Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 1. 2009 11:18

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Na co se těšíte ?

Ráno jsem se vzbudila a zjistila jsem, že mám hrozně ráda ten pocit se na něco těšit, vidět před sebou něco hezkýho smile
Cíleně si vyhledávám maličkosti smile až si dneska večer zapálím tu novou svíčku, až pojedu na oběd k našim..atd..
Pomáhá mi to zahánět špatnou náladu a ty svoje věčný depky dumbom va
Občas se, ale přistihnu, že pak nežiju tím, co je dneska, právě teď, ale co bude až...a to asi taky není nejlepší vissla hmm
Jak to máte vy ?

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#2 29. 1. 2009 11:25

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Na co se těšíte ?

ahoj San smile
co se vzdálených plánů týká, tak se hrozně těším, až dostuduji VŠ. To bude leden 2010 big_smile
Miluju, když je se na co těšit, i když je to maličkost tummenupp

Není tady

#3 29. 1. 2009 11:26

sandra
♥♥♥♥♥♥-

teď jsem si vzpomněla, že se vlastně můžu těšit na splnění mého přání, které jsem vyslala do vesmíru godlike tongue

Není tady

#4 29. 1. 2009 11:29

Blossom
Host

Já se těším na jaro, strašně! Odpočítávám dny, málem stříhám metr, jak voják před koncem vojny... big_smile

Já myslím, že nejlepší je žít přítomností, užívat pokud možno toho, co právě je, a mimo to se těšit na nějaké hezké věci v budoucnosti.

Byly i chvíle, které bych přirovnala jako k přeskakování bažiny po vyčnívajících pevných kamenech - ty kameny byly právě ty věci, na co jsem se těšila, ta bažina tehdejší současnost. Pomáhalo mi to přežít. Ve smyslu: "jediný lék na velké starosti jsou malé radosti".

#5 29. 1. 2009 11:30

Santala
♥♥♥♥♥♥-

sandra napsal(a):

teď jsem si vzpomněla, že se vlastně můžu těšit na splnění mého přání, které jsem vyslala do vesmíru godlike tongue

Myslíš ten seznam parametrů na nového " prince " ? wink

Není tady

#6 29. 1. 2009 11:30

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Manža mě pozval na oběd, tak se moc těším big_smile .

Není tady

#7 29. 1. 2009 11:30

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Santalko tak já se hlásím mezi těšiče: snad pořád mám před sebou něco, na co se těším, na co myslím před spaním a co mi pomáhá se hejbat i když se mi nechce.

Teď se děsně těším na jaro a na to, že se koncem února zase podívám kousek za hranice. Pak se budu těšit na květnový víkend s maminkou v Edinburgu a pak zas na něco jiného big_smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#8 29. 1. 2009 11:31

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

sandra napsal(a):

Myslíš ten seznam parametrů na nového " prince " ? wink

stoltgodlikebig_smile

Není tady

#9 29. 1. 2009 11:32

Blossom
Host

sandra napsal(a):

Jak se vysílá přání do vesmíru? A měl někdo z vás pocit, že vás "vesmír vyslyšel?"  Taky bych v tom případě  nějaká přání vyslala...jen sakra abych ten vesmír těmi svými přáními moc nezaneřádila... big_smile

#10 29. 1. 2009 11:36

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

sandra napsal(a):

Jak se vysílá přání do vesmíru? A měl někdo z vás pocit, že vás "vesmír vyslyšel?"  Taky bych v tom případě  nějaká přání vyslala...jen sakra abych ten vesmír těmi svými přáními moc nezaneřádila... big_smile

blossom, moc ráda bych ti poradila, ale já tehdy v polovině usnula... big_smile takže teď nevím, zda mám své přání poslat ještě jednou na upgrade nebo vyčkávat, co přijde tonguevissla

Není tady

#11 29. 1. 2009 11:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

V poslední době na jaro a na to, jak se po lokty zabořím do záhonů... sluníčko bude hřát, země vonět, možná i lehýnce sprchne... a hlavně mi do toho nebude nikdo kecat. Já si vždycky tak odpočinu...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#12 29. 1. 2009 11:39

macík*
♥♥♥♥---

Právě se těším na víkend. Jsem pozvaná na sobotu a neděli k tetě, kterou mám moc ráda. Vezmeme psy, půjdem na dlouhou procházku a budem povídat.
Moje teta žije s manželem na krásným místě, oba dva jsou moc hodný a milý lidi, je u nich pohoda. Mám pocit, že jedu do pohádky a těším se moc smile

Není tady

#13 29. 1. 2009 11:45

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Blossom napsal(a):

sandra napsal(a):

Vesmírný objednávkový servis.

Zadej si to do vyhledávání příspěvků: viz. zluté políčko HLEDAT v horní liště na Babinetu
anebo klikni rovnou sem: http://fora.babinet.cz/search.php a vyhledáš si příspěvky o tom, jak si správně přát. A jak se nebát, že zaneřádíš vesmír :-) Ale spíš, abys neměla zaneřáděnou svoji hlavičku, když vysíláš své podvědomé přání do vesmíru.

Nebo hledej na www.google.com Je to i kniha od nejake zenské, nevím, jak se jmenuje.

A pak je kniha Tajemství od Rhondy Byrne, nebo tak nejak. Ten samý princip.

A pak jeste kniha Jak si správně přát od nejakýho pana z Německa. Je polopatičteji napsaná kniha než Tajemství.

Není tady

#14 29. 1. 2009 11:45

Santala
♥♥♥♥♥♥-

macík* napsal(a):

Právě se těším na víkend. Jsem pozvaná na sobotu a neděli k tetě, kterou mám moc ráda. Vezmeme psy, půjdem na dlouhou procházku a budem povídat.
Moje teta žije s manželem na krásným místě, oba dva jsou moc hodný a milý lidi, je u nich pohoda. Mám pocit, že jedu do pohádky a těším se moc smile

Jéé, tyhle chvíle mám taky ráda tummenupp

Není tady

#15 29. 1. 2009 11:46

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

sandra napsal(a):

Též se zabýváš ezoterikou?

Jinak já se těším v létě na seminář o sebelásce.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#16 29. 1. 2009 11:50

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Blossom napsal(a):

sandra napsal(a):

Zadej si to do vyhledávání příspěvků: viz. zluté políčko HLEDAT v horní liště na Babinetu
anebo klikni rovnou sem: http://fora.babinet.cz/search.php a vyhledáš si příspěvky o tom, jak si správně přát. A jak se nebát, že zaneřádíš vesmír :-) Ale spíš, abys neměla zaneřáděnou svoji hlavičku, když vysíláš své podvědomé přání do vesmíru.

Nebo hledej na www.google.com Je to i kniha od nejake zenské, nevím, jak se jmenuje.

A pak jeste kniha Jak si správně přát od nejakýho pana z Německa. Je polopatičteji napsaná kniha než Tajemství.

Ahoj Nico, máš tam ode mě SZ. Doufám, že dorazila smile

Není tady

#17 29. 1. 2009 11:51

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Natálie napsal(a):

sandra napsal(a):

Též se zabýváš ezoterikou?
Jinak já se těším v létě na seminář o sebelásce.

Ahoj Naty, já spíš jen okrajově smile

Není tady

#18 29. 1. 2009 11:54

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já se každý den v práci těším na to, až si večer zalezu do postýlky s knížkou. Většinou si k tomu uvařím čajík nebo si naliju skleničku vína a někdy, když se chci obzvlášť potěšit, tak si zapálím solnou lampičku. Nejvíc si to užívám v pátek, protože nemusím další den do práce a mám před sebou báječné 2 volné dny.
A jinak se těším na jaro, až bude všude teplo, nové zelené lístečky, travička, kvítka, vzduch bude vonět a já vyrazím na nějakou pěknou procházku do lesů v okolí Brna.

Není tady

#19 29. 1. 2009 11:58

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

sandra napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Blossom napsal(a):

Ahoj Nico, máš tam ode mě SZ. Doufám, že dorazila smile

Dorazila, diky.
Akorat ten email musim tedy napsat znovu :-) To system neumi, ukladat i zpravy vyslane na tvoji email schranku skrze Babinet.

Není tady

#20 29. 1. 2009 12:09

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Těším se na chvíli:
- až se ráno nebudu probouzet se strachem a s depresí
- až budu stát zaśe trochu pevněji na  zemi
- až se zase moje tvář bude smát
- až budu usínat bez prášku a probouzet se vyspalá
- až ze mne nebude chodící mrtvola

A těším se na tuto sobotu navečer, kdy uvidím některé lidi s babinetu. A na sobotu dopoledne,kdy svou mamku povezu do Kolína do její kamarádkou a budeme klábosit v autě a zase si můžeme říci plno věcí, co jsme za můj 30ti letý život nestihly.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#21 29. 1. 2009 12:10

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Nicholasi, prosím tě, kdo je ten Němec??

Těšění je to nejkrásnější - cesta je cíl.
Mnohdy ten dovršený okamžik toho, na co se těšíme, nebývá tak krásný, jako to těšení samotné. Proto se těším stále na něco. Až to přijde nebo nepřijde, tak si vymyslím novou hračku. Těším se tedy permanentně na spoustu věcí a proto se mi i "těšení "kumulují, a to je pak nářez....smile

Vesmírný objednávkový servis je poslední dobou až zprofanovaný, ale svou soukromou cestu k němu mám prošlápnutou již pár let a baví mě to. To přiznám. Jen mi trochu přijde, že v některých knihách je "návod" docela zlehčený..atd. Ono jde asi spíše o celý životní styl, než jeden dopisek s" prosím" VOSu. Tedy tak to cítím já.....

Není tady

#22 29. 1. 2009 13:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nicolas napsal(a):

Blossom napsal(a):

sandra napsal(a):

dumbom Ženská je napodiv vtipná Nemka Bärbel Mohr a knihy sú napr. Obejdnávky do vesmíru, Vesmírný objednávkový servis, alebo Reklamace do vesmíru...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#23 29. 1. 2009 13:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A teším sa na jar... hrozne. Plus na dnešné tanečky, na zajtrajší voľný podvečer, ktorý zrejme strávim s kamoškami, sobotňajšie leňošenie a nedeľnú vychádzku... Skoro na každý deň mám tešenie, ale jar stačí sama osebe(slnko + teplo), aby som sa tešila zo samotnej existencie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#24 29. 1. 2009 13:42

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Celý VOS může být pěkně k ničemu a systém je starý jak lidstvo samo. Znám ten návod v mnohem lepší verzi od Karla Weinfurtra, Učebnice magického myšlení.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#25 29. 1. 2009 13:44

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Wiki,

Jak si správně přát
7 pravidel, jak uskutečnit své sny
Pierre Franckh

http://www.kosmas.cz/knihy/141331/jak-si-spravne-prat/
v originále  Erfolgreich wünschen, překlad: Jana Novotná

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí