6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
To je velmi rozumné a kdo začne musím vyrobit tabulku
aprill napsal(a):
Bebe napsal(a):
Tak to Romča s Xeňou zapustí kořeny ne přijdou nařadu.
Budeme se po deseti minutách střídat .
Není tady
Xeni,
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehchchchno jen to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej k Tvým dnením narozeninám, hlavně pohodičku pak je i to ve ostatní.
Upravil(a) Romča (6. 2. 2009 15:03)
Není tady
Romča napsal(a):
Xeni,
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehchchchno jen to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej k Tvým dnením narozeninám, hlavně pohodičku pak je i to ve ostatní.
Já taky přeji vechno nejlepí .
Není tady
Ahooooj u má paulííínek , nepracovní?
Není tady
Romča napsal(a):
ANo, u se budu jen flákat. Skočím si na masá a pak si vlezu do pelíku a budu dělat, e nejsem doma .
Není tady
Jeeeeeeeeeee tak to Ti závidím.Já na masái u taky dlouho nebyla.U jsi byla na té echtgold masái?
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
ANo, u se budu jen flákat. Skočím si na masá a pak si vlezu do pelíku a budu dělat, e nejsem doma .
Není tady
Romča napsal(a):
Jeeeeeeeeeee tak to Ti závidím.Já na masái u taky dlouho nebyla.U jsi byla na té echtgold masái?
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ne, musela jsem se přeobjednat, jdu 20. a to zase musím přeobjednat pedikůru . Mám v tom binec .
Není tady
Ty ten diář musí mít pokrtaný , hned ze startu roku
Si tak uvědomuji , e na sebe nějak dlabu ale v pondělí jdu ke kadeřnici
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
ANo, u se budu jen flákat. Skočím si na masá a pak si vlezu do pelíku a budu dělat, e nejsem doma .Ne, musela jsem se přeobjednat, jdu 20. a to zase musím přeobjednat pedikůru . Mám v tom binec .
Není tady
Romča napsal(a):
Nesmí se zanedbávat .
Není tady
pinavá nejsem ale jsem nějaká líná či co.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Nesmí se zanedbávat .
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Nesmí se zanedbávat .
Já nemyslela zanedbaná jako zanedbaná, ale jako e na sebe nemyslí a nerozmazluje se : . Musí se mít ráda .
Není tady
Poplatím eky a pak se moná budu rozmazlovat.Ale v únori - jak říkal Kuba, kdy byl malý - to nevypadá.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Nesmí se zanedbávat .Já nemyslela zanedbaná jako zanedbaná, ale jako e na sebe nemyslí a nerozmazluje se : . Musí se mít ráda .
Není tady
Jsem na tom podobně. Pánové si podají přihláky na koly- jeden 4 a druhý 2 a hned jsou tři litry v pr...li . A doufám, e nebude nějaká finančně náročná něspoďanka .
Mau na masage, po cestě se musím jetě kouknout Matesovi na prezent, v neděli má narozeniny a zatím nic nemám. V nejhorím případě si budu koupit nějaké nové prádlo, uvázat si mali a darovat sama sebe .
Není tady
Dobrý nápad a dvě mouchy jednou ranou.Ty radost a 2x a Mates jednou Přemýlí dobře
aprill napsal(a):
Jsem na tom podobně. Pánové si podají přihláky na koly- jeden 4 a druhý 2 a hned jsou tři litry v pr...li . A doufám, e nebude nějaká finančně náročná něspoďanka .
Mau na masage, po cestě se musím jetě kouknout Matesovi na prezent, v neděli má narozeniny a zatím nic nemám. V nejhorím případě si budu koupit nějaké nové prádlo, uvázat si mali a darovat sama sebe .
Není tady
Neli pls.jak se jmenuje ve Frýdku a nebo kde to je ta restaurace Hrad nebo jak se jmenuje ? Nikde to nemůu na netu najít, dík.
Není tady
U jsem tu, bylo to výbornéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé .
Romi, nemyslí Středověk?
Není tady
Joooooooooooooooooooooooo , chytrá holka.
Zavídím
aprill napsal(a):
U jsem tu, bylo to výbornéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé .
Romi, nemyslí Středověk?
Není tady
Ty jde do za kulturou do Středověku?
Není tady
Měla jsem nápad e bych vyvedla na Kubové 15 - tiny svou rodinu , a je změna a uijí si to i puboi.Jen program je a večer
aprill napsal(a):
Není tady
Romča napsal(a):
Měla jsem nápad e bych vyvedla na Kubové 15 - tiny svou rodinu , a je změna a uijí si to i puboi.Jen program je a večer
aprill napsal(a):
Já myslím ,e by to puboům nevadilo .
Není tady
To můeme ale do kdejaké jiné restaurace.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Já myslím ,e by to puboům nevadilo .
Není tady
To je taky pravda, ale dělá to i pro sebe, ne?
Není tady
Se těím domů, dnes jsem si koupila v řeckém obchodě 1 kg bíleho jogurtu
Není tady
Romča napsal(a):
Proboha, co takovým mnostvím bude dělat ?
Uzavírám sázku sama se sebou, kdy chytnu tu puboovu chřipu . Asi je mu fakt blbě, bo nejde ani do hospy na kulečník .
Není tady
Tak poli hochy pro zázvor a dělej si ten čaj , je dobrý.Teď jem ho pila v Prague a moc mi chutnal.
Jogurt má trvanlivost a kadý den ho snídám, dobrý papu.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Proboha, co takovým mnostvím bude dělat ?
Uzavírám sázku sama se sebou, kdy chytnu tu puboovu chřipu . Asi je mu fakt blbě, bo nejde ani do hospy na kulečník .
Není tady
Téma zavřeno