Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 13. 2. 2006 11:57

potvurkapodivna
Host

Re: GYNEKOLOGICKÉ VYŠETŘENÍ a vzrušení při tom.

Andreab napsal(a):

Nety napsal(a):

Andrea napsal(a):

V rozporu s lékařskou etikou to není pokud o to mají zájem obě strany. rozpor by to byl v případě že by jedna strana byla zneužívaná a to v mém případě není. Já postupuji všechna ta příjemná vyšetření od doktorky zcela dobrovolně a ráda.smile

Otázkou je však, zda jsou tato vyšetření nutná. A co se etiky týče - pokud jsou ordinační hodiny, možná bych souhlasila s tím, že by se paní doktorka raději měla věnovat pacientkám, které to skutečně potřebují, pokud tedy nějaké má... smile
A jestli máš pocit, že je to oboustranné, pak si dejte schůzku po ordinačních hodinách a uvidíš hned , jak je to oboustranné wink

No oboustranné to asi je, protože již několik mojich "kontrol" proběhlo v hodinách, kdy již doktorka normálně neordinuje. Obvykle tak 1/2 hod. po tom kdy má napsané, že jí konční ordinační doba. Ale chová se ke mě stejně, t.j. jakoby mě dělala skutečné vyšetření a já proti tomu nic nemám. Naopak, kdyby se chtěla se mnou o tom bavit, asi by to už nemělo to pravé kouzlo z pocitu zakázaného ovoce, alespoň já to tak cítím.
O té oboustrannosti jsem celkem přesvědčena, protože ty vyšetření z její strany v poslední době probíhají čím dál odvážněji a není pochyb že je to jaksi "nadstandardní".

A pak jsem se probudila s rukou v nočníku smile

#127 13. 2. 2006 12:04

Andreab
Host

potvurkapodivna napsal(a):

Andreab napsal(a):

Nety napsal(a):

Otázkou je však, zda jsou tato vyšetření nutná. A co se etiky týče - pokud jsou ordinační hodiny, možná bych souhlasila s tím, že by se paní doktorka raději měla věnovat pacientkám, které to skutečně potřebují, pokud tedy nějaké má... smile
A jestli máš pocit, že je to oboustranné, pak si dejte schůzku po ordinačních hodinách a uvidíš hned , jak je to oboustranné wink

No oboustranné to asi je, protože již několik mojich "kontrol" proběhlo v hodinách, kdy již doktorka normálně neordinuje. Obvykle tak 1/2 hod. po tom kdy má napsané, že jí konční ordinační doba. Ale chová se ke mě stejně, t.j. jakoby mě dělala skutečné vyšetření a já proti tomu nic nemám. Naopak, kdyby se chtěla se mnou o tom bavit, asi by to už nemělo to pravé kouzlo z pocitu zakázaného ovoce, alespoň já to tak cítím.
O té oboustrannosti jsem celkem přesvědčena, protože ty vyšetření z její strany v poslední době probíhají čím dál odvážněji a není pochyb že je to jaksi "nadstandardní".

A pak jsem se probudila s rukou v nočníku smile

No, každý jsme nějaký, ale paní potvurkapodivna je skutečně podivná.....

#128 13. 2. 2006 12:10

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já tomu přestávám rozumět. Napřed jsi nepsala o tolika vyšetřeních. Pak jsi zase psala, že to probíhá v ordinačních hodinách, že je vždycky riziko, že v čekárně je někdo další a to Tě rajcuje. teď zase je to po ordinačních hodinách. No, já si začínám myslet, že bu´d hodně přidáváš a z pobláznění ke gynekoložce sis domyslela nějaký nereálný příběh. Postrádám totiž logiku toho, že pokud je to reálné a těch vyšetření bylo tolik, tak byste si měly s paní doktorkou spíš tykat, chodit na skleničku a po ordinačních hodinách si to prostě pěkně v ordinaci užít. Zkraje jsi psala a působilo to, jako že k tomu došlo třeba třikrát a spíš tak jaksi jako bys ani nevěděla, jestli je to tak nebo není. A teď nám předkládáš vlastně fakta a jak vás to obě  rozohňuje. začínám také nabývat dojmu, že se jedná o pouhé fantazírování. Promiň, neber si to Andreo osobně, ale je to prostě tak. Protože když by vás to obě tak rajcovalo, tak se to prostě zvrhne a zdravý sex je na světě. wink

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#129 13. 2. 2006 12:24

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Souhlas s Netynkou! Máš v tom zmatek, holka smile

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#130 13. 2. 2006 12:25

Pamela
Host

potvůrkapodivnál

I kdyby Andreu vzrušoval kllinic sex, i kdyby to byla jen její sexuální představa, mimochodem docela hezká, tak se domnívám MODERÁTORKO potvůrkopodivná, že tvým úkolem  je udržovat diskuzi v hranicích slušnosti a sama neprovokovat... a urážet. Rovněž tebou používaný latinský citát svědčí spíše o tvé snaze machrovat. Ano říká se, co sluší bohovi nesluší volovi. Použití citátu je urážlivé, pokud neupřesníš, kdo je oním bohem a kdo volem???

#131 13. 2. 2006 12:38

Andreab
Host

Nety napsal(a):

Tak já tomu přestávám rozumět. Napřed jsi nepsala o tolika vyšetřeních. Pak jsi zase psala, že to probíhá v ordinačních hodinách, že je vždycky riziko, že v čekárně je někdo další a to Tě rajcuje. teď zase je to po ordinačních hodinách. No, já si začínám myslet, že bu´d hodně přidáváš a z pobláznění ke gynekoložce sis domyslela nějaký nereálný příběh. Postrádám totiž logiku toho, že pokud je to reálné a těch vyšetření bylo tolik, tak byste si měly s paní doktorkou spíš tykat, chodit na skleničku a po ordinačních hodinách si to prostě pěkně v ordinaci užít. Zkraje jsi psala a působilo to, jako že k tomu došlo třeba třikrát a spíš tak jaksi jako bys ani nevěděla, jestli je to tak nebo není. A teď nám předkládáš vlastně fakta a jak vás to obě  rozohňuje. začínám také nabývat dojmu, že se jedná o pouhé fantazírování. Promiň, neber si to Andreo osobně, ale je to prostě tak. Protože když by vás to obě tak rajcovalo, tak se to prostě zvrhne a zdravý sex je na světě. wink

No ty vyšetření probíhávají i v ordinačních hodinách a i mimo ně. Ze začátku hlavně v ordinační dobu a nyní spíše po. Těch vyšetření již bylo hodně, mám-li to zpočítat od začátku co k ní chodím. Co se týká tykání, snažila jsem se vysvětlit, že nám to vyhovuje více bez tykání, tak jak to bylo dosud.
Co se týká sexu, to nevím kam až to dojde, ale nyní zatím je to v rovině tak jaksi napůl. Dělá mi vzrušující vyšetření, která jsou asi hodně nestandardní, ale nějaký sex přímo s ní nemám. A asi bych si ani nedovedla představit, že bych ji já třeba dráždila na prsách nebo na k...ce, to asi zatím ne... Zatím to bylo nejvíce v rovině toho dráždění poštěváčku, těchto vyšetření bylo zatím nejvíce, nicméně poslední 2 vyšetření (jedno minulý týden) již byly podstaně odvážnější.

#132 13. 2. 2006 12:40

Andreab
Host

ADFka napsal(a):

Zmatek v tom nemám, nechtěla jsem hned na začátku vyrukovat úplně se vším,...to vyplynulo až z diskuze, kdy na to přišla řeč.

#133 13. 2. 2006 12:49

potvurkapodivna
Host

Milá Pamelo,
já Andree velmi přeji její fantazie a představy, každý máme nějaké, ale prostě nemohu uvěřit tomu, že to, co popisuje je v reálu pravdou. Navíc jako zdravotníkovi mi to připadá neetické a vím, že v běžné praxi na takové hrátky ani není čas, protože paní doktorka je jistě soukromým lékařem, který si na sebe potřebuje v první řadě vydělat a pochybuji, že by trávila svůj drahocený čas tímto nestandardním druhem vyšetření. Rozhodně se do nikoho nenavážím, jen říkám svůj názor, na který mám právo stejně jako ty a ostatní. To, že nesouhlasím s něčím příspěvkem ještě neznamená, že musím mít nutně za každou cenu pravdu já. Co se týče citátu, přesný překlad je : co je dovoleno Bohovi, není dovoleno volovi. Nemohu za to, že tě tento citát pohoršuje, nebudu ho obhajovat, zdůvodňovat ani vysvětlovat, nejsem jeho autorem a také ho nehodlám měnit.

#134 13. 2. 2006 13:26

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Andreab napsal(a):

ADFka napsal(a):

Zmatek v tom nemám, nechtěla jsem hned na začátku vyrukovat úplně se vším,...to vyplynulo až z diskuze, kdy na to přišla řeč.

No, tak Andrejko, v tom případě je to na nejlepší cestě. Gynekologická vyšetření gradují přibližně podle Tvých představ, takže vlastně není co dodat wink Tobě se to tak líbí, a já doufám, že když náhodou nějaká nevědomá dívka zabrousí na tuto diskuzi, že se nevyděsí, že by něco takového mohlo potkat i ji. Opravdu nepotká, nebojte se dívky nic gynekologických prohlídek smile
A jen ještě zareaguji na poznámku Pamely, že moderátor je od toho, aby moderoval a ne reagoval. Pokud mám pocit, že někde poradím nebo pomůžu nebo mne to téma zajímá, není důvod nezapojit se do diskuze.  Trávím tu svůj volný čas jako kdokoli jiný a právě přes přispívání jsem se dostala k tomu, že se snažím pomoci i fungování Babinetu jako takového. coolsmile

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#135 13. 2. 2006 13:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nu devcata, tak myslim, ze jsme se konecne dobraly merita veci
- Andrea v tom zmatek nema, ba presne naopak, ma zcela jasno
- Andrea uprednostnuje clinik hratky, je bisexualka a nema si s kym popovidat
- to co tu popisuje neni zadne standardni vysetreni, sama to jednoznacne uznava
- vicemene to neni vubec zadne vysetreni, protoze kvuli tomu ona na gyndu nechodi
- pani doktorka, ktera nevi, co je lekarska etika, vubec nemusi byt mytickou bytosti, zijici jen v Andreine fantazii, ale muze
- na clinik hratkach neni nic zavrzenihodneho
- Andrea se musi docela kralovsky bavit, jak to tu pitvate, protoze jestli jste si toho nevsimly, mele porad totez dokola
- Andrea muze byt docela dobre i chlap, ktery potrebuje, aby ho nic netusici zensky "stiraly"
- at je to jak je to, je to submisivni bytustka a cim vic ji budete vysvetlovat, ze placa nesmysly, tim vic bude spokojena
- ventilovat svoje predstavy na prislusnych servrech ji nelaka, protoze tam ji vsichni pochopi, tady si pripada jak v te ordinaci,    dela neco "zakazaneho" a za dvermi sedi obycejne pacientky, jak vzrusujici...
- nedivim se Jirkovim, ze debatu uzavrel, je o nicem

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#136 13. 2. 2006 13:50

Andreab
Host

Nety napsal(a):

Andreab napsal(a):

ADFka napsal(a):

No, tak Andrejko, v tom případě je to na nejlepší cestě. Gynekologická vyšetření gradují přibližně podle Tvých představ, takže vlastně není co dodat wink Tobě se to tak líbí, a já doufám, že když náhodou nějaká nevědomá dívka zabrousí na tuto diskuzi, že se nevyděsí, že by něco takového mohlo potkat i ji. Opravdu nepotká, nebojte se dívky nic gynekologických prohlídek smile
A jen ještě zareaguji na poznámku Pamely, že moderátor je od toho, aby moderoval a ne reagoval. Pokud mám pocit, že někde poradím nebo pomůžu nebo mne to téma zajímá, není důvod nezapojit se do diskuze.  Trávím tu svůj volný čas jako kdokoli jiný a právě přes přispívání jsem se dostala k tomu, že se snažím pomoci i fungování Babinetu jako takového. coolsmile

No mojim cílem určitě nebylo nikoho vyděsit, psala jsem že je to co dělám u doktorky asi hodně nestandardní.
Ano, dalo by se říci že asi tyto vyšetření budou dále gradovat, čemuž napovídají poslední 2 vyšetření (G-bod, ultrazvuk). Já ale také chtěla tady v té diskuzi vědět, zda nejsem sama, které se něco podobného děje. Něšlo mi o to někoho strašit....

#137 13. 2. 2006 13:59

Pamela
Host

Milá Pamelo,
já Andree velmi přeji její fantazie a představy, každý máme nějaké, ale prostě nemohu uvěřit tomu, že to, co popisuje je v reálu pravdou. Navíc jako zdravotníkovi mi to připadá neetické a vím, že v běžné praxi na takové hrátky ani není čas, protože paní doktorka je jistě soukromým lékařem, který si na sebe potřebuje v první řadě vydělat a pochybuji, že by trávila svůj drahocený čas tímto nestandardním druhem vyšetření. Rozhodně se do nikoho nenavážím, jen říkám svůj názor, na který mám právo stejně jako ty a ostatní. To, že nesouhlasím s něčím příspěvkem ještě neznamená, že musím mít nutně za každou cenu pravdu já. Co se týče citátu, přesný překlad je : co je dovoleno Bohovi, není dovoleno volovi. Nemohu za to, že tě tento citát pohoršuje, nebudu ho obhajovat, zdůvodňovat ani vysvětlovat, nejsem jeho autorem a také ho nehodlám měnit.

potvůrka podivná
Nemám co měnit na svém stanovisku, včetně úlohy moderátorky.Tím ti neberu právo na tvůj názor. Překlad latinských textů se liší podle překladatele, takže i můj je správný. V kontextu jak jsi ho použila, zdůrazňuji jako moderátorka, je latinský text nesmyslný a urážlivý. Bohužel jsi nepochopila smysl mého dotazu.Tedy kdo je tím volem a kdo bohem? Jinak jsem tě ani vteřinu nepodezírala, že jsi autorkou zmíněného citátu. Na to je příliš hluboký a moudrý. Nepředpokládám, že odpovíš na mou otázku kdo je kdo, proto jen dodám, že moudrost se nedokazuje nevhodně použitými citáty. Současně se omlouvám, že nebudu již reagovat na tvoji případnou reakci... Jistě chápeš proč.
lollollol

#138 13. 2. 2006 14:05

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

No, patrně sama jsi big_smile Zatím se nikdo další neozval.  já bych si troufla zhodnostit, že to není ani nestandardní gynekologická prohlídka, spíše se vůbec o prohlídku nejedná smile
Spíše se to mělo jmenovat naplněná sexuální představa u gynekologa wink Tak se měj a a´t vám to klape.

Není tady

#139 13. 2. 2006 14:14

ad litteram
Host

Milá Pamelo,

Změnit bys ho ovšem měla, protože jsi citát buď opsala ze špatného zdroje, anebo je hrubka zapřičiněná tvou vlastní nepozorností. QuoT totiž latinsky znamená "kolik" a správné znění citátu je: "QuoD licet...".
A k tématu: nelíbí se mi odsuzující a zpochybňující reakce na nekonformní příspěvek. Zřejmě je to obligátní, zdá se to sofistické a připadá mi to směšné.

#140 13. 2. 2006 14:19

MartinaO
Host

Ahojte,

četla jsem tuto diskuzi dlouho. Je to zajímavé téma a mě zaujalo především proto, protože jsem něco podobného zažila, vlastně zažívám ale né u gynekoložky ale u moji masérky. Vím jak se asi Andrea cítí a vím, že je to těžké popisovat, ale je to vzrušující z mnoha důvodů. Protože je to zakázané, děje se to se ženou, je to v prostorách kde chodí i jiné ženy atd. Znám to. Držím ti place Andy.

#141 13. 2. 2006 14:20

Andreab
Host

MartinaO napsal(a):

Ahojte,

četla jsem tuto diskuzi dlouho. Je to zajímavé téma a mě zaujalo především proto, protože jsem něco podobného zažila, vlastně zažívám ale né u gynekoložky ale u moji masérky. Vím jak se asi Andrea cítí a vím, že je to těžké popisovat, ale je to vzrušující z mnoha důvodů. Protože je to zakázané, děje se to se ženou, je to v prostorách kde chodí i jiné ženy atd. Znám to. Držím ti place Andy.

Mám to chápat tak, že ti to co mě dělala moje doktorka dělal tobě tvoje masérka ?

#142 13. 2. 2006 14:21

MartinaO
Host

Andreab napsal(a):

MartinaO napsal(a):

Ahojte,

Mám to chápat tak, že ti to co mě dělala moje doktorka dělal tobě tvoje masérka ?

Ano.

#143 13. 2. 2006 14:23

potvurkapodivna
Host

Příliš mnoho hostů shodujících se v odsuzujících reakcích. Proč mám pocit, že tyto příspěvky píše jedna osoba vystupující vždy pod  jiným nickem?

#144 13. 2. 2006 14:23

Andreab
Host

MartinaO napsal(a):

Andreab napsal(a):

MartinaO napsal(a):

Ahojte,

Ano.

Tak mi o tom něco napiš, jestli je to teda to samé, jak říkáš. Docela by mě to zajímalo, ikdyž to není s doktorkou...

#145 13. 2. 2006 14:28

MartinaO
Host

Andreab napsal(a):

MartinaO napsal(a):

Andreab napsal(a):

Ano.

Tak mi o tom něco napiš, jestli je to teda to samé, jak říkáš. Docela by mě to zajímalo, ikdyž to není s doktorkou...

No možná někdy pozděj, teď na to nemám zrovna moc času.

#146 13. 2. 2006 14:37

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Martino, Andreo, možná by bylo fajn, když byste si případné detailnější popisy podobných zážitků vyměňovaly prosím  jinou formou, třeba mailem nebo někde na chatu.  Každopádně téma svůj cíl splnilo, našly jste se vzájemně a můžete to prodiskutovat. O to tuším šlo. Tak hodně zdaru! wink

Není tady

#147 13. 2. 2006 14:38

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Dle IP soudím, že to nebude problém wink

Není tady

#148 13. 2. 2006 14:46

Hanane
♥♥-----
Místo: Praha

Příliš mnoho hostů shodujících se v odsuzujících reakcích. Proč mám pocit, že tyto příspěvky píše jedna osoba vystupující vždy pod  jiným nickem?

A nejsi moc podezřívavá, vztahovačná, až paranoidní? wink Stejně jednoduše by si dotyčnej "jedinec" svou vícečetnou identitu mohl několikrát registrovat. Nicméně - mohlo by se "těm nahoře" navrhnout, aby byla zveřejňovaná IP adresa, což by samozřejmě nevylučovalo situaci více pisatelů z jednoho PC, ale každopádně by se zúžil okruh podezřelejch.

U každýho ožehavýho tématu se vyhraní několik názorově odlišnejch proudů.

Není tady

#149 13. 2. 2006 14:49

potvurkapodivna
Host

to Hanene:
Máš pravdu, asi s tímto problémem navštívím lékaře smile

#150 13. 2. 2006 14:51

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

IP Andrea - Martina. Myslím, že opravdu už nemá význam to komentovat. Ale mohu se mýlit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí