|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Mnohá z Vás by při přijímání nového partnera chtěla vědět nějaké základní informace, než bude přijat do tohoto výsostného postavení nápadníka (partnera). Zkuste zformulovat ty nejzákladnější otázky, které by Vás nejvíc zajímaly a které jsou pro Vás pro budoucí vztah nejdůležitější. Zkusím první nástřel:
Dotazník pro vyhodnocení nápadníka
Jméno a příjmení:
Věk:
Národnost:
Výška/váha:
Trvalé bydliště:
Náboženské vyznání:
Pohlaví (přirození při narození):
Sexuální orientace:
Sexuální a jiné úchylky:
Stav (svobodný/ženatý/rozvedený):
Počet dětí:
Věk dětí:
Povolání:
Plat (měsíční a roční):
Majetek (výčet):
Dluhy:
Koníčky:
Praxe (předchozí vztahy):
Upravil(a) KALIK (29. 1. 2009 7:14)
Není tady
Úchylky?
Kaliku, já bych bydlení neřešila, ani věka jméno manželky. Mě by docela zajímala výška. Stav konta je mi také jedno. A pochybuju, že se svěří s dluhama
Není tady
Čím se živí? Má ještě rodiče, hlavně matku? A jestli ano, jak daleko?
Upravil(a) Vanda (28. 1. 2009 12:15)
jsem pro praktickou zkoušku - zahrnující zda se o sebe umí postarat 
Není tady
Dotazník pro vyhodnocení nápadníka
Jméno a příjmení: Nebudu bazírovat na maličkostech 
Věk: od 28 do 38
Trvalé bydliště: byt alesoň 1+kk ať se dá vyměnit, popřípadě zhodnotit jinak 
Přechodné bydliště: není povinné
Stav (svobodný/ženatý/rozvedený): samozřejmě svobodný, pokud rozvedený musel by mít jiné přednosti hodně, ale hodně výrazné (napři. velmi dobrý milenec, popřípadě velmi tučné konto)
Jméno manželky: viz. výše, pak mě jméno manželky nezajímá 
Věk manželky: podobně jako bod výš
Počet dětí: maximálně 1 
Jména dětí: na maličkostech nebazíruji
Věk dětí: od 3 let výše
Sexuální orientace: může být BI, ale gay eeeee 
Sexuální a jiné úchylky: všechny soft 
Majetek (výčet): tak to by bylo na dlouho, ale aspoň ten Peugeot 307 a to 1+kk 
Dluhy: do - 200 000 Kč
Plat (měsíční a roční): měsíční - jsem skromná cca 20.000 čistého
Když odpoví alespoň takto jsem happy person 

Upravil(a) tempora (28. 1. 2009 12:19)
Není tady
PS: tohle je dotazník pro pokročilé - viz vlákno Jsem single..
Tzn. že ta holka ví, co chce a co nechce. A ví, že chlápek tajnůstkář, co není schopen odpovědět na otázku, na kterou se ho ptá každá bankovní úřednice při žádosti o úvěr "jaké máte současné dluhy a kolik splácíte měsíčně?"....tak ten prostě neprojde kvalifikačním kolem.
To je tak, když se lidem odpouští kolonky v dotaznících!!!
Pak tady máte ty výsledky a pláčete nad výsledky!!!
Namísto požadavku na úplně vyplněný dotazník se spokojíte s vágní větou: ono se nějak uvidí.
Ale "ono by se nějak mělo uvidět" až TEPRVE POTÉ, co se zjistí všechny důležité informace :-)
PS: holky z vyšší dívčí, které tohle všechno poznají svojí intuicí a díky motýlkům v podbřišku, jsou samozřejmě jinde. Ale těch je stejně málo, které díky motýlkování rozpoznaly toho kompatibilního partnera hned napoprvé, že?
Není tady

Meno, určite POHLAVIE (istota je guľomet, transsexuáli, apod...), povolanie, koníčky, trávenie voľného času, dovolenky, stav, počet detí, celkový životný štýl(ten prezradí sekundárne aj fin. situáciu) sexuálne preferencie a excesy...
Není tady

Tak jsem něco doplnil
Jde o to tam uvést opravdu nejzákladnější, aby z toho nebyl elaborát na knihu 
Není tady
A co míry? 

Není tady
Taky mě ty míry (rozměry) napadly, ale nechtěla jsem být za nevyzrálou, že nevím, že i s malým.....

Není tady

No, jde o to, jaké míry máte na mysli?
Jinak, pokud by byl dotazník posílán elektronicky (seznamky apod.), tak by tam mohlo být i:
Foto (portrét a postava ve spodním prádle) ne starší 6ti měsíců:
Není tady
KALIK napsal(a):
Jinak, pokud by byl dotazník posílán elektronicky (seznamky apod.), tak by tam mohlo být i:

Není tady
KALIK napsal(a):
Kaliku - výborný !
Otevři si seznamku ! 
Když nám s Temporou najdeš parťáka, máš to nejhorší za sebou 

)Není tady
Santala napsal(a):
KALIK napsal(a):
Foto (portrét a postava ve spodním prádle) ne starší 6ti měsíců:Kaliku - výborný !
Otevři si seznamku !
Když nám s Temporou najdeš parťáka, máš to nejhorší za sebou

obávám se, že to je úkol nesplnitelný 
Není tady

Až ujednotíme strukturu dotazníku, pak si můžete své vlastní tady vyvěsit a nápadníci se budou jen hrnout
Zadáte si tam hranice 
Není tady
Beru 
Není tady
No taky by tam měly být míry v klidu, při akci a po akci. Barva očí a pleti, IQ a hlavně zda chrápe či slintá 
Není tady
Pisatel napsal(a):
No taky by tam měly být míry v klidu, při akci a po akci. Barva očí a pleti, IQ a hlavně zda chrápe či slintá
Pisateli, barva očí a rozměry přirození jsou mi ukradený

)Není tady
tak barva očí je mi taky ukradená, ale ty rozměry přirození....
no když nebude chrápat, zkousnu i hoooodně malýho 
Není tady
Když je hodnej, milej, přítulnej, tak na barvě očí a velikosti přirození mi nezáleží 
Není tady
tempora napsal(a):
tak barva očí je mi taky ukradená, ale ty rozměry přirození....
no když nebude chrápat, zkousnu i hoooodně malýho

)Není tady
dixina napsal(a):
Když je hodnej, milej, přítulnej, tak na barvě očí a velikosti přirození mi nezáleží
Tak tak, když je chlap mazel, nemusí mít "kabel" 
)Není tady
Santala napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pisateli, barva očí a rozměry přirození jsou mi ukradený
![]()
Jen aby. Mnohdy jsou to kouzelné důvody pro rozvod. Právě vzpomínka na jedno takové řízení mě inspirovala to sem prsknout.
Není tady
Náboženství
Oblíbené jídlo
Oblíbená kniha, hudba, film
Není tady