6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rodiče se dělí na dvě části: matku a otce.
Matka se jetě rozděluje na enu v domácnosti a v zaměstnání.
Doma se potom jetě skládá z manelky, matky, kuchařky, uklízečky, pradleny, zásobovačky, účetní, vychovatelky.... ostatní si nepamatuji, ale máma toho umí vyjmenovat víc, jako např. sluka, otrok a jiné .
Matka se vyznačuje tím, e se zázračně nachází na více místech najednou, umí v jedné chvíli myslet na sto věcí, přičem deset věcí dělá současně.
Vidím na vlastní oči, jak po návratu z práce dá vařit vodu na sporák , zatímco zadělá na buchty. Přitom jí běí pračka, do které chodí vyměňovat prádlo, mně vymýlí věty oznamovací, tázací a rozkazovací a naí Olinku zkouí z velké násobilky. Ve volném čase stačí i vyehlit . e potom přebalí malého Karlíka a udělá mu Sunar s krupicí si ani nevimnu.
Dvě oči mi na to nestačí. Kdy potom zasedneme k večeři, vechno je připravené na stole, já mám na teplákách zaité nové díry , Olina má umyté vlasy a prádlo visí na balkoně.
Potají si mámu prohlíím. Máma má opravdu jen dvě ruce a přece, kdy přijde domů z práce má v jedné velkou a malou kabelku, v druhé dvě síovky s nákupem a v třetí.... ne, vdy jsem u povídal, e má jen dvě ruce, ale nese i Karlíka ve fusaku.
Otec se neskládá ani nerozděluje.
Nachází se v zaměstnání a doma, ale doma ho najdete málokdy. Kromě snídání a večeření, kdy sedí u stolu, vyskytuje se obyčejně v křesle nebo na gauči a bývá zakrytý novinami.
Zanechává po sobě vdy totoné stopy: rozevřené a převrácené noviny a cigaretový popel, někdy i v popelníku. Na rozdíl od mámy, i kdy má taky dvě ruce, přichází domu s rukama prázdnýma. Jestli umí násobilku nevím, ale
psát asi neumí, protoe mi jetě ákovskou kníku nikdy nepodepsal. A ani není prozkoumané, proč patří do skupiny rodičů, kdy na rodičovské sdruení vůbec nechodí. Jak umýt auto jetě nezkouel
Pan učitel povídal, abychom se při psaní tohoto úkolu zamysleli nad prací svých rodičů. Ve kole přidělují áka, který řádně nepracuje a neučí se, dobrému a snaivému ákovi, aby se od něj něco naučil . Tak si myslím, e při svatbě přidělují mue enám, aby je eny něčemu dobrému naučily a měly na ně dobrý vliv.
Mojí mámě se to zatím bohuel nepodařilo.
Není tady
Není tady
Toté mi přilo asi 8x od různých lidí jako vtipný mail
Není tady
No to je bomba!!! Jsem se tady natlemila do alelujá přečetla jsem to i chlapovi...sice se smál, ale hned v zápětí přily věty e " ne vichni jsou takový...já občas nakoupím...někdy i uvařím...zásadně nečtu noviny...a popel do popelníku se snaím klepat vdy"
Není tady
Není tady
Alkedos napsal(a):
Rodiče se dělí na dvě části: matku a otce.
Matka se jetě rozděluje na enu v domácnosti a v zaměstnání.
Doma se potom jetě skládá z manelky, matky, kuchařky, uklízečky, pradleny, zásobovačky, účetní, vychovatelky.... ostatní si nepamatuji, ale máma toho umí vyjmenovat víc, jako např. sluka, otrok a jiné .
Matka se vyznačuje tím, e se zázračně nachází na více místech najednou, umí v jedné chvíli myslet na sto věcí, přičem deset věcí dělá současně.
Vidím na vlastní oči, jak po návratu z práce dá vařit vodu na sporák , zatímco zadělá na buchty. Přitom jí běí pračka, do které chodí vyměňovat prádlo, mně vymýlí věty oznamovací, tázací a rozkazovací a naí Olinku zkouí z velké násobilky. Ve volném čase stačí i vyehlit . e potom přebalí malého Karlíka a udělá mu Sunar s krupicí si ani nevimnu.
Dvě oči mi na to nestačí. Kdy potom zasedneme k večeři, vechno je připravené na stole, já mám na teplákách zaité nové díry , Olina má umyté vlasy a prádlo visí na balkoně.
Potají si mámu prohlíím. Máma má opravdu jen dvě ruce a přece, kdy přijde domů z práce má v jedné velkou a malou kabelku, v druhé dvě síovky s nákupem a v třetí.... ne, vdy jsem u povídal, e má jen dvě ruce, ale nese i Karlíka ve fusaku.
Otec se neskládá ani nerozděluje.
Nachází se v zaměstnání a doma, ale doma ho najdete málokdy. Kromě snídání a večeření, kdy sedí u stolu, vyskytuje se obyčejně v křesle nebo na gauči a bývá zakrytý novinami.
Zanechává po sobě vdy totoné stopy: rozevřené a převrácené noviny a cigaretový popel, někdy i v popelníku. Na rozdíl od mámy, i kdy má taky dvě ruce, přichází domu s rukama prázdnýma. Jestli umí násobilku nevím, ale
psát asi neumí, protoe mi jetě ákovskou kníku nikdy nepodepsal. A ani není prozkoumané, proč patří do skupiny rodičů, kdy na rodičovské sdruení vůbec nechodí. Jak umýt auto jetě nezkouel
Pan učitel povídal, abychom se při psaní tohoto úkolu zamysleli nad prací svých rodičů. Ve kole přidělují áka, který řádně nepracuje a neučí se, dobrému a snaivému ákovi, aby se od něj něco naučil . Tak si myslím, e při svatbě přidělují mue enám, aby je eny něčemu dobrému naučily a měly na ně dobrý vliv.
Mojí mámě se to zatím bohuel nepodařilo.
Je to děsně hloupý článek,dala jsem ho přečíst i manelovi,ale po pár řádcích zakroutil hlavou a poukal si na čelo.Dalo By se to snaD pojmout jako satira na enskou hloupost 1.poloviny 20.století nebo jetě dříve,dnes zcela mimo mísu a myslím si,e jestlie se v tomhle některá najde,měla by se nad sebou zamyslet rychle nebo jít na psychiatrii.Nehledě na fakt,e na jedné straně krmí dítě sunarem a k tomu chodí do práce?Ehm...
Je fakt,e mailem chodí dost velký blbiny a tohle je jedna z nich.
Není tady
mashanka napsal(a):
Toté mi přilo asi 8x od různých lidí jako vtipný mail
Uz minimalne pred rokom, dvomi ...
Není tady
Řekl bych, e tato slohová práce byla určená pro jen pobavení
Není tady
Já bych to taky brala jako dobrý vtip Taky u jsem to před časem dostala v mailu, ale pobavilo mě to znovu. Proč přemýlet nad obsahem, prostě se jen zasměju a neřeím, jestli krmí Sunarem a chodí do práce - k tomu jen poznámečku, já taky krmila UM i kdy jsem chodila do práce, můj syn rád pije mléko (Sunar u ne) ráno a večer i nyní ve třech letech
Není tady
KALIK napsal(a):
Je otázkou s jakým IQ čtenářů se přitom psaní počítalo.Teda ne e bych byla nějaký chytrolín,ale čeho je moc....Nám to doma teda k smíchu nepřilo,spí jako trapárna.
Není tady
No, je to jako s televizí Nova, je to děláno pro průměrného Čecha
Není tady
Kuty napsal(a):
KALIK napsal(a):
Je otázkou s jakým IQ čtenářů se přitom psaní počítalo.Teda ne e bych byla nějaký chytrolín,ale čeho je moc....Nám to doma teda k smíchu nepřilo,spí jako trapárna.
Kuty a můu se zeptat, čemu se doma jako tak obyčejně smějete?
Není tady
KALIK napsal(a):
Také si myslím . Kdybych brala vechny věci v ivotě doslova a váně, tak bych u nutně musela zcvoknout .
Není tady
Jsem se zasmála, doufám e takhle jednou nebude o nás psát Matýsek slohovku .
Není tady
Kuty, BI, z čeho ty má v ivotě radost? co tě v ivotě baví, zlepuje ti náladu.... fakt mě to zajímá, tady toti ve jen shazuje, jak tě tak čtu, a to je (moná) koda, nemyslí?
Není tady
Tedy ja nevim,ale nektere radky jako by byly vystrizene z bezneho zivota,tudiz nechapu,proc se tu nekdo rozciluje a ma pocit,ze je to tak moc trapne.
Není tady
Slohovka je sice starího data, ale jako nadsázka je dobrá, zasmála jsem se Proč by to hned mělo být trapné, nechápu Vak nemá jít o ádný umělecký výtvor, nebo se pletu?
Není tady
Slniečko napsal(a):
Tedy ja nevim,ale nektere radky jako by byly vystrizene z bezneho zivota,tudiz nechapu,proc se tu nekdo rozciluje a ma pocit,ze je to tak moc trapne.
Tak to ta lutujem ... taky zivot by som ako zena urcite nechcel.
Není tady
taky zivot by som ako zena urcite nechcel
Hahaha - chtít nemusí, ono to někdy přijde samo Oxíku, kdy se mi k dvouletýmu děcku narodila předem nezjitěná dvojčátka, taky jsem najednou musela mít nejmíň tři ruce a několikery oči. Jó, to je pak rozdělení osobnosti na několik samostatných výkonných jednotek
Není tady
Fidorka: No třeskutě vtipný to není, ale je to ze ivota,viz helena
Není tady
a z čího ivota? Asi ze Slniečkova... to je smutné...
Já něco takového neviděla ani u naich, ani u prarodičů, asi jsem astný člověk, mui v naí i manelově rodině jsou normální a "skládají se" a "dělí" stejně jako eny
Není tady
Fidorko, kdy jsi na MD, tak má ty haranty na krku minimálně po dobu, kdy je manel v práci a na cestě tam a zpátky - take dělit se musí nějakých 10 hodin denně, minimálně.
Není tady
helena napsal(a):
Fidorko, kdy jsi na MD, tak má ty haranty na krku minimálně po dobu, kdy je manel v práci a na cestě tam a zpátky - take dělit se musí nějakých 10 hodin denně, minimálně.
Kdy jsem na MD tak je to přece moje zaměstnání, od toho jsem s těma harantama přece doma. Manel má zas povinnost 10 hodin na ty haranty vydělávat... a taky nevyčítá e se manelka nedělí jetě na ivitelku... (teda pokud není idiot)
Není tady