Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 3. 4. 2007 15:21

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vtipy

Hypnotizér a telepat si chcú odskúša, kto z nich má lepšie schopnosti, preto uzavrú stávku.
Hypnotizér hovorí:
- Vidíš tú krásnu ženu na ulici ? Stav sa, že o pä minút sa vyzlečie do naha!
Hypnotizér sa sústredí, zavrie oči a žena sa naozaj o 5 minút začne vyzlieka.
- Teraz som na rade ja. Vidíš ten balkón na vrchole tohoto mrakodrapu? Do piatich minút vyjde niekto na balkón a vyhodí z neho televízor.
Telepat sa sústredí, prejde pä minút, nič sa nedeje. Prejde 10 minút, stále nič. Pätnás minút - na balkóne ani noha. Po dvadsiatich minútach hlbokého sústredenia zrazu niekto vybehne na balkón a z celej sily reve:
- Ale ja nemááááááám televiiiiízor!!!

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.
Poněvadž na ničem neulpívá, nikdo mu nic nemůže vzít.

Není tady

#102 3. 4. 2007 15:31

Somaia
Host

Policajt zastaví osobní automobil: "Pane řidiči, nesvítí vám levý přední reaktor"
Řidič: Reaktor? Chtěl jste říct reflektor."
Policajt:  Aaaaa pán je suterén, na takový jsem alegorickej.

#103 4. 4. 2007 8:21

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Toto je údajne skutočná odpoveď v teste strednej úrovne z  chémie na univerzite vo Washingtone.  Odpoveď jedného študenta bola taká "hlboká", že sa profesor rozhodol podeli sa s ňou s kolegami na  internete.

OTÁZKA Extra (bonus): " Je peklo exotermické (uvolňuje sa teplo) alebo endotermické (absorbuje sa  teplo)?"

Väčšina študentov  napísala svoje domnienky na základe Boylovho zákona plyn sa pri rozpínaní ochladzuje a pri stláčaní zahrieva) alebo nejakú  inú  variantu.
Jeden študent ale napísal :
Najprv musíme vedie, ako sa hmota v pekle mení v čase.  Potrebujeme  teda vedie pomer, v  ktorom duše prichádzajú do pekla a pomer, v ktorom z pekla odchádzajú. Myslím, že môžeme  predpoklada, že duša, ktorá sa dostane do pekla, už odtiaž nevyjde. Takže neodchádzajú žiadne duše. Pre predstavu, kožko duší do pekla  prichádza, sa pozrime na jednotlivé náboženstvá v dnešnom svete. Väčšina z nich tvrdí, že kto nie je  príslušníkom ich cirkvi, príde do  pekla. Od okamžiku, keď existuje viac ako jedno náboženstvo  a žudia nepatria do viac ako jednej  cirkvi, môžeme predpoklada, že všetky duše skončia v pekle.Na základe pomeru medzi natalitou a mortalitou môžeme  očakáva, že počet duší v pekle  exponenciálne rastie. Teraz sa  pozrime na pomer zmeny objemu pekla, pretože podža Boylovho  zákona pre udržanie rovnakého tlaku  a teploty musí objem rás úmerne k počtu prijatých duší.
To nám dáva dve možnosti :
1. Ak sa objem pekla zväčšuje pomalšie, ako v pomere v ktorom prichádzajú duše, tak teplota a tlak  rastie , až peklo vybuchne.
2. Ak  objem pekla rastie rýchlejšie, ako v pomere k prichádzajúcim dušiam, teplota a tlak budú klesa,  až peklo zamrzne.
Ktorá  varianta je správna?
Ak si  spomeniem na výrok Terezy v prvom ročníku, keď povedala:
"Skôr bude v pekle zima, než sa ja s  tebou vyspím" a vyspala sa so mnou včera, musí by správna varianta č. 2, peklo je teda  nepochybne exotermické a už zamrzlo.  Záver tejto teórie je, že ak peklo zamrzlo,neprijíma už žiadne duše, zaniklo a zostalo iba  nebo, čo je dôkaz božej existencie, ktorý vysvetžuje, prečo Tereza včera v noci kričala : "Ach môj  bože!"
Tento študent vraj ako jediný dostal za svoju odpoveď  10 bodov.

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.

Není tady

#104 17. 4. 2007 9:06

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Hovorí doktor pánovi:
"Viete, čo sa nám stalo? Tie výsledky sa nám nejako pomiešali a teraz nevieme, či má vaša manželka Alzheimera alebo AIDS..."
"Preboha... a čo mám ja teraz robi?"
"Noooo... najlepšie by bolo, keby ste ju zobrali niekam do lesa a nechali ju tam... a keď sa vám vráti, tak s ňou už nespite..."

Není tady

#105 18. 4. 2007 14:42

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Existencia žúbostného trojuholníka je možná iba v tom prípade, keď jeden z jeho uhlov je tupý. smile

To, že vám občas niečo nedôjde, nie je chyba Slovenskej pošty!

Pekná žena poteší mužské oko, škaredá žena poteší ženské oko.

Pane mistr, povídá učeň, už jsem to prkno trikrát uříz a furt je to krátky!

Príde napitý študent na skúšku z chémie. Vytiahne si otázku: Rozdelenie sacharidov.
Sadne si a napíše "Kryštážový a práškový" a odovzdá vyučujúcej profesorke.
Tá na to pozrie a povie:
- Keď napíšete ešte jedno ešte blbšie rozdelenie, tak vám tú skúšku dám. Študent si sadne a napíše "Vanilkový a škoricový".

Prijde chlapek do nebe. Svaty Petr nakoukne do knih a povida:
- "Vite, ja tu na vas vubec nic nemam. Ani spatnyho, ani dobryho. My posledni dobou mame narvano, takze byste potreboval alespon jeden opravdu dobrej skutek, abych vas mohl pustit dovnitr. Zkuste si na neco vzpomenout, my v tech knihach nemame vsechno."
- "No, jednou jsem udelal jeden dobrej skutek. To jsem takhle jel po meste a najednou vidim, jak u jedny garaze banda motorkaru obtezuje nejakou slecnu. Obtezuje je slaby slovo. Oni ji primo mucili a znasilnovali, a mne tak vzkypela krev v zilach, ze jsem okamzite zastavil, vytahl z kufru francouzak a sel primo k nim. Byl tam jeden takovej velkej, urcite sef, kolem krku retez, jizvy v obliceji, a ja mu jednu ubalil, ze lehnul, a povidam: "Koukejte tu slecnu nechat na pokoji!"
- "To je zajimave," rika Svaty Petr, "hmmmm... to bychom tady meli mit... Kdy se to asi tak stalo?"
- "No asi tak pred dvema minutami..."

Počas prehliadky vojenského priestoru ide minister obrany po moste stráženom jedným vojakom. Predpokladá, samozrejme, že ten sa postaví do pozoru a zasalutuje. No vojak nič.
- Jebenci vojačku, prečo si ma ani nepozdravil? Nevieš, že som minister obrany?
- Viem, pán minister! Ale podža článku 236 základného poriadku, je zakázané vzdáva poctu na moste. - odpovedá rázne vojak.
Minister, samozrejme nie vežmi pozná základný poriadok, tak iba mávol rukou a odišiel. No, keď sa vrátil na ministerstvo, nedalo mu to a nalistoval si článok 236 a číta:
"Článok 236: Vojak musí by smelý a vynachádzavý!"

Cestujú spolu učitež, blondínka a farár vo vlaku v jednom kupé a lúštia tú istú krížovku.
Blondínka sa opýta učiteža:
- Prosím vás, čas ženského tela na štyri, začína sa na P a končí na A.
- Päta. - odvetí učitež po chvíli rozmýšžania.
Na to farár: - Nemá tu niekto gumu?!

Není tady

#106 2. 5. 2007 12:27

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Malý chlapček sedí na chodníku a plače... príde k nemu dedko a pýta sa ho:
- Prečo plačeš chlapče?
- Je mi žúto, že nemôžem robi s dievčatami to, čo iní chlapci.
Dedko si sadne vedža neho a rozplače sa tiež...

Dedka prešiel parný valec... babka nevedela, čo s ním, tak ho dala pred dvere ako rohožku. Prišla zima, žudia chodili, utierali si do dedka nohy, dedko prechladol a zomrel... smile

Otázka na Rádio Jerevan: "Počula som, že v Černobyle zarevali len dvaja občania."
Odpoveď: Áno. Jeden zareval: "Vypni to!" a druhý "Nejde to!"

http://halbot.haluze.sk/images/2007-04/3293_3246-1.jpg
http://halbot.haluze.sk/images/2007-04/3288_image001.jpg
http://halbot.haluze.sk/images/2007-04/3270_image00147.jpg

Není tady

#107 10. 5. 2007 11:32

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Rodiče nečekaně vejdou k synovi do pokoje a vidí,
jak stojí uprostřed místnosti v latexovém oblečku a mlátí se bičem.
Rychle zavřou dveře a bezradně na sebe koukají.
Pak otec konečně promluví: "Seřezat ho asi nemá smysl, co?"

Jde chlápek kolem rybího obchůdku, na který zrovna majitel přitlouká obrovskou ceduli s nápisem "Zde prodáváme čerstvé ryby".
No a chlápek povídá majiteli: "proč máte na té ceduli to zde, vždy je přeci jasné, že ty ryby nebudete prodávat jinde, než kde je ta cedule, ne?".
Majitel se nad tím zamyslí, uzná, že má pravdu, a ceduli zkrátí na "Prodáváme čerstvé ryby". Když se ji tam chystá pověsit, ten samý
chlápek zase povídá:
"Proč tam nechat to prodáváme? Nikdo není tak hloupý, aby si myslel, že tu ty ryby dostane zadarmo...".
Majitel zase uznal, že na tom něco je, a ceduli zkrátil na "Čerstvé ryby". A chlápek zase: "Proč čerstvé? Nikdo si nepůjde koupit
rybu zkaženou nebo oschlou, předpokládá se, že ryby budou čerstvé, ne?".
A majiteli tak z cedule zbylo jen "Ryby". Chvíli se na ni koukal, a pak si sám povídá
"K čemu je mi cedule ryby? Vždy to každý cítí na kilometr daleko, že je tu rybárna...

Žena se rozhodne nechat si udělat plastickou operaci ke svým padesátým narozeninám.
Utratí 5000 dolarů a výsledek se jí docela líbí. Na cestě domů se zastaví v trafice, aby si koupila noviny. Než odejde, zeptá se prodavače:
"Doufám, že vám nebude vadit, když se zeptám, ale kolik si myslíte, ze mi je let?"
"Asi tak třicet dva," zni odpověď.
"Ne-e! Je mi přesně padesát," odpoví spokojeně žena.
O malou chvíli později zajde do McDonaldu a položí servírce tu samou otázku.
Dívka odpoví: "Tipovala bych tak devětadvacet."
Žena na to: "Kdepak, je mi padesát."
Teď je na sebe pyšná. Cestou domů se zastaví v cukrárně, chce si koupit nějaké bonbony. Prodavači znovu položí otázku.
"Ó, řekl bych třicet."
Opět pyšně odpoví: "Je mi padesát, ale díky."
Když o chvilku později čeká na autobus, který by ji dopravil domů, zeptá se staříka vedle sebe na totéž.
On odpoví: "Paní, je mi osmdesát a odchází mi zrak. Ale když jsem byl mladý, tak byl jistý způsob, jak poznat, kolik ženě je. Zní to
velmi divně, ale musíte mě nechat sáhnout na svá ňadra. Pak, a pouze pak, vám mohu říci, kolik vám je let."
Chvilku čekají v tichosti, ale nakonec jí zvědavost nedá. Vymáčkne ze sebe,
"Doprčic s tím, dělejte, co musíte!"
Stařík vklouzne oběma rukama pod její halenku a začne ji pomalu a opatrně osahávat. Pečlivě potěžká každé ňadro, jemně sevře každou
bradavku, přitlačí ňadra k sobě a otírá je jedno o druhé.
Po pár minutách žena nedůvěřivě řekne: "Dobře, dobře.... Kolik mi teda je?"
Stařík dokončí poslední zmáčknutí jejích ňader, spustí ruce a řekne, "Madam, vám je padesát."
Ohromená a překvapená řekne: "To je neuvěřitelné, jak jste to poznal?"
Starý muž se zeptá: "Slibujete, že se nerozzlobíte?"
"Slibuji," odpoví žena nedočkavě.
A stařík praví: "Stál jsem za vámi ve frontě v McDonaldu."

Rozhovor kamaratov:
-Co by si si vybral? Raz pretiahnut Katku, alebo dvakrat Lenku?
-Katka je Katka, ale dvakrat je dvakrat...

Není tady

#108 16. 5. 2007 8:36

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si může každá žena koupit svého muže.
Má šest pater a kvalita mužů roste s každým patrem. Je v tom ale jeden háček: jakmile již žena vejde na vyšší patro, nemůže už sejít níž, pouze odejít východem bez možnosti návratu. A tak vchází první žena s vážným zájmem o koupi muže. V prvním patře vidí ceduli: 'Tito muži mají práci'. No, to už je něco, můj bývalý ani práci neměl - pomyslela si žena, ale podívám se, co je výš.
Ve druhém patře byl nápis: 'Muži zde mají práci a mají rádi děti'
Pěkné, ale podíváme se, co je výš.
Ve třetím patře byla tabulka: 'Muži zde mají práci, mají rádi děti a jsou neskutečně pěkní.'
No čím dál tím líp - pomyslela si - ale výš to už musí být....
Ve čtvrtém patře si mohla přečíst: 'Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní a pomáhají při domácích pracích.'
Sladké, jak sladké... Ale zkusím ještě o patro výš.
V pátém patře stálo: 'Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní, pomáhají při domácích pracích a jsou ďábelsky dobří v posteli'.
No to je neuvěřitelné, přímo zázrak - pomyslela si žena - ale když to je tak skvělé tady, co musí být o patro výš!?!
V šestém patře si velice překvapená žena přečetla: 'Na tomto patře již nejsou žádní muži. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, že vám ženským prostě nejde vyhovět...'

Není tady

#109 21. 5. 2007 15:13

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

VECI, KTORE VAS NAUCI JEDINE MAMA!

Moja mama ma naucila OCENIT DOBRE VYKONANU PRACU:
"Ak sa chcete navzajom pozabijat, urobte to laskavo na dvore, prave som upratala!"

Moja mama ma naucila NABOZENSTVO:
"Modli sa, aby to z toho koberca zislo dole."

Moja mama ma nucila LOGICKY MYSLIET:
"Preco? Pretoze som to povedala!"

Moja mama ma naucila PREDVIDAT:
"Skontroluj si, ci mas cistú bielizeň. Co keby Ta zrazilo auto?"

Moja mama ma naucila IRONIU:
"Este chvilu plac a ja Ti k tomu dam skutocny dovod!"

Moja mama ma naucila vela O VEDE ZVANEJ OSMOZA:
"Zavri si usta a zjedz tu polievku!"

Moja mama ma naucila BYT OHYBNY:
"Pozri sa na tu spinu, co mas na chrbte!"

Moja mama ma naucila BYT VYTRVALY:
"Neodides odtialto pokial nezjes vsetok spenat!"

Moja mama mi vysvetlila POCASIE:
"Tvoja izba vyzera, ako keby tu pred chvilou bolo tornado!"

Moja mama mi vysvetlila ZIVOTNY CYKLUS:
"Priviedla som Ta na tento svet a mozem Ta z neho zase rychlo dostat!"

Moja mama ma naucila BYT ZAVISTLIVY:
"Na svete su miliony nestastnych deti, ktore nemaju takych dobrych rodicov ako Ty!"

Prečo sa naháňame?
Bohatý továrnik sa počas svojej dovolenky pri mori díval na rybára, ktorý sedel pohodlne vedža svojho člnu.
"Prečo nejdete lovi ryby?" pýtal sa.
"Pretože som dnes ulovil už dos." odpovedal rybár.
"Neulovíte viac rýb ako potrebujete?" pýtal sa bohatý muž ďalej.
"Čo by som s nimi robil?"
"Mohli by ste si viac zarobi a potom si kúpi lepší čln, aby ste mohli pláva ďalej a ulovi viac rýb."
"A čo potom?"
"Potom by ste si mohli kúpi nylonové siete a potom ulovi ešte viac rýb a zarobi ešte viac peňazí. Za nejakú dobu by ste mali celú flotilu a boli by ste bohatý ako ja."
Rybár sa opýtal: "A čo by som robil potom?"
"Potom by ste si užívali života."
"A čo si myslíte, že robím teraz?" povedal rybár a pokojne sa zadíval na more...

Není tady

#110 28. 5. 2007 16:43

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Kterákoliv z nás by mohla dosvědčit tento příběh, který napsal sám život.

Dobrodružství na veřejném záchodě

(Kronika sepsaná ženou)

Moje máma byla horlivou navštěvovatelkou veřejných záchodků. Od malička me brala s sebou na záchod, učila mě očistit prkénko toaletním papírem a potom ho po obvodu pečlivě poklást kousky papíru. A nakonec mi kladla na srdce: “Nikdy, nikdy si nesedej na mísu veřejného záchoda.” Pak mi ukázala záchodovou “pozici”, která spočívá v balancování nad mísou v polosedu, aniž by se tělo jakýmkoliv způsobem dotklo prkénka.
To bylo před mnoha lety. Ale ještě dnes, i když už jsem dospělá, je pro mě bolestně obtížné tuto “pozici” vydržet, když je můj močák těsně před explozí.
Když „musíš jít“ na veřejný záchod, narazíš na frontu žen, která působí dojmem, že zde lze koupit trenky Brada Pitta za poloviční cenu. Tak trpělivě čekᚠa mile se usmívᚠna ostatní, které mají taktéž diskrétně nohy křížem a konečně se ocitly ve skupině, kde lze mluvit o všech těch blbostech, o kterých normálně mluví jen ženy ve frontě na čůrání.
    Konečně jsi na řadě. Zkontroluješ pod dveřmi všechny kabinky, jestli uvidíš nohy. Všechny jsou obsazené. Konečně se jedna otevře a ty téměř vystrčíš z kabinky osobu, která ji až dosud okupovala. Vsoupíš a zjistíš, že zamykání dveří nefunguje. Nevadí....., podržím je rukou. Chceš si pověsit kabelku na háček, který by měl na dveřích být, ale..... žádný tu není, tak si ji pověsíš kolem krku a sleduješ, jak se pod tebou houpe, a snažíš se nevnímat, jak ti ucho od kabelky „stínᓠhlavu, jelikož mᚠkabelku plnou bordelu, který sis tam po dlouhou dobu „střádala“ a z něhož většinu věcí vlastně nepoužíváš, ale je důležité je nosit, co kdyby náhodou.....
    Ale vrame se ke dveřím..... jelikož neměly funkční zámek, mᚠjedinou možnost – podržet je rukou, zatímco tou druhou si bleskově sudnavᚠkalhotky a zaujímᚠ„pozici“.....
    Úleva...... Áhhhhhh..... Ještě větší úleva..... A najednou ti zazvoní mobil – který je samozřejmě v kabelce. To je ta chvíle, kdy ti svaly začínají vypovídat službu.... Strašně ráda by sis sedla, ale neměla jsi čas očistit prkénko ani ho pokrýt papírem, takže stále udržuješ „pozici“, nohy se ti klepou tak silně, že by dosáhly 8. stupně Richterovy škály, snažíš se nevšímat si toho tenkého praménku, který se lepí na míse a od kterého sis ušpinila silónky - což bude určitě vidět!!!  Ale mobil už naštěstí přestal zvonit. Abys odpoutala mysl od tohoto neštěstí, začneš hledat ruličku toaletního papíru, aaaaale..... haha! Role je prázdná...! Nohy se ti klepou pořád víc. Vzpomeneš si, že mᚠješte kousek papírového kapesníku, kterým sis před chvílí vyčistila nos. Bude muset stačit. Zmačkᚠho tak, aby sál co nejvíc. Ale je opravdu malý a navíc je pořád ještě vlhký od toho, jak ses vysmrkala. Vtom někdo vezme za kliku tvé kabinky, a jelikož zámek na dveřích stále nefunguje, dostaneš obrovskou ránu dveřmi do

hlavy. Zostra a jako šílenec zařveš: „OBSAZENOOOOOO“!!!!! Zatímco pořád ještě přidržuješ dveře volnou rukou, zazvoní znova telefon. Jak se snažíš ho definitivně vypnout, onen kousek kapesníku ti vypadne z ruky přímo do loužičky na podlaze, o které si nejseš jistá, jestli je voda nebo hmmmm..... che! Nohy už nezvládají vypětí, podlomí se ti a ty letíš naznak, až dosedneš na záchodovou mísu. V mžiku jsi opět na nohách, se štítivým odporem, ale už je příliš pozdě, tvůj zadek už přišel do kontaktu s těmi všemi původci a formami života z prkénka, které jsi TY, i když jsi měla čas to udělat, předtím neobložila toaletním papírem, který tu v každém případě nebyl. Když pomineme tu ránu do hlavy, uříznutou hlavu od ucha kabelky, ušpiněné nohy a silónky a tu ještě stále vlhkou věc i vzpomínku na to, jak ti máma říká: „To je nechutné..... nedokážeš si představit, jaké všechny nemoci bys tu mohla chytnout......“, tahle katastrofa tím ještě nekončí..... Automatický senzor záchoda je teď tak zmatený, že nechá vodu spláchnout do odpadu všechno tak vehementně, že se musíš chytit držáku, na kterém visí toaletní papír (pokud tu je) ze strachu, že tě spláchne s sebou a ty vypluješ někde v Číně. Až teď konečně rezignuješ. Jsi zlitá vodou, která vystříkla ze záchodové mísy jako fontána. Jsi vyčerpaná. Snažíš se utřít celofánem ze žvýkaček Winterfresh a pak vyjdeš z kabinky k umývadlu. Nejsi schopna zjistit, jak funguje automatický senzor na kohoutku, tak si umyješ ruce slinami a utřeš je do papírového ručníku. Procházíš kolem fronty žen, které ještě stále čekají se zkříženýma nohama, a nejsi schopna se ani zdvořile usmát. Vtom tě jakási dobrá duše na konci řady upozorní, že za sebou táhneš na botě přilepený toaletní papír dlohý jak Mississippi...! Sundᚠho z podrážky boty, tupě ho vložíš do ruky ženě, která ti to sdělila, jemně řekneš: „Vemte si ho....., možná ho budete potřebovat!!!“ a vyjdeš ven.
    Tam koukneš na svého manžela, který vešel na pánský záchod, použil ho a vyšel zas ven a který měl dostatek času si přečíst Vojnu a mír, zatímco na tebe čekal. „Proč ti to tak dlouho trvalo?“ zeptá se tě naštvaně.... „Bál jsem se o tebe..... dokonce jsem ti volal, jestli se ti něco nestalo........, ale nezvedalas to!!!!!!!“. A tohle je přesně ta chvíle, kdy ho pošleš do „hajzlu!“.

Tento příběh je věnován VŠEM ŽENÁM NA CELÉM SVĚTĚ, které kdy musely použít veřejný záchod. A konečně vysvětluje vám, naši mužové, proč nám to tak dlouho trvá. tongue

Není tady

#111 1. 6. 2007 7:44

Décima
♥♥♥♥♥--

Nejkratší pohádka na světě

Bylo, nebylo, jednou se  zeptalo děvče chlapce: "Chceš si mě vzít  za ženu?"
Chlapec odpověděl:  "Ne."
A děvče žilo šastně na věky věků a chodilo si nakupovat hadry a kosmetiku, do divadla, tancovat, cestovalo, mělo kopu
přátel, pilo Martini a vždy mělo čistý dům a nikdy nemuselo vařit.
Konec.

Není tady

#112 7. 6. 2007 15:21

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

http://halbot.haluze.sk/images/2007-06/3384_majka.jpg
http://halbot.haluze.sk/images/2007-06/3391_osveta.jpg

Není tady

#113 30. 8. 2007 13:35

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Pondelok - pijem s Vychodniarmi
Utorok - skoro som zomrel
Streda - zase pijem s Vychodniarmi...
Stvrtok - lutujem, ze som nezomrel v utorok ...

Potká Škodovka osla:
- "Ahoj, auto," říká osel.
- "Ahoj, osle," na to Škoda.
Osel se rozpláče. Škoda se diví proč.
- "No," říká osel, "když já tě nazývám autem, taky bys mi mohla říkat konik ."

Syn sa vracia domov a volá od dverí na otca:
- Otec, uz som doma!
Otec sedí za počítačom, ani len nezdvihne hlavu od monitora a odvetí:
- Fajn. A kde si vlastne bol?
- Na vojne.

Najdrahocennejší kov je robota... ulievajú sa z nej žudia...

Preco majitelia trabanta idu po smrti priamo do neba? Pretoze si peklo prezili uz na zemi.

Kupuje hospodář nového kohouta.
Prodavač mu říká:
Pozor, je to strašný nenasyta!
Hospodář vypustí kohouta na dvorek a jde spát.
Ráno vyjde ven a kouká.
Všechny slepice naprosto sedřený a kohout přešlapuje mlsně kolem plotu.
Hospodář mu povídá: Kohoutku, šetři se, praskne ti srdíčko a bude s tebou konec!
Druhý den vstane, vyjde ven a kouká:
slepice, kachny i husy jsou uplně hotový.
Tak mu zase domlouvá: Kohoutku, šetri se...
Třetí den vyjde ven a vidí, že i veverky maj dost a kohoutek leží u plotu, nožky nahoře, nehýbe se a nad ním už krouží supi.
Přistoupí k němu a se slzou v oku a povídá:
Vidíš, kohoutku, nešetřil ses a jak to dopadlo!
Kohoutek otevře očičko a povídá: Jestli mi vyplašíš ty supy, tak vošukám tebe!!!

Upravil(a) Marek_ (30. 8. 2007 13:38)

Není tady

#114 19. 9. 2007 9:51

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Američan hovorí:
„Ja mám takú ženu, že keď si sadne na koňa, má nohy až po zem. Nie že by bol kôň taký malý, ale také krásne, dlhé nohy má.“
Francúz hovorí:
„Keď ja obopnem moje prsty okolo pasu mojej ženy, prsty sa mi spoja. Nie že by som mal také vežké ruky, ale taký tenký driek má moja žena.“
A cigán hovorí:
„Moja žena má taký zadok, že keď jej po ňom plesnem, ešte keď prídem z roboty, sa trasie. Nie že by mala taký vežký zadok, ale ja tak skoro chodím z roboty.“

Príde muž do sauny, kde skupinka Jamajčanov fajčí trávu. Sadne si ďalej a snaží sa nevšíma si ich. Po chvížke jeden z nich vstane a priblíži sa núkajúc mu jointa. Muž zdvorilo odmietne. Zakrátko mu však opä jeden z Jamajčanov núka potiahnu si. Muž hovoriac: „Viete, so mnou to nič nerobí...“ opätovne odmieta. Keď mu po tretíkrát ponúkajú jointa, tak privolí a ukazujúc, že to na neho naozaj nepôsobí, silno potiahne. V zapätí mu ten Jamajčan schmatne kžúče a spolu s ostatnými vybehne zo sauny. Muž sa rýchlo spamätá a vybehne za nimi. Jamajčania mu zatiaž vezmú veci zo skrinky, naskáču do jeho auta a fujazdia preč. Nahý muž naskočí do najbližšieho taxíka a naviguje vodiča sledova zlodejov. V hustej premávke ale Jamajčanov stratia. Taxikár zastaví pri nejakom lese. Nahý muž si uvedomí, že nemá čím zaplati. Taxikár si ho chvížu prezerá a vraví: „Ale mohli by sme sa vyrovna inak...“ ... nahý, okradnutý, znásilnený, sám v lese už celkom rezignuje. Už sa mu chce len kadi. Tak si čupne k najbližšiemu stromu... Odrazu mu niekto poklepe po pleci... „Počuj, kámo, neser nám tu v saune!!!“

Príde Fero za sekretárkou Ančou a hovorí jej:
„Anča počúvaj, keď ti dám stovku, ukážeš mi prsia?“
„No dobre, zíde sa.“
A ukáže mu.
„A počúvaj, keď ti dám pästovku, ukážeš mi aj zadok?“
„Dobre.“
„A keď ti dám tisícku, ukážeš sa mi aj dole spredu?“
„Fíha, to je pekný peniaz, tak dobre.“
„A keď ti dám pätisícku, pomiluješ sa so mnou?“
No prachy sa vždy zídu, tak sa s ním pomiluje a Fero odíde. Potom príde šéf a pýta sa:
„Anča, bol tu Fero?“
„Bol.“
„A výplatu Ti dal?“

Sedí Bush s Blairom v kaviarni, popíjajú kávu a rozprávajú sa. Príde za nimi mladý muž a pýta sa:
„Páni, čo budete robi v tom Iraku?“
Bush mu odpovie:
„Zmasakrujeme 3 milióny Iračanov a jedného smetiara.“
„Preboha, prečo smetiara?“
Bush sa nakloní k Blairovi a vraví: „Hovoril som ti, že o tých Iračanov sa nikto stara nebude.“

Nahluchlá babka okopáva počas SNP zemiaky. Ide okolo partizán a slušne pozdraví:
– Smr fašizmu!
Babka sa dvihne a odzdraví:
– Aj tebe synku, aj tebe!

– To je ale riadne škaredá nevesta.
– No dovožte, to je moja dcéra!
– Prepáčte, nevedel som, že ste jej otec.
– No dovožte, ja som jej matka.

Vo väzení prijímajú nováčikov a starí bachari si vyberajú, koho obrúsia. Najstarší bachar si vyberá a vraví nováčikovi: „Tak mᚠto prvýkrát, ako to chceš, s krémom alebo bez?“
„Tak teda s krémom.“
„Hej Krémo, on to chce do trojky!“

Američan hovorí:
„Ja mám takú ženu, že keď si sadne na koňa, má nohy až po zem. Nie že by bol kôň taký malý, ale také krásne, dlhé nohy má.“
Francúz hovorí:
„Keď ja obopnem moje prsty okolo pasu mojej ženy, prsty sa mi spoja. Nie že by som mal také vežké ruky, ale taký tenký driek má moja žena.“
A cigán hovorí:
„Moja žena má taký zadok, že keď jej po ňom plesnem, ešte keď prídem z roboty, sa trasie. Nie že by mala taký vežký zadok, ale ja tak skoro chodím z roboty.“

Není tady

#115 30. 10. 2007 10:14

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

JEJI denicek:
V sobotu vecer se choval podivne. Chteli jsme si jit nekam sednout. Byl nastvany. Mozna kvuli tomu, ze jsem byla s kamaradkou cely den po nakupech a prisla jsem pozde. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jit nekam jinam. Neprotestoval, ale presto porad mlcel a byl duchem nepritomny.
Kdyz jsem se zeptala, co se deje, rekl jen: "Nic." Ptala jsem se ho, jestli je nastvany kvuli mne. Ale odpovedel, ze to nema se mnou nic spolecneho a ze si nemam delat starosti. Kdyz uz jsme jeli domu, rekla jsem mu, ze ho miluji, ale nevenoval tomu pozornost.
Jednoduse nechapu, proc mi nerekl: "Take te miluji." Kdyz jsme dosli domu, citila jsem, ze jsem ho ztratila a ze uz se mnou nechce nic mit. Jen nepritomne sedel a koukal do prazdna. Pak jsem si sla lehnout. Prisel o 10 minut pozdeji a k memu prekvapeni zareagoval na me neznosti. Pak jsme se milovali. Avsak stale jsem mela pocit, ze je svymi myslenkami daleko ode mne. To bylo na mne prilis, tak jsem se rozhodla, ze si otevrene promluvime, ale on jiz spal. Nez jsem usnula, tak jsem plakala. Nevim, jak to pujde dal. Jsem si skoro jista, ze ma jinou. Pak muj zivot nema skoro zadny smysl.

JEHO denicek:
Sparta sice prohrala, ale vecer jsme si prima zasukali

Není tady

#116 30. 10. 2007 12:05

BB
♥♥♥♥♥♥-

Farmář šel na trh a koupil kohouta pro své slepice.
Nový kohout velkopansky přikročil ke starému kohoutovi a říká: "No, ty starý
prďolo, je čas, abys šel do penze". Starý kohout odpověděl: "Ale no tak,
přece  nemůžeš obsloužit VŠECHNY slepice.Podívej se, co to udělalo se mnou. Nech
mi  aspoň ty dvě staré v rohu".
Mladý kohout na to : "Zmizni, jsi vyřízený a já přebírám žezlo".
Starý kohout řekl: "Tak ti něco řeknu, mladý siláku. Budeme závodit kolem statku.
Kdo vyhraje, bude mít exkluzivní práva na všechny slepice".
Mladý kohout se zasmál: "Nemᚠžádnou šanci, starochu, takže abych byl
fér, dám  ti malý náskok".
Starý kohout se rozběhl, o 15 vteřin později se za ním rozběhl mladý kohout.
Běželi kolem domu a když přibíhali před přední verandu, mladý kohout doháněl
starého. Byl za ním sotva decimetr a už už ho měl.
Mezitím farmář seděl na svém obvyklém místě na přední verandě, a vidí jak
se  kolem něho žene mladý kohout za starým.
Sebral svoji pušku a BUM  rozstřelil mladého kohouta na cucky. Smutně
potřásl hlavou a řekl:"Sakra, tento měsíc už třetí kohout, co není na slepice
..."

Z této historky plyne poučení:
"Pozor na nás, starší... zkušenosti a vychcanost většinou vyhrajou nad
mládím a  rychlostí".
#
#

BB

Není tady

#117 2. 1. 2008 23:38

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Nymfomanka ve velké krizi jde po ulici. Má obrovskou chu na sex.
Klepe na nějaké dveře, ale nikdo neotevře a nikde nikoho nepotká.
Potom uvidí kostel a vejde do něj.
Není tam nikdo krom kněze. "Co si přeješ, dcero?" pta se farář.
"Tebe, vem si mě!"
"Prosím?" pta se otec.
"Chci to a už to nevydržím!!!"
"Ale dcero, jsi v dome božím!!"
"To je mi jedno, chci, abys se mnou souložil, hned!"
Ale já nemohu! Jsem kněz!!!"
Dívka se svlékne a lehne si na oltář. Má nádherné tělo a kněz neví, co
dělat, už to nemůže vydržet,
poleje ho horko, pokřižuje se a pta se Ježiše:
"Pane, co mam dělat?"
A Ježiš odpovi:
"Sundej mě z kříže , ty debile, sundej mě z kříže !!!!

hi hi, pokud to tu už je, tak mi to napište, ja to smáznu smile

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí