18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
xXx napsal(a):
Večerná modlidba
http://www.dusky.sk/pics/2006-03/2007_V … dlitba.jpg
SUPER
Není tady
Práter v Bukureti:
Dôkaz o globálnom oteplovaní:
Není tady
Deo na stavbe reve na majstra:
- Pán majster, pán majster, pomoc, odtrhlo mi prst.
- Deo čo si robil?
- Ale tu som to takto... do čerta, aj druhý mi odtrhlo.
Príde kriatok na benzínovú pumpu a pýta si 2 kvapky benzínu a 1 kvapku oleja. Pumpár sa naňho pozrie a pýta:
- A prdnú do due by si nechcel?
Na brehu ostrova stojí zarastený fúzatý mu, vyskakuje od radosti a máva rukami na loď plávajúcu okolo.
"Kto to je?" pýta sa jeden pasaier kapitána.
"Neviem,ale vdy sa takto raduje, keď plávame okolo."
Lístoček za stieračom zaparkovaného auta:
"Oznam pre zlodejov. Nádr je prázdna, rádio nemám a motor je vylágrovaný."
Na druhý deň pribudne druhý lístoček:
"Pre majiteža auta. Take kolesá sú ti vlastne tie nanič."
Stretnú sa dve jasnovidky:
"Ahoj,ako sa mám?"
"Dobre, a ja?"
Zazvoní Cigáň na Vianoce pri dverách:
"Nevezmete si diea? My ich máme dos."
Rodina si to diea zoberie. Situácia sa opakuje aj na ďalie Vianoce a keď u Cigáň zazvoní aj ďalí rok, tak pán domáci pokrúti hlavou a povie:
" Nie, nie, tieto Vianoce u máme kapra..."
Není tady
Letisková opravovňa
Zapsany problem: leva vnitrni pneumatika skoro potrebuje vymenit.
Reseni: leva vnitrni pneumatika byla skoro vymenena.
Problem: zkusebni let byl O.K., ale automaticke pristavani bylo velice drsne.
Mechanikova poznamka: automaticke pristavani na tomto letadle neni nainstalovano.
Poznamka: neco je uvolneno v pilotni kabine.
Mechanik: neco bylo utazeno v pilotni kabine.
Poznamka pilota: mrtvy brouci na prednim skle.
Mechanik dopsal: byli objednani zivy brouci.
Poznamka: autopilot v poloze "drzet vysku" necha letadlo klesat 60m za minutu.
Mechanik: tento problem si nemohu predvest na zemi.
Zapsany problem: Hlasitost DME je na neuveritelne sile.
Mechanik dopsal: hlasitost DME byla nastavena na uveritelnou silu.
Zapsany problem: Treci zamky zpusobuji, ze se skrtici packa zastavi.
Mechanik dopsal: proto tam take jsou.
Zapsany problem: Podezreni na praskle sklo.
Mechanik: podezreni je spravne.
Zapsany problem: Motor cislo 3 chybi!
Mechanik: po kratkem hledani byl motor nalezen na pravem kridle.
Zapsany problem: Letadlo se za letu chova legracne.
Mechanik: letadlo bylo varovano, aby se polepsilo a letalo vazne.
Zapsany problem: Cilovy radar pobroukava.
Mechanik: cilovy radar byl preprogramovan pridanim pisnickovych textu.
Zapsany problem: Mys v pilotni kabine.
Mechanik: byla namontovana kočka.
Zapsany problem: Spod pristrojove desky se ozyvaji zvuky.
Jsou to zvuky jako by trpaslik bouchal na neco kladivkem.
Mechanik: trpaslikovi bylo odebrano kladivko
Není tady
Přila čerstvá vdova do pohřebnictví dojednat podrobnosti pohřbu svého manela.
Řekla řediteli ústavu, e chce, aby byl její manel pohřben v tmavě modrém obleku. On se ji zeptal: "Nebylo by jednoduí jej pohřbít v tom černém obleku, který má na sobě?" Ale ona trvala na svém a přislíbila libovolnou penění částku. Kdy nastal čas obřadu, vdova se dostavila na hřbitov vidí, e její manel leí v rakvi v krásném tmavě modrém obleku. Přistoupila tedy k řediteli ústavu a pochválila ho, e se ji oblek velice líbí. Pak se zeptala na cenu. On říká: "Víte, vlastně to nestálo ani korunu. Toti, stala se velmi zajímavá věc. Hned, jak jste odela přivezli jiného nebotíka, který čirou náhodou měl na sobě tmavě modrý oblek. Byl asi tak stejně velký, jako vá mu. Tak jsem se zeptal vdovy po něm, jestli by ji vadilo, kdyby byl její manel pohřben v černém obleku. Řekla, e to vůbec nevadí, e to je dobře. No, a tak jsem jen prohodil hlavy..."
Mara sa priznáva na spovedi:
- Otče, tri razy som zhreila.
Farár vezme kalkulačku, niečo na nej dlho počíta a potom vraví:
- Choď dcéra moja a pomodli sa tyri otčenáe!
O týdeň sa Mara opä priznáva na spovedi:
- Otče, dva razy som zhreila.
Farár vezme kalkulačku, niečo na nej dlho počíta a potom vraví:
- Choď, dcéra moja a zhre ete raz. Nejaké sprosté zlomky mi tu vychádzajú...
Letadlo rolovalo na startovaci drahu, najednou se zastavilo a vratilo se zpatky.
Po hodinovem cekani znovu odstartovalo.
Znepokojeny cestujici se zeptal letusky, co se stalo.
Letuska na to odpovi: Pilotovi se nejak nelibil zvuk motoru a trvalo nam
skoro hodinu, nez jsme sehnali pilota, kteremu by to nevadilo...
Prijde cikan do hospody, kde vsichni koukaji na fotbal, a pta se hostinskyho:
"Jak hrajou nasi?"
Hostinsky se na nej podiva a rika: "Vasi vubec nehrajou!!!!!!"
Manelka peče trůdl, a před tím ne ho vloí na pekáč do trouby, tak odřízne oba konce.
Manel se na to dívá a ptá se, proč je odřezává.
"Takhle jsem se to naučila od maminky," odpoví mu manelka. Za měsíc
jedou navtívit manelčiny rodiče, a tam manel vidí, jak tchýně odřezává konce trůdlu.
Zeptá se tedy proč. Tchýně mu odpoví: "Protoe mám malej plech!"
Víte, jak se startuje enský maraton???
.. tři ... dva ... jedna ... kááá
Není tady
Sedia na streche dve dievcatká.
Jedno dobré a druhe zlé a pluju na okoloidúcich.
Zlé dievcatko trafilo dva razy a dobre dievcatko styri razy.
A tak zase raz dobro zvítazilo nad zlom...
Diplomacia:
Říká podnikatel svému zaměstnanci:
"Vy jste, pane Novák, velká opora naí firmy. Nevím, jak bychom bez vás vydreli...., ale přítí měsíc to chceme zkusit."
Moskva. Osemdesiate roky.
Na trhovisku predáva babička jablká a má na nich tabužku s nápisom: "ČERNOBYźSKÉ"
- Počuj babka, - hovorí jej jeden - čo za tabužku si si to vystavila.
Veď ti tie jablká nikto nekúpi.
- Čoby nekúpili! - smeje sa babka - A ete ako kupujú. Niekto pre enu, niekto pre svokru...
Blondínka píe list z nemocnice:
"Milý darca, ďakujem Ti za srdiečko. Dúfam, e sa čoskoro uzdraví, tak ako ja."
Válku mezi mui a enami nikdy nikdo nevyhraje. Je tady příli mnoho bratříčkování s nepřítelem.
Viete kožko vtipov exestuje o policajtoch?
Ani jeden, vetko je pravda...
Vojaci hrajú v kasárni hru.
Hádaj, na čo myslím.
-Je to chlpaté?
-Nie.
-Tak potom je to pivo.
Viete prečo su rómovia menina?
Lebo väčina je vo väzení.
Počas revolúcie na Kube chodili do potravin urasteni bradati muzi a miesto platenia pri pokladni povedali: Kubanos partizanos a odisli s nakupom prec. Pozoroval ich jeden Slovak, celkom sa mu to zapacilo, tak ze to skusi aj on. Prisiel s nakupom k pokladni a hovori: Kubanos patrizanos.
Predavacka na neho prisne pozrie a pyta sa: A kde brados?
Ten stiahne gate a hovori: Tajnos agentos!
Není tady
Pády
1. kdo, co 2. koho, čeho 3. komu, čemu 4. koho, co 5. oslovujeme, voláme 6. o kom, o čem 7. kým, čím 8. kdo z koho (korytativ) 9. koho, jak (buzerativ) 10. koho, kam (delimitativ) 11. kdo, koho (likvidativ) 12. jak na koho (intrikativ) 13. komu, co (podmazativ) 14. co za co (korupcionál) 15. jak komu (protekcional) 16. koho s kým (konkubinativ) 17. co na co (prezervativ)
Není tady
Tak dufam, ze tento tu este nebol:
Matematicky:
"takze studenti, tato miestnost ma 20 metrov stvorcovych, slnko do nej pada pod uhlom 20 stupnov. kolko mam ja rokov?" deti sa na seba pozeraju a nechapu. zrazu sa postavi Moricko a hovori "48" ucitel na to "ano, ako si na to prisiel?" "nooo, tak ja mam bratranca, ktory ma 24 a moj otec hovori ze je to polovicny k...t"
Není tady
V divadle hovorí chlapík susedovi:
- Myslíte si, e moja ena dobre spieva?
