Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#976 21. 4. 2009 20:19

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Co vám dnes udělalo radost? 7.

dixina napsal(a):

..... zítra jede přítel pro pejsááááánkaaaa.

Takze me zves k veceri ? wink Uz me to kureci vazne nebavi - jsi moc hodna smile dik.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#977 21. 4. 2009 20:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dixina napsal(a):

Takze me zves k veceri ? wink Uz me to kureci vazne nebavi - jsi moc hodna smile dik.

Morphee, ty jsi ale číslo wink

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#978 21. 4. 2009 20:35

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

No, tak ja normalne pisu "kuoli", kdyz pisu napr majl na slovensko, pac nemam na klavesnici "ô" ale kvuli Majkafe jsem napsal kôli a jeste se ji to nelibi dumbom

A kde je furt to V, kurnik? To je od slova  vôľa. dumbom big_smile

#979 21. 4. 2009 20:36

REŇAS
Host

Tercila napsal(a):

dixina: "..... zítra jede přítel pro pejsááááánkaaaa.
Nakonec výběrové řízení vyhrál Jack Russell, už se těším na to miminko, juchůůůůůů reta "

Jéééžišmarja, Dixi tummenupp, a přečetla sis o této rase fakt všechno? tummenupp Prý je to VELMI živý tvoreček big_smile.
Tak ať z něj máte jenom radost! tummenupp
....Já jsem na našeho psa taky mluvila, jako by byl dítě big_smile.

Reňas, k úspěchu Tvé dcerky moc gratuluji - zažili jsme v minulém týdnu s tou naší něco podobného ohledně její práce v "celonárodním tisku", taky jsem pyšná a mám z ní radost. Ještě dnes smile (takže je to k tématu) smile.

Terčilko,moc děkuji,no má zatím jen 8..roků,tak doufám,že ji to vydrží. vissla A taky gratuluji k úspěchu Tvé dcerky,jsou ty děti dneska šikovné.. tummenupp

#980 21. 4. 2009 20:50

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Reňas: "A taky gratuluji k úspěchu Tvé dcerky,jsou ty děti dneska šikovné.. tummenupp "

Děkuji. Ano, jsou.... Když bylo dcerce 11, zpívala sólo před zhruba pěti sty lidmi; já jsem ani kameru nemohla držet, jak jsem bulila smile. Ještě že byla v hledišti tma wink big_smile. Já bych před tolika lidmi ani nepípla big_smile

Není tady

#981 21. 4. 2009 20:58

REŇAS
Host

Tercila napsal(a):

Reňas: "A taky gratuluji k úspěchu Tvé dcerky,jsou ty děti dneska šikovné.. tummenupp "

Děkuji. Ano, jsou.... Když bylo dcerce 11, zpívala sólo před zhruba pěti sty lidmi; já jsem ani kameru nemohla držet, jak jsem bulila smile. Ještě že byla v hledišti tma wink big_smile. Já bych před tolika lidmi ani nepípla big_smile

Jojo,to chápu,já taky vždycky cítím knedlík v krku a ty oči se mi nějak lesknou.. wink

#982 21. 4. 2009 20:59

morpheus
Babinet Klub
Web

Modroočka napsal(a):

morpheus napsal(a):

dixina napsal(a):

Morphee, ty jsi ale číslo wink

smile Dnes me opet napadlo sezrat moje kočky sad Ale kdyz ty mrchy prisly ke me a tulily se, tak mi jich prislo lito a rikam jim, nebojte se, vas nesnim, mate pry sladke maso a to ja nerad big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#983 21. 4. 2009 21:03

morpheus
Babinet Klub
Web

majkafa napsal(a):

A kde je furt to V, kurnik? To je od slova  vôľa. dumbom big_smile

Ale ja to fsechno fííím, ze mi tam chybi V. Ale zkus si denne tak 1000 x dobnout do klavesy V a po dvou tydnech muzes menit klavesnici, pac Ti V uz nepujde napsat. No a o tom to cele je, proste setrim klavesnici, proto obcas vynechavam pismena, nekdy slova a dokonce nekdy i cele vety, proto moje texty ve vetsine pripadu nedavaji smysl smile

Není tady

#984 21. 4. 2009 21:08

majkafa
Host

lollolloldumbomlol

#985 21. 4. 2009 21:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jinak k tématu, co mi udělalo radost, ani nevím, ráno mi říkaly holky v práci, jsem vychechtaná jako chocholouš a prý kde jsem k té dobré náladě ráno přišla, jo, to kdybych věděla, ale celkem mám příjemný a veselý den, i když jsme s kolegyněma nachystaly 60 velkých pytlů materiálu ke skartaci, ale nařehtaly jsme se u toho báječně, ve smradlavým , plesnivým sklepě, ale super nálada, fakt

