|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Modroočka napsal(a):
Terci, to neva, ať si natluču, ale spoń to zkusím. Jinak kolo mě baví a navíc je to jedinej sport, kterejkj může příétel kvůli svýmu handicapu provozovat, akorát mám pocit, že mě chce uštvat
Musíš trénovat
.
Není tady
"Dnes jsem se namlsala, když jsem jezdila po prodejně, ale trošku se bojím po tolika letech, musím to nacvičit."
Hmm, já jsem proti sportu nějaká odolná. Navíc nedávno mě potěšili známí, když se s údivem ptali, že jako dobře vypadám, jestli hodně cvičím - překvapilo mě to, dost jsem se pobavila, dá se říct, že jsem se smíchy prohýbala
. A to mě zase ukonejšilo, že není potřeba ztrácet čas sportem
Jinak bych asi nejvíc hlasovala pro plavání. Ale potřebovala bych bydlet někde na jihu, já tady ty bazény špatně snáším....
Není tady
Já sportem čas neztrácím, mě to baví. V zimě je plavání moc prima, a vlastně celý rok. Líbilo by se mi každé ráno si zaplavat a pak jít do práce. Ale na parašutizmus žádný jiný sport nemá. To bylo nejkrásnější, co jsem zažila.
majkafa napsal(a):
Já sportem čas neztrácím, mě to baví. V zimě je plavání moc prima, a vlastně celý rok. Líbilo by se mi každé ráno si zaplavat a pak jít do práce. Ale na parašutizmus žádný jiný sport nemá. To bylo nejkrásnější, co jsem zažila.
Plavani v problemech se taky pocita ?
Pokud ano, tak take rad plavu 
Není tady
" Ale na parašutizmus žádný jiný sport nemá. To bylo nejkrásnější, co jsem zažila."
No jo, ale tím se asi ta kondička denně udržovat nedá, viď.... 
Není tady
Tercila napsal(a):
\" Ale na parašutizmus žádný jiný sport nemá. To bylo nejkrásnější, co jsem zažila.\"
No jo, ale tím se asi ta kondička denně udržovat nedá, viď....
Tak hlavne u parasutismu nejde o kondicku 
Není tady
"Tak hlavne u parasutismu nejde o kondicku
"
No, jiný důvod ke sportování než udržet kondičku mě nenapadá
, hlavně nechápu ty sporty "na čas" - proč mám jako doběhnout do cíle dřív než kámoš? Když doběhnu druhá, nebude mě to těšit, a když nad ním zvítězím, tak mi vůči němu bude trapně
, protože jsem v zásadě přejícná a porazit někoho mě netěší
.
A parašutismus - mě by museli v tom letadle chtít nejdřív zastřelit, abych vyskočila 
Ale tak...nene.... ráda jsem lyžovala, ráda jsem jezdila na kole - ale k tomu všemu u mě patří slůvko "kdysi". Ozvalo se koleno a mám utrum.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tercila napsal(a):
xxxx: "my jsme všichni tři vyrazili na brusle, k obídku nezdravý smažák
![]()
a kofola a k večeři KFC celej ten největší kyblík
prostě žaludeční katastrofa, ale bylo to krásný a mezi obědem a večeří jsme všichni tři usnuli na zahradě v lehátkách, takhle si představuju ráj, nic nedělat nevařit a bruslit s rodinou
- hrozně se nám to líbilo"
krásná představa - tedy kromě těch bruslí a modrooččiných kol - mě by ohledně sportu potěšila náhlá a výrazná sleva benzínu
![]()
Terci, ale mě ty brusle taky šíleně lákají, chci si je koupit, snad si na nich nenatluču kokos
Modroočko, ničeho se neboj a ty brusle si kup. Když na nich můžu jezdit s gustem já...no, přála bych ti, mě vidět :
Na promenádní trase našeho městečka se škobrtavě plahočím, s postojem psa obranáře, a nějak se posunuji vpřed
, tu a tam to kolem mě zasviští a ladným obloukem mě minou o generaci mladší trénovaní bruslaři a v zápětí mizí za obzorem...
Výše napsané je s malou nadsázkou, ale v podstatě pravdivé
ale absolutně mě to nevadí, brusle mě baví, člověk při nich nějak rozhýbe tělo a celý se okysličí, navíc občas pokecá se známými, prostě je to po všech stránkách fajn. I když pro mě je jinak sportem číslo 1 kolo, trávím na něm takřka každý víkend.
Upravil(a) Blossom (20. 4. 2009 8:48)
Co mě udělalo radost? Že jsem v sobotu odvezla fůru starých krámů do sběrného dvora. A mým spoluobčanům jistě udělalo radost moje představení, když se mi na náměstí špatně dovřený kufr otevřel a půlku šrotu se mi vysypalo...
No, musel to být pohled pro bohy, když jsem tam blokovala provoz a honila rozkutálené plechovky starých barev po půlce náměstí
A pak jsem to všechno vysypala na sběrném dvoře, a koukám, u kontejnerů stojí krásná bílá porcelánová konvička na čaj.... neodolala jsem, nebyla prasklá, byla jak nová, a čekala tam prostě na mě
..takže dnes jsem si k snídani nalévala čaj z "nové" konvičky ze sběrného dvora, já mám ráda ji, protože jsem přesně takovou potřebovala, a ona má jistě ráda mě, že jsem ji zachránila před odvozem za skládku a vrátilado života

Tercila napsal(a):
No, jiný důvod ke sportování než udržet kondičku mě nenapadá
Mě jo. Třeba že mě to baví. 
Tercila : Tak me napada, zda sachy jsou take sport. Ale rika se to, protoze se v nich soutezi, nevim. Ale uz sachu teda o kondicku taky nejde.
Není tady
Udelala mi radost holcina, kterou jsem dnes potkal v busu
Jen to jeji dite mi trosku vyrazilo dech, ona beloska, detatko cernousek
Tak me napadlo, s kymze to dite asi ma ? Ale urcite to nebyl duch svaty, ze ne holki ?
Upravil(a) morpheus (20. 4. 2009 18:24)
Není tady

morpheus napsal(a):
Tak me napadlo, s kymze to dite asi ma ? Ale urcite to nebyl duch svaty, ze ne holki ?
Ale, Morphe, láska nemá barvu.........znám jednu holku, běloška, krásná, má za manžela černocha, ale opravdu černýho, mají krásnou holčičku, čokoládovou, je jako panenka, to je láska.
Není tady
Modroočka napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ale, Morphe, láska nemá barvu.........znám jednu holku, běloška, krásná, má za manžela černocha, ale opravdu černýho, mají krásnou holčičku, čokoládovou, je jako panenka, to je láska.
Ale to ja secko fííím 
Není tady

morpheus napsal(a):
Modroočka napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ale to ja secko fííím
Tak to jsi chytrej kluk 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tak to jsi chytrej kluk
Byval, nez me postihla starecka demence
Ale ted vazne a k tematu : Proste me to nekdy stve, kdyz si pekna blondynka najde takoveho 2 metroveho cernocha, ktery ma jiste prednosti, ktere prumerny evropan mit nemuze, nebo mozna muze, ale byl by to extrem
No a take jde o to, blysknout se preds kamaradkou a to je snad jeste horsi, nez ty cernochovy prednosti 
Není tady
morpheus napsal(a):
Morpheusi, a přišel jsi na to nakonec? A nebylo to náhodou s černochem?

morpheus napsal(a):
Proste me to nekdy stve, kdyz si pekna blondynka najde takoveho 2 metroveho cernocha, ktery ma jiste prednosti, ktere prumerny evropan mit nemuze, nebo mozna muze, ale byl by to extrem
No a take jde o to, blysknout se preds kamaradkou a to je snad jeste horsi, nez ty cernochovy prednosti
Tak moje kamarádka má taky za manžela černocha (sice ne dvoumetrovýho, je velkej asi jako já, tedy cca 178 cm), a když jsem se jí jednou zvídavě ptal, jak je na tom s nádobíčkem, tak se jen ušklíbla, a pravila, že "jako běloch"... 
Není tady
Tercila "jiný důvod ke sportování než udržet kondičku mě nenapadá"
Majkafa: "Mě jo. Třeba že mě to baví.
"
To Ti věřím, já jsem si v té větě dovolila zmínit jenom MOJE pocity
. Každopádně svoje známé, které sport ještě ke všemu tomu udržování kondičky i baví, obdivuji
Jsem ráda, že jsou spokojení a že mě neotravují, ať cvičím taky
.
Mikeši, prosím Tě, co Tě to napadlo vyptávat se manželky černocha na takové intimnosti.....
Co bys asi z její jiné, nadšené!! odpovědi, měl?

Jo, k tématu radost: dnes jsem se měla v práci celých 13 hodin moc hezky, přežila jsem a dostavily se i úspěchy a večer mi manžel dovezl hezký, úsměvný film, který jsme právě dokoukali: "Jen přes její mrtvolu".
Doporučuji jako oddechovku.
Upravil(a) Tercila (20. 4. 2009 22:33)
Není tady
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):
Proste me to nekdy stve, kdyz si pekna blondynka najde takoveho 2 metroveho cernocha, ktery ma jiste prednosti, ktere prumerny evropan mit nemuze, nebo mozna muze, ale byl by to extrem
Tak moje kamarádka má taky za manžela černocha (sice ne dvoumetrovýho, je velkej asi jako já, tedy cca 178 cm), a když jsem se jí jednou zvídavě ptal, jak je na tom s nádobíčkem, tak se jen ušklíbla, a pravila, že "jako běloch"...

Není tady
Tercila napsal(a):
Mikeši, prosím Tě, co Tě to napadlo vyptávat se manželky černocha na takové intimnosti.....
![]()
![]()
![]()
![]()

Není tady
Nevím, odkud se berou ty fámy, že černoši ho mají zpravidla velkého.
A vůbec, k čemu velký? Dyk to bolí. Nejlepší je akorát.
Takový mi prostě dělá radost, abych nebyla 
Blossom napsal(a):
morpheus napsal(a):
Morpheusi, a přišel jsi na to nakonec? A nebylo to náhodou s černochem?
![]()
![]()
No, zeby s cernochem ? Ty a vis, ze to muze byt i docela mozne ? No ne jako, me celou tu dobu v buse napadalo, ze to bude nejspis s eskymakem 
Není tady

Tercila napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
Manželka černocha je moji kamarádkou už od dětství, jiné "manželky černocha" bych se na to samozřejmě neptal 
Jinak - když nás loni byli navštívit na chatě, vzal jsem Fredericka do vesnice do hospody... čuměli tam na něj jako na exota...
... "No co civíte", povídám vesničanům, "přijel mi na návštěvu bratranec z Pobřeží Slonoviny" ... 
Není tady
majkafa napsal(a):
Nevím, odkud se berou ty fámy, že černoši ho mají zpravidla velkého.
A vůbec, k čemu velký? Dyk to bolí. Nejlepší je akorát.Takový mi prostě dělá radost, abych nebyla
Ale tady prece nejsi OffTopic mila majkafo, vzdyt tema je co vam dnes udelalo radost a debata o \"tom\" je prece taky radost, nebo ne ?
Není tady