29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
taky na jaro a první kytičky všude v přírodě, narcisy a tulipány na zahrádce... na návštěvu kamaráda z opačné strany republiky, ale ještě předtím na lyžování po 10ti letech
Není tady
Těším se na pravní závan jarního vzduchu. Takové to vońavé, kdy ještě není jaro, ale už je cítit. Mám ráda předjaří. Když jsou malinko rozvité pupeny - to je vůně.
Není tady
Holky, na důchod ne netěšte, to přece nééééé, ještě je tolik věcí před námi, na co se můžeme těšit!
Já se teď těším na každý den s mojím zlatíčkem prďolkou!
Není tady
Uzavrela jsem pracovni smlouvu na 2 roky v cizine a uz se tesim, az to budu mit za sebou. A to mam za sebou teprve 3 mesice.
Není tady
Na jaro
Na kytičky, které jsem si na podzim vysázela, na ty co si zaseju do zahrádky.
Na malé králíky a kůzlata.
Že pojedem o víkendu na výlet.
Až dám večer příteli pusu:hjarta:
Není tady
Na zítřejší první kolo pohovorů do (doufám) nové práce.
Vybrali si mě sami, tak si držím pěsti...
Alosek napsal(a):
Na zítřejší první kolo pohovorů do (doufám) nové práce.
Vybrali si mě sami, tak si držím pěsti...
Ale my ti taky budeme držet pěsti.... neboj.
Těším se, až se konečně dosyta vyspím... akorát nevím, kdy se mi to konečně povede
Není tady
tak tady nebabouni a šupky dupky do pelíšku a hezký sny
Není tady