá, moc tvrdá, viděla jsem krásné botičky a nekoupila jsem si je . Dneska jsem odolala, ale vidím to tak na úterý a budou moje .
Se máš Já mám stále krizi, ale vůbec tomu nerozumím kdo mi kde ty prachy žere
Ranní ptáče , ale teď zrovna určo popíjíš a máš veget.
Není tady
Bebe napsal(a):
já mám okna umyté
Já zrovna domyla
Není tady
Romča napsal(a):
Bebe napsal(a):
já mám okna umyté
Já zrovna domyla
Já zrovna dospal (siesta)
Není tady
Téma zavřeno