On neodpovedá. Chlap zvyuje chlas.
On nič. Chlap zareve.
On sa naňho otočí a hovorí mu:
- Prepáčte, ale nepočujem, lebo tá krava strane hučí!
Aký je rozdiel medzi enským a muským priatežstvom?
Keď ena nepríde v noci domov, dorazí a ráno a povie manelovi, e strávila noc u kamarátky, manel vezme telefón a obvolá desa najlepích kamarátiek manelky.
iadna o tom nič nevie.....
Nepríde na noc domov mu a ráno po svojom návrate tvrdí manelke, e strávil noc u kamaráta, manelka obvolá desa nejlepích priatežov manela.
Osem z nich potvrdí, e v noci prespal u nich....
Dvaja potvrdia, e tam ete stále je...
Drevorubac pride do lesa, oprie pilu o strom, zamysli sa a hovori:
- Ty si pila, ja som nepil... A naleje si.
Nasilnik s nozom v ruke oslovi 5 rocne dievcatko skakajuce cez svihadlo:
- "Dievcatko, chces zit?"
- "To ako s Tebou"
Boh isiel za Arabom a hovori:
"Mam tu nejake prikazania - nechces?"
Arab: "A co tam je?"
Boh: "Nezavrazdis".
Arab: "Nechcem".
Tak isiel Boh za Ciganom:
"Mam nejake prikazania - nechces?"
Cigan: "Co je tam?"
Boh: "Nepokradnes"
Cigan: "Nechcem".
Nakoniec isiel Boh za Zidom - Mojzisom:
"Mam tu nejake prikazania - nechces?"
Mojzis: "A co ma to bude stat?"
Boh: "Nic, to je zadarmo"
Mojzis: "Tak mi ich daj desat"
Blondýnka na křiovatce lehce drcne do jiného auta. Z něho vyběhne
nasraný chlap a křičí na blondýnu:
"Ty krávo, dělala jsi si někdy řidičák?!"
"Určitě víckrát jak ty, deb.ile!"
Baví se dvě blondýnky na letiti:
"Já nechápu, jak můou ty teroristi tak velký letadlo vůbec unést."
"Ty si ale kráva! Vdy oni ho neunáej na zemi, ale ve vzduchu, kdy je
tááákhle malinký!"
éf blondýnce:
Vá nástupní plat je 8000 Kč. Časem můete mít plat 12000 Kč."
Blondýnka:
"Tak já tedy přijdu raději časem."
Je blondýnka v supermarketu u pokladny a ptá se prodavačky:
"A igelitka by nebyla?"
"Prosím vás, a co kouzelné slůvko?" odvětí prodavačka.
Blondýnka se hluboce zamyslí a povídá: "Čáry máry, igelitka!"
Blondýnka volá příteli mobilem a ozve se jí enský hlas:
"Účastník jí momentálně není dostupný, zavolejte prosím později."
"A tobě je dostupný, ty tětko mizerná?"
Studentky mali napisat esej, ktora by pojednavala o nabozenstve, sexe
a tajomstve. Najkratsia praca mala len jednu vetu:
Boze, som tehotna, ale s kym?
Není tady
Není tady
Jeden muz si vycvicil mravca. Desat rokov ho uci jest priborom.
Na zaver vycviku ho ide vyskusat do restauracie. Objedna dve porcie rezna.
Casnik prinesie dve porcie, ale iba jeden pribor. Muz sa ho pyta:
- A ten mravec co?
Casnik palcom mravca rozpuci a povie:
- Prepacte, pane.
Blondínka napísala blondínke list:
- Som vtom.
Druhá blondínka si list prehliadla a rozčužuje sa:
- U som tú obálku trikrát prezrela a nevidím a.
Mu a ena sú v poradni a majú vytvori vetu so slovami "milova" a "sex"...
ena napísala: keď sa dvaja vrúcne a úprimne milujú tak spolocnos akceptuje e po určitom čase spoluitia majú títo dvaja spolu sex...
Mu napísal: milujem sex.
Po divokom mejdane sa chlap zobudi vedla cudzej zeny a pyta sa:
- Boha, kolko mas rokov?
- Predsa tolko na kolko vyzeram!
- Ma neser, tak dlho clovek ani nezije!
Dlouholetí manelé tie sedí u večeře, kdy se najednou ena postaví a vypálí manelovi pořádnou facku. Manel se překvapeně ptá: "To za co?"
"Za 40 let nekvalitního sexu!"
Po chvíli se postaví manel a také dá manelce řádnou facku.
ena se překvapeně ptá: "A to za co?"
"Odkud ty ví, co je kvalitní a co nekvalitní sex?
Do firmy nastoupí nový éf. Je o něm známé, e je to tvrďák.
Tak poprvé prochází kancelářemi a vidí mue, který nic nedělá,
opírá se o zeď a jen tak kouká.
Říká si, e ukáe názorně vem ostatním, jak naloí s takovými,
kteří se flákají. Jde k onomu mui a nahlas se ptá: "Jaký má plat?"
Mu na to, trochu překvapeně: "2000 korun týdně...proč?"
éf vytáhne peněenku, podá mu 4000 a zařve:
"Tady má dvoutýdenní plat a teď vypadni a u se tady neukazuj!!!"
Mu vezme peníze a odejde. éf má dobrý pocit, e vem ukázal,
jak v ádném případě nestrpí lenochy a přitom se ptá:
"Můe mi někdo říct, co tu vlastně dělal ten línej bulík?"
A jeden zaměstnanec mu s úklebkem odpoví: "Dovezl pizzu...."
Ve skole mají devááci hodinu angličtiny s mladou učitelkou, krásnou holkou se vsim vsudy. Do probíhající hodiny vstoupí inspektor. Nikde není volné místo, jenom v poslední lavici vedle Pepíka. Tak učitelka usadi inspektora tam, napise na tabuli anglicky větu a chce, aby jí to
přelozili.
V tom ji spadne křida, ona se pro ni ohne a minisukne odhalí kalhotky.
Nikdo se nehlasí, jenom Pepa vzadu ma ruku nahoře.
No, je tady inspektor, musim Pepu vyvolat, kdyz se nikdo jiný nehlasí, říká si učitelka.
Tak, Pepo, co znamena česky veta napsaná na tabuli?
Pepa se postaví a řika:
Ja bych ji ukal, ja bych ji taaaaak ukal!!!!!!!
Učitelka zrudne, trapas před inspektorem, a odpovi:
Coe? Jak se opovazuje ...??????? Píu ti pětku!
Pepa si sedne, loktem dloubne do inspektora a říka:
Kdy neumí anglicky, tak přítě neraď, de.bile!
Není tady
no tak to je tedy nadherny pribeh,
xXx napsal(a):
Príhoda
Tak počúvaj, čo sa mi stalo.
Moje diea nechcelo jes. Tak som mu to dal príkazom a iiel som na balkón fajči.
Krpec volal, e mám zavrie dvere, lebo je mu zima. Nové balkónové dvere sa vak stále otvárajú, preto som mu povedal, nech ich zvnútra sám zavrie. Môj posluný Jonáko zavrel - a akonáhle zistil, e sa k nemu nedostanem, odloil lyicu, zapol si telku a mňa vonku si nevímal.
Klopal som, ale on sa iba usmieval, pekne som ho prosil, načo začal vyjednáva. Povedal, e otvorí, ak mu sžúbim, e nemusí jes. Etee nepovedal, aby som si kžakol. Takto poníi som sa vak nechcel. Začal som búcha a nadáva, nech okamite otvorí. Ďalej sa veselo smial, vežká sranda, ale mňa u v tričku s krátkym rukávom humor preiel. Poriadne som tresol do dverí a povedal mu, e ho zderiem ako hada. Môj synček sa zžakol.
Potom povedal, e by mi aj otvoril, ale bojí sa, e dostane na zadok. Toto trvalo dobrých dvadsa minút; žudia z domu oproti pozerali na mňa ako na blázna. Nakoniec som mobilom zavolal na pevnú linku a zmeneným hlasom som si k telefónu pýtal seba samého.
Joná povedal, e otec nemôe ís k telefónu, lebo je na balkóne. Nato som odvetil, e ja viem, ako tam svojho otca vymkol. Joná sa opýtal - odkiaž to viem? Povedal som, e som Boh a viem vetko, aj to, e nechce jes. Na druhom konci telefónu bolo chvížu ticho, potom sa ma spýtal, či ako Boh môem zariadi, aby nedostal bitku. To sa mi nepáčilo, ale na druhej strane, Boh je milosrdný, tak som mu to sžúbil.
Joná mi potom bez slova otvoril dvere a začal jes.
Ani ja som nič nepovedal, iba som si k nemu sadol a spýtal sa ho, ako mu chutí?
"Dobre, tata," povedal a po chvíli dodal, "volal mi Boh."
"A čo povedal?"
"e nemá tožko fajči."
Není tady
ako sekretárka toner menila...
prečo ČR prehrala s Ghanou...
Není tady
Není tady
Obrovský pes s peněenkou v tlamě vejde do reznictví, poloí peněenku na pult a posadí se před vitrínu s masem. "Tak co to bude chlapče?" ptá se řezník ertem. "Chtěl bys masíčko?" "Haf!" tekne pes. "Hm," přikývne řezník. "A co to bude? Játra, slanina, rotěná..." "Haf!" přeruí ho pes. "A kolik té rotěné chcete? Půl kila, kilo..." "Haf!" oznámí pes. Ohromený řezník maso zabalí a z peněenky si vezme peníze. Kdy pes odchází, řezník se ho rozhodne sledovat. Pes vejde do čináku, vystoupí do druhého patra a začne krábat na dveře. Vzápětí se dveře otevřou a nějaký mu začne psovi nadávat. "Proč na něj křičíte?" ptá se uaslý rezník. "Tak chytré zvíře jsem v ivotě neviděl!" "Chytré?" opáčí mu. "Tenhle týden si u potřetí zapomněl klíče!"
Atraktivní dívka stopuje na frekventované silnici, kdy v tom jí zastaví vůz s mladým řidičem. Proběhne klasická konverzace a dívka se najednou zarazí: "Jeímarjá, nejste náhodou ten moderátor z rádia?" "No, jsem a co má být," odpoví řidič. "Víte moji rodiče dneska slaví výročí svatby a já bych jim chtěla nechat něco zahrát. Nelo by to?" ptá se skromně dívka. "Bohuel, je mi líto, ale dneska máme opravdu plno, víte hodně lidí chce nechat něco zahrát," říká jí moderátor. Dívka je ovem neoblomná. "Udělám pro vás, co budete chtít." Mladý mu samozřejmě souhlasí a na první zatáčce odbočí do lesa, rozepne si kalhoty a vybízí dívku k činnosti". "Víte, já jsem to nikdy nedělala, jsem trochu nervózní," červená se. "To je v pořádku, to určitě zvládnete, chlácholí ji moderátor. "Myslíte?", ptá se dívka. "Určitě," ujiuje ji mladík. Dívka se tedy sehne k jeho přirození, vezme je do ruky a roztřeseným hlasem říká: "Milá maminko a tatínku..."
enská měla v posteli milence, kdy v tom slyí, jak na příjezdové cestě chrastí těrk pod koly manelova automobilu. Nezpanikařila a rychle vymyslela řeení - postavila chlapa do kouta, řekla mu, aby se ani nehnul, namazala ho dětským olejem a posypala alabastrovým prákem. Kdy se manel podivoval, co to je, povídá mu:
"Drahý, to je socha. Stejnou si koupili těrbovi naproti přes ulici a mě se tak líbíla, e jsem si řekla, e si ji koupíme taky."
Tím debata skončila a o soe u nepadlo ani slovo, ani kdy li večer spát. Ale chvilku po tom, co manelka usnula, se chlápek zvednul, odeel do kuchyně a vrátil se se sedvičem a sklenicí mléka. Otočil se k soe a povídá:
"Tu máte, vemte si. Já tuhle stál u těrbů tři dny v pozoru jako idiot a nedali mi ani sklenici vody."
Přijde cikán na úřad práce a říká úředníkovi:
"Dejte mi práci, já bych makal jak roub od rána do večera."
"Máme tu volné místo ředitele, plat 100.000,- Kč, est hodin pracovní doba, sluební auto a sexy sekretářku k tomu."
"Vy si ze mě snad děláte srandu, ne?"
"Vy jste si začal!"
Mu říká lékaři, e mu stále stojí, co mu způsobuje velké potíe zejména v létě. Lékař ho prohlédne, chvíli uvauje a pak sáhne mui mezi nohy.
Tomu okamitě klesne a on se astný ptá:
"Výborně, pane doktore. Jak jste to udělal?"
"Měl jste tam termita a on vás trvale drádil."
"Co jsem dluen?"
"Nic, ale toho termita si nechám."
Přijde chlap do hospody a vidí ceduly : Akce! Vyhraj doivotní přísun piva zadarmo! Tak se ptá hospodskýho, vo co jako gou. Ten odpoví: Tak za prvý, musí vychlastat galón whisky na ex. Za druhý, ve vedlejí místnosti je krokodýl s bolavým zubem. Ten mu musí vytrhnout. A za třetí, nahoře má enskou, co nikdy neměla orgasmus. Ty jí musí k němu přivýst.
Chlap zavrtí hlavou a řekne, e do toho nejde. Dál popíjí - jedno dvě, slovy deset piv. Pak se najednou zvedne a zařve: Kde je ta whisky? Hodpodský přispěchá a chlap vychlastá galon whisky na ex. Pak zařve: Kde je ten krokodýl. Hostinský mu ukáe cestu do vedlejí místnosti. Z ní se za chvíli začnou ozývat ílené a hrozné zvuky. Za deset minut se chlap připotácí, rozervané oblečení, velké krvavé rámy po celém těle a zeptá se: Ták, a kde je ta enská s tím bolavým zubem?
ivot je otázkou priorit ...
Jeden mu měl rád tři eny a nemohl se rozhodnut, se kterou se má oenit.
Tak dal kadé 5000 dolarů, aby s nimi udělali, co uznají za nejlepí.
První si nakoupila aty, kosmetiku, perky a praví: ˝Udělala jsem, drahý, ve pro to, aby jsi měl tu nejkrásnějí enu˝.
Druhá nakoupila věci pro něho. Oblečení, sportovní potřeby, nápojové soupravy do baru atd. ˝To proto, drahý, aby jsi věděl, jak na tebe myslí˝.
Třetí vrhla peníze do podnikání a po krátké době přinesla mui zpět 10 tisíc. ˝Aby jsi viděl, jaká jsem ikovná˝.
I zamyslel se mu a nakonec si vybral tu s největíma kozama.
Rua je na prohlídce u lékare. Ten provede testy a praví, at se zítra objeví s manelem. Druhý den si pozve manela do ordinace:
- "Vai paní vyléčí, kdy okamite prestanete pít a aspon kadý druhý den ji obsouloíte."
Mu vyjde z ordinace a Rua se ptá:
- "Co ti ríkal ?"
"Prej umre... nejsou léky. "
Není tady
PŘIJDE ROM DO PARFUMERIE A PTA SE, JESTLI NEMAJ TEN PARFEM, CO SE JMENUJE STEJNE JAKO ON ? PRODAVAČKA SE NA NĚJ TAK PODÍVÁ A IRONICKY SE PTÁ: "MYSLÍTE SNAD CHRISTIAN DIOR?" ROM ODPOVÍ: "NE, DEO DORANT"
Není tady
mačacie smajlíky
penát:
tabuža v ZOO:
predám psa - hravý
zo skúok na výke:
Není tady
Dedko oral a babka zasa anal...
Ide babka po púti a padne na ňu balkón
Frantikán, jezuita a charizmatik sú na loďke na rybách. Zrazu im dôjde návnada, tak charizmatik vstane, prejde po vode, zoberie návnadu a vráti sa. Frantikán sa pozerá, ale nič nepovie. A neskôr znova dôjde návnada, tak vstane jezuita, prejde po vode, zoberie návnadu a vráti sa. Frantikán je u vyplaený... A potom zasa dojde návnada, tak frantikán vstane, stúpne na vodu a začne sa topi. Vytiahnu ho a jezuita mu hovorí:
"Bratku, tvoja viera je vežká, ale nabudúce si zisti, kde sú vo vode kolíky"
A charizmatik na to:
"Aké kolíky?"
Není tady
Není tady
Príde blondínka do obchodu a hovorí: "Prosím si liter júsu."
Predavač na to: "Ale to sa hovorí dúsu a nie júsu."
Blondínka: "Ahaaaaa, no tak si prosím ete kilo dabĺk."
Dcéra odchádza na diskotéku. Matka jej radí:
-"Prosím a, nerob nič, čo by som ani ja nerobila."
-"Dnes alebo pred dvadsiatimi rokmi?" - spýta sa ironicky dcéra.
epká snúbenec svojej nastávajúcej:
-"Drahá, zarábam 50000 korún mesačne. Dokáe z toho vyi?"
-"Ja áno. Ale z čoho bude i ty?"
Rozprávajú sa dve kamoky:
"Kde si dnes bola?"
"Ále, v salóne krásy..."
"A čo mali zavreté?"
- Nie som si moc istý diagnózou, pán Novák... hmm, pravdepodobne to bude z nadmerného uívania alkoholu.
- Dobre, pán doktor. Ja prídem zajtra, keď budete triezvy.
Predajňa kníh vo vežkom meste vypíe konkurz na podomových predajcov. Do konkurzu sa prihlási aj jeden koktavý. Povedia mu, e vzhžadom na jeho handicap nemajú oňho záujem. Presvedćí ich a na skúku mu dajú predáva Biblie. Po dvoch dňoch sa vráti a zistia, e predal 30 Biblií. Spýtajú sa ho ako je to moné, e predal za dva dni 30 Biblií, keď na predajni predajú mesačne maximálne dva kusy. On odpovedá:
"Veeežmi jednoducho: zaklopal ssoomm nnna ddddvere a sppýýttal ssom ssa iiiich: kukukupiiitttee bbibbbiliu aaaallebbo vvám jju pppreccííttaam?
ena hovorí muovi: "Nae auto má vodu v karburátore."
Manel: "Vodu v karburátore? To je somarina."
ena: "Ver mi, karburátor je plný vody."
Manel: "Ty ani nevie, čo karburátor je. Ja sa na to prozriem. Kde je auto?"
ena: "V bazéne."
Nastúpi blondína do vlaku a pýta sa:
"Dostanem sa týmto vlakom do Prahy?"
"Nie", znie odpoveď.
Nastúpi druhá a pýta sa:
"A ja?"
Stretnú sa dvaja opití na ulici. Jeden sa zahžadí kalným zrakom na toho druhého a hovorí:
"Prosím vás, môem pomedzi vás prejs?"
"Áno môete, ale po jednom!"
Blondínka dostala otázku na súai krásy:
-"Keby ste mohli hovori s akýmkožvek myslitežom 20. storočia, ivým alebo mŕtvym, koho by ste si vybrali?"
-"Asi ivého."
Starenka hovorí starčekovi:
- dnes v noci som vôbec nemohla zaspa.
A starček na to:
- rob to ako ja, počítam do troch a zaspím.
Starenka:
-to stačí tak málo?
Stareček:
no, niekedy počítam aj do pól tvrtej...
Není tady
Sedí dva v hospodě. Telepat a hypnotizér. Diskutují ...:
Telepat: "O co, e uhodnu vechno, co se stane do tří minut!"
Hypnotizér: "O fernet!"
T: "Vidí tamhle tu přiopilou kočku? No v tom rohu... Jo - tu. Tak ta tady do tří minut udělá striptýz!"
Po třech minutách u notně opilá dáma opravdu tančí nahá na stole, odhazujíc v dál své spodní prádlo ... Nače ji s omluvami hostům vyvádí personál.
H: "Dobrý - tady má ten fernet. Ale teď ti ukáu něco já. Jenom k tomu potřebuju víc klidu."
T: "Dobrá - zaplatíme a jdem ven."
Po chvíli spolu sedí v přítmí na lavičce v parku na sídliti.
H: "Vidí to třetí vokno zprava v pátým patře? To s tím balkonem! Tak odtud vyleze za tři minuty chlap a vyhodí televizi."
T: "To se ti nepodaří. O flaku ferneta!"
H: "Tak jo - sleduj..."
Hypnotizér upře zrak směrem k oknu a soustředí se a to skoro bzučí.
Po třech minutách.
T: "Nic - tak co se děje?"
H: "Jetě počkej, já víc zaberu..."
Po pěti minutách.
T: "Nejde to co?"
H: "To není moný. Jetě vydr!"
Po deseti minutách.
T: "Pojď zpátky do hospody. Aspoň ses snail."
H: "NE! Dej mi jetě dvě minuty..."
Po dalích třech minutách vyběhne na balkon chlap a řve: "NO NEMÁM! NEMÁÁÁÁM! , NEMÁM TELEVIZI!"
Maminka vaří v kuchyni a volá do dětského pokoje:
"Pepíčku, nechtěl bys vylízat misku??"
A z dětského pokoje se ozve:
"Hmmm ... a která vlastně letos vyhrála???"
Její a jeho deníček
JEJÍ deníček:
V sobotu večer se choval podivně. Chtěli jsme si jít někam sednout. Byl natvaný. Moná kvůli tomu, e jsem byla s kamarádkou celý den po nákupech a přila jsem pozdě. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jít někam jinam. Neprotestoval, ale přesto pořád mlčel a byl duchem nepřítomný. Kdy jsem se zeptala, co se děje, řekl jen: "Nic". Ptala jsem se ho, jestli je natvaný kvůli mně. Ale odpověděl, e to nemá se mnou nic společného a e si nemám dělat starosti. Kdy u jsme jeli domu, řekla jsem mu, e ho miluji, ale nevěnoval tomu pozornost. Jednodue nechápu, proč mi neřekl: "Také Tě miluji". Kdy jsme doli domů, cítila jsem, e jsem ho ztratila a e u se mnou nechce nic mít. Jen nepřítomně seděl a koukal do prázdna. Pak jsem si la lehnout. Přiel o 10 minut později a k mému překvapení zareagoval na mé něnosti. Pak jsme se milovali. Avak stále jsem měla pocit, e je svými mylenkami daleko ode mne. To bylo na mně příli, tak jsem se rozhodla, e si otevřeně promluvíme, ale on ji spal. Ne jsem usnula, tak jsem plakala. Nevím, jak to půjde dál. Jsem si skoro jistá, e má jinou. Pak můj ivot nemá skoro ádný smysl.
JEHO deníček:
Sparta sice prohrála, ale večer jsme si prima zaukali!
Lekce paněltiny
Učitel paněltiny vysvětloval svým ákům rozdíl mezi muským a enským rodem. Dům, řekl, se panělsky řekne la casa a je enského rodu. Naproti tomu tuka se řekne el lapiza je rodu muského.
Jakého rodu je počítač? poloil otázku jeden ze studentů. Namísto aby odpověděl, rozdělil učitel třídu na skupinu muů a skupinu en a vyzval obě skupiny, aby samy rozhodly, jakého rodu by měl počítač být. A své rozhodnutí měly podpořit čtyřmi argumenty.
Muská skupina se shodla na tom, e počítač by měl být enského rodu la computadora protoe:
- nikdo kromě jeho tvůrce nerozumí jeho vnitřní logice;
- jazyk, kterým mezi sebou komunikují navzájem počítače, je jiným nesrozumitelný;
- i ta nejmení chyba je uloena v dlouhodobé paměti pro případné pozdějí vyvolání v nejméně očekávaném okamiku;
- jakmile se jednou počítači upíete, zjistíte, e polovina vaí výplaty jde na jeho potřebné doplňky
Skupina en dola k závěru, e počítač musí být nutně muského rodu (el computador) nebo:
- dříve, ne s ním cokoliv uděláte, musíte ho nabudit (v angličtině turn on znamená zapnout, ale také vzruit se, pozn. vydavatele);
- mají hromadu informací a dat, ale nejsou schopni samostatného mylení;
- měli by pomáhat řeit problém, ale v polovině případu jsou oni sami tím problémem;
- jakmile se rozhodnete pro jednoho z nich, uvědomíte si, e kdybyste počkali o chvíli déle, mohli jste dostat lepí model.
Není tady
toto ani nieje moc vtipné, ale...
Není tady
Není tady
Ide pohrebné auto vežkou rýchlosou okolo kasárni. V zákrute z neho vypadne rakva. Mŕtvola sa vymrtí na plot. Vyletí stránik a vystrieža do nej celý zásobník. Sanitka odvezie streleného" do nemocnice. O dve hodiny vyjde z operačnej sály doktor, utrie si orosené čelo a vraví: Sakra, bola to fuka, ale bude i..."
Prídu manelia s autom na pumpu.
Pumpár hovorí:
- Vidím, e máte nové auto.
Manelka sa spýta manela:
- Čo hovorí?
Manel odpovie:
- Hovorí, e máme nové auto.
Potom pumpár povie:
- Podža P-ky vidím, e ste z Koíc.
Manelka sa spýta:
- Čo hovorí?
Manel odpovie:
- Hovorí, e sme z Koíc.
Pumpár povie:
- Viete, ja som poznal jednu enu z Koíc... tá bola blbá a karedá... a nevedela ani vari.
Manelka sa spýta:
- Čo hovorí?
Manel odpovie:
- e a pozná.
Staručký lord - milionár má na konci svojej vežkej záhrady krásne, udriavané jazierko a okolo neho vysadené ovocné stromy. Jedno letné popoludnie sa rozhodne, e si nazbiera čerstvé ovocie. Zoberie si plastový kýbel a ide k jazierku. Keď vak dorazí na miesto, zistí, e v jazierku sa čžapoce pä nahých mladých slečien. Hneď ako zbadajú starého pána, sa zhluknú do stredu jazierka a ponoria po krk do vody. Po chvíli jedna volá na dedka:
- Čo, prili ste nás očumova a teraz čakáte, e vylezieme z vody, vy úchylák?
Na to dedko zamáva kýblom a s nevinným úsmevom hovorí:
- Ále, čoby... priiel som nakŕmi aligátora.
V Česku:
Stretne sa ava s Jamesom Bondom a James sa predstavuje:
- Ja som Bond, James Bond...
A ava na to:
- Ja som bloud, velbloud...
V klátore sa spovedá mu. Po chvížke začne narieka:
Och, ivot je taký krutý, vade samé svinstvo, u sa to nedá vydra!
Kňaz na to: Máte pravdu, prostitúcia, drogy, zabíjanie, znásilňovanie, pochybné kefty... ale mimo klátora to neni o moc lepie...
Zrazí mua kamión. Rýchlo ho prevezú do nemocnice.
Po operácii mu doktor povie:
- Mám pre vás dobrú a zlú správu. Ktorú by ste chceli poču ako prvú?
- Najprv tu zlú.
- Tak dobre - zlá správa je, e sme vám amputovali zdravú nohu. A dobrá je, e tá zranená sa vám dobre hojí...
Není tady