6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, jsem těhotná ani né měsíc. Doma mám u 3letého chlapce a nepamatuji si, e by mě při prvním těhu bolelo jakoli břicho. Jak říkám jsem teprve opravdu na začátku a mám skoro kadý den bolesti jako při menstruaci. Jetě jsem ani nebyla u doktora, protoe krevní těh. test mi vyel hodně slabý a tam mi sestřička řekla, e si mám dojít jetě jednou na krev, e to bude pro mého gynekologa nedostačujicí, tak a 2 týdny jetě počkám. Měla jste to některá? Bojím se abych o to nepřila.
Není tady
Pírko, já jsem na začátku těhotenství taky měla takové bolesti břicha jako při MS, trvalo to priblině do 3. měsíce, můj dr mi vysvětloval, e je to tím e je děloha hodně prosáklá , take stav podobný jako při MS, prý je to ze začátku těhotenství normální. Snad jsem ti troku poradila. Tak přeju hodně těstíčka a ve dobře dopadne.
Není tady
Pírko, je to přesně tak. Já mám bolesti jako na MS občas i teď a taky mě od začátku těhu hodně bolí srůsty po slepáku. Vechno to dělá růst a prosáknutí dělohy. Měla jsem ze začátku velký strach, protoe jsem u jednou potratila, ale vechno je v pořádku. Tak drím palce, a je to u tebe také OK.
Není tady
Já se přidávám k holkám, já měla té obrovské bolesti, ale trvalo mě to asi jen 2 týdny, pak to přelo...bolesti byly takové, e mě to honilo na záchod, úplné křeče...Dr. říkal, e je to běné, právě tím prosáknutím dělohy.
Není tady
Pírko, já mám takové lehké MS bolesti furt Jednou zprava, jednou zleva, jednou víc, jednou míň, jindy celý den nic... ale prý je to opravdu v pořádku. Nebuj
Není tady
ahojky holky včera mě bolelo břicho fakt jako na ms myslíte e je to skoro ve 12tt v pohodě bolelo mě to tak e jsem si nakonec lupla i paralen dneska u je to lepí kdy jsem počítala ms tak to bylo včera přesně na den termín ms a já ji měla bolestivou a taky jsem měla endometriozu myslíte e by třeba ta endometrioza mohla jetě třeba mít cyklus krvácet a proto ta bolest pokud to nepřejde půjdu zítra k dr jen bych nechtěla skončit v nemocnici měla jsem hematom ale myslím e s tím to asi nesouvisí nepiním ani nekrvácím
Není tady
oliii,tak ja doufam,ze to v pohode je, protoze ja zacinam 16 tyden a bricho me porad boli jako pri MS i ted
Není tady
Oliii, já myslím, e to se jen roztahuje děloha Já to mám i te´d, některé dny ok, jindy tam píchá a táhne. Na Paralen to tedy nikdy nebylo, ale docela to bolelo. teď je to lepí, ale třeba někdy to táhne tak, e se musím zastavit a počkat, a to přejde do snesitelný roviny.
Určitě to bude v pohodě, prcek a placenta si dělají prostor
Není tady
mě je jen divný e minulý měsíc to bylo jen takový náznak bolesti v termínu MS ale tenhle měsíc nevědět ře jsem těhu tak to čekám kadou minutu :-( snad je to v pořádku pokud to nepřejde do zítra tak bych zala ráno k dr
Není tady
oliii, ja to mam taky, bolesti jako kolem MS, ale furt si rikam, ze to k tomu proste patri. Neboj, vsechno bude v poho
Není tady
Olii kdyz jsem rikala dr. ze me brisko nekdy dost boli na ms,tak jen spokojene prikyvoval,ze to je dobre ,ze se deloha roztahuje a vse je v poradku Neni to tak ,ze by me bolelo brisko porad ,proste mam vzdy obdobi uplneho klidu a pak tyden ,14 dni ,kdy ho citim hodne.Zrovna ted takove obdobi mam ,a taky mam pocit,ze nejak vic vykouklo Urcite to bude jen to roztahovani delohy
Pomaha mi na to rozpustne magnesko -magnosolv(na predpis) zkus se treba poptat dr. az pujdes na kontrolu ,jestli ti ho doporuci a napise ..
Není tady
zuzi on mi jen řekl e si mám koupit magne B6 tak to mám ale u tak od 6tt trpěla jsem hroznou bolestí zad ani sedět ani leet ani stát no a ted pro změnu tohle ale jak tak pročítám diskuze asi je to v pohodě SNAD
Není tady
Přidávám se k holkám. První trimestr mě to trápilo poměrně dost. Někdy ty bolesti byly i dost silné. Moje lékařka mi řekla, e je to tím, e mám dost těhotenského hormonu. Take klídek.
Není tady
Olii ten jsem mela taky ,ale mam pocit,ze magnosolv mi zabira vic ,nebo si to jen namlouvam ? Kazdopadne mi vic chutna Me kolem 6-7tt taky bolela hodne zada a to jak boli nekdy ted ,je teprve sranda Je to proste jiny stav ,tak tyhle neduhy jsou zesilene
Není tady