29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Morphee, to se mi nezamotala jen tak hlavička, to jsem měla třes a bodavý jehličky po celým těle, neudržela jsem se na nohách. Bývalej mi volal, jestli jsem OK, protože kluci mu říkali, že maminka je "nějaká divná". Jsou to 3 roky a dodnes se kluci baví tím, že sek jim sjela maminka a jakej měla parádní absťák. No jo, taky už bychj to nedala do huby, jsem netušila, co to se mnou udělá, jednou jsem vzala na úpo*n bolest zubá 2 tablety Fortralu a neudělalo mi to nic, zuby bolely nesnesitelně dál, hlava se mi nemotala, nic, nezabralo to na mě. Takže nedám dopustit na růžový lentilky
Není tady
Modroočko, migrénu čas od času mívám také, a někdy je docela silná.
Není tady
morpheus napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Kubula napsal(a):
Jen technická - triptany fakt není dobrý do sebe ládovat nějak pravidelněJo, jednou jsem si na migrénu vzala 2 tablety Tramalu, pak jsem měla celkem slušnej absťák
Spolkla jsem dva Brufeny 400 a ustupuje toNo jo, holka, ale Tramal patri do dkupiny opiatu, to se nediv, ze se Ti primenjsim zamotala hlavicka
To neber. Triptanove tablety nejsou opiaty, ale predepise je pouze lekar, pac to chce predtim nejake to EKG. Jinak je to uzasny vynalez at si Kubula rika co chce.
Jasně, je to úžasný, dokud ti to neudělá trvalý změny na mozku. A pak je ti to už asi jedno, takže jo, máš pravdu, je úžasnej
Není tady
Ty wado Kubulo Zmeny na mozku mam i bez toho, vsak nevidis jako hovadiny sem pisu ? Ahaaaa ? Tak zeby to bylo tema dvema kilama triptanu ? Mozna ze ano. Takze holki, berte me s rezervou a budte tolerantnejsi, pokud budu psat zcesty - mam trvale zmeny na mozku. Diky.
Kubulo : No a jeste tu o pernokove chaloupce, mam ji moc rad a bude se mi lepe usinat ( promin, to ty triptany asik )
Není tady
a mám radost, protože Ibalgin zabral a hlava je OK, supééééééééééééér
Není tady
Modroočka napsal(a):
Je dobry ale ja mam na neho alergii, zkusil jsem ho jen jednou Moje holcina ho bere, kdyz ma mesicky a boli ji brisko, ale ja bych to pusy nevzal.
Není tady
morpheus napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Je dobry ale ja mam na neho alergii, zkusil jsem ho jen jednou
Moje holcina ho bere, kdyz ma mesicky a boli ji brisko, ale ja bych to pusy nevzal.
No jo, když tebe nebolí to bříško ale mně takhle občas bolí taky, tak vím, co to je
Není tady
morpheus napsal(a):
Ty wado Kubulo
Zmeny na mozku mam i bez toho, vsak nevidis jako hovadiny sem pisu ?
Proč myslíš, že jsem psala, že tobě už to neublíží?
Není tady