29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neviem ako v Čechách, na Slovensku sa už pri pohreboch používajú aj moderné technológie ako reprodukovaná hudba. Takže tam nemusím mať ani Bacha, organ, ani cigánsku kapelu či orientálneho hudobníka alebo nebohého súfijského speváka.
Ja som to počula aj naživo, ale práve v inom prevedení, hoci rovnako famóznom(M. Caballé a jej dcéra boli úúúúžasné). Inak sa to u nás nehrá, pokiaľ viem, ale možno niekde inde v Európe.
Upravil(a) Selima (4. 2. 2009 11:23)
Není tady
Kukačka napsal(a):
že mi volala žena mého přítele
SI
uau koukám, že z toho může mít i někdo radost
Není tady
mě udělal radost jeden člověk, který si na mě dnes vzpomněl....
Upravil(a) Račice dračice (4. 2. 2009 11:45)
Není tady
Račice dračice napsal(a):
mě udělal radost jeden člověk, který si na mě dnes vzpomněl....
to určitě moc potěšilo mě dělá radost každý den Matýsek
Není tady
Mátová "tatranka", kterou donedávna prodávali jen na Slovensku, kde se dělala. A dnes jsem jí objevila tady v HK!!!!!!!!!!!!!!
Jmenuje se Mäta a já na ní ujíždím. Takže jsem si hned koupila 10 ks. Mňáááááám, už nemusím otravovat ty,co jezdí na Slovensko.
Není tady
Klubko napsal(a):
Mátová "tatranka", kterou donedávna prodávali jen na Slovensku, kde se dělala. A dnes jsem jí objevila tady v HK!!!!!!!!!!!!!!
Jmenuje se Mäta a já na ní ujíždím. Takže jsem si hned koupila 10 ks. Mňáááááám, už nemusím otravovat ty,co jezdí na Slovensko.
A este hod nejaku prihodu o hnusnych slovenskych colnikoch
Není tady
Oxi, co blbeš? Bohužel to je realita. Skutečně s nimi byli největší problémy, ať cestou do Maďarska nebo cestou na Ukrajinu.
Naštěstí to není zbytek Slovenské populace:)
Není tady
Tak zas ja by som mohla rozprávať oskvleých českých colníkoch, ktorí ńás síce pusitli so psom bez problémov na Moravu, ale nazad už potrebovali špeciálne povolenia... Podotýkam, že to bolo v čase colnej únie, dnes by som sa bez čipu nevybrala ani do Rajky či Hodonína toť za hranice... Colníci sú proste podľa mňa ľudksá kategória an und fuer sich... (sama osebe).
Není tady
Seli, souhlas. I když Ruští, ti vedou. 10 lidi pracovně vytížených kouřením papirosu:)
A to chtěli speciální povolení na Vás nebo na psa? ))
Já když jsem ukazovala psí pas na hranicích Polsko - Litva a číslo čípu psa,tak na mě koukali jako na zjev. Oni ty doklady vůbec neznají.
Není tady
k celníkům: dlouho jsme si myslela, že nejhorší jsou bulharští a rumunští....děsné zkušenosti mám s albánskýma. To ale bylo do doby, než jsem jela autobusem Bulharsko-ČR a viděla, jak se chovají čeští celníci k Bulharům.
To jsem si pane připadala jako na pravém Balkáně.
Upravil(a) Ronja (4. 2. 2009 15:22)
Není tady
Přidám trochu do mlýny - mám špatnou zkušenost s izraelskými celníky na jordánsko-izraelské hranici. Nechci je házet všechny do jednoho pytle, vím, že to tam nemají snadný, ale proč zrovna my - bílý huby - jsme museli absolvovat 3hodinovou prohlídku, včetně kompletního svlečení, osahávání, vyházení věcí z batohů, vymáčkání past na zuby, šamponů, prášků apod.???
Pravda, nebyli jsme zájezd, ale 3 jedinci. Ale stejnak to nechápu. Útěchou mi bylo, že jsme byli na cestě už přes měsíc a poslední sprchu jsem viděla před 14 dny, tudíž když vybalovali naše batohy, tak se tam rozlila taková dobře uleželá "vůně" špinavýho prádla a zpocených těl Jo a můj pas skončil v blátě (jakýsi mladý izraelský voják mi ho podal stylem "hod obloukem co nejdál ode mne"
Není tady
Ne, že by mi to udělalo zrovna radost, ale třeba to pobaví někoho jiného...
Zrovna jsem zjistila, že chodím celý den s dírou v kalhotech na zadku... Absolvovala jsem s tím i jedno obchodní jednání
Není tady
Veranna, nestraš, taky se tam letos chystám.
Veranna, mám kamaráda, Izraelce, tmavýho... chceš popsat, co absolvuje za prohlídky on?
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Veranna, mám kamaráda, Izraelce, tmavýho... chceš popsat, co absolvuje za prohlídky on?
Prehladavas ho ty?
Není tady
Oxi napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Prehladavas ho ty?
Není tady
Klubko napsal(a):
Seli, souhlas. I když Ruští, ti vedou. 10 lidi pracovně vytížených kouřením papirosu:)
A to chtěli speciální povolení na Vás nebo na psa?))
Já když jsem ukazovala psí pas na hranicích Polsko - Litva a číslo čípu psa,tak na mě koukali jako na zjev. Oni ty doklady vůbec neznají.
Na psa... veterinárne od colného veterinára či čo... čipy boli v plienkach a medzinár. preukaz v potvrdením nášho obyčajnhéo veta im nestačil.
Ale najviac ma pobavila súhra českých slovenských colníkov, keď moji bývalí svokrovci urobili chybu a šli s vnúčikom k rodine na Moravu... Vnúčik mal len 14 rokov a oni ho nemali zapísaného ani v OP, ani v pase, ani nikde. Na českých hraniciach ho colníci ďalej nepustili, na slovenských odchytili a tiež nechceli pustiť... Nakoniec sa ustrnuli a on sa SÁM prepašoval pod sedadlom nazad do Blavy(nemal nielen preukaz totožnosti, ale už ani lístok a peniaze naň
- nech žijú predvídaví starí rodičia...).
Není tady
Moji bieli kamaráti tiež absolvovali - 12-hodinový výsluch na izraelskej hranici, a to išli naschvál najprv do Izraela a až potom do Egypta, aby nedráždili hada bosou nohou... márne. Nepomohla angličtina, pozvánka od izraelských kamarátov, nepomoholo nič. Chápem to do istej miery, ale naozaj len do istej miery.
Tak ako chápem do istej miery strach USA a horlivosť imigračných oficerov, len potom nechápem, ako mohli napr. dať zelenú kartu M. Attovi pol roka po tom, čo im vyhodil WTC do vzduchu. Jeho typická, nezameniteľná široká tvár preletela obrazovkami a novinami všektých krajín, zjavne okrem immigraiton officers či security officials ju videl celý svet. Ale našinca budú prehľadávať, vypočúvať a prípadne ho ani nepustia do tejto zeme zasľúbenej. Môj otec mal pozvanie vlády USA na dvojmesačnú stáž, ale US Embassy - vtedy ešte v Prahe, bol koniec socíku - mu nedala víza. Pol roka nato Amíci kľačali, aby k nim na tú stáž šiel, ale on už sa zaťal a povedal, že si nebude druhý raz brať voľno a robiť im šaša.
Není tady
Radosť mi urobil milý nečakaný telefonát... a asi aj Babinet.
Není tady
Právě jsme zaúčtovali DPPO jedné firmy. Stihli jsme šibeniční termín. Jupíííííííííííííííí!
Mé milé kolegyně, děkujuuuu!
Letošní první sněženky, co jsem objevila na zahradě.
Není tady
majka.r.63 napsal(a):
Letošní první sněženky, co jsem objevila na zahradě.
závidím, tady je jen břečka ...
Není tady
Neboj, dočkáš se - fakt, slibuju .
Není tady
už aby to bylo, mám ty zimy plný zuby
Není tady
sandra napsal(a):
Ne, že by mi to udělalo zrovna radost, ale třeba to pobaví někoho jiného...
Zrovna jsem zjistila, že chodím celý den s dírou v kalhotech na zadku...Absolvovala jsem s tím i jedno obchodní jednání
Není tady