Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 2. 2. 2006 13:12

J.
Host

Re: GYNEKOLOGICKÉ VYŠETŘENÍ a vzrušení při tom.

Já napsal(a):

Notabene, pochybuji, že tady nějaký chlap soustředěně vyhledává příspěvky o gynekologii. Takový hledají úplně jinde. Znova opakuji. Je to jenom zvědavost a touha po poznání. Většinou si všichni vybírají příspěvky podle názvu. Pokud bude název "Jak si nalíčit oči", tak tam moc chlapů nezabrousí.

Naprostý souhlas ! smile

#52 2. 2. 2006 13:15

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Proč se navážíte pořád do "J"? V dnešní době internetu si člověk může opatřit milion informací, aniž by musel za někým chodit a vyptávat se. A to, že si kámošky o gynekologickým vyšetření poklábosí líp než doma s manželem, je normální a není třeba to tady vyzdvihovat. A někdy to může být i naopak. Každopádně, J., já ti fandím. Myslím, že je super, jesliže se manžel zajímá o manželku i jako o ženu (tím nemám na mysli pouze sex).

Není tady

#53 2. 2. 2006 13:21

J.
Host

sandra napsal(a):

Proč se navážíte pořád do "J"? V dnešní době internetu si člověk může opatřit milion informací, aniž by musel za někým chodit a vyptávat se. A to, že si kámošky o gynekologickým vyšetření poklábosí líp než doma s manželem, je normální a není třeba to tady vyzdvihovat. A někdy to může být i naopak. Každopádně, J., já ti fandím. Myslím, že je super, jesliže se manžel zajímá o manželku i jako o ženu (tím nemám na mysli pouze sex).

Oh díky, takového veřejného ocenění se mi v tomto smyslu ještě nedostalo...., zvláště mě těší, že je přímo od ženy.
Cítím, že jsi pochopila mou filozofii harmonického vztahu s manželkou, kdy by manžel neměl být jen ten "oplodňovač" a ten co spravuje auto a nosí domů peníze smile, ale i také partner ve všem co ženu životem provází.

#54 2. 2. 2006 13:23

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Přesně tak jsem to myslela. :-) Já bych to u svého partnera určitě ocenila:-)

Není tady

#55 2. 2. 2006 13:33

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Milý J.
Odpovím Ti proč ženě nikdy nevyšetřovala gynekoložka klitoris.Protože se to na gyndě normálně nedělá.Možná by to zajímalo sexuologa,ale ani ten by klitoris nedráždil.Nepsal jsem,že se to neděje,dějou se různé věci.Než jsem vůbec vstoupil do této debaty,tak jsem to ženě přečetl a jen udiveně kroutila hlavou.
Na závěr: pro většinu žen neni prohlídka na gyndě to pravé ořechové.Hezký den.

J. napsal(a):

Ota napsal(a):

Nikomu rady nedávám,bubák nejsem,jen nevím,proč gynekoložka dráždí (vyšetřuje) klitoris.Žena chodí na gyndu přes 30 let a podobnou blbost nezažila.

Barborka napsal(a):

Píšete nesmysly!!! Určitě máte jako chlap s gynekologickým vyšetřením zkušenosti, že tu dáváte rady...

No, to že to nezažila automaticky neznamená, že se to neděje to je snad jasné ne ? A proč tvé ženě někdo nevyšetřuje klitoris ? To nevím, nejsem vševědoucí. P.S. mě se s tím manželka svěřila také až po mnoha letech, zkrátka někdy ženy takovou intimní věc popřou, jen aby před partnerem nevypadaly jako že si chodí na gyndu užívat nebo že jsou nedej bože nějak úchylné apod. , zkrátka se stydí a některé věci si nechávají jako svoje tajemství. Tím ovšem neříkám, že to musí být případ každé ženy.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#56 2. 2. 2006 13:44

martina1
Host

Ahoj lidičky !

mrknu dnes na net a co nevidím ? Zajímavé téma, které se mě také trochu dotýká. 
Má spolužačka ze školy je ženská sestra a kdysi mi navrhla jestli nechci chodit do jejich ordinace. Já se rozhodla že to zkusím a brnkla jsem jí a pamatuji si to dodnes, bylo to v sobotu. Ona mi řekla ať se zastavím v ordinaci (neměla jsem to moc daleko), že tam bude dopoledne něco vyřizovat a že se můžu podívat jak tam to u nich v ordinaci vypadá a že se domluvíme dál.  Jelikož byla sobota, tak tam samozřejmě doktor nebyl, ale alespoň jsem si to tam mohla takhle prohlédnout. Jenže se stalo to, že mi moje spolužačka navrhla, jestli nechci od ní nanečisto vyšetřit, že tu nikdo není, že se nemusím stydět a ještě nějaké další důvody, ale nebudu to tu rozvádět.  Přišlo mi to trochu zvláštní, ale také jsem to brala jako protekční nabídku od ní. Svlékla jsem se, vylezla na křeslo a čekala. Ona ke mě přistoupila a začala vyšetřovat. Bylo to celkem normální, ale já začala po chvíli pociťovat příjemné pocity. Uvědomila jsem si, že její prsty mi jezdí po mojich pyscích a poštěváčku poněkud více než by bylo zdrávo. Podívala jsem se na ní a ona se dívala na mě a usmívala se. Toto je příjemné že jo, povídala a dál mě dráždila. Já si v ten moment vzpoměla na dobu kdy jsme spolu chodily do školy a uvědomila jsem si, že jsem o ní věděla že je i "na holky". Chtěla jsem se tomu nějak podvědomě bránit ale nešlo to. Nebudu to protahovat, zkrátka mě při tom udělala a já se nechala. poprvé v životě od jiné ženy! Ono když jste nahatá na křesle s roztaženýma nohama a jěště k tomu vzrušená, těžko se brání.
Dnes už vím, že to její pozvání mě do ordinace na sobotu bylo naplánované a to včetně jejich bočních úmyslů.
Je to zážitek který jsem nikomu neřekla a tady tak činím jen díky anonymitě internetu a díky tomuto fóru, které mi to moje dobrodružstvíčko připomělo.

#57 2. 2. 2006 13:49

martina1
Host

No vidíš Andreo, vypadá to, že nebudeš s erotickýma zážitkama z gyndy sama, ikdyž tento od Martiny1 je trochu jiný, ale je z gyndy také.wink

#58 2. 2. 2006 14:04

J.
Host

Mimochodem, důležitou roli hraje i ten stud každého. Já se např. manželce nesvěřil s tím, že jsem dostal při ultrazvuku varlat erekci a jsem i rád že se mě na to neptala. každý jsme zkrátka jiný. důležité je , aby si partneři (ať už manžel-manželka nebo doktorka-Andrea) vzájemně vyhovovali. O to jde asi především.

#59 2. 2. 2006 14:05

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

no, taky tomuhle nějak nevěřím, chování paní doktorky je divný.ale na druhou stranu o tom nic nevim a nebudu tvrdit ,že to je vymyšlený. ačkoli sem na holky a párkrát jsem byla u gynekoložky ženy, tak nic příjemnýho to nebylo. pokud je toto pravda, tak tu je značná dávka exhibicionizmu, možná trochu bisexuality a pocit zakázanýho ovoce.
vyšetření klitorisu mi tak ujetý nepřijde, pokud jde tedy o vyšetření, dráždění je už mimo normu.
Ota: proč by v 18 mělo být pozdě?každá holka začne když má problém, tenhle věk je naprosto v normálu, nevim, proč zrovna z tohodle by se mělo soudit, že dotyčná slečna si vymýšlí.

Není tady

#60 2. 2. 2006 14:19

andrea
Host

mirka.. napsal(a):

no, taky tomuhle nějak nevěřím, chování paní doktorky je divný.ale na druhou stranu o tom nic nevim a nebudu tvrdit ,že to je vymyšlený. ačkoli sem na holky a párkrát jsem byla u gynekoložky ženy, tak nic příjemnýho to nebylo. pokud je toto pravda, tak tu je značná dávka exhibicionizmu, možná trochu bisexuality a pocit zakázanýho ovoce.
vyšetření klitorisu mi tak ujetý nepřijde, pokud jde tedy o vyšetření, dráždění je už mimo normu.
Ota: proč by v 18 mělo být pozdě?každá holka začne když má problém, tenhle věk je naprosto v normálu, nevim, proč zrovna z tohodle by se mělo soudit, že dotyčná slečna si vymýšlí.

O té bisexualitě jsem přemýšlela, asi tak trochu budu bisexuální. Ten pocit zakázaného ovoce se mi líbí, to je pravda, ale to je asi normální. Co se týká toho exhibicionismu, tak já to tady prezentovala proto, abych se dozvěděla i více od jiných...
Můj exibicionismus je tak trochu skrytý. Vždy když jdu městem na "to" vyšetření, tak si říkám, co by si asi pomysleli ti lidé které právě míjím a potkávám, kdyby věděli že za chvíli budu ležet nahá na gyndě a budu drážděná... a to samé se mi honí v hlavě i když jdu z toho vyšetření, ale samozřejmě v minulém čase. Je to vzrušující už ten příchod a odchod, alespoň pro mne.

#61 2. 2. 2006 14:25

J.
Host

mirka.. napsal(a):

Ahoj Mirko,

nemyslím si, že by to, že jsi na holky automaticky znamenalo, že ti to bude u gynekoložky příjemné. Vždy záleží i na tom druhém, jestli je třeba naladěn na stejnou vlnu, jakou má zrovna náladu, nebo povahu vůbec, jak vypadá atd. Každá doktorka, ikdyby byla bisexuální nebo lesbická přece nebude z toho důvodu dráždit svoje pacientky, to by brzo asi zkončila....

#62 2. 2. 2006 14:28

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

mirka.. napsal(a):

Mirka:nepsal jsem,že si vymýšlí,protože šla na gyndu až v 18.Psal jsem,že se mě to zdá pozdě.Moje 17ti letá dcera byla preventivně už v 15ti aniž by měla problém.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#63 2. 2. 2006 14:37

Lusy
Host

J:
teda já se nestačím divit. Tady je chlap, který ví o ženském přirození víc než samotné ženy... nebo tak alespoň vystupuje.
J, proč zde poučujete ženy o tématu, kterému ony samy musí rozumnět lépe? Nevím, to mi ale přijde, jako bych se přihlásila někam do pánské diskuse a začala jim tam tvrdit, že znám penis lépe než oni...
Také mě překvapuje, že takový "sexuálné přeborník" za jakého se tu vydáváte, tak zná stud... Proboha jak dlouho jste spolu s manželkou, že se jí něco stydíte říct a ona vám???

#64 2. 2. 2006 14:40

Lusy
Host

OTA NAPSAL:
Milý J.
Odpovím Ti proč ženě nikdy nevyšetřovala gynekoložka klitoris.Protože se to na gyndě normálně nedělá.

Tak s tímto souhlasím stoprocentně. Normálně se to nedělá!!!

#65 2. 2. 2006 14:45

J.
Host

Lusy napsal(a):

J:
teda já se nestačím divit. Tady je chlap, který ví o ženském přirození víc než samotné ženy... nebo tak alespoň vystupuje.
J, proč zde poučujete ženy o tématu, kterému ony samy musí rozumnět lépe? Nevím, to mi ale přijde, jako bych se přihlásila někam do pánské diskuse a začala jim tam tvrdit, že znám penis lépe než oni...
Také mě překvapuje, že takový "sexuálné přeborník" za jakého se tu vydáváte, tak zná stud... Proboha jak dlouho jste spolu s manželkou, že se jí něco stydíte říct a ona vám???

Ale já nikde netvrdím, že jsem všeznalec v gynekologii. Jen jsem prezentoval jen to co vím. jestli je to hodně nebo málo, tak to je druhá věc. Nikdo vám nebrání vstoupit někde do pánské diskuze a tvrdit že znáte dobře penis. Pokud ho budete dobře znát, prosím , nikdo vás za to nekousne. Jinak jako žena byste asi měla i znát dobře penis...., nebo ne ? Váš partner to jistě ocení.wink
Já také netvrdím, že jsem sexuální přeborník, ale zase na druhou stranu nejsem žádný začátečník. Co se týká studu, tak jsem už o tom jednou psal: každý jsme nějaký, individuální ! Jinak to ani nejde ! To, že máme spolu dobrý sex neznamená, že se nemůže partner stydět druhému něco říci. Nemůžete to brát tak plošně a všeobecně.

#66 2. 2. 2006 14:48

Lusy
Host

kolka napsal(a):

Cituji,Kikina:"Neumím si představit, že by můj manžel hledal něco takovýho na internetu. Když chce něco vědět a gynekologii apod., tak se snad zeptá na to mě, ne? Nemám nic proti tomu, když manžel doprovází těhotnou manželku na vyšetření, je to moc hezké. Ale rochňat se v těchto tématech na netu a záměrně je vyhledávat.... asi bych si myslela o manželovi, že není úplně v pořádku a při nejmenším, že je všetečka a všudybýlek.

Ty si toho asi neumíš představit daleko víc ne?? NECHCE tvrdit že jsou všechny chlapi stejní...ale NECHAPU jak mužeš tvrdit že si nedovedeš představit že by Tvuj manžel něco podobného hledal na netu; a perlička nakonec:kdyby chtěl něco vědět tak se zeptá mě, to mi připadá opravdu vtipné:-)))))))))

Kolka,
tak tuto poslední větu jsem nějak nepochopila. Jestli mi můžeš objasnit, co je vtipného na tom, že se manžel manželky na něco zeptá??? Z jakéhopak jsi kraje, že tam u vás spolu manželé nemluví nebo mají tajnosti?

#67 2. 2. 2006 14:52

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Možná bychom se měli vrátit k původnímu tématu. A neřešit tady, kdo je z jakého kraje, kdo se doma svěřuje, kdo nesvěřuje atd.
Lusy, a ty se ptáš na všechno vždycky taky jenom manžela? Asi ne,že? Manžel není jistě nesvéprávný, takže si může vyhledat informace o tématu sám a bez tvého vědomí.

Není tady

#68 2. 2. 2006 14:55

kikina
Host

to Kolka:
Samozřejmě nejsem včerejší a vím, že se manžel podívá rád na po.nostránky, někdy si je dokonce prohlížíme rádi spolu, ale jeho zajímá "ženský genitál" jako věc, která je spojená s milováním, rozkoší a hezkými pocity a ne z hlediska, "kde má vagína hlavu a patu"!!! Možná lustruje na netu po.nostránky, ale nepitvá a nerozebírá gynekologické vyšetření. On se miluje přece se ženou a ne s ženským genitálem - vaginou, klitorisem a stydkýma pyskama!!! Nezlob se na mě, ale můj manžel ani neví, kde je děložní čípek a je mu to srdečně jedno. A myslím si, že o nic ochuzen není.

A pane J., žádná "stará konzerva" nejsem. Je mi 25. Ale je mi to srdečně jedno, jestli si doma kreslíte grafy periody vaší manželky nebo zkoumáte průchodnost manželčiných vejcovodů. Mně to přijde dost podivné, ale jak jsem již předtím napsala, každý má právo na svůj názor a postoj, jaký k určitým věcem zaujímá, takže si každý konejme, jak chceme.smile

#69 2. 2. 2006 14:55

kolka
Host

Děkuji Sandro, hledala jsem co měla Lusy na mysli, ale ty jsi to za mě pěkně napsala.
taky mě zajímá jádro tohoto problému a ne ta omáčka okolo

#70 2. 2. 2006 14:55

J.
Host

Lusy napsal(a):

OTA NAPSAL:
Milý J.
Odpovím Ti proč ženě nikdy nevyšetřovala gynekoložka klitoris.Protože se to na gyndě normálně nedělá.

Tak s tímto souhlasím stoprocentně. Normálně se to nedělá!!!

A vy jste lékařka - gynekoložka, že to tady tak určitě s třema vykřičníkama tvrdíte ?  No, je pravda, že asi všude a všem se to nedělá (vám jak vidím ne), ale neznamená to, že by se to nedělalo vůbec. Já byl také trochu překvapený, když mi to manželka prozradila, ale když jsem byl s ní na vyšetření a doktorka jí zcela bez skrupulí PŘEDEMNOU promnula prstem její klitoris a přetáhla i kůžičku, nabyl jsem přesvědčení že je to normální součást gynekol. vyšetření, zvláště když doktorka pokračovala normálně v dalších vyšetřeních. Poštěváček je nedílnou součástí ženských pohl. orgánů a i on může mít různé defekty, nemoci apod.
Jak jsem také psal, mě také na urologii zcela samozřejmě přetáhla doktorka předkožku na penisu (aby se ujistila že je to v pořádku) a nebral jsem to v tu chvíli jako něco nepatřičného !, takže jsem to v tu chvíli nebral u manželky za nepatřičnou věc také.

#71 2. 2. 2006 14:58

Lusy
Host

J. NAPSAL:
Ale já nikde netvrdím, že jsem všeznalec v gynekologii. Jen jsem prezentoval jen to co vím. jestli je to hodně nebo málo, tak to je druhá věc. Nikdo vám nebrání vstoupit někde do pánské diskuze a tvrdit že znáte dobře penis. Pokud ho budete dobře znát, prosím , nikdo vás za to nekousne. Jinak jako žena byste asi měla i znát dobře penis...., nebo ne ? Váš partner to jistě ocení.

Můj partner jistě ocení, když ho budu milovat a naše milování bude krásné. Ale že by ocenil ještě to, že vím, kde je chámovod atd., tak to je mu asi srdečně jedno, že nevím... a přiznám se, nevím to.

#72 2. 2. 2006 15:01

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Svět se zbláznil. Držte se!! :-)

Není tady

#73 2. 2. 2006 15:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No uzasne!
Tolik povyku pro nic sad
Vysetreni pani doktorky je v poradku, pokud Andrea nic nenamita. Zvlastni. Takze podle tohoto vzorce ucitelka, ktera o prestavce zmlati v kabinete omnactiletyho studenta snurou od varny konvice, on se pri tom udela, protoze prave objevil svoji submisivni orientaci a chodi si pro vyprask pravidelne, je naprosto v pohode a nijak se neprovinila proti pedagogicke etice. Vzdyt kluk je plnolety a dokonce se mu to moc libi, touzi po tom a schvalne zlobi a otravuje, aby ona mela duvod ho pozvat do kabinetu, za jeho dvere prece videt neni, on to na ni nepraskne! Nebo snad neni vsechno v poradku?... Slovo PROFESIONALITA plati jen pro nektereš profese a pro jine ne?
Tema sex je koukam velmi "klouzave". Lehce sklouzne jinam, nez bylo puvodne zamysleno, predstava ze drazdeni klitorisu a umyslne vzrusovani pecientky patri k vysetreni, je fakt usmevna,  a kazdy haji sve nazory. OK.
Takze mila Andreo, byt tebou, zavolam pani doktorce a reknu ji ze se proste hlasim do sluzby! Vysvetlim ji, ze z jejiho chovani jsem vycitila, ze by nebyla proti clinik hratkam, a jelikoz ja jsem presne takto zalozena subinka, nemusi riskovat kolosalni prisvih, a muzeme se sejit  i mimo ordinacni hodiny a hezky si to uzit. Neb jsme obe "uchylne" a nase "uchylky" do sebe presne zapadaji. Ona ti jiste rada pro tvuj klid - predpokladam, ze je zkusenejsi, kdyz si dovoli vysilat takovehle signaly - zase vysvetli, ze nejste o nic vic ci o nic min uchylnejsi, nez tisice lidi, kteri si vselijak hraji ve svych loznicich i jinde a nikomu do toho nic neni, protoze obe strany maji jasno smile Nikoho nezneuzivaji ani nevyuzivaji, neporusuji profesionalni etiku, jen si delaji dobre a to je prece dobre, ne? smile

A jeste poznamku: o tom, ze s nami Andrea zas nehraje tak cistou hru, mne presvedcila tezce pokryteckoou reakci na link, ktery jsem ji zamerne poslala. Zmateny clovek, ktery hleda a nevi, vetsinou prijima vsechny informace! Kdo vi, ten reaguje jak reaguje.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#74 2. 2. 2006 15:04

J.
Host

Lusy napsal(a):

J. NAPSAL:
Ale já nikde netvrdím, že jsem všeznalec v gynekologii. Jen jsem prezentoval jen to co vím. jestli je to hodně nebo málo, tak to je druhá věc. Nikdo vám nebrání vstoupit někde do pánské diskuze a tvrdit že znáte dobře penis. Pokud ho budete dobře znát, prosím , nikdo vás za to nekousne. Jinak jako žena byste asi měla i znát dobře penis...., nebo ne ? Váš partner to jistě ocení.

Můj partner jistě ocení, když ho budu milovat a naše milování bude krásné. Ale že by ocenil ještě to, že vím, kde je chámovod atd., tak to je mu asi srdečně jedno, že nevím... a přiznám se, nevím to.

Nechápate vůbec co tady říkám, ale za to asi nemůžete..... Já jsem myslel právě to, že když budete znát dobře penis, budete potom vědět jak s ním správně zacházet a váš manžel bude v milování velmi spokojený. A věřte, že je vždy se co učit. To že ho např. uspokojíte jednou (dejme tomu) technikou, neznamená že bude s tím samým spokojený i podruhé....

#75 2. 2. 2006 15:07

sandra
♥♥♥♥♥♥-

J., nemá smysl jim cokoliv vysvětlovat. Oni mají svojí pravdu a svoje představy, jak by to mělo či nemělo být. :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí