29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
znám jednu ženskou, která láká chlapy ke kamarádství, a když je má jisté, tak je většinou svede, rozbije jejich vztah, který tak pracně budovali, a pak je stejně za chvilku pošle někam
Není tady
topazio napsal(a):
znám jednu ženskou, která láká chlapy ke kamarádství, a když je má jisté, tak je většinou svede, rozbije jejich vztah, který tak pracně budovali, a pak je stejně za chvilku pošle někam
Jóóó za blbost se platí, to je jednou jasná věc.
Není tady
Ty jo, jednou se mi stalo, že můj tehdy ještě přítel, musel odjet na služebku. Bylo to krátce potom, co se mu zabil bratr v autě a já šílela při každé jeho jízdě autem, letu letadlem... hrůza.... tak jsem se domluvila s kamarádem, že u nás bude, abych nebyla doma sama... a řekla jsem to manželovi, že tedy on bude u nás... no a on se trochu podivil, ale řekl, že když mi to pomůže... no a ten kamarád tedy spal v jeho posteli... no a tím že jsem měla tu důvěru, tak mezi námi nic nebylo...
já bych asi tedy kdyby to bylo naopak, tak bych trochu ty pochybnosti měla, ale nic bych neřekla a asi bych se pak ani na nic neptala... radši
Není tady
Je to asi tak dva roky a něco a tehdy jsme byli s manželem na diskotéce, tehdy to byl ještě přítel. A přišla k němu jedna jeho dnes už bývalá kamarádka, že i když je kamarád, tak se s ním chce vyspat a ať mě pošle domu. Manžel jí řekl ať ho nechá na pokoji, a že kdyby byl sám, tak že o k...y nestojí. Já jsem měla sto chutí jí jednu plesknout, ale nakonec jsem zachovala chladnou hlavu.
A i dneska, když jsme manželé, a potkáme nějakou jeho kamarádku, tak by se některé nejraději na něj vrhly . A je jim jedno, že máme miminko.
Není tady
topázku, tak buď ráda, že je žádanej
mně říkal manžel, že chodí hrozně rád venku s kočárem, protože ty ženský se tak hezky usmívají, prý jaké má hezké miminko... no bůhví jak to je
Není tady
Želvo mě stačí, když jdeme po Litvínově, nebo jedeme autem do Mostu, tak to je pořád samé ahoj, naštěstí nemám důvod žárlit:supermario: .
Není tady
no ne nadarmo se říká, že když chlap chce stát pro ženy atraktivním, tak by se měl oženit ¨
Není tady
PPavlaa napsal(a):
U mně funguje kamarádství s opačným pohlavím většinou jen s kamarády, které znám celý život, se kterými jsem vyrostla. Dětství, puberta, občas mě protáhli nějákým průšvihem. Tam je to jen čisté kamarádství, kde o nic víc nejde a o to je to hezčí. Mám je ráda a funguje to skvěle. Pokud jde o kamarády které jsem tak něják potkala jak ten život šel, většina se pokusila o něco víc. No většina, asi všichni. Ale tak něják jim vmetu, že mi to vadí, ať ty svý nabalovačky na mě nezkouší a je klid. U některých na čas, pak jim to musím zopakovat znovu, někteří pochopili a fungují už normálně. Ale s klukama se mi vždycky kamarádilo líp jak s holkama
Mám úplně stejnou zkušenost
Není tady
ženský po něj jely a to nemusel být ženatý dřív jsem dokonce musela poslouchat od lidí, že měl dost ženských
a hlavně v rozmezí 17 - 25 let, pak my říkali, že měl dlouhodobé vztahy
Upravil(a) topazio (2. 2. 2009 10:30)
Není tady
lidi toho nakecaj
Není tady
Želvička17 napsal(a):
lidi toho nakecaj
tohle mi i o hlavu otloukala, žena manželovýho tatínka a té bych věřila, protože ona nekecá
Není tady
Já z mého pohledu mít kamaráda můžu, dokázala bych (říkám dnes) kamarádství udržet. Myslím s mužem. Pár kamarádů jsem měla, ale vesměs se z toho vyklubalo přiznání po letech "byli zamilovaní" a bla bla...což mě upřímně vyděsilo a vytratila jsem se ...
Takže já si nemyslím, že by fungovalo oboustranné kamarádství bez myšlenek a chování se sex prvky, ať už minulými nebo budoucími. Nebo může být jednostranné, spíše ze soucitu, kdy nechci ublížit. Ale já za sebe si nemyslím, že mezi heterosexuálními lidmi opačného pohlaví by fungovalo kamarádství bez těch sex prvků.
Otázka je, co kdo považuje za "kamarádství". Pokud je to vztah říznutrý sexem v jakékoliv podobě (třeba i jen na úrovni přání),tak já bych to už nezahrnula do kategorie "kamarádství", ale do formy "milenecké a nebo jiné.
Pokud bych to řešila jen za sebe - z mé strany - jako Selima, tak v klidu řeknu ano, takové kamarádství můžu mít.
Pak si ještě uvedomuju, že znám Macha a Šebestovou - to jsou taky kamarádi.
Upravil(a) Wiki (2. 2. 2009 10:47)
Není tady
Ty jsi neviděla pokračování, jak měli malýho Macha a Machovou?
Není tady
Mach a Šebestová, myslím že se vzali a měli děti .
Není tady
Néé!?
Ani ti probůh nevydrželi??
No tak vidíte, jak jsem zaostalá...
Další důkaz "ne - přátelství" mezi mužem a ženou
Upravil(a) Wiki (2. 2. 2009 11:49)
Není tady
Želvička17 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Kamarádství jistě existovat může, ale asi každý si aspoň jednou představil, jaký by to bylo si s tím druhým zašu....
No a Ty kterým ta představa příjemná nebyla, tak si řekly, že je to fajn, že druhá strana chce taky jenom kamarádství a postavily tento vztah nad vztah partnerský... jak se to říká? Z nouze ctnost?
želvo ty jsi někdy tak švihlá, sorry
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Kamarádství jistě existovat může, ale asi každý si aspoň jednou představil, jaký by to bylo si s tím druhým zašu....
No a Ty kterým ta představa příjemná nebyla, tak si řekly, že je to fajn, že druhá strana chce taky jenom kamarádství a postavily tento vztah nad vztah partnerský... jak se to říká? Z nouze ctnost?
želvo ty jsi někdy tak švihlá, sorry
ale taky trefná a vtipná
Není tady
měla bych pro to jinej výraz
Není tady
KALIK napsal(a):
Ja nie... možno každý chlap, nechcem im robiť hovorkyňu. Ale aj o tom úspešne pochybujem(a mám svoje dôvody ...).
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
ČISTÉ přátelství existovat dlouhodobě nemůže.
A co je to ČISTÉ přátelství?
Znáš "Obchodníka s deštěm"?
I to je podle mne ČISTÉ přátelstvíBa řekla bych, že to úplně NEJČISTŠÍ
Bohužel neznám. Já knížky už vůbec nečtu a na filmy se koukat nevydržím
No a ty ženy, jak tady píšou o tom čistém přátelství s muži... když tedy jejich manželovi zavolá o půlnoci kamarádka, že se s ní právě rozešel přítel a je jí zle a jestli by tedy on nepřijel, že někoho u sebe potřebují... tak taková žena řekne: jen jeď, chudák ženská.... ?
Už som to urobila. Bez následkov. A aj som podobne - ako tá kamarátka fungovala... Ako opora, aj ako tá, čo oporu potrebuje.
Upravil(a) Selima (2. 2. 2009 17:31)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Není tady
Želvička17 napsal(a):
No a ty ženy, jak tady píšou o tom čistém přátelství s muži... když tedy jejich manželovi zavolá o půlnoci kamarádka, že se s ní právě rozešel přítel a je jí zle a jestli by tedy on nepřijel, že někoho u sebe potřebují... tak taková žena řekne: jen jeď, chudák ženská.... ?
jo klidně ,já na tom nic špatného nevidím,problém ovšem je ,že manžel v noci rád spí ,tak dotyčná by měla smůlu ,musela by počkat do rána., a nebo za ním zajet do práce..
Není tady
Muze,ale nesmi se Ti dva pritahovat,tedy alespon jeden to tak nesmi citit a pak to funguje,mam takto kamarada uz z vysoke skoly a je to opravdu jen ciste pratelstvi. On me mozna nekdy na zacatku miloval, ale nikdy mi to nerekl,ja ho beru jako kamarada od pocatku a uz v te dobe jsem vedela,ze bych s nim nikdy nic nemohla mit a funguje to.
Není tady