|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj,
moje osmička vpravo nahoře je nepěkně zaklíněná pod sedmičkou a občas to strašně bolí. Třeba teď - ani kvůli tomu nemůžu spát. Definitivně to vyřeší až operace, ale ta mě čeká až za několik měsíců, protože si nejdříve musím doléčit jiný problém.
Máte nějaké rady, jak tu bolest dostat alespoň trochu pod kontrolu? Vzala jsem si Ibalgin, ale vůbec mi na to nezabírá. Silné léky brát nechci. Ach jo. 
Upravil(a) Janela (29. 1. 2009 3:34)
Není tady
Janelo pokud je bolest silná, mám zkušenost že nepomůže nic než opravdu silná analgetika. Při největších problémech jsem do sebe cpala Surgam a Tramadol, na ty probdělé noci a neskutečné bolesti si dobře pamatuju a soucítím s tebou 
Na menší bolesti studený obklad a kloktání propolisu, spát v polosedě - jak si lehneš, prokrví se ti hlava a bolí to víc.
Není tady

Janelo .přesně tak,ta bolest je hrozná .
Zkusit můžeš i Ataralgin, Tramal..ale ten je pouze na předpis Jinak ten Ibalgin můžeš i víckrát denně.Pokud začnou zlobit zuby tak začne bolet opravdu pak cokoli.(hlava,uši ,krk).Takže možná po silnějších lécích budeš muset šáhnout..
Není tady
Bohužel si nevzpomenu na název té masti, ale myslím že v lékárně ti poradí... Existuje mast na bolest zubů, která má anestetický účinek a maže se přímo na postižené místo, po operaci zubu mi dost pomohla.
Není tady