Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#901 19. 4. 2009 12:25

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Co vám dnes udělalo radost? 7.

Ale notak Aprill sad Majkafa konecne napsala jeden z tech hezcich prispevku, ktere byly urceny me a Ty na ni takto ? Ja si tento prispevek asi zaarchivuji, pac to u Majkafy je neobvykle, aby v necem se mnou souhlasila smile Pro ni bylo manzelstvi hezke, odesel on, ne ona. Tak to chapu ja teda...

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#902 19. 4. 2009 13:43

majkafa
Host

aprill napsal(a):

majkafa napsal(a):

Morphe, rozumím tomu. Když můj BM odešel po dvaceti letech pro mě moc hezkého manželství za svou slečnou, hrozně to bolelo. Pak jsem si četla knížku pana Klimeše - Partneři a rozchody. On tam psal, že za ta léta jsme se stali jedním člověkem a že takový rozchod je jako rozřezávání živého těla. A to si snadno dovedeme představit, jak rozřezávání živého těla na půlku bolí. Tak jsem si tam vyčetla, že je to normální, že mě to tak hrozně moc bolí. Myslím, že to bolelo i mého BM. Dokonce zhubl ještě víc, než já mých 17 kg. Ale už mě bohužel nemiloval, miloval ji, tak to musel udělat. sad

Z "krásného"  manželství se neodchází tongue . Asi bylo krásné jen pro tebe .

aprill, když budeš líp číst a trochu přemýšlet, než bodneš, zjistíš například, že jsem napsala, cituji:
PRO MĚ moc hezkého manželství smiletongue

Upravil(a) majkafa (19. 4. 2009 13:44)

#903 19. 4. 2009 13:51

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

majkafa napsal(a):

aprill napsal(a):

majkafa napsal(a):

Morphe, rozumím tomu. Když můj BM odešel po dvaceti letech pro mě moc hezkého manželství za svou slečnou, hrozně to bolelo. Pak jsem si četla knížku pana Klimeše - Partneři a rozchody. On tam psal, že za ta léta jsme se stali jedním člověkem a že takový rozchod je jako rozřezávání živého těla. A to si snadno dovedeme představit, jak rozřezávání živého těla na půlku bolí. Tak jsem si tam vyčetla, že je to normální, že mě to tak hrozně moc bolí. Myslím, že to bolelo i mého BM. Dokonce zhubl ještě víc, než já mých 17 kg. Ale už mě bohužel nemiloval, miloval ji, tak to musel udělat. sad

aprill, když budeš líp číst a trochu přemýšlet, než bodneš, zjistíš například, že jsem napsala, cituji:
PRO MĚ moc hezkého manželství smiletongue

Fakt, jsem blbě četla dumbom, ale chybama se člověk učí, víš kde jsi udělala chybu a čeho se máš pro příště vyvarovat vissla

Není tady

#904 19. 4. 2009 13:52

majkafa
Host

Ano, doufám, že víš. tonguebig_smile

#905 19. 4. 2009 13:55

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Tady je poslední dobou tolik jedu, že už se mi tu vůbec nechce být.

Omluvám se že to ze sebe bleju na radostném vlákně, ale nějak to na mě padlo.

Radost mi poslední dobou dělají blízcí přátelé a to, že jsem se vrátila k hudbě.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#906 19. 4. 2009 14:41

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

A já mám radost že se mi osypal poupaty ibišek a první už kvete!

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#907 19. 4. 2009 14:44

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Tajgr napsal(a):

tummenupp, nám ještě nekvete a asi ani nepokvete butter

Není tady

#908 19. 4. 2009 14:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ronja napsal(a):

Omluvám se že to ze sebe bleju na radostném vlákně, ale nějak to na mě padlo.

Radost mi poslední dobou dělají blízcí přátelé a to, že jsem se vrátila k hudbě.

Ánpo, tiež sa ma zmocňuje v poslednom čase pocit, že to tu je súťaž o to, kto sa viac povýši nad ostatných tým, že ich poníži...  a tak tu bývalo dobre... Radosť mám z pekného dňa, z rýchlo urobenej práce a z toho, že si môžem vybrať z niekoľkých lákavých programov na poobedie a večer. tongue A to osm včera mala lenoru a nejakú krízu...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#909 19. 4. 2009 15:25

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Ronja napsal(a):

tak to bych rozšířila na celý babinet... sad a jsi alespoň pátý člověk co má stejný pocit jako já... a to mi svým způsobem udělalo radost smile... a právě jsme dokončili pergolu tummenupp a z toho jsem šťastná storstark hjarta

Není tady

#910 19. 4. 2009 15:45

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Je nádherný slunečný den, povedl se mi oběd big_smile, stihla jsem se opalovat, včera jsem nakoupila hoooodně květin, tak už jsem se při kafíčku kochala pohledem na ně..... Navíc ani nevím proč, ale dnešek mi připadá jako sobota tummenupp.
Nádhera.

Není tady

#911 19. 4. 2009 18:50

majkafa
Host

Koupila jsem si kolečkové brusle. Po mnoha letech budu opět jezdit.
Pan prodavač byl skvělý, všecko mi vysvětlil, poradil, nosil různé brusle, obouval mě a zouval, zavazoval tkaničky (cítila jsem se jak Pyšná princezna lol),  zkoušel mi vlastnoručně chrániče, bez něj bych byla totálně bezradná. Díky. pussa I jsem mu to řekla, měl radost. Jako já. big_smile

Upravil(a) majkafa (19. 4. 2009 18:52)

#912 19. 4. 2009 18:55

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Tajgr napsal(a):

tummenupp, nám ještě nekvete a asi ani nepokvete butter

Já kdysi měla takový velký zelený a ani prd,nikdy,a tenhle jsem koupila je to asi 4 roky ve výprodeji v zahradnictví,bylo mi ho líto,a normálně je to sama větev skoro bez listů ale osypaná poupátky smile ,on se mi asi odměnuje že jsem ho zachránila big_smile !A co víš,třeba se dočkáš tummenupp !

Není tady

#913 19. 4. 2009 18:57

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Koupila jsem si kolečkové brusle. Po mnoha letech budu opět jezdit.
Pan prodavač byl skvělý, všecko mi vysvětlil, poradil, nosil různé brusle, obouval mě a zouval, zavazoval tkaničky (cítila jsem se jak Pyšná princezna lol),  zkoušel mi vlastnoručně chrániče, bez něj bych byla totálně bezradná. Díky. pussa I jsem mu to řekla, měl radost. Jako já. big_smile

A jéje vissla lol !Tak tam prostě musíš zas a koupit si nějakou mikinu tongue vissla !

Není tady

#914 19. 4. 2009 19:11

majkafa
Host

Byl moc mladý. Což o to, mně by to nevadilo, ale ... big_smile

#915 19. 4. 2009 19:19

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Užila jsem si skvělý den s přítelem na kole, bylo to super.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#916 19. 4. 2009 19:38

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

my jsme všichni tři vyrazili na brusle, k obídku nezdravý  smažák dumbom rodna a kofola a k večeři KFC celej ten největší kyblík godlike prostě žaludeční katastrofa, ale bylo to krásný a mezi obědem a večeří jsme všichni tři usnuli na zahradě v lehátkách, takhle si představuju ráj, nic nedělat nevařit a bruslit s rodinou gloria - hrozně se nám to líbilo

Upravil(a) xxxx (19. 4. 2009 19:39)

dum spiro spero

Není tady

#917 19. 4. 2009 19:42

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

majkafa napsal(a):

april co ti ta majka udělala...mně se třeba líbí, že si koupila brusle a určitě si to užila, zaslouží si to

dum spiro spero

Není tady

#918 19. 4. 2009 19:46

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

aprill napsal(a):

majkafa napsal(a):

april co ti ta majka udělala...mně se třeba líbí, že si koupila brusle a určitě si to užila, zaslouží si to

Proti bruslím nic nemám, závidím ji tu odvahu. Já mám brusle dva roky ve skříni a bojím bojím kapitulationkapitulation. Možná strach překonám a taky vyrazím vissla .

Není tady

#919 19. 4. 2009 19:52

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

xxxx napsal(a):

aprill napsal(a):

Proti bruslím nic nemám, závidím ji tu odvahu. Já mám brusle dva roky ve skříni a bojím bojím kapitulationkapitulation. Možná strach překonám a taky vyrazím vissla .

neboj se nic to není naopak je to hrozná legrace, používám chrániče na lokty, zápěstí i kolena a  tak není čeho se bát wink

dum spiro spero

Není tady

#920 19. 4. 2009 19:56

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx: "my jsme všichni tři vyrazili na brusle, k obídku nezdravý  smažák dumbom rodna a kofola a k večeři KFC celej ten největší kyblík godlike prostě žaludeční katastrofa, ale bylo to krásný a mezi obědem a večeří jsme všichni tři usnuli na zahradě v lehátkách, takhle si představuju ráj, nic nedělat nevařit a bruslit s rodinou gloria - hrozně se nám to líbilo"

tummenupp krásná představa - tedy kromě těch bruslí a modrooččiných kol - mě by ohledně sportu potěšila náhlá a výrazná sleva benzínu big_smile tummenupp

Není tady

#921 19. 4. 2009 20:00

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

xxxx: "my jsme všichni tři vyrazili na brusle, k obídku nezdravý  smažák dumbom rodna a kofola a k večeři KFC celej ten největší kyblík godlike prostě žaludeční katastrofa, ale bylo to krásný a mezi obědem a večeří jsme všichni tři usnuli na zahradě v lehátkách, takhle si představuju ráj, nic nedělat nevařit a bruslit s rodinou gloria - hrozně se nám to líbilo"

tummenupp krásná představa - tedy kromě těch bruslí a modrooččiných kol - mě by ohledně sportu potěšila náhlá a výrazná sleva benzínu big_smile tummenupp

Terci, ale mě ty brusle taky šíleně lákají, chci si je koupit, snad si na nich nenatluču kokos lollollol

Není tady

#922 19. 4. 2009 20:01

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

...já taky nejsem bůhví jaký sportovec,ale brusle mě docela drží wink a benzín teď docela ujde, však si vzpomen ještě v říjnu byl za 35,-  dumbom

dum spiro spero

Není tady

#923 19. 4. 2009 20:07

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"Terci, ale mě ty brusle taky šíleně lákají, chci si je koupit, snad si na nich nenatluču kokos lollollol "

Asi natlučeš, ale určitě přežiješ tummenupp

Nám naštěstí loni kola ukradli..................... big_smile Tak mám aspoň výmluvu..... wink

Upravil(a) Tercila (19. 4. 2009 20:08)

Není tady

#924 19. 4. 2009 20:13

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Terci, to neva, ať si natluču, ale spoń to zkusím. Jinak kolo mě baví a navíc je to jedinej sport, kterejkj může příétel kvůli svýmu handicapu provozovat, akorát mám pocit, že mě chce uštvat smile

Není tady

#925 19. 4. 2009 20:14

majkafa
Host

Já už jsem kdysi jezdila, dokonce jsem začala před 27 lety na těch bruslích, co byly dvouřadové a připnuly se k botám. Koupila jsem si je v NDR za svou výplatu na na brigádě na Rujaně. Na vejšce jsme jezdili i do školy na bruslích. Pak jsem měla inlajny, ale takové nic moc, nebylo moc peněz, a tak jsem si teď konečně koupila pořádné brusle. Moc se na ježdění těším. Dnes jsem se namlsala, když jsem jezdila po prodejně, ale trošku se bojím po tolika letech, musím to nacvičit. smile

Upravil(a) majkafa (19. 4. 2009 20:15)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí