Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 1. 2009 0:28

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Noční telefonát

Včera se mi ( nám) stala velmi nepříjemná věc. Ve dvě hodiny v noci zazvonil telefon. Asi jsem měla v tu chvíli nějaké divné spaní, ale úplně jsem vyskočila a protože nemáme v ložnici signál, muž šel do kuchně. Chvíli bylo ticho a pak jsem já, polekaná vyšla do kuchyně. Muž mi  dal k uchu telefon a já slyšela nářky slečny nebo paní a on říkal: " Poíslouchej, co to je?" 
Tak jsem chvíli poslouchala, ale nijak mne to vysvětlení nepřipadalo přesvědčivé. Vím, že bych měla věřit hlavně sama sobě, ale jsou chvíle, kdy nevím, čí jsem. A Tohle byla jedna z nich.
Když jsem řekla, že není v mé kůži a proto to nemůže pochopit, tak to uznal. Udělal všechno proto, abych věřila, zavolal tam a psal SMS, kde se mu doslalo omluvy. Ale jak to tam už jednou není ..... obnoví se to ( ta důvěra)?
Vím, že je to zásadně moje vůle, ale ona mne asi někdy vypovídá službu, ale jen jednorázově.

Není tady

#2 31. 1. 2009 9:14

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Re: Noční telefonát

Hm, Fanny, nejsi v tom sama. Pokud budeš chtít,  přečti si

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=35569&p=2 od příspěvku 36.

Jinak krátce, co pomohlo mě: uvědomit si, že můj muž mě skutečně miluje že to je láska, to co je mezi námi. A pak taky jsem se přestala bát. A uvidíš, co se bude dít.

Jak říká Pan: Opusť Cestu Strachu a vykroč na Cestu Lásky.

A toto opakuj kdykoliv, kdy ti vůle vypoví službu... wink

Držím palce hjarta

Není tady

#3 31. 1. 2009 23:09

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Díky Vanilko, někdy si  myslím, že jsou to takové zkoušky mé pevnosti v kamflecích a jak je vidno, ještě tak docela pevná v kramflecích nejsem. lol

Není tady

#4 1. 2. 2009 11:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja sa ti nai nečudujem, ale moja osobná ksúsenosť je, že žiaden Osud ani žiaden hollywoodsky scenárista nevymyslí také horory ako ja, keď sa ma mzocní strach a neistota. Hitchcock hadr. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 1. 2. 2009 14:50

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Sel, nápodobně. Ale teď už se snažím víc držet svou fantazii na uzdě. Chvíli mi sice trvá, než se ukočíruju, ale většinou už opravdu jen chvíli.

Není tady

#6 28. 2. 2009 12:57

rainbow
♥♥♥----
Místo: Praha

Ahojky Fanny, moc tě zdravím! Já myslím, že ten proces obnovení důvěry je delší, než by člověk předpokládal... zkus na to zapomenout. Měj se krásně a držím palel (-:

Okamžik, kdy je člověk pánem svého osudu, se nevyskytuje nikdy dvakrát. /Zeyer/

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí