|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

na tom obvodu záleží velice...hi hi... s rostoucím věkem ženy a asi i počtem dětí 

Není tady

temporo, těch 22 cm to je odhad, nebo jsi měla po ruce metr? 

Není tady
tempora napsal(a):
tak já největší, co jsem zažila bylo 22 v pohotovosti.....a pro mě to bylo teda velké
a malé taky beru těch 15-12.....
Záleží samozřejmě na obvodu či průměru nebo jak to nazvat?
Donutila jsi mě vzít pravítko do ruky 
)Není tady
Tak a celé slavné dílo tedy dotazník se ubral tím správným směrem. Velikost :lol:Ale to se probýralo na sexuologickém
Ach jo hoplkky na co myslíte. Já bych řekl že ten mozek je ale úplně někde jinde a ne v kalhotách i když Oxi a jiní Vás budou přesvědčovat, že te v hlavičce žaludu. Na velikosti nezáleží holky!
Není tady
A teď vážně Dixi - postavu a obličej, následně ty ruce, to si nemusím štelovat
, to zkouknu třeba během chvilky rozhovoru , podle situace pak na řadu přijde zadek nebo předek
vždycky to jde nějak udělat 
co se týče malého tak to je pro mě do těch 13 cm....., 15, 16, - to je ten průměr, 18-22 lehce nadprůměr, více centimetrů, to už mám oči navrch hlavy .... 
30- viděla jsem toho myslím, že dost, ale tohle fakt ještě ne 

Není tady
Santala napsal(a):
tempora napsal(a):
tak já největší, co jsem zažila bylo 22 v pohotovosti.....a pro mě to bylo teda velké
Záleží samozřejmě na obvodu či průměru nebo jak to nazvat?Donutila jsi mě vzít pravítko do ruky
že? Ty my tak minule seděli s kámoškou nad vínem a pravítkem a přišel její manžel a tak divně po náš koukal 

Želvi: to vím, protože on byl FAKT velkej, takže jsem si ho přeměřila, abych se orientovala
BTW: obvod 6 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tak a celé slavné dílo tedy dotazník se ubral tím správným směrem. Velikost :lol:Ale to se probýralo na sexuologickém
Ach jo hoplkky na co myslíte. Já bych řekl že ten mozek je ale úplně někde jinde a ne v kalhotách i když Oxi a jiní Vás budou přesvědčovat, že te v hlavičce žaludu. Na velikosti nezáleží holky!
My to víme Pisateli, neboj 
Dyk jsme to říkaly víš 
Není tady

jo ahá, tys použila přímo metr krejčovský 
jinak všimly jste si holky, že na kondomech se píše, že jde o EVROPSKOU velikost?

Není tady
Želvička17 napsal(a):
jinak všimly jste si holky, že na kondomech se píše, že jde o EVROPSKOU velikost?
Jo a taky, když jsme chtěli přes kondom přišla v úvahu akorát igelitka z Hypernovy 

obvod 6 je taky obvod mého zápěstí, takže si umíš představit jak jsem na to 
Upravil(a) tempora (28. 1. 2009 15:29)
Není tady

my použili pouzdro na deštník 

Není tady
tempora napsal(a):
Santala napsal(a):
tempora napsal(a):
Záleží samozřejmě na obvodu či průměru nebo jak to nazvat?Donutila jsi mě vzít pravítko do ruky
že? Ty my tak minule seděli s kámoškou nad vínem a pravítkem a přišel její manžel a tak divně po náš koukal
¨
sakra ta představivost 

Není tady
Račice dračice napsal(a):
tempora napsal(a):
Santala napsal(a):
Donutila jsi mě vzít pravítko do rukyže? Ty my tak minule seděli s kámoškou nad vínem a pravítkem a přišel její manžel a tak divně po náš koukal
¨
![]()
sakra ta představivost

Není tady
temporo, tak igelitkou z Hypernovy jsem dostala smací záchvat
jdu se uklidnit 

Není tady

tempora napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
jinak všimly jste si holky, že na kondomech se píše, že jde o EVROPSKOU velikost?Jo a taky, když jsme chtěli přes kondom přišla v úvahu akorát igelitka z Hypernovy
obvod 6 je taky obvod mého zápěstí, takže si umíš představit jak jsem na to
spíš si teď neumím představit takový zápěstíčko 

Není tady
temporo, tak igelitkou z Hypernovy jsem dostala smací záchvat
![]()
![]()
![]()
jdu se uklidnit
já jdu domů....taky se uklidnit z tohoto tématu, bo dneska večer zase nic 

Není tady
Želvička17 napsal(a):
tempora napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
jinak všimly jste si holky, že na kondomech se píše, že jde o EVROPSKOU velikost?Jo a taky, když jsme chtěli přes kondom přišla v úvahu akorát igelitka z Hypernovy
obvod 6 je taky obvod mého zápěstí, takže si umíš představit jak jsem na tospíš si teď neumím představit takový zápěstíčko
jak budu mít čas blejsknu ti ho sem 
Není tady

no ale to je nápad, třeba bychom sem mohly blejsknout ty naše .... to by byla anketka...

Není tady
tempora napsal(a):
Pisatel napsal(a):
My to víme Pisateli, neboj
Dyk jsme to říkaly víš
Tak když to víte tak proč pořád pravítko, pouzdra na deštníky (doufám že ne skládací
) a tažky z Hypernovy

Není tady
Želvička17 napsal(a):
no ale to je nápad, třeba bychom sem mohly blejsknout ty naše .... to by byla anketka...
Jako miss kousek sprostého masa? No nevím nevím zda by šéf toholde webu měl radost z takové výstavy 

Není tady

Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Jako miss kousek sprostého masa? No nevím nevím zda by šéf toholde webu měl radost z takové výstavy
Tak pro začátek si můžete kluci dát kousek do avataru 

Není tady

Tý jo, holky máte tu zajímavou debatu
Kam se to ten dotazník stočil a zúžil 
Já to mám stejné s těma mírama jako Račice akorát v těch vyšších mírách jsem se ještě nesetkala s víc jak 18 cm. Takže Želvi těch tvých 30 je promě sci-fi 
Není tady
, to zkouknu třeba během chvilky rozhovoru , podle situace pak na řadu přijde zadek nebo předek
co se týče malého tak to je pro mě do těch 13 cm....., 15, 16, - to je ten průměr, 18-22 lehce nadprůměr, více centimetrů, to už mám oči navrch hlavy ....
30- viděla jsem toho myslím, že dost, ale tohle fakt ještě ne
A když je to pod 13,tak to může akorát tak psát příspěvky.Zatracený život.

pomněnka napsal(a):
Tý jo, holky máte tu zajímavou debatu
![]()
Kam se to ten dotazník stočil a zúžil
Já to mám stejné s těma mírama jako Račice akorát v těch vyšších mírách jsem se ještě nesetkala s víc jak 18 cm. Takže Želvi těch tvých 30 je promě sci-fi
mých ne proboha !!!

Není tady
kristian napsal(a):
30- viděla jsem toho myslím, že dost, ale tohle fakt ještě neA když je to pod 13,tak to může akorát tak psát příspěvky.Zatracený život.
Ale prd pane kristiane, nečetl jsi, co jsme tu psaly o malých kašpárcích

Upravil(a) Račice dračice (28. 1. 2009 15:48)

Není tady

podle avataru docela hezkej kašpárek 

Není tady