|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Návštěva babičky a dědy z mamčiný strany
.
Není tady

PPavlí, přejeme Ti já a Koblížek všechno nej nej, hodně štěstí, lásky, spokojenosti a celý hezký dnešní den...

Není tady
PPavlo také se připojuji do zástupu gratulantů a přeji. Ne přejsi a dostaneš.......
Není tady

Šecko najlepšie spoza hraníc. 
Není tady

Dnes mi udelal radost synovecek
postavila jsem domecek a on v nem chtel bydlet jenom se mnou
ja vim ,pristi tyden tam pusti jenom dedu ,ale je to mileeeee
Je a tady se slavi narozeniny ,tak vsechno nej 
Není tady
Ppavli, hodně lásky, štěstí a zdraví. 
I já přeji vše dobré a ať na Tvém semaforu štěstí a lásky svítí vždy jen zelená.
Upravil(a) kristian (6. 2. 2009 16:02)

Mne urobilo radosť slnieško a teplo, vyzerá to na predjarie. A lístok, resp. poukážka do kina, idem si vybrať, čo by som chcela vidieť(obávam sa, že toho je viac ako lístkov...).
Není tady
jejda děkuju vám všem, jste moc hodní

Není tady
Taky Ti přeju hodně štěstí, prima práci, zdravého a přiměřeně zlobivého synka a vůbec všechno, co chceš.

Ppavli, taky se připojuju s přáním všeho dobrého a nejlepšího.
holky děkuju 

Není tady
Nejsem holka, ale....

ty jsi zlatíčko
a děkuju za tu pohlednici s tulipány 
Není tady

1) že slyším alespoň na jedno ucho
2) prohlídka zámku, muzea, zbytků kláštera a krypty basiliky v Teplicích
3) že se od cca osmi můžu už jen válet

Není tady
vida, peroxid zabral ?
Není tady
Dnešní projíždka na kole...supr jarní den ...40km,půlku přes les ...
Není tady

PPavlaa napsal(a):
vida, peroxid zabral ?
částečně, za chvíli mě čeká další dávka... doufám, že se pak nepřesunu do skuhracího... 

Není tady
Dnes mi udělalo radost počasí - teplo, svítilo sluníčko. Dopoledne jsem nevydržela a místo úklidu jsem se šla projít do lesa. Bylo už skoro jarně, báječně jsem se prošla a nadýchala se sladkého předjarního vzduchu.
A odpoledne jsem jela do bazénu, plavala jsem, pak jsem šla do páry a zakončila to ve vířivce.
Báječný den!
Není tady

Nádherný západ slnka... poobede bolo už pod mrakom, ale chvíľku pred západom sa slnko predralo a vytovirlo úžasný obraz. Potom návšteva čajovne s kamoškami, pokec a darček - ešte vianočný
- čo som od jednej z nich dostala. Fakt príjemná sobota!
Není tady

Ivana napsal(a):
Dnes mi udělalo radost počasí - teplo, svítilo sluníčko. Dopoledne jsem nevydržela a místo úklidu jsem se šla projít do lesa. Bylo už skoro jarně, báječně jsem se prošla a nadýchala se sladkého předjarního vzduchu.
A odpoledne jsem jela do bazénu, plavala jsem, pak jsem šla do páry a zakončila to ve vířivce.
Báječný den!
No vidíš, Ivanko, to jsi měla krásný den. Já jsem zalezlá doma, s antibiotikama
, hezký počasí jsem si užila jen chviličku na balkoně
Není tady
Až se uzdravíš,užiješ si sluníčka i všeho ostatního,uvidíš.

kristian napsal(a):
Až se uzdravíš,užiješ si sluníčka i všeho ostatního,uvidíš.
Jasně, že jo, já vím...............
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
vida, peroxid zabral ?
částečně, za chvíli mě čeká další dávka... doufám, že se pak nepřesunu do skuhracího...
vydrž, mě to někdy taky trvalo dost dlouho, než to zabralo 
Není tady