6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Se teda na MD vůbec nenudím, páč stíhám plno věcí, na který jsem dřív vůbec neměla čas... Nebo spí chu...
Není tady
elvi, já jsem se na MD taky nenudila... ale stejně - kdy bylo malýmu tak nějak kolem 2 let u jsem se tak nepříčetně těila do práce... halt jsem asi taky matka na draka...
surikata napsal(a):
elvi, já jsem se na MD taky nenudila... ale stejně - kdy bylo malýmu tak nějak kolem 2 let u jsem se tak nepříčetně těila do práce... halt jsem asi taky matka na draka...
Já si práci přidělávám u teď... houby matka na draka, nýbr matka spokojená a spokojená matka - spokojené dítě Jsi zodpovědná směrem k dítěti a nikomu jinému, ani těm chytrým paním a pánům vude kolem, fakt nemusí nic vysvětlovat.
Upravil(a) elvička17 (9. 2. 2009 22:16)
Není tady
Kuty napsal(a):
Javena: no tak mít kliku na pův.rodinu mám hlavněv tom,e nai byli a jsou zdraví i v pokroč.věku,jinak si vzpomínám i dosud na hrubosti (bylo mi 5),které doprovázely jejich rozvod.Otec celkem 3x a matka 2x rozvedeni.To je vzorec,co?
Ale vdycky jsem chtěla mít vbudoucnu jinou rodinu ne tu,kterou jsem zaila já,i kdy jsem po mater.stránce nestrádala,ale v tom to není,jak víme.Take z toho mám opravdu radost,e tohle se mi podařilo i přesto,e jsem jako dítě nic takového nepoznala.A proto vím,e kdy někdo pochází z úplné rodiny,tak e nemá autom.předpoklady být prima partnerem tomu druhému.Spí se setkávám v praxi s opakem a myslím si,evechno zlé můe být k něčemu dobré.
Hele Kuty, já tě neznám. Kdy píe, jak můe ít v symbioze s celou rodinou, pak předpokládám, e s celou. Rodiče mé a mého partnera nevyjímaje. Já to tak alespoň mám. I po rozvodu se s nimi stýkám. Větina lidí kolem mne, kteří neměli na původní rodinu těstí, se prostě takhle nestýkají. Nemají potřebu je vyhledávat a kdy u se sejdou, symbioza to rozhodně není..
A já to psala - je na nás, co si z toho vezmeme.
Není tady
Prosím vechny diskutující, aby si přečetli pravidla, předevím potom body 1.1. a 1.3. a nadále přispívali v jejich souladu. Tedy ádné vzájemné uráky a příspěvky směřujte k původnímu tématu. Děkuji
Není tady
helena napsal(a):
mě vytáčí takoví lidi,o kterých píe Helena,kteří ani po 40ce neijí stále v tom pohodlí a dejmu tomu v luxusu-tohle slovo je ovem dost zavádějící,a kadý si pod ním můe představit něco jiného a tak ho nerada pouívám.Co tihle lidi dělali celých 20 let,e stále ijí "z ruky do huby"?NIC!
(Skoro) vdycky můe chtít větí "pohodlí a luxus", ne v jakém ije, záleí jen na nastavení výchozích parametrů. Co neznamená, e pokud to člověk nemá, 20 let se flákal. Třeba jen investoval do dětí a jejich vzdělání, záitků nebo koníčků, kterým se na stará kolena těko bude věnovat... a po těch letech umí být spokojený s tím, co má
jinak mě Sluniečko mnohem víc vytáčí spí matky,které napíou,e se na MD nudí.Moc by mě zajímalo kde by se nenudili a vůbec,tohle můe napsat někdo jen s nízkým intelektem.
Noo - řekla bych, e ta "nuda", nebo spí "nenaplnění" postihuje právě ty matky, které nízký intelekt nemají. Ty po nějakém čase zjistí, e i kdy je jejich mimi nejkrásnějí, nejchytřejí a vůbec nej... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png, jaksi jim k ivotu nestačí jen péče o něj, manela a domácnost a hovory na pískoviti...
Taky tak
Není tady
mě to pobavilo ale na duruhou stranu to bohuel zcela vystihuje něktré situace z mého ivota
Není tady