Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 10. 2. 2006 13:22

Andrea
Host

Re: GYNEKOLOGICKÉ VYŠETŘENÍ a vzrušení při tom.

kolka napsal(a):

Jo ale tady právě nešlo o to"běžné" vyšetřenía ale o ty pocity co prožívala Andrea.Chtěla nějakého spojence lépe  řečeno spojenkyni, která má podobnou zkušenost. A téma se rozběhlo úplně jiným smerem.Nejde tady o to jak má probíhat správná prohlídka, obecně řečeno jsi to Nety napsala dobře-podle mě. U Andrei(y) bylo  od začátku jasné že tam není něco v pořádku na tech jejích prohlíckách-ale z našeho hlediska, jí se to líbí. Pak by teda taky doporučovala se domluvit na jejím místě s tou dokroutkou at si děvčata"hrají" v soukromí.Ovšem to asi pozbude pro (obě) Andreu to kouzlo.Však psala že má příjemný pocit z toho když jde po ulici a nikdo kromě ní a doktorky neví co se bude odehrávat auž jen to ji na tom vzrušuje. Takže to není o "pravidlech prohlídky" ale to tom zda to někdo taky zažil.  a zatím se tady nidko takový nenašel.

Ahoj všem, dlouho sjem tu nebyla a netušila jsem, že je toto téma opět otevřené.....smile Z příspěvků které přibyly, musím souhlasit s Kolkou. Ano, je to tak jak napsala.

#102 10. 2. 2006 13:22

potvurkapodivna
Host

Bóže, já bych chtěla vyšetřit poštěváček. Jen nevím, co konkrétně je na tomto k vyšetření.

#103 10. 2. 2006 13:38

Andrea
Host

potvurkapodivna napsal(a):

Bóže, já bych chtěla vyšetřit poštěváček. Jen nevím, co konkrétně je na tomto k vyšetření.

Ahoj, no moc toho na vyšetření asi není, jen to jestli funguje ! wink To je vlastně to vyšetření....

#104 10. 2. 2006 13:43

Andrea
Host

Nety napsal(a):

Tahle záležitost není tématem, mne by spíš zajímalo, jestli "naše hrdinka" nebyla na nějakém dalším gynekologickém průzkumu. Aspoň ve snech, protože stále nevěřím tomu, že by gynekoložky zabředávaly do  podobných situací..... vždyť už toho tolik viděly big_smilebig_smile

Jo byla. Já si také nemyslím, že by to gynekoložky běžně dělaly, ale ta moje naštěstí pro mě ano... Jsem ji za to docela vděčná. Myslím si však trochu neskromě, že ona je ráda taky, jinak by mi to nedělala, zvláště když je to pokaždé o trochu více odvážnější...

#105 10. 2. 2006 13:45

potvurkapodivna
Host

Andreo, a mohla bys mne, prosím, poučit, jak má správně fungovat?

#106 10. 2. 2006 13:49

Andrea
Host

Andreo, a mohla bys mne, prosím, poučit, jak má správně fungovat?

No já ? yikes To snad tvoje gynekoložka ne ? smilebig_smile big_smile  Ale ty víš jak jsem to myslela, takže je to celkem zbytečná otázka, ale zase proč se neuvolnit legrací že ?wink

#107 10. 2. 2006 13:52

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

ADFka napsal(a):

J. napsal(a):

Novakova.J napsal(a):

Andrejka a manželka pana J. - když se jim to líbí, tak ať si to nechají dělat. Ostatním do toho nic není! Je to jen jejich věc, každýho holt vzrušuje něco jiného, tak nevím, proč se s nima hádáte. V běžné praxi se to neprovozuje, ale pokud se někomu zamlouvá clinix sex, tak proč ne.

Chtěl bych jen dodat, že mé manželce doktorka nedělá erotické vyšetření poštěváčku, jen a pouze ho vyšetří tím, že ho promne, přetáhne kůžičku a nic víc. Žádná stimulace jako u Andrei.... řekl bych z toho co jsem viděl, že to byla pro doktorku zcela rutinní záležitost. ostatně, vyšetřuje denně desítky ženských, nevím proč by to měla dělat jenom mojí manželce, jedině že by za tím byla nějaká sexuální náklonost, ale na to to při tom vyšetření vůbec nevypadalo a ještě k tomu předemnou by to asi těžko obhájila. Manželka to nepociťuje jako nic nepříjemného, ale ani ji to nijak nevzrušuje.

Pan J. je tak trochu kolovrátek. Mluví o jedné jediné gynekoložce, která vyšetřuje poštěváčky, a tím pádem prostě a jasně, je to zcela běžná praxe. Co je proti tomu asi deset žen, které jsou velmi pravděpodobně každá zaregistrovaná u jiného lékaře či lékařky a říkají, že se jim to nikdy nestalo... Protože gynekoložka manželky pana J. to dělá, tak se sakra už všechny proberte a změňte doktora - dělá něco špatně! lol

Tak tohle jsi vyjádřila přesně!!! Pan J. prostě všechno věděl nejlépe a my blbý ženský jsme si mu dovolily odporovat.

Není tady

#108 10. 2. 2006 13:59

potvurkapodivna
Host

Andreo, mám gynekologa a kdyby mi chtěl " vyšetřovat" poštěváček, tak mu urazím ruce

#109 10. 2. 2006 14:02

Andrea
Host

Andreo, mám gynekologa a kdyby mi chtěl " vyšetřovat" poštěváček, tak mu urazím ruce

Já ti to neberu.... Jsi holt naladěná na jinou vlnu a já tě za to nebudu nijak hanět nebo nadávat... Snažím se být tolerantní.

#110 10. 2. 2006 14:13

potvurkapodivna
Host

Tolerantní ke komu nebo čemu?

#111 10. 2. 2006 14:17

Andrea
Host

Tolerantní ke komu nebo čemu?

No přece tolerantní k někomu, kdo je jiný než já, kdo jinak je zaměřený apod. Nebudu ti přece nadávat, že se nechceš nechat vyšetřovat tak jako já, to by byl nesmysl....

#112 10. 2. 2006 14:21

potvurkapodivna
Host

To zcela pochopitelně, protože toto není součást běžného vyšetření a pokud to někdo dělá z vlastní iniciativy kvůli nějakým pocitům, tak si myslím, že je to v rozporu s lékařskou etikou.

#113 10. 2. 2006 14:24

Andrea
Host

To zcela pochopitelně, protože toto není součást běžného vyšetření a pokud to někdo dělá z vlastní iniciativy kvůli nějakým pocitům, tak si myslím, že je to v rozporu s lékařskou etikou.

V rozporu s lékařskou etikou to není pokud o to mají zájem obě strany. rozpor by to byl v případě že by jedna strana byla zneužívaná a to v mém případě není. Já postupuji všechna ta příjemná vyšetření od doktorky zcela dobrovolně a ráda.smile

#114 10. 2. 2006 14:27

potvurkapodivna
Host

Budiž ti přáno

#115 10. 2. 2006 14:27

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Souhlasím s tebou.
Tolerantní můžeme být k lidem, kterým se líbí nějaké jiné praktiky... ať si hrajou v soukromí na doktory. Ale pokud tohle dělá lékařka, tak to je opravdu v rozporu s lékařskou etikou... A chce se mi i podotkout: chuděry ty ostatní ženy, které k ní chodí a neví, co je zač...

Není tady

#116 10. 2. 2006 14:34

potvurkapodivna
Host

Myslím, že Adree jde spíš o to, aby ostatní vyprovokovala, toto skutečně není o toleranci a není to normální.

#117 10. 2. 2006 14:41

Andrea
Host

Barborka napsal(a):

Souhlasím s tebou.
Tolerantní můžeme být k lidem, kterým se líbí nějaké jiné praktiky... ať si hrajou v soukromí na doktory. Ale pokud tohle dělá lékařka, tak to je opravdu v rozporu s lékařskou etikou... A chce se mi i podotkout: chuděry ty ostatní ženy, které k ní chodí a neví, co je zač...

Já osobně si nemyslím, že by to moje doktorka dělala všem ženám, naopak.  V prvopočátku k tomu došlo vlastně tím, že jsem ji k tomu tak trochu vyprovokovala. Já s ní o tom nikdy nějak detailně nebavila, ale asi nemá moc pacientek jako jsem já, kdoví jestli vůbec nějaké. Ty ostatní ženy chuděry nebudou, protože jim to asi doktorka nedělá, tak to o ni neví.

#118 11. 2. 2006 10:53

Liska
♥♥♥----
Web

Andreo, a nemyslíš, že by měla doktorka při prohlídce dělat všem ženám vyšetření tak nějak stejné? Poštěváček mají snad všechny, ne?

Není tady

#119 13. 2. 2006 10:19

Andreab
Host

Alžběta 2 napsal(a):

Milá Andreo,
napsala jsi svoje zkušenosti a já nemám důvod ti nevěřit ani nic odsuzovat, Patrně mezi tebou a lékařkou přeskočila ona pověstná jiskra a jistě to jsi jen ty komu to dělá. Možná to není profesionální, lékařsky etické, ale obě jste dospělé ženy. Třeba se vaše cesty brzy spojí ještě víc...Něco málo o tom vím.
Mne tvůj příběh docela vzrušuje, když si představím, že se to stává mně. Docela mne nažhavil... Jsem necelé 3 týdny po porodu, jsem bez problémů  a dneska se chceme  s manželem zkusit milovát.

No, mezi náma je takový zvláštní vztah. Obě o té druhé víme, že se jí to líbí, ale chováme se k sobě stále jakoby to tak nebylo. Je to asi zvláštní, ale zároveń i vzrušující. Ona se ke mě chová jako lékařka a já zase jako pacientka, ikdyž víme že je mezi náma si něco více.
A ty máš nějaké zkušenosti ? Psala jsi, že "Třeba se vaše cesty brzy spojí ještě víc...Něco málo o tom vím."....

#120 13. 2. 2006 10:21

Andreab
Host

Šarlota napsal(a):

Andrea napsal(a):

Barborka napsal(a):

Souhlasím s tebou.

Já osobně si nemyslím, že by to moje doktorka dělala všem ženám, naopak.  V prvopočátku k tomu došlo vlastně tím, že jsem ji k tomu tak trochu vyprovokovala. Já s ní o tom nikdy nějak detailně nebavila, ale asi nemá moc pacientek jako jsem já, kdoví jestli vůbec nějaké. Ty ostatní ženy chuděry nebudou, protože jim to asi doktorka nedělá, tak to o ni neví.

Andrejka,nechcela by si to po tom čo si mala skúsenosti s tou doktorkou s nejakou babou?Možno si tak orientovaná a ani o tom nevieš.A ja si neviem predstavit ako sa voči sebe správate.Ja tiež ked som na vyšetrení som dost vlhká,doktor po mne pozerá-ale nerobý to čo nemá.Je to neetické aj od teba aj od lekárky.

No asi bisexuálně orientované jsem, ale zatím bych nic víc s jinou ženou nechtěla zkoušet.

#121 13. 2. 2006 11:32

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Andrea napsal(a):

V rozporu s lékařskou etikou to není pokud o to mají zájem obě strany. rozpor by to byl v případě že by jedna strana byla zneužívaná a to v mém případě není. Já postupuji všechna ta příjemná vyšetření od doktorky zcela dobrovolně a ráda.smile

Otázkou je však, zda jsou tato vyšetření nutná. A co se etiky týče - pokud jsou ordinační hodiny, možná bych souhlasila s tím, že by se paní doktorka raději měla věnovat pacientkám, které to skutečně potřebují, pokud tedy nějaké má... smile
A jestli máš pocit, že je to oboustranné, pak si dejte schůzku po ordinačních hodinách a uvidíš hned , jak je to oboustranné wink

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#122 13. 2. 2006 11:33

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Tak teď jsem se opravdu zasmála. Ale ano, moje pocity jsou dost podobné. big_smile big_smile

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#123 13. 2. 2006 11:39

potvurkapodivna
Host

Na to, aby někdo prozkoumával mé centrum rozkoše mám svého přítele. Tuto praktiku nepovažuji za součást běžného a normálního vyšetření, pokud sama autorka necítí, že v této oblasti má nějaký zdravotní problém. Ale vyšetřování tohoto problému při každé návštěvě lékaře mi prostě přijde jako něco nepochopitelného. Třeba má autorka moc bujnou fantazii a své představy zhotňuje do svých příspěvků. Pak bych spíše doporučila návštěvu lékaře jiného

#124 13. 2. 2006 11:43

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Co se vyšetření intimních partií týče, poměrně dost se shodneme big_smile big_smile

Není tady

#125 13. 2. 2006 11:48

Andreab
Host

Nety napsal(a):

Andrea napsal(a):

Otázkou je však, zda jsou tato vyšetření nutná. A co se etiky týče - pokud jsou ordinační hodiny, možná bych souhlasila s tím, že by se paní doktorka raději měla věnovat pacientkám, které to skutečně potřebují, pokud tedy nějaké má... smile
A jestli máš pocit, že je to oboustranné, pak si dejte schůzku po ordinačních hodinách a uvidíš hned , jak je to oboustranné wink

No oboustranné to asi je, protože již několik mojich "kontrol" proběhlo v hodinách, kdy již doktorka normálně neordinuje. Obvykle tak 1/2 hod. po tom kdy má napsané, že jí konční ordinační doba. Ale chová se ke mě stejně, t.j. jakoby mě dělala skutečné vyšetření a já proti tomu nic nemám. Naopak, kdyby se chtěla se mnou o tom bavit, asi by to už nemělo to pravé kouzlo z pocitu zakázaného ovoce, alespoň já to tak cítím.
O té oboustrannosti jsem celkem přesvědčena, protože ty vyšetření z její strany v poslední době probíhají čím dál odvážněji a není pochyb že je to jaksi "nadstandardní".

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí