29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bože, tých radostí ale rýchlo pribúda... Práve som sa vrátila y príjemného večera skladajpceho sa z dvoch častí, obe strávené u kamarátov, jedna lepšia ako druhá... Ten víkend mi výborne začína.
Není tady
Film Once. Nádherné pohlazení na duši.
Konečně mám přístup na internet, sice jen na chvíli ale díky za to, teď si tu užívám luxusu hotelového pokoje a zítra vyrážím do Francie na lyžování, sice lyžovat nebudu, spíš hlídat děti, takže je to pracovní ale díky za to. Další z mých radostí je to, že jsem objevila pár úžasných knih, které mi teď dost pomáhají a inspirují mě (Eckhart Tolle: New Earth a Paul McKenna: Instant Confidence) a moje poslední radost je to, že si tak nějak úžasně lebedím a rochním si a vůbec se cítím dobře.
Není tady
mám přes noc a zítra celý den miminko na hlídání ...křičet teda umí, jen co je pravda
Není tady
Heřmanka napsal(a):
mám přes noc a zítra celý den miminko na hlídání
...křičet teda umí, jen co je pravda
Děkuji. Usmála jsem se. Je to moc příjemný..., myslím: usmát se díky někomu, rsp. slovům někoho virtuálního...
Není tady
želvouš už nezabírá polovinu stránky
Není tady
a žes nic neřekla čéče
Není tady
nestálo to za to, fotky a obrázky často měníš, tak jsem jen čekala až to vyměníš
Není tady
no ale proto, že tady byla reklamace ohledně kravský fotky
Není tady
ses dneska blbě vzbudila, nebo tě ještě pořád něco žere ?
ano byla a stojím si zatím do dnes. a neboj, kdyby se ty tvoje tady zdržovali dýl než je zdrávo, ozvala bych se taky, fakt se mi nechtělo čučet jak napíšeš jednu větu, ale zabereš celou obrazovku
Není tady
jo blbě jsem se vyspala, bolej mě nohy, nemůžu otáčet hlavou a bolej mě záda.
Není tady
no jesti to nemáš z toho cvičení jak jsem někde četla. víš jak to je, nic se nemá přehánět, sportem k trvalé invaliditě
Není tady
já musím pořád chodit, páč jak si sednu, tak ztuhnu a nejde mi se zvednout
Není tady
jj ty babičko
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jj ty babičko
dneska mám příjemnej válecí program
Není tady
to věřím, já bych pořád jen spala z pátku na sobotu jsem spala 11 hodin a měla pocit, že nejsem vyspaná a dneska jsem vylezla z pelechu v deset a zase mám pocit, že nic, odpolko jsem spala a furt jsem nějáká přešlá mrazem
Není tady
Zas když vylezeš takhle pozdě z pelechu, to ten den pak hrozně rychle uteče... já vždycky nesnášela nedělní podvečery , když jsem chodila do práce...
Není tady
uteče, ale co mám dělat, když bych spala i ve stoje
Není tady
PPavlaa napsal(a):
uteče, ale co mám dělat, když bych spala i ve stoje
Mně na to pomáhá vypadnout ven...
dneska jsme ani nikam nešli, páč čekáme, jestli dorazí Petrušce kámoška... akorát ta se musí nejdřív vyspat a spát může jít prý třeba ve dvě, ale i v pět... to fakt nemá chybu...
Není tady
kolik kámošce je ?
Není tady
Urobilo mi radosrť, že "vďaka" indispozícii som si krásne čítala, urobila resty v domácnosti a teraz zvládam pracovné resty. Mňa to cez víkend furt ťahá von(a lákajú ma aj kamoši), ale až takéto zabrzdenie ma donúti robiť veci, ktoré inak odkladám... A telefón ma neruší, ale občas, keď sa začína objavovať splín, sa ozve, aby som vedela, že niekto na mňa myslí.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kolik kámošce je ?
8 měsíců a nezabrala, takže přijde až zítra ... a dostane nafackováno tady od budoucí koulařky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to věřím, já bych pořád jen spala
z pátku na sobotu jsem spala 11 hodin a měla pocit, že nejsem vyspaná a dneska jsem vylezla z pelechu v deset a zase mám pocit, že nic, odpolko jsem spala a furt jsem nějáká přešlá mrazem
To už budeš asi přespaná............
Není tady
Oli, já nikdy nebudu přespaná
Není tady