|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Santala napsal(a):
dixina napsal(a):
Když je hodnej, milej, přítulnej, tak na barvě očí a velikosti přirození mi nezáleží
Tak tak, když je chlap mazel, nemusí mít "kabel"
Stačí když bude mít tu správnou žílu
A hlavně musí být Fanfán Tulipán "Trčit, Strčit, Položit"

Není tady
takže - co se týká charakteru - tak by mě zajímalo - jak se chová ve své původní rodině, jaký vztah má k matce a otci - takže Kaliku, při tvé seznamce by pro mě bylo důležité ho vidět z jakého přirozeného prostředí vzešel.... takže šot skryté kamery z jeho rodiny

- zajímalo by mě vzdělání a kam to s ním dotáhl, co dokázal, jak se o sebe umí postarat, jak se zabezpečil... 
- zda nemá kriminální minulost (+ dluhy) 
- v případě stavu rozvedený - by mě zajímala skrytá kamera z jeho 2. rodiny
(ženáč by mě nezajímal, na to člověk nepotřebuje seznamku
)
- kuřák/nekuřák, či holdující jiným drogám....
věk,vzhled - zejména výška a nemůžu si pomoct - vlasy
(nejsem na bezvlasaté, nemůžu za to
)
To by mě osobně stačilo... 
Upravil(a) Račice dračice (28. 1. 2009 13:28)

Není tady

njn, skrytá kamera je nerealizovatelná. Ale dotaz na vyznání je asi na místě 
Není tady
Santala napsal(a):
dixina napsal(a):
Když je hodnej, milej, přítulnej, tak na barvě očí a velikosti přirození mi nezáleží
Tak tak, když je chlap mazel, nemusí mít "kabel"

Není tady

Bych to otočil: I mazel může mít pořádný kabel 
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak to je pak kombinace..... hmmmm 
Není tady
KALIK napsal(a):
hm, tak to pak jo 

Není tady
KALIK napsal(a):
A kabel může být pořádný mazel tohle je taky votočený 
Není tady
Račice dračice napsal(a):
KALIK napsal(a):
hm, tak to pak jo
Zajímavé je, že já mám zkušenost takovou, že čím větší "kabel" tím méně mazel
Jako by si mysleli, že se to velikostí kompenzuje, bo co 
Není tady
tempora napsal(a):
KALIK napsal(a):
hm, tak to pak jo
Zajímavé je, že já mám zkušenost takovou, že čím větší "kabel" tím méně mazel
jj, tuhle zkušenost jen potvrzuju 
Upravil(a) Santala (28. 1. 2009 14:22)
)Není tady
Santala napsal(a):
tempora napsal(a):
hm, tak to pak joZajímavé je, že já mám zkušenost takovou, že čím větší "kabel" tím méně mazel
Taktéž 
Není tady
Máte někdo ponětí, čím to je? 
Není tady
tempora napsal(a):
Máte někdo ponětí, čím to je?
No, protože mu kámoši ve sprchách říkali " Viki, ty máš ale péro" a on si myslí, že tím je automaticky super milenec 
)Není tady
To je podobné rčení jako, že krásné holky jsou v posteli dřeva (protože se nemusí tolik snažit) a ty méně krásné jsou mnohem šikovnější a vstřícnější (protože vědí, že musí zaujmout něčím aspon v posteli) - což je samozřejmě blbost.
Spíš to je malým množstvím testovaných vzorků. Pokud ovšem máte k dispozici 50 a více ks vlastního pozorování, tak to beru zpět
Není tady
dixina napsal(a):
Santala napsal(a):
tempora napsal(a):
Zajímavé je, že já mám zkušenost takovou, že čím větší "kabel" tím méně mazelJako by si mysleli, že se to velikostí kompenzuje, bo co
Taktéž
No právě, takže takové 2 v 1 je tedy něco 

Není tady
Nicolas napsal(a):
To je podobné rčení jako, že krásné holky jsou v posteli dřeva (protože se nemusí tolik snažit) a ty méně krásné jsou mnohem šikovnější a vstřícnější (protože vědí, že musí zaujmout něčím aspon v posteli) - což je samozřejmě blbost.
Spíš to je malým množstvím testovaných vzorků. Pokud ovšem máte k dispozici 50 a více ks vlastního pozorování, tak to beru zpět
Tak tolik "vzorků" k porovnávání nemám.
Vycházím se svého skromného počtu a tam to tak bohužel bylo...
Upravil(a) Santala (28. 1. 2009 14:32)
)Není tady
Santala napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Spíš to je malým množstvím testovaných vzorků. Pokud ovšem máte k dispozici 50 a více ks vlastního pozorování, tak to beru zpětTak tolik "vzorků" k porovnávání nemám.
![]()
![]()
Vycházím se svého skromného počtu a tam to tak bohužel bylo...
Mám to stejně, dokonce jak sáhnu poprvé do kalhot a zjistím, co tam je, tak si říkám a jéjé tady se bude jen zasouvat
Nééé přeháním...
Takže do svých požadavků do vesmíru přidávám k většímu autu, bytu, velké péro a velký mazel v jednom 

Není tady
tempora napsal(a):
Santala napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Spíš to je malým množstvím testovaných vzorků. Pokud ovšem máte k dispozici 50 a více ks vlastního pozorování, tak to beru zpětTak tolik "vzorků" k porovnávání nemám.
![]()
![]()
Vycházím se svého skromného počtu a tam to tak bohužel bylo...Mám to stejně, dokonce jak sáhnu poprvé do kalhot a zjistím, co tam je, tak si říkám a jéjé tady se bude jen zasouvat
Nééé přeháním...
Takže do svých požadavků do vesmíru přidávám k většímu autu, bytu, velké péro a velký mazel v jednom
Temporo, Ty prostě nemáš chybu 
Není tady
:-))))))
Dobrý den, jmenuji se Per Mazel. Moje indianské jméno je Velké péro, velký mazel.
Není tady
Tempora nemá chybu, jediná chyba doposud byla jen v jejím SW :-) Ale to se naštěstí změnilo.
Není tady

Není tady
Nicolas napsal(a):
Tempora nemá chybu, jediná chyba doposud byla jen v jejím SW :-) Ale to se naštěstí změnilo.
Nezměnilo 
Já pouze rezignovala 
Není tady
dokonce jak sáhnu poprvé do kalhot a zjistím, co tam je, tak si říkám a jéjé tady se bude jen zasouvat
Nééé přeháním...
A tohle mě do háje v brzké době čeká, mám "nového přítele", je milej, hodnej, přítulnej, ale v kalhotách jsme zatím vzájemně nebyli. Bože mám nervy. 
Není tady
dixi tak hlavně ať tě nepoznamená tohle vlákno, vyjímka potvrzuje pravidlo 
Aby jsi ho nesmetla s ostatními zasouvači do jednoho pytle 

Není tady
tempora napsal(a):
dixi tak hlavně ať tě nepoznamená tohle vlákno, vyjímka potvrzuje pravidlo
Aby jsi ho nesmetla s ostatními zasouvači do jednoho pytle
Dyť právě 

Není tady