|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Netynko, asi bysme se měly vzít za ruku a společně navštívit lékaře s paranoiou 

Třeba spolu Andrea a Martina pracují a ani o sobě neví 

, když mají stejnou adresu... 
Není tady
A třeba jsou dvě v jednom a taky o sobě neví . 
No, já myslím, že konečně je pravda na světě. Trošku mi to mrzí, dokonce jsem se Andrey zastávala. takže má důvěra padla. No, tak aspoň je to venku a ubyla nám starost 
Není tady
hlavně přestaňte kopírovat (odpovídat) na třikrát odpovězené a napiště to normálně dál.... pak se v tom člověk nevyzná :-))) asi si zajdu taky k doktorovi/ce :-))))
Není tady

Nety, ouuuuplnej Kolombo 
Není tady
KALIK napsal(a):
Nety, ouuuuplnej Kolombo
Taky trousí kudy chodí? (popel)
Není tady
Chtěla jsem si trochu popovídat a rozvést to, bohužel se neozývalo moc lidí...
Bohužel některé moderátorky to tady taky dost dusí a chovají se jak kdyby jim to tady vše na světě patřilo... Myslí si, že když jsou moderátorky, tak že jsou tady zkrátka nejlepší a ty nejvyšší které si mohou dělat co chtějí...

Monča napsal(a):
Nety - to, že děláš moderátorku ti dává právo, abys takovýmto způsobem zasahovala? Mám tím na mysli to, že jsi v podstatě zveřejnila, že jsou dva nicky pod stejným IP?! Jsem v šoku, že jsi si něco takového dovolila! Podle mne jsi zneužila své role - myslím, že moderátorství Babinetu mělo jiný cíl.
Mončo, většina diskusí víceméně IP adresu zveřejňuje automaticky. Navíc je to stejně adresa často nepřesná, říkající například, že se někdo připojuje přes Telecom. Takže nevidím problém.
Monča napsal(a):
Co ještě máme očekávat?! Příště nám také řekneš, na jaké jméno je nick zaregistrovaný?! A další podrobnosti, které uživatel při registraci uvedl?
To vidí pouze administrátor.
Monča napsal(a):
Ráda bych znala názor administrátora - jaká platí pravidla pro moderátory a zda zásah Nety byl podle něj v pořádku? Pokud ano, tak zvážím, jestli na tyto stránky ještě budu chodit, protože zde evidentně není zachováno soukromí.
Jak jsem řekl, IP adresa se netýká soukromí, navíc ji nikde nezveřejnila. Ostatní osobní údaje jsou přísně střeženy a nikam se nedostanou.
Monča napsal(a):
Nebudu soudit to, jestli Andrea si příběh vymyslela nebo nevymyslela - je mi to jedno (a mělo by to být jedno i moderátorovi) a nikde jsem nečetla pravidla, že by všechno, co se na Babinetu objeví, muselo být pravdivé. Chápu, že vulgární příspěvky jsou mazány a s takovým postupem souhlasím. Zásah Nety však byl podle mne zcela jiného kalibru!
Nepokoušej(te) se argumentovat tím, že příběh byl smyšlený, že to byla provokace nějakého úchyla atd, atd., a proto bylo zveřejnění informace o stejné IP adrese dvou nicků oprávněné. O to tu nejde.
A vyprošuji si jakékoliv narážky ve smyslu, jestli náhodou nejsem Andrea (nebo někdo, kdo se na její stranu přidal) pod jiným nickem...
Nety se snaží, aby se diskuse týkala tématu a aby nebyla zneužívána. Nechme tedy prosím osobních útoků a věnujme se tomu, proč sem chodíte. Tedy za radou, popovídáním a výměnou názorů. Díky.
Není tady

Nevím, jestli se do toho můžu taky míchat, ale Nety neudělala nic špatného, jen řekla svou domněnku.
Stejně si myslím, že potrefená husa se zase ozvala 
Není tady
Myslím si že Nety neudělala nic špatného.Prostě jen napsala svůj názor na to co si přečetla.Stejně jako všichni lidé na tomto fóru.
Není tady
Já jsem zas byla v šoku z šoku Monči. Copak Nety snad napsala něčí IP? Nehledě na to, že na mnohých diskusích je zveřejněno hned vedle nicku příslušné osoby... Já si spíš myslím, že není nic špatného na tom vědět, pokud tady někdo vystupuje pod dvěma nicky proto, aby nějak oživil diskusi apod. - to si myslím, že je unfair. Jsme přece lidi, ne...
Není tady
Stale a porad mne prekvapuje, jak se zde mnozi biji za to, co by spis meli odsoudit ci velkomyslene prejit. Opravdu si nekdo mysli, ze navstevnici fora jsou tak hloupi a potrebuji, aby moderator rekl: uzivatel X a uzivatel Y maji stejne IP??? A co jako??? Kde bylo poruseno jake soukromi??? Tedy leda bychom to brali jako ono prislovecne zvolani ditka v davu: Jeeee! Kral je nahy, nema zadne saty!
Prijde mi to, jako by se dav mel vrhnout na dite, zatimco nahateho krale bude dal oslavovat. Nebylo by nejlepsi se na toho nahace vykaslat a prestat s nim diskutovat????
Není tady
Pandorra:
Jakoby sama Bohyně promluvila...

A kde je ta bohyně? 
To přirovnání je trochu mimo mísu, ale jinak souhlasím.
Není tady
Kaliku,
v kodlove pripade je to presne o tech potrefenych husach, jak jsi vyse zminil
) Ani se neptam na IP a nehlede na stekani mimo misu, mam radost, ze muj verny pejsek je zase na svete
Je fuk, ze se kazdou chvili jmenuje jinak, hlavne, ze ho v tomhle pocasi zadne auto smykem neprejelo 
Upravil(a) Pandorraa (15. 2. 2006 18:17)
Není tady

Pandorroo, já se jmenuju jinak
Toho pejska myslíš Kodla?
Není tady
Kaliku,
promin, vypadlo mi pismenko, uz jsem to opravila, omlouvam se.
Jinak myslim, ze netreba nic pitvat, to bych uz opravdu zasivala nedobra seminka a to ja nemam za poterbi, staci plevel, ktery buji sam od sebe
Nakonec jsi administrator, tak si toho psika vztekleho, ktery nevi, kdy prestat postekavat, muzes, pokud ti to vubec stoji za tu namahu, najit sam.
Není tady

Musím říct, že novej Babinet má spoustu funkcí na hledání stejných uživatelů, nic víc říkat nemusím, každej ať si to přebere 
Není tady
jo tady je vidět co všechno může způsobit gyn. prohlídka :-))
mezi námi je to diskuze o pí...vině ale všichni bojují jak o život, proč to prostě nepřejít s ledovým klidem ....
je škoda že témata kde jsou opravdu problémy upadnou a tadyta pí...vina vede hitparádu Babinetu ...
Není tady
vašku:)nojo no pí..vina a gynekologicka prohlidka jde dohromady tak se nediv:)))
Není tady
elementgirl :-)
já vím ono totak krásně k sobě pasuje, že se nedalo odolat :-))
ještě si zkontroluju IP adresu a jsem OK :_))))))))))))
Není tady
vašek:nechces ji zkontrolovat take me?
Není tady
elementgirl :-))
já ti ji zkontroluju :-)))) a pak se podívaáme na tu adresu :-)))
Není tady