|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
jsem si znovu projela upravenej dotazník a dost mi tam chybí kolonka "spolubydlící" Jestli bydlí s maminkou, s bývalou manželkou, s milenkou či s milencem, sám nebo s tlupou kamarádů
Není tady

Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Jako miss kousek sprostého masa? No nevím nevím zda by šéf toholde webu měl radost z takové výstavyTak pro začátek si můžete kluci dát kousek do avataru
Není po 22.00
![]()
No pořád lepší, než kdyby Ti nestačila velikost 100x100 pixelů 

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Tak pro začátek si můžete kluci dát kousek do avataruNení po 22.00
![]()
No pořád lepší, než kdyby Ti nestačila velikost 100x100 pixelů
To nevím co je a jednak mě to 100x100 uráží 
Není tady
topazio napsal(a):
Jsem přišla až teď tak nemám přečtenou celou diskuzi. Tak se omlouvám, jestli napíši něco co už tu zaznělo
V dotazníku by mělo být napsáno jestli dotyčný muž bydlí s rodiči, a jestli už žije sám. A jestli náhodou není mamánek.
jj, to je pravda dámy!!!!
Mám zkušenost 
Není tady

Ešte ad "veľkosť":
Okoupaný a osprchovaný muž se utírá ručníkem před zrcadlem a ptá se:
"Zrcadlo, zrcadlo, kdo má největšího čuráka na světě?"
"Já!", ozve se manželka.
Není tady
Dnes sršíš vtipem , kam vlezu.

Selima napsal(a):
Ešte ad "veľkosť":
Okoupaný a osprchovaný muž se utírá ručníkem před zrcadlem a ptá se:
"Zrcadlo, zrcadlo, kdo má největšího čuráka na světě?"
"Já!", ozve se manželka.
Není tady
dixina napsal(a):
topazio napsal(a):
Jsem přišla až teď tak nemám přečtenou celou diskuzi. Tak se omlouvám, jestli napíši něco co už tu zaznělo
V dotazníku by mělo být napsáno jestli dotyčný muž bydlí s rodiči, a jestli už žije sám. A jestli náhodou není mamánek.
Mám zkušenost
Připojuji se, též mám zkušenost, bývalý žil jen s maminkou a ta na něj byla závislá
a proto náš vztah neměl budoucnost . A navíc ještě rád holdoval alkoholu, a další mínus, proč sem s ním nemohla žít.
Není tady
Jen , který chlap dobrovolně přizná , že je mamánek.
dixina napsal(a):
topazio napsal(a):
Mám zkušenost
Není tady
Romča napsal(a):
dixina napsal(a):
topazio napsal(a):
Mám zkušenost
Myslím, že i muž, který už s rodiči nebydlí, může být na nich závislý a stejně tak ten, který s nimi bydlí nemusí být mamánek .
Není tady
Jj svatá pravda.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
dixina napsal(a):
Mám zkušenostMyslím, že i muž, který už s rodiči nebydlí, může být na nich závislý a stejně tak ten, který s nimi bydlí nemusí být mamánek .
Není tady
Takže když si to zhrnu:
vlastní bydlení - nemám
auto - nemám
velký péro - nemám
Takže pá pá, má úcta.
Shindene co naděláš - já taky ne 
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
dixina napsal(a):
Mám zkušenostMyslím, že i muž, který už s rodiči nebydlí, může být na nich závislý a stejně tak ten, který s nimi bydlí nemusí být mamánek .
No ve svém podstatě je každej chlap mamánek. Jen si to vemte, jak se chová, když má těžkou chorobu zvaná rýma a to nemluvím o smrtelné chorobě zvaná chřipka. Ono spíš než jestli je mamánek jde dle mě o to, jak nechá matku mluvit za sebe nebo zda matku nevyužívá a to je rozdíl.
Není tady

Ještě nějaké připomínky k dotazníku? Že bych udělal finální verzi 
Není tady
KALIK napsal(a):
Ještě nějaké připomínky k dotazníku? Že bych udělal finální verzi
Hele znáš mě zas položím kacířskou myšlenku do mysli zdejších dam. Myslím, že by se mohlo sdělit, a dámy jsitě ocení, informaci o tom, jaké nosí dotyčný spodní prádlo, jak často si jej mění a zda si štupuje ponožky. 
Není tady
Tak zrovna tohle mě ale vůůůbec nezajímá
Stejně jsou dotazníky k ničemu, protože by se do něj tak jak tak lhalo
nebo aspoň přikrášlovalo 
Není tady
zda si štupuje ponožky. - to se ještě dnes Pisateli dělá? To asi dělají jen mamánci
, ne ?
Jo to prádlo je zajímavé.
Upravil(a) Romča (30. 1. 2009 8:59)
Není tady
Romča napsal(a):
zda si štupuje ponožky. - to se ještě dnes Pisateli dělá? To asi dělají jen mamánci
, ne ?
Vim já? Já si v dávné minulosti nasyslil a teď jen používám, pokud mi je černá díra v pračce nepřežvejkne

Není tady
Pisatel napsal(a):
No ve svém podstatě je každej chlap mamánek. Jen si to vemte, jak se chová, když má těžkou chorobu zvaná rýma a to nemluvím o smrtelné chorobě zvaná chřipka. Ono spíš než jestli je mamánek jde dle mě o to, jak nechá matku mluvit za sebe nebo zda matku nevyužívá a to je rozdíl.
No, to jsi se moc netrefil s příměrem... jak totiž psali v novinách:
Bolí vás už pár dní v krku, teče vám z nosu, máte 38,2, kýcháte a je vám tak nějak mizerně?
Tak právě tohle chřipka není! - ta je totiž mnohem horší!
Kdo ji dostane, je zaskočen tím, jak moc zle mu je. Nesnesitelně ho bolí hlava, klouby a svaly.
Horečka překračuje čtyřicítku, mohou se objevit halucinace.
Kašel je úp.o.rný.
Vyčerpání naprosté.
Upravil(a) Slavek17 (30. 1. 2009 9:37)
Není tady

jj, proto si takové kraviny nepořizuju. Radši to přenechám jiným 
Není tady
Jája napsal(a):
jsem si znovu projela upravenej dotazník a dost mi tam chybí kolonka "spolubydlící" Jestli bydlí s maminkou, s bývalou manželkou, s milenkou či s milencem, sám nebo s tlupou kamarádů
Anebo s partičkou švábů.... ?

Není tady