|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nicolas napsal(a):
Pokud ovšem máte k dispozici 50 a více ks vlastního pozorování, tak to beru zpět
Hm, vzhledem k tomu, že já to nikdy nepočítala
, tak nevím, ale musím říct, že čím měl opravdu muž většího, tím ustupovaly něžnosti ve smyslu mazlivost - možná je to taky chyba ženských, že když vidí tu výbavu, sami trochu na mazlení zapomenou a už chtějí jen to jedno
(mluvím jen za sebe, já toho totiž schopná jsem:rodna: ).
Upravil(a) Račice dračice (28. 1. 2009 14:44)

Není tady
Já když vidím tu "super" výbavu, tak se hroutím 

Není tady
Račice dračice napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Pokud ovšem máte k dispozici 50 a více ks vlastního pozorování, tak to beru zpět
, tak nevím, ale musím říct, že čím měl opravdu muž většího, tím ustupovaly něžnosti ve smyslu mazlivost - možná je to taky chyba ženských, že když vidí tu výbavu, sami trochu na mazlení zapomenou a už chtějí jen to jedno
![]()
Konečně zkušená žena schopna sebereflexe, když připustí, že ženy pod vlivem velikosti chtějí (často) jen to jedno :-)
Není tady
dixina napsal(a):
mám "nového přítele", je milej, hodnej, přítulnej:

Upravil(a) Račice dračice (28. 1. 2009 14:46)

Není tady
jj holky na tom fakt něco bude 
Není tady
tempora napsal(a):
Santala napsal(a):
Nicolas napsal(a):
To je podobné rčení jako, že krásné holky jsou v posteli dřeva (protože se nemusí tolik snažit) a ty méně krásné jsou mnohem šikovnější a vstřícnější (protože vědí, že musí zaujmout něčím aspon v posteli) - což je samozřejmě blbost.
Spíš to je malým množstvím testovaných vzorků. Pokud ovšem máte k dispozici 50 a více ks vlastního pozorování, tak to beru zpětTak tolik "vzorků" k porovnávání nemám.
![]()
![]()
Vycházím se svého skromného počtu a tam to tak bohužel bylo...Mám to stejně, dokonce jak sáhnu poprvé do kalhot a zjistím, co tam je, tak si říkám a jéjé tady se bude jen zasouvat
Nééé přeháním...
Takže do svých požadavků do vesmíru přidávám k většímu autu, bytu, velké péro a velký mazel v jednom

)Není tady
Nicolas napsal(a):
:-))))))
Dobrý den, jmenuji se Per Mazel. Moje indianské jméno je Velké péro, velký mazel.
Pošli číslo ! 
)Není tady
Nicolas napsal(a):
Nicolas napsal(a):
![]()
Konečně zkušená žena schopna sebereflexe, když připustí, že ženy pod vlivem velikosti chtějí (často) jen to jedno :-)
no nevím, jestli jsem zkušená, jestli mám sebereflexi, ale já se za to nestydím, mazlit se ostatně můžem, až když se ukojíme že
(a co si budem říkat, sex není jen o vyznání lásky, ale taky o nasycení potřeb že
a když je to ještě "monstrózní", tak jaképak okliky kolem toho že
)
Upravil(a) Račice dračice (28. 1. 2009 14:51)

Není tady

A kde je to slavné: I s malým kašpárkem....
Co si má takový Kašpar říct, když má kašpárka jen 20cm, má se jít oběsit? 
Není tady
KALIK napsal(a):
To snad ne, některá co zbyla se určo najde a bude ráda za to co je 
Není tady
KALIK napsal(a):
Řadím mezi zasouvače 
Není tady

Koukám že tady se to zase zvrtlo k tomu mezinoží 

Není tady
KALIK napsal(a):
Kaliku dej si to téma ještě jednou a čti mezi řádky.
Závěr byl jednoznačný :
Vražedná kombinace je: NEMAZEL A MALÝM KAŠPÁRKEM. ( zbytek berem
)
Kde nic není,ani orgasmus nebude 
)Není tady
KALIK napsal(a):
tady se už začalo i měřit jo

Ne, vážně, jasně, že i s malým kašpárkem ..... to je slavné a pravdivé...chlap s malým kašpárkem, pokud zapojí i hodně jiných částí těla a je zdatnej technicky a umí koukat a naslouchat
, tak klidně toho s velkým může v kvalitě převálcovat...
Ale, když vidíš kašpara - tak to má na tebe trochu jiný vliv, a to ihned
Obojí sex ale může být stejně kvalitní a naplňující.... to né že né... nejlepší jsou stejně ale lehce nadprůměrní 

Není tady
Santala napsal(a):
KALIK napsal(a):
Závěr byl jednoznačný :
Vražedná kombinace je: NEMAZEL A MALÝM KAŠPÁRKEM. ( zbytek berem![]()
)
jj 

Není tady

I já jsem zjistil, že pokud jdu na oběd s kamarády, vždycky se hovor stočí buď k sexu nebo k sračkám
Prostě samé duchovno 
Není tady
Santala napsal(a):
KALIK napsal(a):
Vražedná kombinace je: NEMAZEL A MALÝM KAŠPÁRKEM. ( zbytek berem![]()
)

Není tady
KALIK napsal(a):
I já jsem zjistil, že pokud jdu na oběd s kamarády, vždycky se hovor stočí buď k sexu nebo k sračkám
Prostě samé duchovno
jsme si říkaly s kámoškama, že to máme taky tak

Není tady
KALIK napsal(a):
![]()
Ne, vážně, jasně, že i s malým kašpárkem ..... to je slavné a pravdivé...chlap s malým kašpárkem, pokud zapojí i hodně jiných částí těla a je zdatnej technicky a umí koukat a naslouchat, tak klidně toho s velkým může v kvalitě převálcovat...
![]()
Ale, když vidíš kašpara - tak to má na tebe trochu jiný vliv, a to ihnedObojí sex ale může být stejně kvalitní a naplňující.... to né že né... nejlepší jsou stejně ale lehce nadprůměrní
Podepisuji 
Není tady

a máte to ženský taky tak, že prostě jdete s nějakým na rande, pak na druhý, třetí... to se ještě cukáte, abyste nevypadaly jako... lehké ženy... a už TAM koukáte, jestli tam je kašpárek nebo něco většího? a jestli to nebude ztráta času? 

Není tady
tempora napsal(a):
KALIK napsal(a):
![]()
Ne, vážně, jasně, že i s malým kašpárkem ..... to je slavné a pravdivé...chlap s malým kašpárkem, pokud zapojí i hodně jiných částí těla a je zdatnej technicky a umí koukat a naslouchat, tak klidně toho s velkým může v kvalitě převálcovat...
![]()
Ale, když vidíš kašpara - tak to má na tebe trochu jiný vliv, a to ihnedObojí sex ale může být stejně kvalitní a naplňující.... to né že né... nejlepší jsou stejně ale lehce nadprůměrní
Podepisuji
Podepisuji !
Muž, co má mindrák ze své velikosti - prosím vytisknout na ledničku !!! ( já tam mám lachtana na zádech s nápisem " nežer, takhle dopadneš" )- no, každej máme svůj mindrák

)Není tady
Koukám tam IHNED! Někdy ty svinský rifle pěkně klamou 
Když se potkáme třeba přes net, zeptám se dopředu 
Není tady
tempora napsal(a):
Koukám tam IHNED! Někdy ty svinský rifle pěkně klamou
Když se potkáme třeba přes net, zeptám se dopředu
Ty jsi číslo 
Není tady
Dixi: nemám moc ráda překvapení 
Není tady

třeba by bylo lepší směrovat druhý rande někam do bazénu