|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
dixina napsal(a):
..... zítra jede přítel pro pejsááááánkaaaa.
Takze me zves k veceri ?
Uz me to kureci vazne nebavi - jsi moc hodna
dik.
Není tady

morpheus napsal(a):
dixina napsal(a):
Takze me zves k veceri ?
dik.
Morphee, ty jsi ale číslo 
Není tady
morpheus napsal(a):
No, tak ja normalne pisu "kuoli", kdyz pisu napr majl na slovensko, pac nemam na klavesnici "ô" ale kvuli Majkafe jsem napsal kôli a jeste se ji to nelibi
A kde je furt to V, kurnik? To je od slova vôľa.

Tercila napsal(a):
dixina: "..... zítra jede přítel pro pejsááááánkaaaa.
Nakonec výběrové řízení vyhrál Jack Russell, už se těším na to miminko, juchůůůůůů"
Jéééžišmarja, Dixi, a přečetla sis o této rase fakt všechno?
Prý je to VELMI živý tvoreček
.
Tak ať z něj máte jenom radost!
....Já jsem na našeho psa taky mluvila, jako by byl dítě.
Reňas, k úspěchu Tvé dcerky moc gratuluji - zažili jsme v minulém týdnu s tou naší něco podobného ohledně její práce v "celonárodním tisku", taky jsem pyšná a mám z ní radost. Ještě dnes(takže je to k tématu)
.
Terčilko,moc děkuji,no má zatím jen 8..roků,tak doufám,že ji to vydrží.
A taky gratuluji k úspěchu Tvé dcerky,jsou ty děti dneska šikovné.. 
Reňas: "A taky gratuluji k úspěchu Tvé dcerky,jsou ty děti dneska šikovné..
"
Děkuji. Ano, jsou.... Když bylo dcerce 11, zpívala sólo před zhruba pěti sty lidmi; já jsem ani kameru nemohla držet, jak jsem bulila
. Ještě že byla v hledišti tma
. Já bych před tolika lidmi ani nepípla 
Není tady
Tercila napsal(a):
Reňas: "A taky gratuluji k úspěchu Tvé dcerky,jsou ty děti dneska šikovné..
"
Děkuji. Ano, jsou.... Když bylo dcerce 11, zpívala sólo před zhruba pěti sty lidmi; já jsem ani kameru nemohla držet, jak jsem bulila. Ještě že byla v hledišti tma
![]()
. Já bych před tolika lidmi ani nepípla
Jojo,to chápu,já taky vždycky cítím knedlík v krku a ty oči se mi nějak lesknou.. 
Modroočka napsal(a):
morpheus napsal(a):
dixina napsal(a):
Takze me zves k veceri ?
dik.
Morphee, ty jsi ale číslo
Dnes me opet napadlo sezrat moje kočky
Ale kdyz ty mrchy prisly ke me a tulily se, tak mi jich prislo lito a rikam jim, nebojte se, vas nesnim, mate pry sladke maso a to ja nerad 
Není tady
majkafa napsal(a):
A kde je furt to V, kurnik? To je od slova vôľa.
![]()
Ale ja to fsechno fííím, ze mi tam chybi V. Ale zkus si denne tak 1000 x dobnout do klavesy V a po dvou tydnech muzes menit klavesnici, pac Ti V uz nepujde napsat. No a o tom to cele je, proste setrim klavesnici, proto obcas vynechavam pismena, nekdy slova a dokonce nekdy i cele vety, proto moje texty ve vetsine pripadu nedavaji smysl 
Není tady

Jinak k tématu, co mi udělalo radost, ani nevím, ráno mi říkaly holky v práci, jsem vychechtaná jako chocholouš a prý kde jsem k té dobré náladě ráno přišla, jo, to kdybych věděla, ale celkem mám příjemný a veselý den, i když jsme s kolegyněma nachystaly 60 velkých pytlů materiálu ke skartaci, ale nařehtaly jsme se u toho báječně, ve smradlavým , plesnivým sklepě, ale super nálada, fakt
Není tady
Modroočka: "i když jsme s kolegyněma nachystaly 60 velkých pytlů materiálu ke skartaci, ale nařehtaly jsme se u toho báječně, ve smradlavým , plesnivým sklepě, ale super nálada, fakt"
Proč já se tady směju, už jenom když to čtu 
Chápu, chápu, někdy to tak hezky vyjde 
Není tady
Jéééžišmarja, Dixi , a přečetla sis o této rase fakt všechno? Prý je to VELMI živý tvoreček
Mám to prostudováno od A až do Z, moje neteř má taky JRT (známe tedy i z praxe) a hrozně se nám tohle plemeno líbilo. Navíc - přítel má 115kg, tak to bude super odtučňovací kůra 

Upravil(a) dixina (22. 4. 2009 9:54)
Není tady
morpheus napsal(a):
dixina napsal(a):
Takze me zves k veceri ?
dik.

Morphe, ne.ser .... 

Není tady
Dnes me opet napadlo sezrat moje kočky 

Naštěstí Tě znám zde z příspěvků, takže beru s veeeelkoooou rezervou 
Není tady
Holky díky 

Není tady

Mám radost, fakt nám zůstane u nás v pobočce nějaká práce a dokonce nám fakt zvednou o něco plat. To je fajn. A mladší syn mi spravuje kolo, abych mohla jezdit, i když nejsem u přítele, takže mám radost, od kolegyně, co končí, jsem dostala 5 slonečků pro štěstí..............
Není tady
Tak me dnes potesily hodiny o pul seste vecer
Pac jsem zaklapnul notas a do pul minuty jsem vypadnul z prace 
Není tady
Že jsem si osázela truhlíky na balkon. Letos jdu do červené - pnoucí muškáty a žluté - Bidens.

Sice mám halvu jako střep, ale máám radost, byl tady přítel (tak to je samosebou, jsme u sebe vzájemně v podstatě skoro doma), ale přivezl svoji maminku a tu já mám moc ráda, i když je to vlastně potencionální tchýně. Ale je fakt moc hodná, já mám na tchýně kliku, i ta první je super.
Není tady
Modroocka : Pokud je to migrena, tak triptanovou tabletu, pokud neni tak jeden paralen a zaspat to aspon na hodinku.
Není tady
morpheus napsal(a):
Modroocka : Pokud je to migrena, tak triptanovou tabletu, pokud neni tak jeden paralen a zaspat to aspon na hodinku.
Jen technická - triptany fakt není dobrý do sebe ládovat nějak pravidelně 
Není tady
Kubula napsal(a):
morpheus napsal(a):
Kubulo : Ja to ale vsecko fííím, pac jsem jich za cely zivot sezral pres dve kila. Potom jsem dostal genialni napad s kortikoidy a bylo vystarano 
Není tady
morpheus napsal(a):
Kubula napsal(a):
morpheus napsal(a):
Kubulo : Ja to ale vsecko fííím, pac jsem jich za cely zivot sezral pres dve kila. Potom jsem dostal genialni napad s kortikoidy a bylo vystarano
Morfe, ty do sebe nasyp co tě napadne, tobě už to pravděpodobně neublíží... Já jen kdyby s tím na tvou radu chtěl někdo začít, tak ať si o nich napřed něco málo zjistí 
Není tady

Kubula napsal(a):
morpheus napsal(a):
Jo, jednou jsem si na migrénu vzala 2 tablety Tramalu, pak jsem měla celkem slušnej absťák 

Spolkla jsem dva Brufeny 400 a ustupuje to
Není tady
Modroočka napsal(a):
Kubula napsal(a):
morpheus napsal(a):
Jo, jednou jsem si na migrénu vzala 2 tablety Tramalu, pak jsem měla celkem slušnej absťák
Spolkla jsem dva Brufeny 400 a ustupuje to
No jo, holka, ale Tramal patri do dkupiny opiatu, to se nediv, ze se Ti primenjsim zamotala hlavicka
To neber. Triptanove tablety nejsou opiaty, ale predepise je pouze lekar, pac to chce predtim nejake to EKG. Jinak je to uzasny vynalez at si Kubula rika co chce.
Není tady