Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 29. 1. 2009 19:20

Bára :)
♥♥♥♥---
Místo: Praha

"Partner" si žije svůj život...

Ahojky všem, to, co se vám pokusím sdělit není prosba o radu...v podstatě v tom mám jasno, ale ráda bych slyšela, jak by jste se vy chovali na mém místě. Jsem s 20-ti měsíčním prckem na RD a partner si stále žije po svém. Už ani nevím jak to chodí v normálních rodinách...on odjede do práce v 7hod, tam celý den chatuje na seznamce se slečinkami a v 16hod je doma. Mám to opravdu ověřené, nekecám, nechápu, jak při tempech jeho vzkazů může stíhat pracovat...je mi to záhadou. Se slečnami si píše sexuálně motivované zprávičky, je zřejmé, že vážný vztah nehledá. Dnes si s jednou holčinou domluvil návštěvu sauny a poté vínečko... bože, jsem tady za vola...poskytuju plný servis celé rodině, všem vařím, peru, poklízím, s láskou se starám jak nejlépe dovedu o dítě, je mi 25, myslím, že jsem pohledná holka a tohle má být odměna? Já mu ještě neřekla, že o tom vím. Nevím, jestli mu to říct nebo ne, že o tom vím...je to potupa. Navíc nemá žádnou chuť plánovat rodinné aktivity, o víkendech si radši jede za kamarády než aby si pohrál s prckem...mluvit na něj nesmím, protože je věčně unavený, nemocný nebo ospalý...bože jak vypadá normální chlap...vždyť já už ani nevím, jestli jsem normální...podle něj za vše můžu já, povídat si se mnou nechce, protože jsem moc zvědavá...např. když se ho zeptám, kde byl celou sobotu až do 21hod? ...to ho pobouří, ...už fakt nevím, normální tatínek se snad věnuje rodině ne...? Jak to u vás funguje, on je pořád v pr...,...každý den a navíc to svádí na to, že "má vedlejšáky" a přitom nahání slečny, no co s tím, ...chápu odejít od něj, ale mám mrňouska, mám mu říct, že to vím...?

Není tady

#2 29. 1. 2009 19:35

♥♥♥♥---

Re: "Partner" si žije svůj život...

Lidi tak mi trochu pomožte...

Není tady

#3 29. 1. 2009 19:37

medvedicePu
♥------

Barunko, to je hrozny. A jak na to reaguje Matysek? Je rad, kdyz tatinka vidi, nebo je spis odrazitej? Ani bych se mu v druhem pripade nedivila. sad
Vis, je to smutny, ale je to tak. Dopadlas, vice mene dopadas, jako moje mamina. Cely zivot se starala, aby mel tatka nazehlene limecky, teple vecere a ciste ponozky, znala jenom domacnost, praci a zahradu a sklizela za to jen posmesky ze je hloupa (ma 7 trid, ale hloupa rozhodne neni) a k nicemu jinemu se nehodi. Jak ti chlappi premysli? Toho by si meli snad vazit a ne v tech s laskou nazehlenych limeccich behat za jinejma dumbom

Podnikové zákony platící v době krize: Obchodní oddělení je pro. Finanční oddělení je proti. Právní oddělení to musí přezkoumat. Osobní oddělení je znepokojeno. Plánovací oddělení je v šoku. Technické oddělení si žádá více prostoru. Tiskové oddělení neví.

Není tady

#4 29. 1. 2009 19:39

majkafa
Host

Jak tady pomoct. Všichni si musíme rozhodnout sami, co uděláme se svým životem.
Proč ho špehuješ a zbytečně se tím týráš? sad
Nebudu tě tady konejšit a přízvukovat ti, jak je tvůj partner  bla bla bla
Jeho nezměníš, kdyby ses rozkrájela. Můžeš změnit pouze sama sebe a tím bude nevyhnutelně měnit i on sebe. Je to na tobě. Co uděláš.

Upravil(a) majkafa (29. 1. 2009 19:42)

#5 29. 1. 2009 19:42

♥♥♥♥---

Nejhorší je, že prcek je právě strašně rád, když ho vidí... ale on mu ten čas nevěnuje. No a jinak jsem ráda, že jsem ho "špehovala" a dozvěděla se to, aspoň člověk ví, jak se věci mají...já si až do téhle doby myslela, že je všechno, bordelář, nepoužitelný, nespolehlivý, nezodpovědný, ale že by byl ještě záletný jsem si nemyslela...inu, už je to komplet.

Není tady

#6 29. 1. 2009 19:46

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Báro, a proč s ním jsi? Máš pro to nějaký další důvod kromě toho, že je otcem Tvého dítěte?

Není tady

#7 29. 1. 2009 19:47

♥♥♥♥---

Tak ze 7.500 těžko utáhnu sama nájem, kor v Praze... Mamka má teď rozestavěný dům, tam je to reálné tak do 2let.

Není tady

#8 29. 1. 2009 19:47

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

ach jo, tady je každá rada drahá. Choval se tak i před narozením dítěte? On jen ještě asi duševně nedospěl natolik, aby si uvědomil že je otec a má zodpovědnost za svou rodinu a měl by se jí náležitě také věnovat. sad

Upravil(a) PetrHl (29. 1. 2009 19:49)

Není tady

#9 29. 1. 2009 19:49

x56325
Host

Takže, jestli to dobře chápu, kdybys měla kam, už jseš od něj pryč...?

#10 29. 1. 2009 19:50

♥♥♥♥---

Taky si myslím, že je dušenvně značně nedozrálý, mě dítě změnilo, on je ale ještě horší než před jeho narozením...

Není tady

#11 29. 1. 2009 19:50

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Bára smile napsal(a):

Nejhorší je, že prcek je právě strašně rád, když ho vidí... ale on mu ten čas nevěnuje. No a jinak jsem ráda, že jsem ho "špehovala" a dozvěděla se to, aspoň člověk ví, jak se věci mají...já si až do téhle doby myslela, že je všechno, bordelář, nepoužitelný, nespolehlivý, nezodpovědný, ale že by byl ještě záletný jsem si nemyslela...inu, už je to komplet.

to tučné jsi věděla už dříve?
Láska je prostě slepá

Není tady

#12 29. 1. 2009 19:51

x56325
Host

A on to dítě chtěl?

#13 29. 1. 2009 19:51

majkafa
Host

Nechápu, proč s ním vůbec jsi, když je tak nemožný, proč s ním máš dítě. Pročpak sis takového vybrala?

#14 29. 1. 2009 19:54

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

asi správná otázka už tu zazněla...proč s ním vlastně jsi ?... a nemluv o dítěti, bude jeho tátou navždycky...ale proč TY s ním jsi...hod si to na papír a určo se ti k závěru dojde líp smile

Není tady

#15 29. 1. 2009 19:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bára smile napsal(a):

No a jinak jsem ráda, že jsem ho "špehovala" a dozvěděla se to, aspoň člověk ví, jak se věci mají..

Jo?
A k čemu ti to bude, že víš, jak se věci mají, když s tím nemůžeš ale lautr nic udělat, jen se užírat faktem, že partner si dělá, co chce a ty mu k tomu poskytuješ plný servis?

Nebo tě to snad "nakopne" k tomu, abys sama se sebou něco udělala?
Nehledala si výmluvy, ale prostě se na něj vykašlala a odešla?
Nebo se s ním alespoň nehdohadovala, ale jednala - to jest přenechala mu jeho díl zodpovědnosti za vaši rodinu? Začala se chovat tak, aby se začal starat a přestal si hrát?

Co vlastně s tím, co ses dozvěděla, jsi REALNĚ schopná udělat?
Jak teď ZLEPŠÍŠ svůj vlastní život?
Co vlastně uděláš?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#16 29. 1. 2009 19:55

tempora
♥♥♥♥---

Tak třeba proto, že láska je slepá? Proto, že věci, které nám prvně připadají atraktivní nám po nějakém čase přijdou nesnesitelné? Promiň Majko....teď mluvíš jak moje máti.....prostě proto, teď už jen najít cestu ven a bez financí to půjde hodně, hodně těžko hmm

Není tady

#17 29. 1. 2009 19:59

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Baruško to je mi líto, je to hrozný, a proč s ním jsi?? Nemyslíš, že by ti bylo bez něj lépe?? A jestli maminka staví dům, tak přeci někde bydlí, přeci bys u ní mohla mít svůj kousek místa.

Není tady

#18 29. 1. 2009 20:13

♥♥♥♥---

tempora napsal(a):

Tak třeba proto, že láska je slepá? Proto, že věci, které nám prvně připadají atraktivní nám po nějakém čase přijdou nesnesitelné? Promiň Majko....teď mluvíš jak moje máti.....prostě proto, teď už jen najít cestu ven a bez financí to půjde hodně, hodně těžko hmm

Díky za zastání, opravdu jsem nemohla tušit, jak se bude chovat...to prostě všem nevyjde.

Není tady

#19 29. 1. 2009 20:14

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Fajn, je to komplet a jak dlouho se tím ještě hodláš týrat? Tobě to nevyhovuje, ty musíš odněkud začít, doporučuju prvně poradnu a ujasnit si, zda-li za těch všech podmínek s takovým partnerem ještě hodláš žít.

Holka, ty hledáš důkazy toho proč je takový a nesoustředíš se na možná řešení. Něco v tobě řešení odmítá a přitom ti stav věcí nevyhovuje. Takže na tvém místě bych přemýšlela, co s tou situací provedu a nikoli posuzovala partnera a jeho kvality.

CO získáš tím, že mu to řekneš? Takže v podstatě tohle:

a) rozhoupe to tebe nebo jeho k radikálnímu kroku (nemyslím si že to nastane. Partnerovi situace vyhovuje, ty zatím řešit nechceš, promýšlíš svoje chování)

B) budete se hádat, ale situace zůstane v podstatě stejná

c) nebude to tolik skrývat, začne tě ze všeho obvinovat, dávat ti za vinu své chyby a začne tě psychicky vydírat přes malého, týrat. (tahle možnost je nejpravděpodobnější, protože tvůj partner je nevyzrálý mladík s výraznými manipulativními schopnostmi)

Takže se seber a najdi si poradnu pro mezilidské vztahy, která je na průkajdu a všechno ze sebe vysyp.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#20 29. 1. 2009 20:20

♥♥♥♥---

Takže nic neříkat? Mám to přehlížet? Do té doby než odejdu mám dělat, že o ničem nevím? ...cítím trpkost a zklamání, pečuju o prcka zatímco on dělá ptákoviny...nejradši bych to na něj vybalila ale čert ví, zda mi to k něčemu bude...pravděpodobně to otočí opět proti mě...to je těžký.

Není tady

#21 29. 1. 2009 20:22

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Bára smile napsal(a):

tempora napsal(a):

Díky za zastání, opravdu jsem nemohla tušit, jak se bude chovat...to prostě všem nevyjde.

to skoro nikdo netuší, když si jako mladý někoho bere a zakládá s ním rodinu, jak se ten druhý bude chovat.
Takže takových hloupých otázek bych si nevšímal, po bitvě umí bít každý generálem.

Není tady

#22 29. 1. 2009 20:26

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Přišla jsi k zvávěru neříka, tak si prosím tě přečti příspěvek od pandorry a zamysli se nad tím bodem, který tě nejvíc vytočí.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#23 29. 1. 2009 20:34

♥♥♥♥---

Ráda bych mu to řekla, u mamky sice díky staveb.pracem nemůžu být pořád, ale snad min 5dní v týdnů to půjde. Jsem odhodlaná zítra odejít...ráno si zbalíme s prckem věci a pojedeme k mamce, až přijde z práce, třeba mu to docvakne, ale už bude pozdě.

Není tady

#24 29. 1. 2009 20:34

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Bára smile napsal(a):

Takže nic neříkat? Mám to přehlížet? Do té doby než odejdu mám dělat, že o ničem nevím? ...cítím trpkost a zklamání, pečuju o prcka zatímco on dělá ptákoviny...nejradši bych to na něj vybalila ale čert ví, zda mi to k něčemu bude...pravděpodobně to otočí opět proti mě...to je těžký.

Nemyslim si že by bylo dobré vubec nic neříkat, to určitě ne.
Máte spolu dítě, měli byste tedy fungovat jako rodina. Zatím podle toho co píšeš funguješ ty a malý jako dva pejsci,
kteří čekají doma na páníčka až si ten udělá čas, ale páníček na pejsky kašle, kamarádfi jsou pro něho důležitější.
To že si četuje se slečnami v práci je jen důsledek toho, jak to u vás funguje.
Ty pro něho nmejsi nic cenného, má tě jistou, musíš být doma s dítětem.
Hovor ano, ale vyčítání těch konverzací po drátkách je zbytečné, vy spolu musíte
probrat to jak spolu hodláte fungovat jako rodina.

Není tady

#25 29. 1. 2009 20:36

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Bára smile napsal(a):

Ráda bych mu to řekla, u mamky sice díky staveb.pracem nemůžu být pořád, ale snad min 5dní v týdnů to půjde. Jsem odhodlaná zítra odejít...ráno si zbalíme s prckem věci a pojedeme k mamce, až přijde z práce, třeba mu to docvakne, ale už bude pozdě.

tummenupp třeba se probudí z postpubertálního snu

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí