Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#926 19. 4. 2009 20:15

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Co vám dnes udělalo radost? 7.

Modroočka napsal(a):

Terci, to neva, ať si natluču, ale spoń to zkusím. Jinak kolo mě baví a navíc je to jedinej sport, kterejkj může příétel kvůli svýmu handicapu provozovat, akorát mám pocit, že mě chce uštvat smile

Musíš trénovat wink .

Není tady

#927 19. 4. 2009 20:21

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"Dnes jsem se namlsala, když jsem jezdila po prodejně, ale trošku se bojím po tolika letech, musím to nacvičit."

Hmm, já jsem proti sportu nějaká odolná. Navíc nedávno mě potěšili známí, když se s údivem ptali, že jako dobře vypadám, jestli hodně cvičím - překvapilo mě to, dost jsem se pobavila, dá se říct, že jsem se smíchy prohýbala big_smile. A to mě zase ukonejšilo, že není potřeba ztrácet čas sportem big_smile Jinak bych asi nejvíc hlasovala pro plavání. Ale potřebovala bych bydlet někde na jihu, já tady ty bazény špatně snáším....

Není tady

#928 19. 4. 2009 21:26

majkafa
Host

Já sportem čas neztrácím, mě to baví. V zimě je plavání moc prima, a vlastně celý rok. Líbilo by se mi každé ráno si zaplavat  a pak jít do práce. Ale na parašutizmus žádný jiný sport nemá. To bylo nejkrásnější, co jsem zažila.

#929 19. 4. 2009 21:54

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

majkafa napsal(a):

Já sportem čas neztrácím, mě to baví. V zimě je plavání moc prima, a vlastně celý rok. Líbilo by se mi každé ráno si zaplavat  a pak jít do práce. Ale na parašutizmus žádný jiný sport nemá. To bylo nejkrásnější, co jsem zažila.

Plavani v problemech se taky pocita ? wink Pokud ano, tak take rad plavu big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#930 19. 4. 2009 23:01

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

" Ale na parašutizmus žádný jiný sport nemá. To bylo nejkrásnější, co jsem zažila."

No jo, ale tím se asi ta kondička denně udržovat nedá, viď.... big_smile

Není tady

#931 19. 4. 2009 23:03

morpheus
Babinet Klub
Web

Tercila napsal(a):

\" Ale na parašutizmus žádný jiný sport nemá. To bylo nejkrásnější, co jsem zažila.\"

No jo, ale tím se asi ta kondička denně udržovat nedá, viď.... big_smile

Tak hlavne u parasutismu nejde o kondicku smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#932 19. 4. 2009 23:21

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"Tak hlavne u parasutismu nejde o kondicku smile"

No, jiný důvod ke sportování než udržet kondičku mě nenapadá big_smile, hlavně nechápu ty sporty "na čas" - proč mám jako doběhnout do cíle dřív než kámoš? Když doběhnu druhá, nebude mě to těšit, a když nad ním zvítězím, tak mi vůči němu bude trapně big_smile, protože jsem v zásadě přejícná a porazit někoho mě netěší big_smile.
A parašutismus - mě by museli v tom letadle chtít nejdřív zastřelit, abych vyskočila big_smile
Ale tak...nene.... ráda jsem lyžovala, ráda jsem jezdila na kole - ale k tomu všemu u mě patří slůvko "kdysi". Ozvalo se koleno a mám utrum.

Není tady

#933 20. 4. 2009 8:47

Blossom
Host

Modroočka napsal(a):

Tercila napsal(a):

xxxx: "my jsme všichni tři vyrazili na brusle, k obídku nezdravý  smažák dumbom rodna a kofola a k večeři KFC celej ten největší kyblík godlike prostě žaludeční katastrofa, ale bylo to krásný a mezi obědem a večeří jsme všichni tři usnuli na zahradě v lehátkách, takhle si představuju ráj, nic nedělat nevařit a bruslit s rodinou gloria - hrozně se nám to líbilo"

tummenupp krásná představa - tedy kromě těch bruslí a modrooččiných kol - mě by ohledně sportu potěšila náhlá a výrazná sleva benzínu big_smile tummenupp

Terci, ale mě ty brusle taky šíleně lákají, chci si je koupit, snad si na nich nenatluču kokos lollollol

Modroočko, ničeho se neboj a ty brusle si kup. Když na nich můžu jezdit s gustem já...no, přála bych ti, mě vidět : va  Na promenádní trase našeho městečka se škobrtavě plahočím, s postojem psa obranáře, a nějak se posunuji vpřed lol lol , tu a tam to kolem mě zasviští a ladným obloukem mě minou o generaci mladší trénovaní bruslaři a v zápětí mizí za obzorem...
Výše napsané je s malou nadsázkou, ale v podstatě pravdivé smile ale absolutně mě to nevadí, brusle mě baví, člověk při nich nějak rozhýbe tělo a celý se okysličí, navíc občas pokecá se známými, prostě je to po všech stránkách fajn. I když pro mě je jinak sportem číslo 1 kolo, trávím na něm takřka každý víkend.