Není tady

#986 21. 4. 2009 21:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka: "i když jsme s kolegyněma nachystaly 60 velkých pytlů materiálu ke skartaci, ale nařehtaly jsme se u toho báječně, ve smradlavým , plesnivým sklepě, ale super nálada, fakt"

big_smile tummenupp Proč já se tady směju, už jenom když to čtu tummenupp
Chápu, chápu, někdy to tak hezky vyjde tummenupp

Není tady

#987 22. 4. 2009 9:53

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Jéééžišmarja, Dixi , a přečetla sis o této rase fakt všechno?  Prý je to VELMI živý tvoreček

Mám to prostudováno od A až do Z, moje neteř má taky JRT (známe tedy i z praxe) a hrozně se nám tohle plemeno líbilo. Navíc - přítel má 115kg, tak to bude super odtučňovací kůra loltummenupp

Upravil(a) dixina (22. 4. 2009 9:54)

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#988 22. 4. 2009 9:55

dixina
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

dixina napsal(a):

dumbom
Morphe, ne.ser .... big_smilewink

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#989 22. 4. 2009 9:56

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Dnes me opet napadlo sezrat moje kočky

vavava lollol
Naštěstí Tě znám zde z příspěvků, takže beru s veeeelkoooou rezervou wink

Není tady

#990 22. 4. 2009 14:02

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Holky díky par

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#991 22. 4. 2009 14:12

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mám radost, fakt nám zůstane u nás v pobočce nějaká práce a dokonce nám fakt zvednou o něco plat. To je fajn. A mladší syn mi spravuje kolo, abych mohla jezdit, i když nejsem u přítele, takže mám radost, od kolegyně, co končí, jsem dostala 5 slonečků pro štěstí..............

Není tady

#992 22. 4. 2009 18:19

morpheus
Babinet Klub
Web

Tak me dnes potesily hodiny o pul seste vecer smile Pac jsem zaklapnul notas a do pul minuty jsem vypadnul z prace big_smile

Není tady

#993 22. 4. 2009 18:25

majkafa
Host

Že jsem si osázela truhlíky na balkon. Letos jdu do červené - pnoucí muškáty a žluté - Bidens.

#994 22. 4. 2009 19:08

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Sice mám halvu jako střep, ale máám radost, byl tady přítel (tak to je samosebou, jsme u sebe vzájemně v podstatě skoro doma), ale přivezl svoji maminku a tu já mám moc ráda, i když je to vlastně potencionální tchýně. Ale je fakt moc hodná, já mám na tchýně kliku, i ta první je super.

Není tady

#995 22. 4. 2009 19:14

morpheus
Babinet Klub
Web

Modroocka : Pokud je to migrena, tak triptanovou tabletu, pokud neni tak jeden paralen a zaspat to aspon na hodinku.

Není tady

#996 22. 4. 2009 19:23

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Modroocka : Pokud je to migrena, tak triptanovou tabletu, pokud neni tak jeden paralen a zaspat to aspon na hodinku.

Jen technická - triptany fakt není dobrý do sebe ládovat nějak pravidelně kapitulation

Není tady

#997 22. 4. 2009 19:25

morpheus
Babinet Klub
Web

Kubula napsal(a):

morpheus napsal(a):

Jen technická - triptany fakt není dobrý do sebe ládovat nějak pravidelně kapitulation

Kubulo : Ja to ale vsecko fííím, pac jsem jich za cely zivot sezral pres dve kila. Potom jsem dostal genialni napad s kortikoidy a bylo vystarano smile

Není tady

#998 22. 4. 2009 19:26

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Kubula napsal(a):

morpheus napsal(a):

Kubulo : Ja to ale vsecko fííím, pac jsem jich za cely zivot sezral pres dve kila. Potom jsem dostal genialni napad s kortikoidy a bylo vystarano smile

Morfe, ty do sebe nasyp co tě napadne, tobě už to pravděpodobně neublíží... Já jen kdyby s tím na tvou radu chtěl někdo začít, tak ať si o nich napřed něco málo zjistí wink

Není tady

#999 22. 4. 2009 19:26

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kubula napsal(a):

morpheus napsal(a):

Jo, jednou jsem si na migrénu vzala 2 tablety Tramalu, pak jsem měla celkem slušnej absťák lollollol
Spolkla jsem dva Brufeny 400 a ustupuje to

Není tady

#1000 22. 4. 2009 19:36

morpheus
Babinet Klub
Web

Modroočka napsal(a):

Kubula napsal(a):

morpheus napsal(a):

Jo, jednou jsem si na migrénu vzala 2 tablety Tramalu, pak jsem měla celkem slušnej absťák lollollol
Spolkla jsem dva Brufeny 400 a ustupuje to

No jo, holka, ale Tramal patri do dkupiny opiatu, to se nediv, ze se Ti primenjsim zamotala hlavicka smile To neber. Triptanove tablety nejsou opiaty, ale predepise je pouze lekar, pac to chce predtim nejake to EKG. Jinak je to uzasny vynalez at si Kubula rika co chce.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí