6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych zkusit nějakou soukromou kolu v Praze, obor Marketing, prosím má někdo s nějakou zkuenosti? Je soukromá kola jednoduí ne státní? Je pravda, e kadý kdo si ji zaplatí a trochu se snaí ji udělá? Dá se soukromá zvládat dálkově? Předem děkuji za rady:).
Není tady
Ivu. napsal(a):
Chtěla bych zkusit nějakou soukromou kolu v Praze, obor Marketing, prosím má někdo s nějakou zkuenosti? Je soukromá kola jednoduí ne státní? Je pravda, e kadý kdo si ji zaplatí a trochu se snaí ji udělá? Dá se soukromá zvládat dálkově? Předem děkuji za rady:).
Příspěvek není sice aktuální, ale třeba zaujme i někoho jiného. Kdy člověk uvauje nad soukromou kolou, tak by měl vědět, e velká část státních vysokých kol té nabízí placenou verzi. Letos to myslím bylo kolem 800 Kč za kredit, člověk jich musí mít nejmíň 20. Výhodou je, e pokud má člověk dobrý prospěch, tak do druháku nastupuje jako řádný student. Toto je případ Masarykovy univerzity, nevím, jak to mají jinde.
Není tady
Myslím si, e je to hodně individuální, některé soukromé koly jednoduí jsou, jiné zase ne. Za sebe doporučuji jít spíe na tu, která je těí, ale na druhou stranu něco naučí (například VO v Praze, se kterou mám dobré zkuenosti), ale tam se studuje cestovní ruch, nikoliv marketing jako takový.
Není tady
Znám dobrou soukromou kolu Cevro, ale tam se studují hlavně obory z oblasti práva, veřejná správa, mezinárodní vztahy, politologie,..
Není tady
malawka napsal(a):
Znám dobrou soukromou kolu Cevro, ale tam se studují hlavně obory z oblasti práva, veřejná správa, mezinárodní vztahy, politologie,..
Já jsem taky slyela na tuto kolu pozitivní ohlasy.
Není tady
Asinedka napsal(a):
malawka napsal(a):
Tady se někdo fakt snaí
Upravil(a) Judyna (17. 8. 2012 17:50)
Není tady
Judyna napsal(a):
Asinedka napsal(a):
malawka napsal(a):
Tady se někdo fakt snaí
jojo, vichni se tak nějak snaíme...
Není tady
Já studovala Vysokou kolu finanční a správní, obor Marketingová komunikace a můu jen doporučit. Nároky nebyly příli vysoké (zatím jen Bc.), ale je pravda, e jsem měla kombinovanou formu..
Není tady
Já studuji na Cevru dálkově ji druhým rokem, obor veřejná správa. Nemyslím si e ten kdo si jí zaplatí, tak jí musí zákonitě udělat. Učit se musí tak i tak:-)Zadarmo tam nic nedostane. To e je soukormá pozná třeba v individuálním přístupu ke kadému studentovi. Co jako dálkař hodně oceňuji.
Není tady
karbulka napsal(a):
Já studuji na Cevru dálkově ji druhým rokem, obor veřejná správa. Nemyslím si e ten kdo si jí zaplatí, tak jí musí zákonitě udělat. Učit se musí tak i tak:-)Zadarmo tam nic nedostane. To e je soukormá pozná třeba v individuálním přístupu ke kadému studentovi. Co jako dálkař hodně oceňuji.
Co to studium verejne zpravy konkretne znamena a co s tim budes delat nebo moci delat az budes hotova?
Není tady
Ivu. napsal(a):
ahoj...moja dcera chodí na sukromnú kolu do prahy odbor marketing v anglickom jazyku- http://www.unyp.cz/cs/ a nevie si vynachváli! je spokojná s učitežmi, aj predmetmi, spoluiakmi a aj s tým, e je daleko od maminky ...na stránke má vetky info, tak si ich pozri a uvidí či sa ti to páči drím palce
Není tady
čauko..... moja sestrenica chodí na sukromnu kolu do prahy tie na marketing- nepovolená relama a vežmi si chvali.... ja chodím na tátnu kolu a nemyslím si, e by sa nemej snaila alebo učila... mame toho tak rovnako akurat ona ma výhodu v tom, e sukromne koly su ovela viec zamerane na prax ako tátne, čie aj ovela viac vyuitežne v buducnosti...sama po bc chcem prejs na sukromnu, nech mam aj teoriu, aj prax
Upravil(a) tina (20. 8. 2013 13:44)
Není tady
anano, tak jak, chodí tam tvá dcera nebo sestřenice?
Jsi matkou středokolačky nebo studentkou?
Nebo neví, kdo jsi?
Není tady
malawka napsal(a):
Studuji dálkově při práci veřejnou správu na Cevru a mohu doporučit
Oproti státní V je zde individuální přístup ke studentům, lektoři jsou z oboru a propojení učiva s praxí je si myslím, to nejdůleitějí.
Mě tahle kola baví, ikdy je to někdy náročné! Ale aspoň mám pocit, e to nebude zaplacenej titul, ale e jsem si ho vybojovala ;-)
Není tady
Ono CEVRO můe být tisíckrát dobrá kola, ale s takovýmhle nablblým advertismentem je jí to houby platné, protoe si řeknu: "jaký pán, takový krám" .......
Není tady
spoustu uitečných rad, jak si usnadnit učení najdete na www.pametauceni.cz
Není tady
porovnání nemám, ale soukromá je fajn. Chodím na UAM v Brně, příjemní lidi a kvalitní učitelé. Hlavne obor, co studuju jsem nikde jinde nenala
Není tady
Já jsem studovala jak na státní V, tak na soukromé V... a rozdíly mezi těmi kolami jsou v něčem velké!
Já jsem spí typ člověka, co si potřebuje učivo propojovat s praxí... učit se jen teorii a po zkoukách ji zapomenout - to je nanic
Take na Cevru (soukr.V) jsem ocenila, e vyučují přímo manaeři, profesoři, politici... lidé z oboru..
Také stáe a nabídka specializovaných volitelných předmětů byla mnohem pestřejí ne na státní V.
Není tady
emmakopretina napsal(a):
Já jsem studovala jak na státní V, tak na soukromé V... a rozdíly mezi těmi kolami jsou v něčem velké!
Já jsem spí typ člověka, co si potřebuje učivo propojovat s praxí... učit se jen teorii a po zkoukách ji zapomenout - to je nanic
Take na Cevru (soukr.V) jsem ocenila, e vyučují přímo manaeři, profesoři, politici... lidé z oboru...
Naprosto souhlasím, mám stejnou zkuenost s MBA studiem (dálkově, soukromě), úplně jiný přístup ne na státní kole a hlavně praktické, k věci.
www.bit.ly/MBA-studium
Není tady
Ono taky, jakmile si člověk studium platí, tak si ho i víc váí... Na Cevru jsem se tedy setkala jen s laskavým a klientským přístupem kantorů.
Kombinované studium se dá dobře skloubit s prací, studijních materiálů máme na samostudium dost a co jsem zatím měla monost poznat vyučující, tak jejich přednáky byly větinou zajímavé a přínosné pro praxi.
Není tady
Čím dál víc zaměstnavatelů se (díky bohu) u nezajímá jen o to, jaké má jeho potencionální zaměstnanec vzdělání, ale taky o to, kde ho získal.
A (opět díky bohu) u začínají dávat přednost studentům státních vysokých kol.
Není tady
emmakopretina napsal(a):
Ono taky, jakmile si člověk studium platí, tak si ho i víc váí... Na Cevru jsem se tedy setkala jen s laskavým a klientským přístupem kantorů.
Kombinované studium se dá dobře skloubit s prací, studijních materiálů máme na samostudium dost a co jsem zatím měla monost poznat vyučující, tak jejich přednáky byly větinou zajímavé a přínosné pro praxi.
To mi zní jako z reklamního letáku. Zas tak růový to z mé zkuenosti není. Na druhou stranu mi VP jednoznačně zvýila uplatnitelnost na trhu, take si myslím, e takový rozdíl mezi absolventy veřejných a soukromých kol není. A jo, člověk se na to dívá jinak, kdy si za to platí. O to víc chce kvalitu. Zase, nemůu zobecňovat svoje zkuenosti z VP.
Není tady
Lukass napsal(a):
spoustu uitečných rad, jak si usnadnit učení najdete na www.pametauceni.cz
mno, trochu jsem si to prola a nic extra. ono kola je vdycky hlavně o tom, zda se tomu člověku chce se vůbec učit
Není tady
Ivu. napsal(a):
Marketing je moné studovat na VEM v Praze. Jednoduché to určitě není a učit se tam člověk musí tak či tak, ale pokud tě ten obor zajímá, tak si to určitě uije, protoe tam kladou velký důraz na praxi.
Není tady
Zdravím. Mám kamarádku, která studuje soukromou V v Brně, teď nevím konkrétně jakou, je na bakaláři při zaměstnání a přístup vyučujících a fakulty vůbec neshledává adekvátním k financím, které ji studium stojí. Nedostala se na státní V, na obor který chtěla, tak zvolila tuto cestu, a spokojená není. Na druhou stranu kolegyně s úspěchem dokončila magisterské studium v Praze na Metropolitní univerzitě a byla spokojená. Nevyučují vak marketing, který poadujete, ale na druhou stranu mají jako jedni z mála soukromých V humanitní obory a celkem rozmanitou nabídku. Pak jsem jetě slyela chválu na přístup vyučujících na BIV (Bankovní institut)v Praze, ti jsou zaměřeni na management. Prostě asi bych neházela soukromé V do jednoho pytle, určitě se mezi nimi najdou ty kvalitní, a těch co si pozornost nezaslouí je snad méně. prola bych různé diskuse a doporučení, třeba stránky vejka.cz, nebo nějaké podobné, kam píou tudáci.
Není tady