18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přijde Pepicek domu a rika tatinkovi:
"Tak jsem mel svuj prvni pohlavni styk."
Tatinek je z toho na prasky a povida:
"Sedni si a povidej mi o tom."
Pepicek:"Radsi ne, jeste ted mi brni pr...."
V pôrodnici leí cigánka a začína rodi. Doktor horko-ako
vytiahne diea a hovorí:
"Je to zdravý chlapec. Gratulujem! Počkajte.... tuím ide ďalie..."
Doktor vytiahne druhé diea, tretie diea... po tvrtom kričí na sestričku:
"Sestrička, zhasnite! Tie potvory asi vyliezajú za svetlom!"
Boe, daj mi múdros, aby som pochopila svojho mua....
Daj mi lásku, aby som mu odpúala.....
Daj mi trpelivos pre jeho nálady..... pretoe Boe, keby som sa modlila, aby si mi dal silu, ubila by som ho k smrti...!
Rodicia necakane vbehnu synovi do izby a vidia ako v strede izby stoji ich syn v latexe a mlati sa bicom. Rychlo zavru dvere a bezradne sa na seba pozeraju. Otec sa prihovori mame: "Mlatit ho asi nema zmysel..."
Dedka preiel parný valec. Babka nevedela, čo s ním, tak ho dala pred dvere ako rohoku. Prila zima, žudia prichádzali k babke,
utierali si do dedka nohy, dedko prechladol a zomrel...
Sedm divů komunismu:
1.Vichni mají prác.
2.Přesto, e vichni mají práci, nikdo nepracuje
3.Třebae nikdo nepracuje, plán je plněn na 100 %
4.I kdy je plán plněn na 100 %, není nic k dostání
5.I kdy není nic k dostání, vichni vechno mají
6.Bez ohledu na to, e vichni vechno mají, kadý krade
7.Přesto, e vichni kradou, nikde nic nechybí
Přijde ministr k Mao Ce Tungovi a hlásí:
"Vůdče, Čei nám vyhlásili válku."
"Čei? A kolik jich je?," zeptal se Mao.
"Asi 10 miliónů," odpověděl ministr.
"A ve kterém hotelu bydlí?"
Podomní obchodník zazvoní u dveří.
Otevře mu jedenáctiletý chlapec,
v puse tlustý doutník.
Obchodník se zarazí a říká:
"Chlapečku, je maminka doma?"
Kluk dlouze natáhne z doutníku a říká:
"Co myslí???"
Co je opakem vinného střiku? Nevinný výstřik.
Americkým geológom-naftárom sa nedávno podaril vežmi
zvlátny, mimoriadne nezvyčajný objav:
Nad obrovskými zásobami americkej ropy objavili
akúsi neznámu arabskú krajinu.
V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si můe kadá ena koupit
svého mue. Měl est pater a kvalita muů rostla s kadým patrem. Byl v tom
ale jeden háček: jakmile ji ena vela na vyí patro, nemohla u
sejít ní, pouze odejít východem bez monosti návratu. A tak vchází
jedna ena s váným zájmem o koupi mue.
Na prvním patře vidí ceduli: "Tito mui mají práci". No, to u je
něco, můj bývalý ani práci neměl - pomyslela si ena, ale podívám se, co
je vý. Na druhém patře byl nápis: "Mui zde mají práci a mají rádi děti"
Pěkné, ale podíváme se, co je vý. Na třetím patře byla tabulka: "Mui zde mají práci, mají rádi děti
a jsou neskutečně pěkní." No čím dál tím líp - pomyslela si - ale vý to u musí být fantastické.
Na čtvrtém patře si mohla přečíst: "Mui zde mají práci, mají rádi děti,
jsou neskutečně pěkní a pomáhají při domácích pracích.." Sladké, jak
sladké... Ale zkusím jetě o patro vý.
Na pátém patře stálo: "Mui zde mají práci, mají rádi děti, jsou
neskutečně pěkní, pomáhají při domácích pracích a jsou ďábelsky
dobří v posteli" No neuvěřitelné, přímo zázrak - pomyslela si ena - ale kdy to je
tak skvělé tady, co musí být o patro vý!?!
Na estém patře si VELICE překvapená ena řečetla: "Na tomto patře ji
nejsou ádní mui. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, e vám
enským prostě nejde vyhovět."
Na psychiatrii sa pýta lekár pacienta:
"Ako sa voláte?"
"Ja som predsa NAPOLEON!"
"A to vám kto povedal?" pýta sa lekár
"No predsa sám pán Boh!"
z vedžajej izby sa ozve:
"JA SOM MU NIČ NEHOVORIL!!!"
iak vraví učitežke:
- Pani učitežka, nechcem vás strai, ale otec mi povedal, e ete jedna päka a ktosi dostane cez hubu!
Frank bol vežmi astný, keď dostal do daru loveckú puku a okamite sa vybral lovi medvede. Po chvížke čakania zbadá menieho hnedého medveďa, zacieli a jednou ranou ho skolí. Zrazu mu niekto klepe po pleci. Vežký čierny medveď.
"Počuj Frank, teraz si ma nasral. To si odskáče. Buď a roztrhám v zuboch, alebo a pretiahnem. Vyber si."
Frank si povie, e radej strati čes ako ivot a podvolí sa. Dva týdne sa z toho lieči, potom sa nahnevaný vyberie do lesa, počká si na čierneho medveďa a zastrelí ho. Zrazu mu niekto klepe po pleci. Obrovský medveď grizzly.
"Počuj Frank. To si odskáče. Buď a roztrhám v zuboch, alebo a pretiahnem."
Frank nechce umrie a tak sa opä podvolí. Dva mesiace bolestivej maródky. Potom sa zaslepený pomstou vyberie do hôr, počká si na grizzlyho a jednou ranou ho odbachne. Zrazu mu niekto klepe po pleci. Vežký biely medveď žadový.
"Priznaj sa Frank... e ty sem nechodí kvôli požovačke?"
Pyta sa ucitelka v skole Dezka:
- Ktore je najrychlejsie zviera na svete?
- Gepard.
- Spravne, Dezko. A ktory vtak je najrychlejsi na svete?
- Ta gepardov, ne?
Postupný tok informací......))
ředitel náměstkovi:
Zítra v 10.00 hod je zatmění slunce, tedy něco, co se kadý den nevidí.
A pracovníci nastoupí v pracovním oděvu na dvůr. Při pozorování tohoto
řídkého jevu podám přísluný výklad. Bude-li pret, nebude nic vidět a v
tom případě půjdeme do zasedací síně.
Instrukce náměstka vedoucímu provozu:
Na pokyn ředitele bude zítra v 10.00 hod zatmění slunce. Bude-li pret,
nebude to moné na dvoře v pracovním oděvu vidět. V tom případě se provede
zatmění slunce v zasedací místnosti, tedy něco, co se kadý den nevidí.
Instrukce vedoucího provozu mistrovi:
Na pokyn ředitele závodu dojde zítra v 10.00 hod v pracovním oděvu ke
zmizení slunce v zasedací síni. Ředitel dá pokyn má-li pret, co se kadý
den nevidí.
Instrukce mistra parákovi:
Bude-li zítra pret v zasedací síni, co se kadý den nevidí, zmizí zítra
v 10.00 hod ředitel v pracovním oděvu.
Instrukce paráka k dělníkům:
Zítra v 10.00 hod zmizí ná ředitel. koda, e se to nedá vidět kadý den.
Dělníci mezi sebou:
A jdou do pr... vichni i s ředitelem.
Viete prečo sú chlapi takí leniví?
Aj by som vám povedal, ale sa mi nechce.
To se takhle jednou Svatej Petr rozhodne zjistit, jak jsou na tom
vysokokoltí studenti při přípravě na zkouky. Povolá tedy nějakýho anděla,
a zjistí, co se dole děje. Je jeden měsíc před zkoukama a anděl hlásí:
"Medici se učej a ekonomové a právníci chlastaj..." Tejden před zkoukama:
"Medici si u opakujou, vechno uměj, ekonomove začínaj číst skripta a
právnící chlastaj..." Večer před zkoukama: "Medici jsou u naučený, uměj to
pozpátku, ekonomové dočetli taktak samuelsna a právníci se modlej..." Svatej
Petr povídá: "Modlej říká? No tak to jim pomůeme..."
Na Sibíri zvoní telefón:
"Tu Moskva, vraj tam máte -60"
"Nie, to je omyl - pozerám - na teplomeri je -55"
"Ale nám hlásili, e máte vonku -60"
"Jáj, vy myslíte vonku?"
Není tady
Americkým geológom - naftárom sa nedávno podaril vežmi zvlátny, mimoriadne nezvyčajný objav:
Nad obrovskými zásobami americkej ropy objavili akúsi neznámu arabskú krajinu.
Oznam katedry fyziky:
Skúka z predmetu CESTOVANIE V ČASE sa koná včera. Niesú iadne otázky, stačí prís...
Dedko s babkou leia v posteli. Babka sa pýta:
"Na čo si myslel takto pred 50 rokmi?"
"Na to, ako a pomilujem tak, e príde o rozum, a prsia ti vysajem do sucha."
"A teraz myslí na čo?", pýta sa babka s nádejou v hlase.
"e sa mi to vtedy tuím aj podarilo..."
Není tady
Desatero správného chování pro pacienty
Nečekej, e s tebou lékař bude cítit.
Soucit s pacientovým utrpením by mohl zavinit ztrátu nutné vědecké objektivity.
Tvař se stále radostně.
Doktor vede runý ivot a potřebuje vekerou vlídnost a podporu, kterou mu můe poskytnout.
Sna se trpět tou nemocí, na kterou jsi léčen.
Měj na paměti, e si doktor musí udrovat profesionální reputaci.
Nestěuj si, e ti léčba nepomohla.
Musí uvěřit, e lékař pronikl hluboko ke kořenům tvé choroby, co je důleitějí ne trvalá invalidita, která tě postihla.
Nikdy neádej po lékaři, aby ti vysvětlil, co s tebou dělá nebo proč to dělá.
Je od tebe drzé myslet si, e tak sloité věci se dají vysvětlit tak, abys jim i ty porozuměl.
Ochotně se podrobuj novým experimentálním léčebným postupům.
I kdy ti chirurgický zákrok nepomůe, článek v lékařském časopise vzbudí jistě velký zájem.
Pla lékařovy účty ochotně a včas.
Má si pokládat za čest, e můe (i kdy jen skromně) napomáhat blahobytu lékařů a jiných lidumilů.
Netrp chorobami, které si nemůe dovolit.
Je do nebe volající drzostí onemocnět chorobou, která přesahuje tvé finanční monosti.
Nikdy neprozrazuj chyby, kterých se lékař při tvé léčbě dopustil.
Vztah lékaře a pacienta je důvěrný a je tvou svatou povinností jej chránit před vyzrazením.
Za ádných okolností neumírej v lékařově přítomnosti nebo v době
Není tady
Řekli o psech
Kdy je vá pes tlustý, tak málo cvičíte. (Anonym)
Někdy jste psem, někdy patníkem. (Anonym)
Ten, kdo řekl, e těstí se nedá koupit, zapomněl na těňata. (Gene Hill)
Podle psích let jsem mrtvý. (Anonym)
Kadý z nás je pro svého psa Napoleonem. Proto jsou psi tak oblíbení. (Aldous Huxley)
Pes naučí vae dítě věrnosti, vytrvalosti a třikrát se zatočit před ulehnutím. (Robert Benchley)
U jste někdy vstoupili do místnosti a zapomněli, proč tam jdete? Mám dojem, e psi tohle dělají celý ivot. (Sue Murphyová)
Lidé, kteří chovají psy, se mi hnusí. Jsou to zbabělci, kteří nemají odvahu pokousat vás sami. (August Strindberg)
Představte si, co si o nás musí myslet! Přijdeme ze samoobsluhy s ohromnou hromadou věcí - kuřata, vepřové, půl krávy. Určitě nás mají za největího lovce na světě! (Ann Tylerová)
Zajímalo by mě, jestli ostatní psi povaují pudly za podivnou sektu. (Rita Rudnerová)
Můj pes si dělá starosti s ekonomikou. Plechovka jeho rádla stojí 99 centů. V psích penězích je to skoro 7 dolarů. (Joe Weinstein)
Kdybych věřil na nesmrtelnost, bylo by jisté, e znám dost psů, kteří se dostanou do nebe, a jen velice, velice málo lidí. (James Thurber)
Kdy si vezmete někoho, kdo chová zvířata, vstupujete do určitého ílenství. (Nora Ephronová)
Nepovaujte obdiv ze strany svého psa za důkaz, e jste báječná. (Ann Landersová)
eny a kočky dělají, co chtějí, a mui a psi by se měli uklidnit a zvyknout si na to. (Robert A. Heinlein)
Abychom získali správnou představu o své důleitosti, měl by kadý mít psa, který ho bude zboňovat, a kočku, která ho bude ignorovat. (Dr. Tom Cat)
Není na světě lepího psychiatra, ne je těně olizující vám obličej. (Ben Williams)
Pokud je nejlepím přítelem člověka jeho pes, tak se ten pes dostal do potíí. (Edward Abbey)
Kočičí zásada: A jsi provedla cokoli, sna se, aby to vypadalo, e to udělal pes. (Anonym)
Není tady
Není tady
Není tady
Hledám telepaty. Ozvěte se. Zn: Vy u víte kam.
Rozpráva Fero kamarátom:
- il som ja spokojne s bbbratom Miom. Ale z ničoho nič sme zzzačali chudnú. Dddoktor mám povedal, aby sme si kúpili kkkozu a pili kkkozie mlieko. Tak sme si tú kkkozu kúpili a zzzačali sme ju kadý dddeň z jedného cicku cica. Cicali sme ju mesiac, cicali dddva, cicali tttri a aj tak sme stále chudli. Priiel k nám dddoktor a povedal aby sme mu ukázali tú kkkozu. Ked sme mmmu ju ukázali povedal, e to nie je kkkoza, ale e to je cccap. Brata Mia z toho ppporazilo a ja som začal kkkokta.
Zastavi manzelsky par u benzinove pumpy a pumpar rika manzelovi: "Mate nove auto ze jo?"
Manzelka na manzela: "Co rikal...?"
"Ze mame nove auto"
Za chvili pumpar riká: "Koukam podle espezetky, ze jste z Caslavi!"
Manzelka na manzela: "Co rikal...?"
"Ze jsme z Caslavi!"
Pumpar na to: "Ja jsem znal jednu zenskou z Caslavi, ta byla tak osklivá, blba,
neumela ani soulozit, ani varit, no hruza!"
"Co rikal...?"
"Ze pry Te zna....!!!!"
Kupuje hospodář nového kohouta. Prodavač mu říká:
"Pozor, je to straný nenasyta!"
Hospodář vypustí kohouta na dvorek a jde spát. Ráno vyjde ven a kouká.
Vechny slepice naprosto sedřený a kohout přelapuje mlsně kolem plotu.
Hospodář mu povídá:
"Kohoutku, etři se, praskne ti srdíčko a bude s tebou konec!"
Druhý den vstane, vyjde ven a kouká: slepice , kachny i husy jsou uplně hotový.
Tak mu zase domlouvá: "Kohoutku, etri se..."
Třetí den vyjde ven a vidí, e i veverky maj dost a kohoutek leí u plotu,noky nahoře, nehýbe se a nad ním u krouí supi.
Přistoupí k němu a se slzou v oku povídá:
"Vidí, kohoutku, neetřil ses a jak to dopadlo!"
Kohoutek otevře očičko a povídá:
"Jestli mi vyplaí ty supy, tak voukám tebe!!!"
Kdy jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, e takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem to kolo ukradl a poádal ho o odputění.
Skončí sa jadrová vojna. K poslednému ivému človeku prichádza opica.
Chvížu sa na neho pozerá, potom schytí palicu, tresne ho po hlave a hovorí si:
- No čo, začneme opä od začiatku, nie?
Není tady
Není tady
Hláky z filmov:
Samotáři
Vesna: "Vichni tady straně lou."
Jakub: "Já spí myslím, e lidi tady málo hulej."
Ondřej: "Teď bych si dal přece jenom něco k pití, jestli by něco bylo?"
Jakub: "No, máme tady výborný koláčky."
Jakub: "To je skvěla muzika. Ty jo, co je to za muziku?"
Dealer: "To je státní hymna, ty vole!"
Jurský park
John Hammond: "Kdy se otvíral v roce 1956 Disneyland, nic nefungovalo."
Ian Malcolm: "Ano, ale Johne, kdy se pokazí Piráti z Karibiku, piráti neseerou turisty."
Ian Malcolm: "Bůh stvoří dinosaury. Bůh zničí dinosaury. Bůh vytvoří člověka, člověk zničí Boha, člověk vytvoří dinosaury."
Dr. Ellie Sattlerová: "Dinosauři seerou mue a eny zdědí zeměkouli."
Vrchní, prchni!
"Dobrý den,pane Vrána."
"Jo,vypadá jako Vrána, ale je to Králík!"
Addamsova rodina
Wednesday: "Podej mi sůl."
Morticia: "Jak se to říká?"
Wednesday: "Hned!"
Pravdivé li
Gib: "Jó děti... Deset vteřin radosti a třicet let starostí."
Vetřelci
Hudson: "Hej, Vasqezová, spletli si Tě někdy s chlapem?"
Vasqezová: "Ne. A Tebe?"
Vetřelec, vzkříení
Anallee Call: "Jeiikriste Johnere v tom svinstvu je kyselina z baterie nebo co?" (na nejaký domáci alkohol)
Johner: "Jen pro barvu."
Johner: "Ripleyová, slyel jsem, e jsi na ně narazila u dřív?"
Ellen Ripleyová: "To je pravda."
Johner: "Páni a jak to skončilo?"
Ellen Ripleyová: "Zemřela jsem."
havé výstřely 2
Topper na budhistické mnichy
Topper Harley: "Pane, tihle mui dodrují přísný celibát. Stejně jako před tím jejich otcové a dědové."
Pulp Fiction
Vinston Wolf: "Take si to shrneme. Máme tady jedno auto plus jedno tělo mínus hlava v garái."
Bláznivá střela 33 a 1/3
Frank zastaven před vstupe do haly na předávání Oscara
Frank Drebin: " Jsem serant Frank Drebin, detektiv, policejní oddělení."
Ochranka: " Jasně, a já jsem Robert De Niro."
Frank Drebin: " Pane De Niro, musíte nás pustit do vnitř."
Není tady
TRABANT
Není tady
Jeímarjá, můj éf je cizinec!
ádáte o práci v nadnárodní korporaci? Tak to vás musíme rovnou varovat, protoe kadý národ bere práci troku jinak a kadý éf vyiluje po svém. Radi si hned přečtěte národnostní postřehy Černého Petra, a víte, do čeho jdete.
Američané
Kadý Američan se u od narození cítí jako vládce světa, i kdy mu třeba ve kole nikdy tak úplně neřeknou, kde e ten svět vlastně leí. Zvýené sebevědomí zámořských éfů musíte respektovat, take na jakýkoli jejich nápad reagujte obdivným vytím wow, popřípadě alespoň táhlým greaaat.
V americké fi rmě se také hodně věří na mávání vlaječkami, noení trenclí v podnikových barvách, zpívání korporátní hymny a vůbec dalí projevy tzv. firemní kultury. Američtí manaeři se na sebe pořád usmívají, co si my Čei mylně vykládáme tak, e se mají rádi a e spolu souhlasí. Nenechte se zmást. Tihle borci investovali do svých zubů tolik, co vy do svého baráku a nějak to přece ukázat musí.
Zvlátní poddruh: Američan z Vysočan.
Typický Johnny Reznicek nebo Fitzgerald Utrinos je drsné individuum, které v roce 1988 překročilo na vlakovém záchodku jugoslávskou hranici, aby se o dva roky později vrátilo jako ostřílený menedr západního střihu. Američan z Vysočan v sobě kombinuje zámořskou aroganci s českou vykutáleností, co z něj dělá nejnebezpečnějí formu éfa.
Francouzi
Jestli u máte po mrtvičce a lékaři vám radí vyhýbat se stresu, tak o francouzské firmě ani neuvaujte. Francouzi jsou známí tím, e jejich systém řízení dřív doháněl kolonie k občanským válkám a dnes dohání české zaměstnance k sanatoriu v Kosmonosích. Francouzský manaer miluje chaos a ze veho nejradi je, kdy můe dvakrát denně změnit klíčové rozhodnutí. Oveme vám to zabije rozjetý projekt zkuste na to ale upozornit a budete mít takový malheur, e budete doma rychleji ne TGV. Největí výhoda francouzského éfa je, e si kadý den zajde na řácký tří a čtyřhodinový obídek. Ne e by tak dlouhou polední pauzu povolil i vám ale aspoň na chvíli vyklidí kancelář a vy můete něco udělat.
Zvlátní znamení: Mohutná parfemizace. Jet v malém výtahu se skupinou galských elegánů je vyloený očistec. No a pokud se k vám v mezipatře nacpou jetě dva italtí konzultanti, tak se můete vsadit, e vás dole vynesou v bezvědomí.
Holanďané
Co Skot zahodí, to Holanďan zvedne. Okřídlené rčení přesně vystihuje hlavní problém holandských fi rem, kterým je jejich nehorázná lakota. Co taky čekat od národa, který se radi kodrcá přes celou Evropu v přívěsu, ne aby vyplázl třicet euro za hotel? Zail jsem nizozemské vedení, které nutilo zaměstnance, aby strkali do tiskáren ji pouité papíry
a tiskli z obou stran. Větí krti jsou snad u jen Korejci, kteří potitěné papíry jetě nosí na toalety, aby uetřili za harmasan.
Zvlátní znamení: Holanďané jsou zvídaví a brzy pochytí pár českých slov. Pozor tedy na pusu, a budete s přáteli neformálně hodnotit, co má ten vá prďoch zase na sobě a jak vás oulil na prémiích. Například u Američanů tenhle problém odpadá ti se přes nějaké to a-choj nikdy nedostanou.
Němci
Německý národ je nám blízký, tak blízký, e zná mnohé dámy v naem pohraničí lépe ne my sami. Tím ale intimita končí, protoe v práci si Němec nikoho k tělu nepustí. Na vechno je proces, zasedání střídá zasedání a na konci dne si člověk připadá jak v jedné z těch nekonečných talkshow na RTL, kde Uwe a Uschi neustále vykládají světu, jak se v dětství
počurávali. Ve fi rmě panuje tuhá centralizace a ne vá projekt doputuje na schválení do Říe (s povinnou zastávkou v Dubí), tak u nebudete vědět, čeho se vlastně týkal.
Zvlátní znamení: Na německém éfovi je hezké to, e i kdyby se přetrh, vdycky bude mít v angličtině jetě hustí přízvuk ne vy.
Japonci
Japonci jsou zvlátní lidé. Na jednu stranu jsou velmi zdvořilí a pořád se klaní, a skoro mlátí čely o jekor. Na druhou stranu umějí dát najevo, e nás i dalí cizince povaují za hmyz a e kdy my jsme jetě lezli po stromech, oni u měli vypilovaný čajový obřad a jejich učenci sepisovali hrdinné skutky dynastie vejuu. Práce pro japonskou firmu je vhodná pro submisivní typy a poskytne vám spoustu záitků, za které byste v sadomaso salonu museli platit.
Zvlátní znamení: Japontí éfové jsou beznadějní cholerici a kdy se pořádně rozčilí, skáčou vzteky a do výe vaich ramen, co bývá klidně i půl metru. Chraňte se v takové situaci usmát to u byste mohli rovnou spáchat harakiri.
ČERNÝ PETR, Magazín BIZ 02/2006
Není tady
Manelský pár u televize s lahváčem.
"Margyto, voblíkej se, jdu do hospody!"
"Jé, Deo, ty mě vezme s sebou???!"
"Ne, ale vypínám topení..."
Není tady
Manelský dialog
Ach ta enská logika
ONA: "Co si dá k večeři?"
ON: "Mně je to docela jedno, co uvaří, to sním."
ONA: "S tím u přestaň, snad ví, na co má chu, ne?"
ON: "Jo chu ... Tak to bych si dal třeba biftek na zeleným pepři a opečený brambory s fazolkama..."
ONA: "Hele, já tu nemám čas na blbosti, zatímco ty jsi přijel z práce a v sedm večer, já u stačila napsat s dětmi úkoly, uklidit nákup a vyprat prádlo. Tak řekni, co si dá k večeři."
ON: "No vdy jsem ti to řekl, já mám chu na biftek na zeleným pepři a ..."
ONA: "Hele, já na to fakt nemám náladu, nemůe někdy říct něco normálního?"
ON: "No dobře, pak bych tedy měl chu na bramborák."
ONA: "V půl osmý večer? Ty jsi se snad zbláznil. A stejně nemáme brambory. Kdyby jsi přiel domů dřív, mohl sis je koupit!"
ON: "Já bych je klidně koupil i v těch sedm, vdy v supermarketu mají do devíti, stačilo abys mi to řekla."
ONA: "Proč bys je prosím tě kupoval ty, brambory vdycky kupuju já, odjakiva. Navíc jsme je měli včera, tak je přeci nebudeme rát kadej den."
ON: "No já jen, e jsi se ptala na co mám ..."
ONA: "Nech u toho prosím tě, jse s tím ... 'e jsi se ptala' ... u trapnej. Naposledy se tě ptám, co si dá k večeři."
ON: "A z čeho si můu vybrat?"
ONA: "No to se celej ty. Já se tě zeptám a ty mi odpoví otázkou."
ON: "No ... tak tedy ..., co třeba tousty ..."
ONA: "Ty bys byl schopnej mi serat toustovej chleba, kdy ví, e je jedinej, po kterým nemám zácpu? K večeři ti udělám buď pagety nebo ohřeju nějakou omáčku a maso z mrazáku. Konečně se u rozhodni."
ON: "Tak já bych si ... asi ... dal ..., no třeba tu omáčku, tu jsem u dlouho neměl."
ONA: "Omáčku, jo? A proč si nedá pagety?"
ON: "Dobře, udělej mi pagety."
ONA: "No konečně, z tebe taky něco dostat. Chce na ty pagety sýr?"
ON: "Nechci, vdy ví, e si ho na pagety u léta nedávám."
ONA: "No to je zvlátní, já se enu dneska extra pro sýr na tvoje pagety a ty mi nakonec řekne, e si ho u na pagety nedává. To by mě zajímalo, jak dlouho."
ON: "U deset let miláčku, to jsem tě jetě neznal, kdy jsem si dal naposledy na pagety sýr."
ONA: "Take já ti teď v osm večer udělám pagety. Já je teda nebudu, děti taky ne, take je bude jíst sám. A přitom sis klidně mohl dát tu omáčku z mrazáku."
ON: "To mohl, klidně, proč ne - tak mi ji dej?"
ONA: "No vidí, kdybys to řekl hned, nemuseli jsme tady půl hodiny akovat a já z tebe nemusela tahat co si dá!" .......
ONA: "Tak tady má tu svoji omáčku a maso. To jsem jen zvědavá, co budu dělat s tím sýrem."
Není tady
Večerná modlidba
Není tady
Večerní kola pro mue
Večerní kurzy pro mue v naem místním vzdělávacím středisku začínají - zápis do 1. 4. 2006
Upozornění:
Vzhledem k vysokému stupni náročnosti a spletitosti hodin je maximální počet účastníků v jedné skupině 8
LEKCE 1 - Jak najít v lednici máslo. Promítání diapozitivů, odborná
přednáka.
LEKCE 2 - Role toaletních papíru: Rostou na drácích? Beseda u kulatého
stolu.
LEKCE 3 - Je moné močit a pouívat přitom techniku zvednutého prkýnka bez
toho, aby utrpěly okolní zdi a podlaha? Skupinové cvičení
LEKCE 4 - Základní rozdíly mezi koem na prádlo a podlahou. Obrázky s
názornými popisky.
LEKCE 5 - Nádobí a příbory po večeři: Mohou levitovat a doletět a do
dřezu? Příklady na videu.
LEKCE 6 - Ztráta identity: Získání ovladače drahou polovičkou. Linka pomoci
a skupinové terapie.
LEKCE 7 - Výuka hledání věcí, začátek hledání na správném místě (místo
pobíhání a řevu po celém bytě). Otevřené fórum.
LEKCE 8 - Koutek zdraví: Noení květin není zdravotně závadné! Video a
audio nahrávky.
LEKCE 9 - Pravý mu se zeptá na cestu. NS (náročné ivotní
situace).
LEKCE 10 - Je geneticky nemoné tie sedět, kdy drahá polovička parkuje?
Simulace na trenaéru.
LEKCE 11 - Lekce ivota: Základní rozdíly mezi matkou a manelkou.
Diskuse, psychodrama.
LEKCE 12 - Jak být ideálním společníkem na nákupech. Relaxační cvičení,
techniky dýchání a meditace, management stresu.
LEKCE 13 - Jak zabránit mozkové atrofii: Pamatujeme si narozeniny,výročí,
ostatní duleitá data a zavoláme, pokud přijedeme později.
Po ukončení kurzu budou těm, kteří přeijí, předány diplomy.
Není tady
Láska na prvý pohžad? Znie to síce romanticky, ale to sa iba stretnú dvaja nadraní a nie moc prieberčiví žudia...
Sexuálny súlad po tyridsiatke? To bolí hlava nielen ju, ale aj mňa...
Moju manelku som si zobral, pretoe protiklady sa priahujú. Ona bola tehotná a ja nie...
Mnoho ien sa sauje na nemonos podíva sa muovi priamo do očí. Je to vak dôsledok skutočnosti, e enské oči nie sú umiestnené na
hrudi...
Včera ma stretlo astie! Prilo sa so mnou rozlúči...
Na Valentína som zail nezabudnutežný erotický večer! Ona bola v priesvitných nohavičkách, hore bez, na nádhernej irokej posteli....
A ja som bol v teplákoch a papučiach..., s ďalekohžadom v dome oproti...
ena sa často zamiluje do svojho ctiteža iba preto, lebo obdivuje jeho vycibrený vkus...
Ja nie som pedofil! Ja som len nedočkavý...
Skutočná depresia je stav, keď sa u aj pri skupinovom sexe stále cíti akosi osamelý...
Aj tak mi je milovanie vzácnejie ne Vianoce... Vak Vianoce sú tu kadú chvížu...
ena ma u dlhiu dobu podvádza a vežmi ma to trápi... Stále mi toti nerastú parohy! Boe, čo ak mám málo vápnika...?!
Keby žudia neboli tak závistliví, zlí a lakomí, tak by jedna enská stačila pre celú dedinu...
Kadý mu potrebuje k ivotu tri eny: matku, manelku a aspoň jednu, ktorá ho povauje za mua... (Gabriel Laub)
Pravý mu sa nemusí hanbi za svoje slzy... No sopež by mu pritom zrovna visie nemal...
Vdy, keď ma oserie holub, ďakujem Bohu, e nedal krídla aj krave...
Rokmi mu získava jednu takmer mysterióznu schopnos - dokáe ukoji svoj sexuálny hlad obyčajným jedlom...
Ak ide láska naozaj cez alúdok, tak kde teda potom končí...?
Je prirodzené, e ak spojíme nau temnú minulos s naou svetlou budúcnosou, dostaneme túto nau sivú súčasnos...
Potreboval by som zníi svoju potenciu! Sexu mám stále plnú hlavu, no chcel by som to posunú niie...
Je to vežmi nespravodlivé, e jedlo zostáva niekožko sekúnd v ústach, niekožko hodín v alúdku a niekožko mesiacov na bokoch... (Dior)
Na staré kolená sa začínam podoba na dvere - keď som namazaný, tak si nevrznem...
Do čerta aj s týmto stredným vekom! Dôchodok mi nedajú, pretoe som príli mladý a eny mi nedajú, pretoe som príli starý...
Keď ti bude v ivote smutno a nič sa ti nebude dari, spomeň si na to, e si bol kedysi tou najrýchlejou a víaznou spermiou...
Prechod na letný čas mi fakt spôsobuje problémy... Predtým sa mi ráno postavil doma, teraz a v autobuse...
Peniaze prichádzajú a odchádzajú..., a odchádzajú..., a odchádzajú..., a odchádzajú...
Vdy, keď som vstúpil do tajomných dverí s nápisom 'eny', naiel som tam iba WC...
Nech jem, čo jem, vdy keď vraciam, je to vlaský alát...
Kedysi, keď ma manelka pohladila po vlasoch, postavil sa mi vták. Dnes, keď mi pohladí vtáka, postavia sa mi vlasy...
Podža niekoho je najrýchlejia na svete mylienka, podža iného zase svetlo. Ja som vak priiel na to, e je to hnačka! Skôr, ne som
stačil pomyslie, skôr ne som posvietil, ...
Dnes ráno som sa nadýchol čerstvého vzduchu a zakričal: 'Ach, Boe, ako je krásne! Ako sa striebri rosa! Ako nádherne spievajú vtáčiky!
Aký nádherný je ivot...!' No ozvena zo zvyku aj tak odpovedala: '..., urva..., rva..., rva..., rva...!'
Není tady
drsná parta:
písomka alebo ako si to deti predstavujú:
"sluné" upozornenie:
čo dokáe zima:
pre pamätníkov:
Není tady
Není tady
väčina z tohto ani nieje smiena...
Není tady
Není tady
Príhoda
Tak počúvaj, čo sa mi stalo.
Moje diea nechcelo jes. Tak som mu to dal príkazom a iiel som na balkón fajči.
Krpec volal, e mám zavrie dvere, lebo je mu zima. Nové balkónové dvere sa vak stále otvárajú, preto som mu povedal, nech ich zvnútra sám zavrie. Môj posluný Jonáko zavrel - a akonáhle zistil, e sa k nemu nedostanem, odloil lyicu, zapol si telku a mňa vonku si nevímal.
Klopal som, ale on sa iba usmieval, pekne som ho prosil, načo začal vyjednáva. Povedal, e otvorí, ak mu sžúbim, e nemusí jes. Etee nepovedal, aby som si kžakol. Takto poníi som sa vak nechcel. Začal som búcha a nadáva, nech okamite otvorí. Ďalej sa veselo smial, vežká sranda, ale mňa u v tričku s krátkym rukávom humor preiel. Poriadne som tresol do dverí a povedal mu, e ho zderiem ako hada. Môj synček sa zžakol.
Potom povedal, e by mi aj otvoril, ale bojí sa, e dostane na zadok. Toto trvalo dobrých dvadsa minút; žudia z domu oproti pozerali na mňa ako na blázna. Nakoniec som mobilom zavolal na pevnú linku a zmeneným hlasom som si k telefónu pýtal seba samého.
Joná povedal, e otec nemôe ís k telefónu, lebo je na balkóne. Nato som odvetil, e ja viem, ako tam svojho otca vymkol. Joná sa opýtal - odkiaž to viem? Povedal som, e som Boh a viem vetko, aj to, e nechce jes. Na druhom konci telefónu bolo chvížu ticho, potom sa ma spýtal, či ako Boh môem zariadi, aby nedostal bitku. To sa mi nepáčilo, ale na druhej strane, Boh je milosrdný, tak som mu to sžúbil.
Joná mi potom bez slova otvoril dvere a začal jes.
Ani ja som nič nepovedal, iba som si k nemu sadol a spýtal sa ho, ako mu chutí?
"Dobre, tata," povedal a po chvíli dodal, "volal mi Boh."
"A čo povedal?"
"e nemá tožko fajči."
Není tady
Bajka o manaerovi
Ambiciózní manaer se po dlouhé době rozhodl jet na dovolenou na Karibské ostrovy. Během plavby přiel hurikán a celou loď smetl do moře, jen on jediný se zachránil a ocitl se sám na oputěném ostrově. Čtyři měsíce jedl jen kokosové ořechy a spal na plái a ádostivě se díval na moře, kdy se objeví nějaká loď. Jednoho dne zpozoroval, jak se po říčce blíí malý člun s nádhernou enou. "Kdo jsi? Jak jsi se sem dostala? " "Byla jsem na té samé lodi jako ty a ztroskotala jsem na opačné straně ostrova." "No to si měla těstí, e se ti zachránil člun. "Nezachránil, ten jsem si vyrobila." "Prosím?"... "No, vdy je tu vude okolo bambus a třtina..." "Ale kde jsi vzala nářadí?!" "Z kamenů jsem si vyrobila nástroje a pouila jsem je i na stavbu chatky. A ty spí kde?" "Celé 4 měsíce na plái" zahanbeně přiznal manaer. "Tak pojď ke mně na návtěvu..." Doplaví se k její chatce a ena
říká:
"V prvním patře má holicí strojek a i sprchu..."
Manaer je úplně hotový, u se na nic neptá, vyběhne do patra a tam je holicí strojek z nabrouené kosti nějakého zvířete a říká
si:
"Tato ena je neuvěřitelná. Co bude dál?"
Sejde dolů a tam u ho čeká ena, v ruce láhev vína, na sobě jen Nějaký ten fíkový list... přitulí se k němu a říká:
"Jsme u tak dlouho pryč od domova... a celý ten čas jsi byl tak sám. Jsem si jistá, e je něco, co by si právě teď chtěl dělat... něco,co jsi nedělal u dlouhé měsíce..." Manaer nevěří vlastním uím a povídá: "Chce mi říct, e si odsud můu zkontrolovat emaily?"
Poznámka v kole...
Není tady
prečo by eny nemali predáva autá:
Není tady