Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 22. 4. 2009 19:41

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost? 7.

Morphee, to se mi nezamotala jen tak hlavička, to jsem měla třes a bodavý jehličky po celým těle, neudržela jsem se na nohách. Bývalej mi volal, jestli jsem OK, protože kluci mu říkali, že maminka je "nějaká divná". Jsou to 3 roky a dodnes se kluci baví tím, že sek jim sjela maminka a jakej měla parádní absťák. lollollol No jo, taky už bychj to nedala do huby, jsem netušila, co to se mnou udělá, jednou jsem vzala na úpo*n bolest zubá 2 tablety Fortralu a neudělalo mi to nic, zuby bolely nesnesitelně dál, hlava se mi nemotala, nic, nezabralo to na mě. Takže nedám dopustit na růžový lentilky  tummenupp

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1002 22. 4. 2009 19:47

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Modroočko, migrénu čas od času mívám také, a někdy je docela silná.

Není tady

#1003 22. 4. 2009 19:52

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Kubula napsal(a):

Jen technická - triptany fakt není dobrý do sebe ládovat nějak pravidelně kapitulation

Jo, jednou jsem si na migrénu vzala 2 tablety Tramalu, pak jsem měla celkem slušnej absťák lollollol
Spolkla jsem dva Brufeny 400 a ustupuje to

No jo, holka, ale Tramal patri do dkupiny opiatu, to se nediv, ze se Ti primenjsim zamotala hlavicka smile To neber. Triptanove tablety nejsou opiaty, ale predepise je pouze lekar, pac to chce predtim nejake to EKG. Jinak je to uzasny vynalez at si Kubula rika co chce.

Jasně, je to úžasný, dokud ti to neudělá trvalý změny na mozku. A pak je ti to už asi jedno, takže jo, máš pravdu, je úžasnej tummenupp

Není tady

#1004 22. 4. 2009 19:57

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Ty wado Kubulo lol Zmeny na mozku mam i bez toho, vsak nevidis jako hovadiny sem pisu ? Ahaaaa ? Tak zeby to bylo tema dvema kilama triptanu ? Mozna ze ano. Takze holki, berte me s rezervou a budte tolerantnejsi, pokud budu psat zcesty - mam trvale zmeny na mozku. Diky.

Kubulo : No a jeste tu o pernokove chaloupce, mam ji moc rad a bude se mi lepe usinat ( promin, to ty triptany asik grater )

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1005 22. 4. 2009 20:01

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

a mám radost, protože Ibalgin zabral a hlava je OK, supééééééééééééér

Není tady

#1006 22. 4. 2009 20:03

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Modroočka napsal(a):

Je dobry ale ja mam na neho alergii, zkusil jsem ho jen jednou smile Moje holcina ho bere, kdyz ma mesicky a boli ji brisko, ale ja bych to pusy nevzal.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1007 22. 4. 2009 20:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Je dobry ale ja mam na neho alergii, zkusil jsem ho jen jednou smile Moje holcina ho bere, kdyz ma mesicky a boli ji brisko, ale ja bych to pusy nevzal.

No jo, když tebe nebolí to bříško godlike ale mně takhle občas bolí taky, tak vím, co to je wink

Není tady

#1008 22. 4. 2009 20:34

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Ty wado Kubulo lol Zmeny na mozku mam i bez toho, vsak nevidis jako hovadiny sem pisu ?

Proč myslíš, že jsem psala, že tobě už to neublíží? cool

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí