29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Želvička17 napsal(a):
Seli, já o to nepřicházím, já mám takového kamaráda... akorát moc na ženy orientován není
Ja mám aj takého, aj orientovaného na ženy - na INÉ ženy, nie na mňa.
Martinka, to je smiešne, čo píšeš, to ako keby si musela mať nejaké sexálne pnutie aj s vlastným otcom alebo bratom, ak je on Muž s veľkým M a ty Žena s veľkým Ž(chcelo sa mi napsíať s veľkou )... Mužstvo ani ženstvo podľa mňa s tým nemá toľko do činenia ako DRUH VZŤAHU.
Není tady
No Sel, taky mám kamaráda orientovaného na jiné ženy, než jsem já... hrozně se mu líbí hubené, ploché, ty jsou podle něj krásné... pořád mi říká: podívej na tuhle, ta je krásná viď? ... je to pořád supr kamarád, i přesto, že tam bylo pnutí už x - krát...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já nevím želvi, mluvíme o tom samém ? já mám známé a kamarády a kamarádi jsou ti, kteří o mě ví naprosto všechno, stejně jako já o nich. kam můžu jít, když je mi ouvej, kam můžu jít, když je mi skvěle. ne každý, s kým jdu někam zapařit nebo se bavit je hned kamarád. já tyhle věci rozlišuju.
Zapařit, pobavit. A i vážně pomoci, když je ouvej... akorát třeba ve dvaceti tak moc ouvej nebývá
Není pomoc i třeba někoho vytáhnout a jít s ním zapařit?
jenže mě ani jim už není dvacet a možná máš pravdu, je. ale každá myslíme něco jiného.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
No právě Martinko a vo vo tom to je...
Pro mě vyspáním přátelství nekončí, neberu to jako že se NĚCO změnilo, pokazilo, nerozebírám, nepřepínám, neřeším...
Neřeším nějaké hranice, nestavím ten vztah výš než ostatní, protože tam není něco víc...(zatím)
ale tak to máš ty. nemusí to tak mít ostatní.
Není tady
Želvičko, nemyslíš to snad tak, že jako vdaná žena máš kamarády, se kterýma klidně spíš, protože sexem se mezi váma nic nezmění?
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Želvičko, nemyslíš to snad tak, že jako vdaná žena máš kamarády, se kterýma klidně spíš, protože sexem se mezi váma nic nezmění?
to už není moc technicky možné... spíš mám kamarády, se kterými jsem dříve i spala...
Upravil(a) Želvička17 (1. 2. 2009 16:01)
Není tady
s mým nejlepším chlapským kamarádem se známe čtyři roky, z toho jsme tři roky chodilli do stejný skupiny na vejšce, takže zážitků školních i mimoškolních spousta máme se rádi, jsme si sympatický, spousta společnýho, přes vlastnosti k zájmům.
objektivně říkám, že to je hezkej chlap a vím, že i já jemu se jako holka líbím. jednou jsme se dokonce dostali k tomu, že kdybychom se potkali za jinejch okolností, tak bysme si mohli rozumět i víc. jsem ale moc šťastně zadaná, on po několika nevydařenejch vztazích teď sice sám, ale docela si to užívá a hlavně oba dva nechcem v tom druhým ztratit kamaráda, takže tahle sféra je vyřešená
Není tady
aspoň prozatím Tari
Není tady
Myslím, že až na smrtelné posteli můžeme posoudit, jestli jsme takové přátelství měli. A tvrdím, že ani to ne, protože co my víme, co ten druhý k nám cítil. Byť třebás tvrdil, že je to přátelství, nic jiného.
Ja sa teda starám hlavne O SVOJU ČASŤ toho priateľstva, priznávam. To, čo cíti druhý, je hlavne na jeho zodpovednosti. No zatiaľ mám pár takýchto priateľstiev(apsoň to tak cítim, aj zo správnaia toho durhého) a to už môžem porovnávať 40 rokov, takže si trúfnem vysloviť svoj názor, aj keď zatiaľ stále nie konečný...
Není tady
mám hodně kámošů, se kterými jsme "jen" kamarádi - a mám kamarádky - které by chtěly být více než "kamarádky" - pak se v tom člověk vyznej
Není tady
Může, ale vždy je v tom na začátku erotický podtex.
Buď z jedné, nebo druhé strany.
Čas to ukáže buď tak, nebo tak
Není tady
Hm, ja mám inú skúsenosť. Asi čo človek, to iná skúsenosť.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aspoň prozatím Tari
myslím, že asi napořád, protože se u něj časem vykrystalizovaly určitý vlastnosti, který mi u kamaráda nevaděj, ale u svýho partnera bych je nejspíš nestrpěla
Není tady
ješiš to znám
nooo, ti chlapi
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ješiš to znám
nooo, ti chlapi
ale jak se říká, bez nich by to bylo na palici ještě vííc
Není tady
to určo
Není tady
Tari napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ješiš to znám
nooo, ti chlapi
![]()
ale jak se říká, bez nich by to bylo na palici ještě vííc
Tak sláva,alespoň k něčemu ti muži jsou.
kristian napsal(a):
Tari napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ješiš to znám
nooo, ti chlapi
![]()
ale jak se říká, bez nich by to bylo na palici ještě víícTak sláva,alespoň k něčemu ti muži jsou.
a von někdo říkal, že ne
Není tady
Je to v lidech. Někteří lidé prostě neumí mít vztah k osobě opačného pohlaví bez erotického podtextu. A někteří jiní můžou. Vždyť je toho tolik jiného, o čem vztah může být! Nechápu, co pořád máte s tou erotikou Mně by to už otravovalo.
Není tady
Kamarádství jistě existovat může, ale asi každý si aspoň jednou představil, jaký by to bylo si s tím druhým zašu....
Není tady
Otázka je, čemu říkat "čisté přátelství".
Já mám a měla jsem vždycky kamarády i mezi mužskými. Třeba většina mých bývalých partnerů je mými dobrými kamarády. Nebo někteří spolužáci, a nebo i někteří ti, se kterými si píšu přes internet.
Opravdu nevím, zda je to u všech "čisté přátelství", a ani to nezkoumám. Třeba kamarádím s některými zadanými, i ženatými, a tam určitý erotický podtext třeba i existuje, a nějak to i ten vztah okořeňuje, abych to tak řekla. Ale přitom je to vše jen "ve vší počestnosti " , tedy hlavně proto, že já to dál nepustím, protože zadaného (a už vůbec ženatého!) chlapa nechci, i kdyby mi byl sebesympatičtější.
Mě přijde, že nekamarádit s mužskými by byla taková škoda! Nejen, že byste se vzdávaly hned kamarádství s polovinou lidstva, ale on je někdy velmi zajímavý a inspirativní pohled mužských na svět, pro mě to je dost poučné, smět nahlédnout do jejich uvažování. V tom vidím velký přínos kamarádství s mužskými.
Upravil(a) Blossom (2. 2. 2009 9:35)
KALIK napsal(a):
Kamarádství jistě existovat může, ale asi každý si aspoň jednou představil, jaký by to bylo si s tím druhým zašu....
No a Ty kterým ta představa příjemná nebyla, tak si řekly, že je to fajn, že druhá strana chce taky jenom kamarádství a postavily tento vztah nad vztah partnerský... jak se to říká? Z nouze ctnost?
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Existuje.
ČISTÉ přátelství existovat dlouhodobě nemůže.
A co je to ČISTÉ přátelství?
Znáš "Obchodníka s deštěm"?
I to je podle mne ČISTÉ přátelství Ba řekla bych, že to úplně NEJČISTŠÍ
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Existuje.
ČISTÉ přátelství existovat dlouhodobě nemůže.
A co je to ČISTÉ přátelství?
Znáš "Obchodníka s deštěm"?
I to je podle mne ČISTÉ přátelstvíBa řekla bych, že to úplně NEJČISTŠÍ
Bohužel neznám. Já knížky už vůbec nečtu a na filmy se koukat nevydržím
No a ty ženy, jak tady píšou o tom čistém přátelství s muži... když tedy jejich manželovi zavolá o půlnoci kamarádka, že se s ní právě rozešel přítel a je jí zle a jestli by tedy on nepřijel, že někoho u sebe potřebují... tak taková žena řekne: jen jeď, chudák ženská.... ?
Není tady