29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Včera se mi ( nám) stala velmi nepříjemná věc. Ve dvě hodiny v noci zazvonil telefon. Asi jsem měla v tu chvíli nějaké divné spaní, ale úplně jsem vyskočila a protože nemáme v ložnici signál, muž šel do kuchně. Chvíli bylo ticho a pak jsem já, polekaná vyšla do kuchyně. Muž mi dal k uchu telefon a já slyšela nářky slečny nebo paní a on říkal: " Poíslouchej, co to je?"
Tak jsem chvíli poslouchala, ale nijak mne to vysvětlení nepřipadalo přesvědčivé. Vím, že bych měla věřit hlavně sama sobě, ale jsou chvíle, kdy nevím, čí jsem. A Tohle byla jedna z nich.
Když jsem řekla, že není v mé kůži a proto to nemůže pochopit, tak to uznal. Udělal všechno proto, abych věřila, zavolal tam a psal SMS, kde se mu doslalo omluvy. Ale jak to tam už jednou není ..... obnoví se to ( ta důvěra)?
Vím, že je to zásadně moje vůle, ale ona mne asi někdy vypovídá službu, ale jen jednorázově.
Není tady
Hm, Fanny, nejsi v tom sama. Pokud budeš chtít, přečti si
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=35569&p=2 od příspěvku 36.
Jinak krátce, co pomohlo mě: uvědomit si, že můj muž mě skutečně miluje že to je láska, to co je mezi námi. A pak taky jsem se přestala bát. A uvidíš, co se bude dít.
Jak říká Pan: Opusť Cestu Strachu a vykroč na Cestu Lásky.
A toto opakuj kdykoliv, kdy ti vůle vypoví službu...
Držím palce
Není tady
Díky Vanilko, někdy si myslím, že jsou to takové zkoušky mé pevnosti v kamflecích a jak je vidno, ještě tak docela pevná v kramflecích nejsem.
Není tady
Ja sa ti nai nečudujem, ale moja osobná ksúsenosť je, že žiaden Osud ani žiaden hollywoodsky scenárista nevymyslí také horory ako ja, keď sa ma mzocní strach a neistota. Hitchcock hadr.
Není tady
Sel, nápodobně. Ale teď už se snažím víc držet svou fantazii na uzdě. Chvíli mi sice trvá, než se ukočíruju, ale většinou už opravdu jen chvíli.
Není tady
Ahojky Fanny, moc tě zdravím! Já myslím, že ten proces obnovení důvěry je delší, než by člověk předpokládal... zkus na to zapomenout. Měj se krásně a držím palel (-:
Není tady