|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

majkafa napsal(a):
Právě jsme zaúčtovali DPPO jedné firmy. Stihli jsme šibeniční termín. Jupíííííííííííííííí!
Mé milé kolegyně, děkujuuuu!
Jako rezervu na daň? Já měla uzávěrku roku 2007 tuším že 5.1.2008, to nemělo chybu 

Není tady
majkafa napsal(a):
Právě jsme zaúčtovali DPPO jedné firmy. Stihli jsme šibeniční termín. Jupíííííííííííííííí!
Mé milé kolegyně, děkujuuuu!
DPPO? Není to překlep Majko? Nemělo to být DPFO? (daň z příjmu fyzických osob?) Jestli ne, tak jsi mi nasadila brouka do hlavy - nenapadá mě, co je to za daň???
Pardon, že jsem 

Blossom napsal(a):
majkafa napsal(a):
Mé milé kolegyně, děkujuuuu!DPPO? Není to překlep Majko? Nemělo to být DPFO? (daň z příjmu fyzických osob?) Jestli ne, tak jsi mi nasadila brouka do hlavy - nenapadá mě, co je to za daň???
Pardon, že jsem
Tipla bych si, že se jedná o rezervu na daň z příjmů právnických osob - ta se účtuje pokud uzávěrka roku je dřív než je známá skutečná daňová povinnost. Já vím, nejsem Majka 

Není tady
DPPO - dań z příjmu právnických osob. 
Želvi, my máme dokonce zaúčtovanou daň. Ne rezervu, takoví jsme my, máme hotovo, bo následuje v rychlém sledu konsolidace.
A teď se už budeme jenom modlit, aby se nic nikde neobjevilo, o čem jsme nevěděli.
Ale to byla "jen" závěrka jedné velikánské bývalé dcery. Teď následuje naše a pak budu počítat konsolidaci já.
Upravil(a) majkafa (4. 2. 2009 21:30)

majkafa napsal(a):
DPPO - dań z příjmu právnických osob.
Želvi, my máme dokonce zaúčtovanou daň. Ne rezervu, takoví jsme my, máme hotovo, bo následuje v rychlém sledu konsolidace.
A teď se už budeme jenom modlit, aby se nic nikde neobjevilo, o čem jsme nevěděli.
Ale to byla "jen" závěrka jedné velikánské bývalé dcery. Teď následuje naše a pak budu počítat konsolidaci já.
a jak to víš, že vám nepřijde žádná fraktura do starýho roku? nebo jste tam nasázeli plno dohadek? 

ani odloženou daň jste neúčovali? nebo máte pohledávku?
Upravil(a) Želvička17 (4. 2. 2009 21:33)

Není tady
Samozřejmě, že jsme účtovali i odloženou daň. Hotový audit od KPMG, daňové přiznání, sakumprdum. Potřebují to na jejich konsolidaci, my už jsme jenom dodavatelé účetních služeb, dceru jsme prodali.
Všichni na kolenou přísahali, že už žádná faktura nebude. 

majkafa napsal(a):
Samozřejmě, že jsme účtovali i odloženou daň. Hotový audit od KPMG, daňové přiznání, sakumprdum. Potřebují to na jejich konsolidaci, my už jsme jenom dodavatelé účetních služeb, dceru jsme prodali.
Všichni na kolenou přísahali, že už žádná faktura nebude.
tak když přísahali, tak to jestli přijde, tak Ti jí ani nedaj 

Není tady
To neva, milion sem, milion tam 

Já jim stejně nevěřím, znám své pappenheimské 
Mám připravený krizový scenář.
Objednávala jsem dceři k narozkám školní batoh,v pondělí objednávka a dnes dopoledne dorazil!Je super,vítěz testu!Super jednání a mám obrovskou radost a ještě jsme byly dnes u zápisu do školy tak jsem byla zas z toho taková
,uvědomila jsem si jak ten čas letí,že ještě nedávno to bylo
a už to jde do školy
.

Není tady

Tanečky. Po nervoch a drine som sa vyskákala, robil isme cigánske tance a tancovali sme v kruhu a boli sme tam základ starej partie a nasmiali sme sa ako za starých čias.
Išla som odtiaľ fyzicky príjemne unavená, ale inak ako znovuzrodená. 
Není tady
Ronja napsal(a):
k celníkům: dlouho jsme si myslela, že nejhorší jsou bulharští a rumunští....děsné zkušenosti mám s albánskýma. To ale bylo do doby, než jsem jela autobusem Bulharsko-ČR a viděla, jak se chovají čeští celníci k Bulharům.
To jsem si pane připadala jako na pravém Balkáně.
Ronjo, já jsem naopak s Albáncema měla super zážitek. Celnice byla jen závora,kolem slepice, v budce si četl noviny. Hned nás pustil. Pak jsme šli na celnici s pasem. Nějak se rukama,nohama domluvily. Zaplatili 20 Eur za nic a s úsměvem šli zpět. Pohodička. Rumuny a Bulhary taky pohodička.
No a co chceš od Českých celníků,když i lidi se na ty ostatní národy dívají skrz prsty.
Zrovna včera jsem se bavila s kamarádkou, která učí na ZŠ a ve třídě má muslimku,která nosí šátek na hlavě. Když jí učitelka vyzvala,ať si připraví referát o tom jak žíjí muslimové zde, že to bude určitě moc zajímavé, tak České matky se na rodičáku rozohnili, že úča tlačí do českých dětí, muslimskou ideologii. No a pak se div.
Není tady

Zrovna jsem si vypočítala, kolik mi vrátí finančák
Mám radost 

Není tady
Mám pocit, že tahle xenofobie je vlatní každému- je to přirozená nedůvěra vůči cizím vlivům, nejprve se chráním a sleduju po očku, co nový soused bude dělat a až po čase se můžu rozhodnout, jestli ho akceptuju nebo ne.
Vemte Vietnamce a Číňany, jak se asimilovali. Jejich děti mluví mezi sebou česky! Půjčují si české knihy! Studují, respektují naši kulturu, nenutí nám svoje zvyky.
Zato Romové jsou svébytní a bohužel neschopní se přizpůsobit životu ostatních. Proč by měli pracovat, proč by měli studovat a číst knihy? Nemluvím o hrstce těch, co dokázali překročit svůj stín a vymanit se ze vzorců svých rodičů. Nikdo jim nebere jejich naturel, jejich tance a písně považuju za něco velmi krásného, stejně jako jejich rodinnou pospolitost a loajalitu. Ale to nic nemění na faktu, že se jimi necháváme zastrašovat a vydírat. Všichni na ně nadáváme, ale oficiálně nejsme rasisti a nedejbože když se projeví jinak nějaký člen vlády, to je oheň na střeše.
Je mi blivno z téhle přetvářky.
Koho chleba jíš, toho chleba zpívej, asi tak, to je můj názor. A nejsem rasista, jen mě štve, že je tu někdo oficiálně privilegovaný jen proto, že je jiný než bílý. Nejprv musím nečeho významného dosáhnout, abych měla výsady, ne jen to, že hulákám, zastrašuju a kendím na zákony této společnosti, která mě přijala a živí.
Není tady
Šla jsem do práce bez snídaně a kolega mi dal na stůl kousek bábovky. Hned bylo líp na světě 
Není tady

Regi, ani nemusí něčeho významného dosáhnout. Stačí jenom se slušně a ohleduplně chovat 

Není tady
Já oficiálně prohlašuju, že jsem Romorasista. Ke všem nepřizpůsobivým Cikánům.
A kdo mě soudí, ať bydlí ve dvoubytovém okálu se společným topením na uhlí a společným vodoměrem s Cikány a pak si pohovoříme.
Gipsy.cz mám moc ráda, chodím na jejich koncerty, jsou skvělí. Hluboce před nimi smekám, jak se snaží očistit Cikány a ukázat nám, že můžou být i jiní. "Stačí" chtít.
Mě se moc líbila kampaň. Neduďte skupinu, suďte jedince a za tím si stojím.
Mám pár příkladů Romů,kteří se musí snažit 1000x více,aby je lidé brali a doplácí na ten zbytek, který jim dělá ostudu.
Jinak k menšinám nemám vyhraněný názor. Jen si myslím, že když chtějí žít u nás, musí holt respektovat naši kulturu. Nejsme moc pro stavění mešit u nás. Ale pokud já jedu zase na návštěvu k nim a chtěla bych tam žít, musím počítat s jejich názory a přispůsobení jejich kultůře.
Jenže źápad taky dost dává východu najevo, jaký jsou povl a rád je učí své "demokracii" a to mi vadí.
Není tady
majkafa napsal(a):
A kdo mě soudí, ať bydlí ve dvoubytovém okálu se společným topením na uhlí a společným vodoměrem s Cikány a pak si pohovoříme.
Gipsy.cz mám moc ráda, chodím na jejich koncerty, jsou skvělí. Hluboce před nimi smekám, jak se snaží očistit Cikány a ukázat nám, že můžou být i jiní. "Stačí" chtít.

Sice s nimi nebydlím, ale přebírala jsem byt po "ukončeném pronájmu" snědé rodiny . Vlastně dva. Nikdy už neuvěřím slibům, ale že to byl výkon... A to nejsem žádný zelenáč! Dnes už říkám jasně , srozumitelně, hlasitě a bez výmluv NE!
Není tady
Jo, píšu proto, že jsem NAŠLA ZTRACENÉ KLÍČE , obrovská úleva. Svazek se všemi klíči, které vlastním a používám. Dovedete si to představit (auto , byty, kanceláře, ) ???
Není tady
majkafa napsal(a):
Přidávám se!!Máme je v baráku a vím o čem mluvíš!!

Není tady
Kukačka napsal(a):
gratulace!!
Bylo- li to ke klíčům......
děkuji
Bylo-li to k cikánům ......
nevadí
Není tady
To je pravda, mám taky radost, že jsem našla své vyžehlené oblíbené utěrky z bambusového vlákna někde úplně jinde, už jsem je oplakala a nadávala na skřítky,a ejhle, viníkem jsem byla opět já
Šoupla jsem je mezi ručníky.
Není tady

Obedík s kamoškami-kolegyňami z druhej roboty... a teším sa na večerné tanečky. 
Není tady