Upravil(a) Blossom (20. 4. 2009 8:48)

#934 20. 4. 2009 8:55

Blossom
Host

Co mě udělalo radost? Že jsem v sobotu odvezla fůru starých krámů do sběrného dvora. A mým spoluobčanům jistě udělalo radost moje představení, když se mi na náměstí špatně dovřený kufr otevřel a půlku šrotu se mi vysypalo...butter 
No, musel to být pohled pro bohy, když jsem tam blokovala provoz a honila rozkutálené plechovky starých barev  po půlce náměstí lol  lol  lol

A pak jsem to všechno vysypala na sběrném dvoře, a koukám, u kontejnerů stojí krásná bílá porcelánová konvička na čaj.... neodolala jsem, nebyla prasklá, byla jak nová, a čekala tam prostě na mě stolt ..takže dnes jsem si k snídani nalévala čaj z "nové" konvičky ze sběrného dvora, já mám ráda ji, protože jsem přesně takovou potřebovala, a ona má jistě ráda mě, že jsem ji zachránila před odvozem za skládku a vrátilado života big_smile big_smile big_smile

#935 20. 4. 2009 9:06

majkafa
Host

Tercila napsal(a):

No, jiný důvod ke sportování než udržet kondičku mě nenapadá

Mě jo. Třeba že mě to baví. smile

#936 20. 4. 2009 18:21

morpheus
Babinet Klub
Web

Tercila : Tak me napada, zda sachy jsou take sport. Ale rika se to, protoze se v nich soutezi, nevim. Ale uz sachu teda o kondicku taky nejde.

Není tady

#937 20. 4. 2009 18:23

morpheus
Babinet Klub
Web

Udelala mi radost holcina, kterou jsem dnes potkal v busu smile Jen to jeji dite mi trosku vyrazilo dech, ona beloska, detatko cernousek smile Tak me napadlo, s kymze to dite asi ma ? Ale urcite to nebyl duch svaty, ze ne holki ?

Upravil(a) morpheus (20. 4. 2009 18:24)

Není tady

#938 20. 4. 2009 18:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Udelala mi radost holcina, kterou jsem dnes potkal v busu smile Jen to jeji dite mi trosku vyrazilo dech, ona beloska, detatko cernousek smile Tak me napadlo, s kymze to dite asi ma ? Ale urcite to nebyl duch svaty, ze ne holki ?

Ale, Morphe, láska nemá barvu.........znám jednu holku, běloška, krásná, má za manžela černocha, ale opravdu černýho, mají krásnou holčičku, čokoládovou, je jako panenka, to je láska.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#939 20. 4. 2009 18:33

morpheus
Babinet Klub
Web

Modroočka napsal(a):

morpheus napsal(a):

Ale, Morphe, láska nemá barvu.........znám jednu holku, běloška, krásná, má za manžela černocha, ale opravdu černýho, mají krásnou holčičku, čokoládovou, je jako panenka, to je láska.

Ale to ja secko fííím sad

Není tady

#940 20. 4. 2009 18:37

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Modroočka napsal(a):

morpheus napsal(a):

Ale to ja secko fííím sad

Tak to jsi chytrej kluk tummenupp

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#941 20. 4. 2009 18:42

morpheus
Babinet Klub
Web

Modroočka napsal(a):

Tak to jsi chytrej kluk tummenupp

Byval, nez me postihla starecka demence sad Ale ted vazne a k tematu : Proste me to nekdy stve, kdyz si pekna blondynka najde takoveho 2 metroveho cernocha, ktery ma jiste prednosti, ktere prumerny evropan mit nemuze, nebo mozna muze, ale byl by to extrem smile No a take jde o to, blysknout se preds kamaradkou a to je snad jeste horsi, nez ty cernochovy prednosti hmm

Není tady

#942 20. 4. 2009 22:16

Blossom
Host

morpheus napsal(a):

Morpheusi, a přišel jsi na to nakonec? A nebylo to náhodou s černochem? lol lol lol

#943 20. 4. 2009 22:20

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Proste me to nekdy stve, kdyz si pekna blondynka najde takoveho 2 metroveho cernocha, ktery ma jiste prednosti, ktere prumerny evropan mit nemuze, nebo mozna muze, ale byl by to extrem smile No a take jde o to, blysknout se preds kamaradkou a to je snad jeste horsi, nez ty cernochovy prednosti hmm

Tak moje kamarádka má taky za manžela černocha (sice ne dvoumetrovýho, je velkej asi jako já, tedy cca 178 cm), a když jsem se jí jednou zvídavě ptal, jak je na tom s nádobíčkem, tak se jen ušklíbla, a pravila, že "jako běloch"... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#944 20. 4. 2009 22:29

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila "jiný důvod ke sportování než udržet kondičku mě nenapadá"
Majkafa: "Mě jo. Třeba že mě to baví. smile"

To Ti věřím, já jsem si v té větě dovolila zmínit jenom MOJE pocity big_smile. Každopádně svoje známé, které sport ještě ke všemu tomu udržování kondičky i baví, obdivuji tummenupp Jsem ráda, že jsou spokojení a že mě neotravují, ať cvičím taky big_smile.

Mikeši, prosím Tě, co Tě to napadlo vyptávat se manželky černocha na takové intimnosti..... big_smile dumbom big_smile Co bys asi z její jiné, nadšené!!  odpovědi, měl? big_smile big_smile wink

Jo, k tématu radost: dnes jsem se měla v práci celých 13 hodin moc hezky, přežila jsem a dostavily se i úspěchy a večer mi manžel dovezl hezký, úsměvný film, který jsme právě dokoukali: "Jen přes její mrtvolu". tummenupp
Doporučuji jako oddechovku.

Upravil(a) Tercila (20. 4. 2009 22:33)

Není tady

#945 20. 4. 2009 22:31

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

morpheus napsal(a):

Proste me to nekdy stve, kdyz si pekna blondynka najde takoveho 2 metroveho cernocha, ktery ma jiste prednosti, ktere prumerny evropan mit nemuze, nebo mozna muze, ale byl by to extrem smile No a take jde o to, blysknout se preds kamaradkou a to je snad jeste horsi, nez ty cernochovy prednosti hmm

Tak moje kamarádka má taky za manžela černocha (sice ne dvoumetrovýho, je velkej asi jako já, tedy cca 178 cm), a když jsem se jí jednou zvídavě ptal, jak je na tom s nádobíčkem, tak se jen ušklíbla, a pravila, že "jako běloch"... big_smile

stolt

Není tady

#946 20. 4. 2009 22:32

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Mikeši, prosím Tě, co Tě to napadlo vyptávat se manželky černocha na takové intimnosti..... big_smile dumbom big_smile Co bys asi z její jiné, nadšené!!  odpovědi, měl? big_smile big_smile wink

lolloltummenuppgodlike

Není tady

#947 20. 4. 2009 22:33

majkafa
Host

Nevím, odkud se berou ty fámy, že černoši ho mají zpravidla velkého.
A vůbec, k čemu velký? Dyk to bolí. Nejlepší je akorát. rodna Takový mi prostě dělá radost, abych nebyla offtopic

#948 20. 4. 2009 22:36

morpheus
Babinet Klub
Web

Blossom napsal(a):

morpheus napsal(a):

Morpheusi, a přišel jsi na to nakonec? A nebylo to náhodou s černochem? lol lol lol

No, zeby s cernochem ? Ty a vis, ze to muze byt i docela mozne ? No ne jako, me celou tu dobu v buse napadalo, ze to bude nejspis s eskymakem smile

Není tady

#949 20. 4. 2009 22:37

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Manželka černocha je moji kamarádkou už od dětství, jiné "manželky černocha" bych se na to samozřejmě neptal big_smile
Jinak - když nás loni byli navštívit na chatě, vzal jsem Fredericka do vesnice do hospody... čuměli tam na něj jako na exota... big_smile ... "No co civíte", povídám vesničanům, "přijel mi na návštěvu bratranec z Pobřeží Slonoviny" ... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#950 20. 4. 2009 22:38

morpheus
Babinet Klub
Web

majkafa napsal(a):

Nevím, odkud se berou ty fámy, že černoši ho mají zpravidla velkého.
A vůbec, k čemu velký? Dyk to bolí. Nejlepší je akorát. rodna Takový mi prostě dělá radost, abych nebyla offtopic

Ale tady prece nejsi OffTopic mila majkafo, vzdyt tema je co vam dnes udelalo radost a debata o \"tom\" je prece taky radost, nebo ne ?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí