Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 2. 2. 2006 15:14

J.
Host

Re: GYNEKOLOGICKÉ VYŠETŘENÍ a vzrušení při tom.

Pandorraa napsal(a):

No uzasne!
Tolik povyku pro nic sad
Vysetreni pani doktorky je v poradku, pokud Andrea nic nenamita. Zvlastni. Takze podle tohoto vzorce ucitelka, ktera o prestavce zmlati v kabinete omnactiletyho studenta snurou od varny konvice, on se pri tom udela, protoze prave objevil svoji submisivni orientaci a chodi si pro vyprask pravidelne, je naprosto v pohode a nijak se neprovinila proti pedagogicke etice. Vzdyt kluk je plnolety a dokonce se mu to moc libi, touzi po tom a schvalne zlobi a otravuje, aby ona mela duvod ho pozvat do kabinetu, za jeho dvere prece videt neni, on to na ni nepraskne! Nebo snad neni vsechno v poradku?... Slovo PROFESIONALITA plati jen pro nektereš profese a pro jine ne?
Tema sex je koukam velmi "klouzave". Lehce sklouzne jinam, nez bylo puvodne zamysleno, predstava ze drazdeni klitorisu a umyslne vzrusovani pecientky patri k vysetreni, je fakt usmevna,  a kazdy haji sve nazory. OK.
Takze mila Andreo, byt tebou, zavolam pani doktorce a reknu ji ze se proste hlasim do sluzby! Vysvetlim ji, ze z jejiho chovani jsem vycitila, ze by nebyla proti clinik hratkam, a jelikoz ja jsem presne takto zalozena subinka, nemusi riskovat kolosalni prisvih, a muzeme se sejit  i mimo ordinacni hodiny a hezky si to uzit. Neb jsme obe "uchylne" a nase "uchylky" do sebe presne zapadaji. Ona ti jiste rada pro tvuj klid - predpokladam, ze je zkusenejsi, kdyz si dovoli vysilat takovehle signaly - zase vysvetli, ze nejste o nic vic ci o nic min uchylnejsi, nez tisice lidi, kteri si vselijak hraji ve svych loznicich i jinde a nikomu do toho nic neni, protoze obe strany maji jasno smile Nikoho nezneuzivaji ani nevyuzivaji, neporusuji profesionalni etiku, jen si delaji dobre a to je prece dobre, ne? smile

A jeste poznamku: o tom, ze s nami Andrea zas nehraje tak cistou hru, mne presvedcila tezce pokryteckoou reakci na link, ktery jsem ji zamerne poslala. Zmateny clovek, ktery hleda a nevi, vetsinou prijima vsechny informace! Kdo vi, ten reaguje jak reaguje.

No to je ale perla !!!big_smilewink Psát o nějakých vzorcích ve vztazích je naprostý nesmysl, ale ty to nevíš. Na ten link co jsi poslala Andreii jsem se samozřejmě také díval a její reakce mi nepřipadá nijak pokrytecká. Ano, na tom linku nabízejí podobné služby, ale když to nabízí prostitutky a ještě za peníze....,roll šla by jsi ty raději za skutečnou prověřenou lékařkou které důvěřuješ nebo za pochybnou prostitutkou s rizikem nákazy a ještě za peníze ????
A podle toho, co Andrea napsala, tak obě o sobě vědí, že dělají nestandardní věc a asi si to nepotřebují ještě mezi sebou říkat...
Jinak souhlasím s tvojí větou :" Ona ti jiste rada pro tvuj klid - predpokladam, ze je zkusenejsi, kdyz si dovoli vysilat takovehle signaly - zase vysvetli, ze nejste o nic vic ci o nic min uchylnejsi, nez tisice lidi, kteri si vselijak hraji ve svych loznicich i jinde a nikomu do toho nic neni, protoze obe strany maji jasno smile Nikoho nezneuzivaji ani nevyuzivaji, neporusuji profesionalni etiku, jen si delaji dobre a to je prece dobre, ne?

#77 2. 2. 2006 15:14

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

J:
koukám, že nemá moc cenu už cokoliv psát, protože všem holkám, které se vám opovážily oponovat, tak jste se do nich pustil... tohle opravdu zavání tím, že se stavíte do role muže, který zná ženské orgány lépe než samy ženy. Vy víte i lépe, co se děje na prohlídkách... prostě víte vše lépe. A my hloupé ženy si dovolíme s vámi nesouhlasit.

Není tady

#78 2. 2. 2006 15:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mily J,

jine texty nez "perlive" ja ani psat neumim a dikutovat hodlam jen s nekym, kdo vi, o cem je rec smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#79 2. 2. 2006 15:22

J.
Host

Barborka napsal(a):

J:
koukám, že nemá moc cenu už cokoliv psát, protože všem holkám, které se vám opovážily oponovat, tak jste se do nich pustil... tohle opravdu zavání tím, že se stavíte do role muže, který zná ženské orgány lépe než samy ženy. Vy víte i lépe, co se děje na prohlídkách... prostě víte vše lépe. A my hloupé ženy si dovolíme s vámi nesouhlasit.

Ne takto není, problém je v tom, oponentura některých žen byla přinejměnším (jak to jen slušně říci:rolleyes: ?) trochu méně podložená reálnými argumenty nebo skutečnostmi. Nikdo vám nezakazuje nesouhlasit, ale podložte to jasně, konkrétně, logicky a né jenom napsat :"JÁ tvrdím že se to nedělá....", když třeba právě zrovna já mám osobní zkušenost že se to dělá...
Já se také nestavítm do role muže, který zná ženské orgány lépe než samy ženy, pokud máte ten pocit, pak je to spíše nedorozumění nebo nepochopení...

P.S. Já nikdy ženy do pozice hlupaček nestavím, tragédií je, že se tam staví občas samy....

#80 2. 2. 2006 15:32

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

J. napsal(a):

Barborka napsal(a):

J:

Ne takto není, problém je v tom, oponentura některých žen byla přinejměnším (jak to jen slušně říci:rolleyes: ?) trochu méně podložená reálnými argumenty nebo skutečnostmi. Nikdo vám nezakazuje nesouhlasit, ale podložte to jasně, konkrétně, logicky a né jenom napsat :"JÁ tvrdím že se to nedělá....", když třeba právě zrovna já mám osobní zkušenost že se to dělá...
Já se také nestavítm do role muže, který zná ženské orgány lépe než samy ženy, pokud máte ten pocit, pak je to spíše nedorozumění nebo nepochopení...

P.S. Já nikdy ženy do pozice hlupaček nestavím, tragédií je, že se tam staví občas samy....

Ale to si stále jen tvrdíte tu svou pravdu. To je zbytečný. Ty ženy "něco" tvrdily, stejně jako jste "něco" tvrdil vy... Ale protože s Vámi nesouhlasily, tak to holt byla tvrzení "méně podložená reálnými argumenty" - vidíte? Vždyť vy soudíte i jak vysoce či méně jsou jejich argumenty reálné.
A ještě soudíte na špatných základech! Ony (ona - Lusy a před ní asi Oto) nepsaly: "Já tvrdím, že se to nědělá..." , ale "NORMÁLNĚ že se to nedělá". Slyšíte ten rozdíl? Nebo i toto je na Vás moc?

Není tady

#81 2. 2. 2006 15:43

J.
Host

Barborka napsal(a):

J. napsal(a):

Barborka napsal(a):

J:

Ale to si stále jen tvrdíte tu svou pravdu. To je zbytečný. Ty ženy "něco" tvrdily, stejně jako jste "něco" tvrdil vy... Ale protože s Vámi nesouhlasily, tak to holt byla tvrzení "méně podložená reálnými argumenty" - vidíte? Vždyť vy soudíte i jak vysoce či méně jsou jejich argumenty reálné.
A ještě soudíte na špatných základech! Ony (ona - Lusy a před ní asi Oto) nepsaly: "Já tvrdím, že se to nědělá..." , ale "NORMÁLNĚ že se to nedělá". Slyšíte ten rozdíl? Nebo i toto je na Vás moc?

Pokud jde  to slovo normálně, řekněte mi proč si myslíte že se to vyšetření (a teď nemyslím zrovna Andrejin případ, ale to standardní vyšetření) nedělá ? Myslíte si to jen proto, že vás tak nikdo nevyšetřoval ? Co když je právě normální poštěváček vyšetřit a naopak nenormální ho pominout a nevyšetřit ? Já osobně budu pro to, aby manželka chodila stále ke svojí gynekoložce, alespoň bude jistota, že se nic nezanedbá nebo nepřehlédne. Ikdyž je to intimní orgán, ale pořád je to součást těla a je dobré aby to součást (obecně jakákoliv) bylo v pořádku. Manželčiné gynekoložce nikdy vyčítat vyšetření poštěváčku rozhodně nebudu a nehledejte v tom rozhodně žádný sexuální podtext.

#82 2. 2. 2006 15:54

martinaka
♥♥-----

Si děláš pr... né???
Jestli ti na to něktré skočily tak už vážně nevím. Běž do háje. A to jsem slušná. Nejraději bych Tě poslala do pr....

Není tady

#83 2. 2. 2006 15:59

Novakova.J
Host

Andrejka a manželka pana J. - když se jim to líbí, tak ať si to nechají dělat. Ostatním do toho nic není! Je to jen jejich věc, každýho holt vzrušuje něco jiného, tak nevím, proč se s nima hádáte. V běžné praxi se to neprovozuje, ale pokud se někomu zamlouvá clinix sex, tak proč ne.

#84 2. 2. 2006 16:09

J.
Host

Novakova.J napsal(a):

Andrejka a manželka pana J. - když se jim to líbí, tak ať si to nechají dělat. Ostatním do toho nic není! Je to jen jejich věc, každýho holt vzrušuje něco jiného, tak nevím, proč se s nima hádáte. V běžné praxi se to neprovozuje, ale pokud se někomu zamlouvá clinix sex, tak proč ne.

Chtěl bych jen dodat, že mé manželce doktorka nedělá erotické vyšetření poštěváčku, jen a pouze ho vyšetří tím, že ho promne, přetáhne kůžičku a nic víc. Žádná stimulace jako u Andrei.... řekl bych z toho co jsem viděl, že to byla pro doktorku zcela rutinní záležitost. ostatně, vyšetřuje denně desítky ženských, nevím proč by to měla dělat jenom mojí manželce, jedině že by za tím byla nějaká sexuální náklonost, ale na to to při tom vyšetření vůbec nevypadalo a ještě k tomu předemnou by to asi těžko obhájila. Manželka to nepociťuje jako nic nepříjemného, ale ani ji to nijak nevzrušuje.

#85 2. 2. 2006 17:14

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Protože všeho moc škodí, rozhodl jsem se tuto diskusi uzavřít. Prosím, nevytvářejte s tímto tématem nové diskuse, budou nekompromisně mazány. Děkuji za pochopení.

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

#86 3. 2. 2006 12:42

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Téma znovu po dlouhých diskusích otevírám. Veškeré napadání a vulgární výpady ale budu nekompromisně mazat.

Není tady

#87 3. 2. 2006 12:47

kolka
Host

A kdepak ta diskuse probíhala??No tak hlavně že jste se dohodly.
Jsem ale zvědavá jestli se tady Andrea ještě ukáže.V této debatě.

#88 3. 2. 2006 12:48

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

kolka napsal(a):

A kdepak ta diskuse probíhala??No tak hlavně že jste se dohodly.
Jsem ale zvědavá jestli se tady Andrea ještě ukáže.V této debatě.

Dostal jsem slušnou řádku emailů. Pak v moderátorské diskusi, která je uzavřená pouze pro moderátory.

Není tady

#89 3. 2. 2006 12:56

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Zuřivá diskuze probíhá hlavně tady smile Andrea myslím svůj problém vyřeší a už vyřešila po svém, vlastně tam ani nebylo co řešit... pátrala po někom, kdo posoudí její příběh a reakcí se jí dostalo. Uvidíme, jestli se objeví ještě někdo další s novými názory na gynekolocická vyšetření a jejich osvětu ve světě mužů. Tuším, že tímhle směrem to sklouzlo dále... cool
Můj názor, co se prohlídek týče - v pozici ve které se žena při prohlídce nalézá, je pro lékařku velmi snadné pouhým pohledem zkontrolovat zevní partie. Pokud se jí cokoli nezdá a má podezření na jakýkoli problém, pak se těmto partiím patrně může věnovat s cílem vyloučit - potvrdit podezření podrobněji. Jinak všechny víme, že vyšetření je směřováno převážně jiným směrem, ať už hovoříme o citologii nebo prohmatání uložení dělohy, stavu dělohy atd. A samozřejmě různými stěry atd se i stanoví následně případná diagnóza.

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#90 3. 2. 2006 12:58

kolka
Host

Aha, no je fakt že to tady začalo houstnout, ale téma to bylo a je zajímavé.

#91 3. 2. 2006 13:03

kolka
Host

Jo ale tady právě nešlo o to"běžné" vyšetřenía ale o ty pocity co prožívala Andrea.Chtěla nějakého spojence lépe  řečeno spojenkyni, která má podobnou zkušenost. A téma se rozběhlo úplně jiným smerem.Nejde tady o to jak má probíhat správná prohlídka, obecně řečeno jsi to Nety napsala dobře-podle mě. U Andrei(y) bylo  od začátku jasné že tam není něco v pořádku na tech jejích prohlíckách-ale z našeho hlediska, jí se to líbí. Pak by teda taky doporučovala se domluvit na jejím místě s tou dokroutkou at si děvčata"hrají" v soukromí.Ovšem to asi pozbude pro (obě) Andreu to kouzlo.Však psala že má příjemný pocit z toho když jde po ulici a nikdo kromě ní a doktorky neví co se bude odehrávat auž jen to ji na tom vzrušuje. Takže to není o "pravidlech prohlídky" ale to tom zda to někdo taky zažil.  a zatím se tady nidko takový nenašel.

#92 3. 2. 2006 13:09

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Kolko, máš jednoznačně pravdu. Souhlasím smile Myslím, že by si děvčata mohla takhle laškovně dovádět kupříkladu v altánu v parku nebo někde, kde je nějaký pohyb lidí, který Andreu rajcuje.  Možná při příštím telefonátu lékařce můžeš Andrejko říct rovnou, jestli by nezašla někam na skleničku. A tam si můžete vyříkat, jak to je s těmi vyšetřeními. A pak už je možnost rovnou si prostě užívat, jak se vám oběma bude líbit. Pokud se to líbí i té lékařce, o čemž já pochybuji.

Kdybych chtěla být pitomě vtipná, zeptala bych se, jestli za to jsou nějaké body k proplacení na zdravotní pojišťovně??? winkbig_smile

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#93 3. 2. 2006 13:48

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasím s váma holky. Ale aby si to Andrejka s paní doktorkou "nerozházela" pokud se jí zeptá přímo! To by bylo pro ní asi nemilé, protože jiného gynekologa, který by prohlížel klitoris asi nenajde wink. Držím palce.

Není tady

#94 3. 2. 2006 13:48

kolka
Host

počkej, Nety...ty pochybuješ o tom zda se to líbí doktorce??Já myslím že jednoznačně jo.

A ten vtip je dobrý- myslím když se podíváš jak to tady ve státě vypadá tak by i tohle bylo asi ve finále možný!!!

#95 3. 2. 2006 13:52

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Já nevím, záleží, jestli co psala Andrea je  pravda a nebo její subjektivní pohled na věc.  Třeba se jí zdá, že se to lékařce líbí, třeba to přikrášlila...takhle to myslím. Všichni máme občas snahu vidět vše více růžově. Třeba platilo jen - náš zákazník , náš pán. Když řeknu lékařce, aby mi prohlídla prsa, také mi je prohlédne. Ale faktem je, že mne přitom nevzrušuje wink Jen odvede svoji práci. Pokud by mne dráždila na bradavkách a podobně, asi by mne to dost polekalo big_smile

Není tady

#96 3. 2. 2006 14:02

kolka
Host

aha, tak to jo, to máš pravdu takhle to muže Andrea videt ale doktorka na to muže mít jiný názor.
No tak se mi zdá že to ale A.vzdala.

#97 3. 2. 2006 14:23

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

No, mne by zase zajímala ta doktorka big_smile

Není tady

#98 7. 2. 2006 15:38

J.
Host

Opět otevřené téma... Nutno poděkovat administrátorovi že se zřekl cenzorství.

#99 8. 2. 2006 11:55

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Tahle záležitost není tématem, mne by spíš zajímalo, jestli "naše hrdinka" nebyla na nějakém dalším gynekologickém průzkumu. Aspoň ve snech, protože stále nevěřím tomu, že by gynekoložky zabředávaly do  podobných situací..... vždyť už toho tolik viděly big_smilebig_smile

Není tady

#100 10. 2. 2006 12:41

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

J. napsal(a):

Novakova.J napsal(a):

Chtěl bych jen dodat, že mé manželce doktorka nedělá erotické vyšetření poštěváčku, jen a pouze ho vyšetří tím, že ho promne, přetáhne kůžičku a nic víc. Žádná stimulace jako u Andrei.... řekl bych z toho co jsem viděl, že to byla pro doktorku zcela rutinní záležitost. ostatně, vyšetřuje denně desítky ženských, nevím proč by to měla dělat jenom mojí manželce, jedině že by za tím byla nějaká sexuální náklonost, ale na to to při tom vyšetření vůbec nevypadalo a ještě k tomu předemnou by to asi těžko obhájila. Manželka to nepociťuje jako nic nepříjemného, ale ani ji to nijak nevzrušuje.

Pan J. je tak trochu kolovrátek. Mluví o jedné jediné gynekoložce, která vyšetřuje poštěváčky, a tím pádem prostě a jasně, je to zcela běžná praxe. Co je proti tomu asi deset žen, které jsou velmi pravděpodobně každá zaregistrovaná u jiného lékaře či lékařky a říkají, že se jim to nikdy nestalo... Protože gynekoložka manželky pana J. to dělá, tak se sakra už všechny proberte a změňte doktora - dělá něco špatně! lol

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí