29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem holkám a ženám,
letos je mi 22 let a už 4 roky chodím na gyndu. Nevím jak začít, protože je můj dotaz poněkud asi nestandardní. Chodím k paní doktorce, která je při vyšetřování na mě vždy velmi milá. A to je ten kámen úrazu. Zjistila jsem, že jsou mi její doteky při vyšetřování příjemné. Zkrátka jakmile se položím do křesla, začnu vlhnout a při dotecích od doktorky mám srdce až vhrdle vzrušením. Nevím co mám dělat, jak se tomu bránit. Moje doktorka na mě poznala moje vzrušení a ptala se mě jestli se mi to líbí. Já přiznala že jo. Ona mi na to poprvé řekla, že to nevadí, že se mám vždy úplně uvolnit a nedělat si z toho hlavu. Jenže já se přistihla při dalších vyšetřeních, že podvědomě přirážím svojí kundičkou na její prsty.
Ona mi pak řekla, že jsem asi citlivější na dotek a že mě na to vyšetří. Masírovala mě prsty na stydkých pyscích a na clitorisu asi tak minutu a pak i prsty uvnitř pochvy. Byla jsem při tom velmi vzrušená a vlhká, a ona mi řekla že jsem sice citlivější, ale že je to v pořádku a že to není nic ažtak moc neobvyklého, že se to stává, že nejsem první a že mám být ráda když se vzruším, protože je to lepší než naopak u ženských, kterým je to nepříjemné a které se pak při vyšetření kroutí a vzdychají od nepříjemných pocitů. Pochva je tak prý lépe přirozenou cestou otevřená a může mě tak zcela bezbolestně vyšetřit.
Od té doby, vždy kdy přijdu na vyšetření, tak doktorka při vyšetření na křesle prohodí něco ve smyslu "aha to jste vy s tím citlivým clitorisem" a začne mi automaticky masírovat poštěváček a teprve potom do mě zajíždí prsty a nástroji na vyšetření. Já nevím co mám dělat. Na jednu stranu si před ní připadám trochu trapně, že mi to dělá a na druhou stranu se mi to zase moc líbí a vzrušuje a kolikrát si přeji aby to vůbec nezkončilo, přestože to není muž ale žena. Taky jsem tam už párkrát zasimulovala nějaký problém, jen abych se mohla nechat od ní příjemně vyšetřit. Chtěla bych jěště řící, že to neberu z její strany jako nějaké sex. obtěžování, protože jsem ji sama párkrát požádala jestli by mě nevyšetřila poštěváček, protože se mi zdál citlivější..... Myslím si, že ona ví že mi nic není a že to chci hlavně pro mé potěšení a k mé radosti to nijak negativně nekomentovala a vždy mi vyhoví a domýšlým se, že jí to asi také není úplně nepříjemné mě takhle vyšetřovat. Jen přemýšlým, jestli nejsem tak trochu nenormální...
Myslíte že je normální se na gynde vzrušit ? Stává se to i jiným ? A jak to potom případně řešíte ?
Spíš mi přijde divný přístup paní doktorky
potvurkapodivna napsal(a):
Spíš mi přijde divný přístup paní doktorky
No ten přístup od ní asi nebude až tak obvyklý, ale zase na druhou stranu jsou za něj radši, než kdyby na mě třeba začala křičet že nejsem normální nebo něco takového podobného.
Mně přijde trochu divné, jestliže tě takto dráždí paní doktorka sama od sebe. Když ví, jak jsi citlivá. A taky mi přijde trochu ujetý, vymýšlet si problémy,jen aby mě paní doktorka zase podráždila. Třeba tě vzrušuje, když se tě dotýká žena.? Já mám taky paní doktorku, ale podobné pocity při prohlídce nemívám. Tak nevím:-(
Není tady
sandra napsal(a):
Mně přijde trochu divné, jestliže tě takto dráždí paní doktorka sama od sebe. Když ví, jak jsi citlivá. A taky mi přijde trochu ujetý, vymýšlet si problémy,jen aby mě paní doktorka zase podráždila. Třeba tě vzrušuje, když se tě dotýká žena.? Já mám taky paní doktorku, ale podobné pocity při prohlídce nemívám. Tak nevím:-(
Ano, dráždí mě, někdy sama od sebe, někdy se přiznám se, se jí s tím připomenu, ale už mě zná celkem dlouho a ví, že je mi to tak příjemnější a dělá to už vlastně automaticky.
To že se mě dotýká žena,.......ano asi mě to vzrušuje, v jejím případě každopádně. Asi bych nešla do sexu s dívkou jen tak (schůzka, postel atd.), ale tady se mi asi více líbí to, že jsem tomu jaksi jakoby přinucena nebo jakoby zneužita, nevím, je to zkrátka takové jaké je.
Každýho asi vzrušuje holt něco jiného :-) Ale jestli to nevadí tobě a ani paní doktorce, tak není co řešit:-) Aspoň se na rozdíl od ostatních na gynekologické vyšetření těšíš:-))
Není tady
Přijde mi divné tohle téma, příjde mi jako povedený vtip, doufám, že se nikoho nedotknu, ale já tomu nevěřím.
Není tady
Jé, tyhle problémy bych chtěla mít u zubaře....
Nechci zlehčovat ale souhlas Májou....
Není tady
Víte, já si taky dřívě nikdy nemyslela že budu v takové situaci.........Je to asi velmi nestandardní, což ukazuje už to, že tomu někteří ani nevěří, ale jak jsem zjistila např. na jiných fórech, dějí se v životě věci, které by nejméně 99,9% populace ani nenapadlo...., ale zkrátka se dějí. Nevím jestli jsem v tomto nenormální, ale ráda bych našla spřízněnou duši, která mě snad pochopí a podpoří, ...nevím.
Každého vzrušuje něco jiného. Něco je více tradiční, obvyklé a něco zkrátka méně. Nevidím na tom ani nic špatného.
Není tady
Andreo, napadlo mě, že tvý vzrušení může bejt podpořený (kromě doktorky jakožto ženy) i tim, že se "to" odehrává v ordinaci, v ordinačních hodinách. Tedy na místě a v čase, kdy je dr. vázana pravidly etickýho kodexu a profesionálního chování, vedle v místnosti sestra...i provozování zakázaný činnosti samo o sobě člověka vzrušuje (i když trochu jinak:)) ...přemýšlelas o tom?
Není tady
Oh, zajímavé téma ! Já jsem shodou okolností nedávno při milování s manželkou mluvil na téma gynekologického vyšetření a dozvěděl jsem se mimojiné zajímavou informaci, že manželčina doktorka vyšetřovává občas manželce i právě poštěváček ! Sice ne dlouho a tak jak píše Andrea, ale jak jsem pochopil, tak se to asi při tom vyšetření občas dělá, ale moc o tom manželka mluvit nechtěla, protože bylo vidět že se stydí vykládat mě takové věci. každopádně já "vyšetřuji" manželce poštěváček po svém a oba jsme moc spokojeni !!
Ještě musím reagovat, že mi nikdy tedy poštěváček doktorka nevyšetřovala. teď budu mít obavy, zda jsem nezůstala o něco ochuzena!
Ale jak říkají ostatní, ta představa ordinace může být rajcovní. Pokud si to třeba někdy i představuješ, pak se na to těšíš, vlastně tam už přijdeš na takový příjemný zážitek připravená. Jen si nemyslím, že by doktorka cokoli dělala úmyslně. vyšetří tě samozřejmě na Tvoji žádost, je to doktorka. Ale nic víc bych tam nehledala....
Není tady
Hanane napsal(a):
Andreo, napadlo mě, že tvý vzrušení může bejt podpořený (kromě doktorky jakožto ženy) i tim, že se "to" odehrává v ordinaci, v ordinačních hodinách. Tedy na místě a v čase, kdy je dr. vázana pravidly etickýho kodexu a profesionálního chování, vedle v místnosti sestra...i provozování zakázaný činnosti samo o sobě člověka vzrušuje (i když trochu jinak:)) ...přemýšlelas o tom?
Ano přemýšlela, asi to tak bude. Je pravda že zakázané ovoce chutná nejlépe.... Ano, připadalo mi to vždycky vzrušující, že ležím nahá na křesle a doktorka mě dráždí a přitom jen pár metrů za dveřmi čekají v čekárně další pacientky a netuší, co se za dveřma ordinace děje... Sice jsem byla párkrát na kontrole v odpoledních hodinách kdy v čekárně skoro nikdo nebyl nebo vůbec, ale i tak mě vzrušovalo to co se mnou doktorka v ordinaci dělala...
Hmmm... rekla bych, ze jsi na spatnem foru, jen nevim, zda provokujes, ci skutecne hledas. Pokud to druhe, tak se radeji i v zajmu pani doktorky, aby neprisla o diplom, presun treba sem:
http://www.clinicx.cz/info.htm
Není tady
Nety napsal(a):
Ještě musím reagovat, že mi nikdy tedy poštěváček doktorka nevyšetřovala. teď budu mít obavy, zda jsem nezůstala o něco ochuzena!
Ale jak říkají ostatní, ta představa ordinace může být rajcovní. Pokud si to třeba někdy i představuješ, pak se na to těšíš, vlastně tam už přijdeš na takový příjemný zážitek připravená. Jen si nemyslím, že by doktorka cokoli dělala úmyslně. vyšetří tě samozřejmě na Tvoji žádost, je to doktorka. Ale nic víc bych tam nehledala....
Asi to nedělají všechny doktorky. Zkus si představit, že ti doktorka najednou začne prohlížet poštěváček, copak si o ní pomyslíš ? Asi že je lesba nebo něco podobného, takže asi proto to některé nedělají a pokud ano, asi je to velké tabu. Vím že jsem to z manželky páčil celkem dlouho....
Pandorraa napsal(a):
Hmmm... rekla bych, ze jsi na spatnem foru, jen nevim, zda provokujes, ci skutecne hledas. Pokud to druhe, tak se radeji i v zajmu pani doktorky, aby neprisla o diplom, presun treba sem:
http://www.clinicx.cz/info.htm
Ježiš, ale na těch stránkách podle mě jsou placené prostitucké služby ! Brr, prostitutky které toto nabízejí rozhodně nehledám ! O to mi nejde, spíše mě zajímá, jestli nejsem sama s tímto problémem, a jak to řeší jiné ženy.
Andrea napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
http://www.clinicx.cz/info.htmJežiš, ale na těch stránkách podle mě jsou placené prostitucké služby ! Brr, prostitutky které toto nabízejí rozhodně nehledám !
O to mi nejde, spíše mě zajímá, jestli nejsem sama s tímto problémem, a jak to řeší jiné ženy.
Ha ha ha! S tebou je ale legrace! A mimochodem: kdybys byla sama, tezko by si na tom nekdo zalozil prosperujici zivnost, nemyslis???
Není tady
Margita napsal(a):
Andreo,
nerada bych se tě dotkla a snažím se věřit, že jsi opravdu dívka. Myslím, že tvůj příběh neodpovídá skutečnosti a že jsi zde pouze ztvárníila svou sexuální fantazii. Tedy nic špatného, protože každý z nás má SVÉ sexuální fantazie. Já pochopitelně také. Možná by se naši partneři divili, na co někdy myslíme třeba při orgasmu. Ale myslím si, že tvůj psychologický zisk spočívá v tom, že někdo tvoji sexuální fantazii čte, respektive na ni i odpoví.
Navíc chování lékařky, tak jak ho popisuješ, by bylo v příkrém rozporu s lékařskou etikou a Trestním řádem ČR.
Tvůj příspěvek je psán kultivovanou formou, je i čtivý a možná bych ti poradila něco podobného poslat do NEI Reportu, kde je dvojstránka sexuálních příběhů čtenářů. Přeju ti hodně příjemného milostného vzrušení.
P.S.
A pokud opravdu stojíš o radu: změň lékaře a choď ke gynekologovi.
Pá M.
Je asi velmi těžké přesvědčovat někoho o věci kterou nezažil. Problém je v tom, že já k jinému lékaři chodit nechci, jen mě zajímá jestli se to stává i jiným pacientkám a jak to posléze řeší. Jestli je to od lékařky v rozporu s něčím nevím, ale každopádně její jméno zveřejnit nehodlám.
V životě se stává všechno možné, a tady na Babinetu,když chce někdo poradit, povzbudit a třeba si vyřešit své problémy a trápení a třeba i sex.zážitky,prostě to chce probrat a pomoct tak se vždycky najde někdo kdo to zlehčí a nevěří.OD začátku je jasné že Andrea lékařku změnit nechce, že se ji to líbí a chce jen zjistit zda má někdo podobné zážitky a chce se s nimi s někým podělit. Dělá ji to dobře , to vyšetření, těší se na to tak proč by se o tom měla ochuzovat.Lékařce to též evidentně avadí tak-a hlavně si myslím že si Andrea nevymýšlí, to rozhodně NE.Osobně takovou zkušenost nemám, ale dnes už s ničemu nedivím, možné je opravdu všechno.
Nevím proč by měla přijít její lékařka o licenci, to je směšné, nikde tady její jméno není a Andrea by byla sama proti sobě kdyby ho zde uváděla:-)))!!!!!
Co téma na babinetu to originál, jestli si někdo něco vymýšlí těžo říct...každopádně na nakteré příspěvky stojí za to reagovat.
"Hezké" čtení.Ale jinak souhlas s Pandoraa a Margitou.
Je to fantasmagorie hodná Nei reportu,tím nechci nijak snižovat Nei report.Odkdy vyšetřuje gynekoložka klitoris?
Andrea chodí na gyndu od 18,není to dámy trochu pozdě?
Kolko:v životě je skutečně možné všechno,ale pokud by tento příběh byl pravda,tak doktorka zákonitě musí přijít o licenci,protože by se jednalo o zneužití pacientky
Není tady
Souhlasím s Pandorrou a Margitou. Tohle se mi nechce absolutně věřit, že by někdo byl schopen na gynekologii provozovat, takže se přikláním k holkám, že Andree dělá prostě dobře, že na její "podivný" příběh lidi reagujou.
V opačném případě je paní doktorka nechutný "úchyl" a lituju ty ženy, které k takové chodí a neví, co je zač. Doktor má být autorita, někdo na koho se můžu s důvěrou obrátit, někdo, kdo mi pomůže... ale kdyby toto provozoval můj doktor, tak od něj prchám.
Není tady
I doktor je jen člověk. A musel by ji někdo udat. Takhle je to anonymní a asi se ji nic nestane. Jak jsem řekla Andrea asi těžko bude ta která to bude ventilovat tak aby doktorka o licenci přišla.
NEi report je zajímavé čtení a zrovna tam nedávno byla fotka z gynekologické ordinace podobného rázu.
Ota napsal(a):
"Hezké" čtení.Ale jinak souhlas s Pandoraa a Margitou.
Je to fantasmagorie hodná Nei reportu,tím nechci nijak snižovat Nei report.Odkdy vyšetřuje gynekoložka klitoris?
Andrea chodí na gyndu od 18,není to dámy trochu pozdě?
Kolko:v životě je skutečně možné všechno,ale pokud by tento příběh byl pravda,tak doktorka zákonitě musí přijít o licenci,protože by se jednalo o zneužití pacientky
Musím nesouhlasit s tímto příspěvkem. Mimochodem jsem na internetu našel nějaké chytré stránky, které radí mladým dívkám jak probíhá gynekol. vyšetření a bylo tam: "Lékař tě požádá, aby ses položila na záda na vyšetřovací stůl (křeslo) a nohy si opřela o tzv. třmeny. Nejlépe se na stůl položíš tak, že si k němu stoupneš zády a posadíš se na krajíček stolu, pak se položíš a nohy si dáš na podpěry. Na gynekologickém stole prohlédne nejprve zevní rodidla - poštěváček (klitoris), malé a velké stydké pysky, poševní vchod a panenskou blánu. ", ....takže se prohlíží i klitoris.
A dále o zneužití pacientky by se jednalo jen v případě, že by s tím pacientka nesouhlasila. A jelikož Andrea s tím souhlasí a navíc nikde jméno doktorky neuvádí, takže se nemusí doktorka bát bubáků jako Ota, že by přišla o licenci a ještě k tomu automaticky.