Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 4. 2. 2009 13:25

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: na dně buď a na dně zůstaň - nikdo tě hledat nebude

Lenny, a máš přátele a zájmy? Nebo jenom sedíš doma u okna a čekáš, až přijede na bílém koni? To ti třeba uteče život....Jsa žízniva, nevidí, že jí pod nohama teče řeka....
Takhle se "zamilovávám" celkem pravidelně, ale jsou to jen chiméry, přeludy, představy. Vydrží mi to tak 14 dní, zasměju se, a jdu dál
Jsi jak Taťána v Oněginovi. Sladce to bolí, ale krok dopředu neuděláš.

Bolí to,ale zapomínáš přitom žít.

Upravil(a) Regina (4. 2. 2009 13:29)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#27 4. 2. 2009 13:35

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Lenny, spravne si napisala: Jsem otrokem sebe sama

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#28 4. 2. 2009 14:10

javena
♥♥♥♥♥♥-

Tak jste spolu nechodili, ty ho platonicky miluješ...fain.
Psala jsem o kámošce, která žije lehce mimo realitu, když jí něco nevyjde, může za to vždy on. Růžový život měla/má nalajnovaný ona, nevím, co plánuješ ty.
Takové sny jsou útěk z reality. Když jsem četla, co píšeš, najednou jsem ji měla prostě před očima. Začínala někdy kolem 19ti s podobnými rozpoloženími, nebo jak to nazvat. Podle mě se v tom na svůj věk teda plácáš slušně, 21 mi přijde dost. Ale neber mě moc vážně, já na takový hlavolamy neměla v tvým věku čas. Už jsem bydlela sama a "pan Úžasný" z mojí hlavy by mi nájem nezaplatil, tak to moc nechápu. Kámošce dělám vrbu už asi deset let. skurt Nejlepší na tom je, že radu vlastně nechce, chce svůj růžový sen.

Není tady

#29 4. 2. 2009 14:19

Zet
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Pravděpodobně je to proto, že Tvoje láska nebyla naplněna a ty ve skutečnosti nejsi zamilovaná do NĚHO, ale do svých představ. Pokud to tak je, pokud si to přiznáš a uvědomíš, možná se někam posuneš. Možná začneš kolem sebe vnímat i jiné muže a možná, že poznáš skutečnou lásku. Bez toho, abys vystoupila ze svých snů, to ale nepůjde

Taky bych to tak viděla, a věřte, že já jsem mistr snů a spekulací, kolik možností jak potkat toho pravého já si od mládí navymýšlela......škoda mluvit.... v pohodě 50 denně rodna dumbom, je to jen snění, ale krásnééé wink.  Se mi taky jeden líbí, ale když ho vidím, řeknu si, vždyť je to jen chlap, co proboha ženská blbneš :-D.
Na druhou stranu - do své zatím největší lásky, svého ex jsem se zamilovávala postupně, do toho jaký byl, do žádný představy wink - a taky mi to bylo ve výsledku houby platný smiletongue

A nemyslím si, že v 21 letech už by jsi měla až tak být nohama na zemi, ono pokud nemá člověk až tak moc starosti, nějakou jinou velkou náplň práce, tak se to lehčeji sní a hůře žije všední život....a tímto svým "utrpením" si ten život trochu opepřuješ....
Znám to - moje babička jak nemá katastrofu tak si jí vymyslí rollwink

Není tady

#30 4. 2. 2009 17:31

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Myslím, že v 21letech ještě má člověk právo na iluze... Divila bych se , kdyby je neměla. smile To by musela být docela Drsoň

Zcela přesně bych kopírovala příspěvek Nharte - ten o iluzích. (neumím a nenajdu)

Iluze s i tvoříme sami, sami si je přikrmujeme, masírujeme, uchováváme a pak když se iluze odchýlí od skutečnosti (což se stane vždy) pláčeme. Ale jen kvůli sobě. Proto na to musíme jinak, máme-li se rádi. A my se máme rádi...
Čili bez iluzí. Vím, že to nejde obyčejnému smrtelníkovi úplně bez, ale jedním dechem si přidat, a kdyby to "náhodou" nevyšlo tak přesně, tak se nic moc neděje, protože .......mám záložní program. A skutečně se otevřu všem možnostem. Někdo to má dané od přírody, někdo se to musí učit jako řazení v autě. Zautomatizovat. Já jsem druhý příklad. ten Nevrozený..big_smile

Pokud toto nepodstoupím, budu trpět celý život. střídavě. to je více a méně. Nic moc představa...smile

Leny, jinak velmi pěkně píšeš, myslím styl ne text a obsah - ten je ehm...mladistvý, mladý, jarní. Toho bys měla využít. Toho stylu - to je dar.

Upravil(a) Wiki (4. 2. 2009 17:32)

Není tady

#31 6. 2. 2009 13:53

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

Regina napsal(a):

Lenny, a máš přátele a zájmy? Nebo jenom sedíš doma u okna a čekáš, až přijede na bílém koni? To ti třeba uteče život....Jsa žízniva, nevidí, že jí pod nohama teče řeka....
Takhle se "zamilovávám" celkem pravidelně, ale jsou to jen chiméry, přeludy, představy. Vydrží mi to tak 14 dní, zasměju se, a jdu dál
Jsi jak Taťána v Oněginovi. Sladce to bolí, ale krok dopředu neuděláš.

Bolí to,ale zapomínáš přitom žít.

přátel mám pomálu, ale zato jsou opravdoví. jenže všichni jsou daleko, hlavně když začne semestr... dokážu se zabavit, to jo, ale stejnak se k tomu čas od času vracím. jenom doma sedět nechci, bohužel abych šla někam sama, to ne. řeším to alespoň denníma vycházkama s pejskem smile
kdybych se zamilovávala každých 14dní, myslím, že by to bylo o něčem jiném. momentálně jsem v klidu a mám chuť se smát big_smile

Oxi napsal(a):

Lenny, spravne si napisala: Jsem otrokem sebe sama

vidíš a to je ta básnička skoro dva roky stará vissla

Wiki napsal(a):

Leny, jinak velmi pěkně píšeš, myslím styl ne text a obsah - ten je ehm...mladistvý, mladý, jarní. Toho bys měla využít. Toho stylu - to je dar.

děkuju smile snažím se psát povídky a poezii -> viz moje www tongue

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#32 6. 2. 2009 18:03

Sirius
Host

Hlavu vzhůru, Leni.

#33 11. 2. 2009 16:22

vladimira
♥♥♥----
Místo: Praha

Lenny, neber to tak tragicky, jsi prostě ješte hrozně moc mladá a všechno proto vypadá tak obrovské... Nenimrej se prostě v tom tolik :-) No moc asi nepomůžu, ale časem to velmi pravděpodobně přejde. Až zjistíš co jsi zač (no prostě, až budeš dospělá). Pak tě to přestane tak pohlcovat a půjdeš vlastní cestou.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí