Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 13. 2. 2006 15:40

potvurkapodivna
Host

Re: GYNEKOLOGICKÉ VYŠETŘENÍ a vzrušení při tom.

Netynko, asi bysme se měly vzít za ruku a společně navštívit lékaře s  paranoiou smile

#152 13. 2. 2006 15:49

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Třeba spolu Andrea a Martina pracují a ani o sobě neví lollollol, když mají stejnou adresu... lol

Není tady

#153 13. 2. 2006 15:51

potvurkapodivna
Host

A třeba jsou dvě v jednom a taky o sobě neví .  smile

#154 13. 2. 2006 15:59

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

No, já myslím, že konečně je pravda na světě. Trošku mi to mrzí, dokonce jsem se Andrey zastávala. takže má důvěra padla. No, tak aspoň je to venku a ubyla nám starost  smile

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#155 13. 2. 2006 16:20

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

hlavně přestaňte kopírovat (odpovídat) na třikrát odpovězené a napiště to normálně dál.... pak se v tom člověk nevyzná :-))) asi si zajdu taky k doktorovi/ce :-))))

Není tady

#156 15. 2. 2006 9:01

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Ano. A ten závěr byl pro Andreu trošku fiaskem roll

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#157 15. 2. 2006 9:52

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Nety, ouuuuplnej Kolombo wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#158 15. 2. 2006 10:02

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

KALIK napsal(a):

Nety, ouuuuplnej Kolombo wink

Taky trousí kudy chodí? (popel)

Není tady

#159 15. 2. 2006 11:06

Andreab
Host

Chtěla jsem si trochu popovídat a rozvést to, bohužel se neozývalo moc lidí...

Bohužel některé moderátorky to tady taky dost dusí a chovají se jak kdyby jim to tady vše na světě patřilo... Myslí si, že když jsou moderátorky, tak že jsou tady zkrátka nejlepší a ty nejvyšší které si mohou dělat co chtějí...

#160 15. 2. 2006 11:50

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Monča napsal(a):

Nety - to, že děláš moderátorku ti dává právo, abys takovýmto způsobem zasahovala? Mám tím na mysli to, že jsi v podstatě zveřejnila, že jsou dva nicky pod stejným IP?! Jsem v šoku, že jsi si něco takového dovolila! Podle mne jsi zneužila své role - myslím, že moderátorství Babinetu mělo jiný cíl.

Mončo, většina diskusí víceméně IP adresu zveřejňuje automaticky. Navíc je to stejně adresa často nepřesná, říkající například, že se někdo připojuje přes Telecom. Takže nevidím problém.

Monča napsal(a):

Co ještě máme očekávat?! Příště nám také řekneš, na jaké jméno je nick zaregistrovaný?! A další podrobnosti, které uživatel při registraci uvedl?

To vidí pouze administrátor.

Monča napsal(a):

Ráda bych znala názor administrátora - jaká platí pravidla pro moderátory a zda zásah Nety byl podle něj v pořádku? Pokud ano, tak zvážím, jestli na tyto stránky ještě budu chodit, protože zde evidentně není zachováno soukromí.

Jak jsem řekl, IP adresa se netýká soukromí, navíc ji nikde nezveřejnila. Ostatní osobní údaje jsou přísně střeženy a nikam se nedostanou.

Monča napsal(a):

Nebudu soudit to, jestli Andrea si příběh vymyslela nebo nevymyslela - je mi to jedno (a mělo by to být jedno i moderátorovi) a nikde jsem nečetla pravidla, že by všechno, co se na Babinetu objeví, muselo být pravdivé. Chápu, že vulgární příspěvky jsou mazány a s takovým postupem souhlasím. Zásah Nety však byl podle mne zcela jiného kalibru!

Nepokoušej(te) se argumentovat tím, že příběh byl smyšlený, že to byla provokace nějakého úchyla atd, atd., a proto bylo zveřejnění informace o stejné IP adrese dvou nicků oprávněné. O to tu nejde.

A vyprošuji si jakékoliv narážky ve smyslu, jestli náhodou nejsem Andrea (nebo někdo, kdo se na její stranu přidal) pod jiným nickem...

Nety se snaží, aby se diskuse týkala tématu a aby nebyla zneužívána. Nechme tedy prosím osobních útoků a věnujme se tomu, proč sem chodíte. Tedy za radou, popovídáním a výměnou názorů. Díky.

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

#161 15. 2. 2006 12:09

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Nevím, jestli se do toho můžu taky míchat, ale Nety neudělala nic špatného, jen řekla svou domněnku.

Stejně si myslím, že potrefená husa se zase ozvala smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#162 15. 2. 2006 12:42

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Myslím si že Nety neudělala nic špatného.Prostě jen napsala svůj názor na to co si přečetla.Stejně jako všichni lidé na tomto fóru.

Není tady

#163 15. 2. 2006 14:18

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Já jsem zas byla v šoku z šoku Monči. Copak Nety snad napsala něčí IP? Nehledě na to, že na mnohých diskusích je zveřejněno hned vedle nicku příslušné osoby... Já si spíš myslím, že není nic špatného na tom vědět, pokud tady někdo vystupuje pod dvěma nicky proto, aby nějak oživil diskusi apod. - to si myslím, že je unfair. Jsme přece lidi, ne...

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#164 15. 2. 2006 16:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Stale a porad mne prekvapuje, jak se zde mnozi biji za to, co by spis meli odsoudit ci velkomyslene prejit. Opravdu si nekdo mysli, ze navstevnici fora jsou tak hloupi a potrebuji, aby moderator rekl: uzivatel X a uzivatel Y maji stejne IP??? A co jako??? Kde bylo poruseno jake soukromi??? Tedy leda bychom to brali jako ono prislovecne zvolani ditka v davu: Jeeee! Kral je nahy, nema zadne saty!
Prijde mi to, jako by se dav mel vrhnout na dite, zatimco nahateho krale bude dal oslavovat. Nebylo by nejlepsi se na toho nahace vykaslat a prestat s nim diskutovat????

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#165 15. 2. 2006 17:02

Kodl
Host

Pandorra:
Jakoby sama Bohyně promluvila...

#166 15. 2. 2006 17:19

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

A kde je ta bohyně? lol

To přirovnání je trochu mimo mísu, ale jinak souhlasím.

Není tady

#167 15. 2. 2006 17:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kaliku,
v kodlove pripade je to presne o tech potrefenych husach, jak jsi vyse zminil smile) Ani se neptam na IP a nehlede na stekani mimo misu, mam radost, ze muj verny pejsek je zase na svete smile Je fuk, ze se kazdou chvili jmenuje jinak, hlavne, ze ho v tomhle pocasi zadne auto smykem neprejelo smile

Upravil(a) Pandorraa (15. 2. 2006 18:17)

Není tady

#168 15. 2. 2006 18:01

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorroo, já se jmenuju jinak smile Toho pejska myslíš Kodla?

Není tady

#169 15. 2. 2006 18:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kaliku,
promin, vypadlo mi pismenko, uz jsem to opravila, omlouvam se.
Jinak myslim, ze netreba nic pitvat, to bych uz opravdu zasivala nedobra seminka a to ja nemam za poterbi, staci plevel, ktery buji sam od sebe sad Nakonec jsi administrator, tak si toho psika vztekleho, ktery nevi, kdy prestat postekavat, muzes, pokud ti to vubec stoji za tu namahu, najit sam.

Není tady

#170 15. 2. 2006 19:55

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Musím říct, že novej Babinet má spoustu funkcí na hledání stejných uživatelů, nic víc říkat nemusím, každej ať si to přebere smile

Není tady

#171 15. 2. 2006 20:22

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

jo tady je vidět co všechno může způsobit gyn. prohlídka :-))

mezi námi je to diskuze o pí...vině ale všichni bojují jak o život, proč to prostě nepřejít s ledovým klidem ....

je škoda že témata kde jsou opravdu problémy upadnou a tadyta pí...vina vede hitparádu Babinetu ...

Není tady

#172 15. 2. 2006 20:37

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

vašku:)nojo no pí..vina a gynekologicka prohlidka jde dohromady tak se nediv:)))

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#173 15. 2. 2006 20:43

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

elementgirl :-)

já vím ono totak krásně k sobě pasuje, že se nedalo odolat :-))

ještě si zkontroluju IP adresu a jsem OK :_))))))))))))

Není tady

#174 15. 2. 2006 21:07

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

vašek:nechces ji zkontrolovat take me?smile

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#175 16. 2. 2006 7:19

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

elementgirl :-))

já ti ji zkontroluju :-)))) a pak se podívaáme na tu adresu :-)))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí